DA171213 Men Kirkerådet har sittet med et annet beslutningsgrunnlag enn oss andre, sier styreleder i Åpen folkekirke Gard Sandaker-Nielsen .
DB171111 Det er jo et paradoks at russiske flyselskaper daglig flyr gjennom norsk luftrom på vei til USA, mens ingen norske selskap kan fly gjennom den russiske Sibir-korridoren, sier Sandaker-Nielsen til Dagbladet.
DB171111 - Vi er skuffet over at norske myndigheter ikke har gjort mer for å sikre et norsk selskap samme rettigheter som et svensk til å fly raskeste veien til Kina, Sør-Korea og Japan, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian. 18 000 arbeisplasser ¶
DB171111 - Det er skuffende å se at nye norske arbeidplasser og verdiskapning i turistnæringa tilsynelatende ikke er høyere på dagsorden, sier Sandaker-Nielsen og henviser til en rapport utarbeidet av selskapet Menon Economics.
SA171110 at norske myndigheter ikke har gjort mer for å sikre et norsk selskap samme rettigheter som et svensk til å fly raskeste veien til Kina, Sør-Korea og Japan, og at nye norske arbeidsplasser og verdiskaping i turistnæringen tilsynelatende ikke er høyere på dagsordenen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Dagens Næringsliv.
DN171110 at norske myndigheter ikke har gjort mer for å sikre et norsk selskap samme rettigheter som et svensk til å fly raskeste veien til Kina, Sør-Korea og Japan, og at nye norske arbeidsplasser og verdiskaping i turistnæringen tilsynelatende ikke er høyere på dagsordenen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til DN.
DB171110 at norske myndigheter ikke har gjort mer for å sikre et norsk selskap samme rettigheter som et svensk til å fly raskeste veien til Kina, Sør-Korea og Japan, og at nye norske arbeidsplasser og verdiskaping i turistnæringen tilsynelatende ikke er høyere på dagsordenen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Dagens Næringsliv.
AP171110 at norske myndigheter ikke har gjort mer for å sikre et norsk selskap samme rettigheter som et svensk til å fly raskeste veien til Kina, Sør-Korea og Japan, og at nye norske arbeidsplasser og verdiskaping i turistnæringen tilsynelatende ikke er høyere på dagsordenen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Dagens Næringsliv.
DB171102 Vi har vunnet flere store og anerkjente bransjepriser i år, noe som viser at konseptet vårt blir godt mottatt, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Dagbladet.
DB171102 Mange av deres piloter vil over til oss, sier Lasse Sandaker-Nielsen .
DB171102 I følge Sandaker-Nielsen jobbes det febrilsk for å forhindre noe lignende neste sommer.
AP171025 Norwegian har foreløpig fått utsettelse for Oslo og København med den nye praksisen « noen uker », opplyser kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.
AP171024 Økt turisme bidrar til flere arbeidsplasser og økonomisk vekst, sier Sandaker-Nielsen .
AP171024 Kommunikasjonsdirektør Lass Sandaker-Nielsen i Norwegian sier selskapet ser at også de veletablerte nettverksselskapene nå skraper sine produkter for service for å kunne konkurrere prismessig : ¶
AP171024 Økt turisme bidrar til flere arbeidsplasser og økonomisk vekst, sier Sandaker-Nielsen .
AP171024 Kommunikasjonsdirektør Lass Sandaker-Nielsen i Norwegian sier selskapet ser at også de veletablerte nettverksselskapene nå skraper sine produkter for service for å kunne konkurrere prismessig : ¶
DN171018 Her med kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
DN171018 Her med kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
AP171017 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier at selskapet ikke er fornøyd omdømme-tapet : ¶
AP170926 Kommunikasjossjef Lasse Sandaker-Nielsen sier til Aftenposten tirsdag morgen at de nødvendige tillatelser nå er på plass, og at flyet ventes å ta av ved 12-tiden.
AP170926 Det viste det seg at det ikke gjorde, og derfor valgte vi å gå ned i Aten mens vi ba Utenrikdepartementet hjemme i Norge om hjelp til å hjelpe oss med å skaffe de nødvendige tillatelser, sier Sandaker-Nielsen .
AP170926 Deretter vil nødhjelpen sendes over Adenbukten til Jemen slik at vi får fullført oppdraget, sier Sandaker-Nielsen .
AP170926 Sandaker-Nielsen sier at alle rettigheter til å fly over Eritrea og Etiopia var på plass, men at man en tid før avgang fikk signaler om at alt likevel ikke var i orden.
DN170924 Vi opplever at mottagelsen blant politikere, myndigheter, turistnæringen og ikke minst forbrukerne er svært positiv, skriver Sandaker-Nielsen i en sms.
DN170924 Lasse Sandaker-Nielsen , kommunikasjonssjef i Norwegian, opplyser at flyselskapet allerede har over 600 medarbeidere i USA, hovedsakelig i New York og Fort Lauderdale.
DB170922 - Dette er spekulasjoner vi ikke kommenterer, men det er ingen hemmelighet at Storbritannia er et viktig marked for Norwegian der vi har ambisiøse vekstplaner, ikke minst på interkontinentale ruter, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NTB. ( ©NTB ) ¶
AP170922 - Dette er spekulasjoner vi ikke kommenterer, men det er ingen hemmelighet at Storbritannia er et viktig marked for Norwegian der vi har ambisiøse vekstplaner, ikke minst på interkontinentale ruter, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NTB.
AA170922 - Dette er spekulasjoner vi ikke kommenterer, men det er ingen hemmelighet at Storbritannia er et viktig marked for Norwegian der vi har ambisiøse vekstplaner, ikke minst på interkontinentale ruter, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NTB. ( ©NTB ) ¶
AA170919 Det er ikke sikkert han liker at pilotene hans heller vil være hos oss, sa kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Nettavisen. ( ©NTB ) ¶
AA170919 Her er det enorme muligheter - også i fraktmarkedet fra Troms og Finnmark over til Asia, sier kommunikasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen .
DA170914 Vi ser nå på muligheten for å utvide tilbudet neste sommer, men har ikke tatt noen endelig beslutning, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
DN170913 Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen utelukker likevel ikke et samarbeid også med Ryanair senere.
DN170913 Både Norwegian og Easyjet er store på London Gatwick og derfor var det helt naturlig å inngå dette samarbeidet nå, opplyser Sandaker-Nielsen til DN.
DB170913 Vi ønsker ikke å påta oss rollen som forsikringsselskap for Berg Hansen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Finansavisen.
DB170908 Etter flere henvendelser fra Dagbladet om saken, beklager Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen på vegne av flyselskapet, avslaget.
DB170908 - Hvis en reisende på en konkret flygning har fått EU-kompensasjon på grunn av omstendigheter som er utenfor selskapets kontroll, så skal naturligvis andre på samme flygning også få det, sier Lasse Sandaker-Nielsen .
DN170907 - Jeg kan bekrefte at nærmere 140 piloter har gått fra Ryanair til Norwegian så langt i år, både til den nye basen i Dublin og andre baser i Europa, sier kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian Air Shuttle til Nettavisen. Én av tre nyansatte ¶
DN170907 Sandaker-Nielsen sier han ikke er overrasket over at Ryanair-pilotene ønsker å jobbe i Norwegian.
AP170907 - Jeg kan bekrefte at nærmere 140 piloter har gått fra Ryanair til Norwegian så langt i år, både til den nye basen i Dublin og andre baser i Europa, sier kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian Air Shuttle til Nettavisen.
AP170907 Sandaker-Nielsen sier han ikke er overrasket over at Ryanair-pilotene ønsker å jobbe i Norwegian.
DN170906 Utspillet ble kontant avvist av Lasse Sandaker-Nielsen , kommunikasjonssjef i Norwegian.
AP170906 Uansett hvem det blir, skal hun eller han få en varm velkomst, sier Gard Sandaker-Nielsen , leder av Oslo bispedømmeråd.
DA170905 Uansett hvem det blir, skal hun eller han få en varm velkomst, sier lederen av Oslo bispedømmeråd, Gard Sandaker-Nielsen .
AA170905 Uansett hvem det blir, skal hun eller han få en varm velkomst, sier lederen av Oslo bispedømmeråd, Gard Sandaker-Nielsen .
DN170904 Lasse Sandaker-Nielsen er kommunikasjonssjef i Norwegian.
DB170901 « Det stemmer at det i en periode har vært færre flyginger og arbeidsdager for en del amerikanske kabinansatte, grunnet opplæring av nye, og vi forstår veldig godt at det er frustrerende », skriver Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i en kommentar til Dagbladet.
DB170901 Lønningene i USA er konkurransedyktige, sammenliknet med andre amerikanske flyselskaper », kommenterer Lasse Sandaker-Nielsen .
DB170901 Detaljerte svar skal Nyseth gi i brevs form og ikke via Dagbladet, som i lengre tid har påtatt seg rollen som talerør for den amerikanske fagforeningen », fortsetter Sandaker-Nielsen .
DB170818 Vi foretar regelmessige sjekker og dersom du blir avslørt i svindel - som dette faktisk er - så blir du nektet å fly og i verste fall anmeldt, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP170818 Lasse Sandaker-Nielsen .
AP170818 Både innen- og utenlandsflyvninger blir viktig for oss og planene ligger fast, opplyser kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.
DB170812 Ettersom billettsystemene ikke godtar bindestrek i navn, må jeg velge Sandakernielsen, selv om det står Sandaker-Nielsen i passet mitt, sier kommunikasjonssjefen.
DB170812 - Selv om det ikke er passplikt innenfor Schengen anbefaler vi alle som reiser å ha med seg pass, for det foretas stikkprøver på flyplassene, sier Lasse Sandaker-Nielsen .
DB170812 - Ja, flere av de tradisjonelle flyselskapene tvinger deg fortsatt til å kjøpe tur-retur-billett på interkontinentale ruter, og da kan du risikere at hjemreisen blir kansellert dersom du ikke benytter deg av utreisebilletten, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
DB170812 - Hos oss er ikke dette noe problem, for selv om vi selger tur-retur-billetter, så behandles hver avgang individuelt, fortsetter Sandaker-Nielsen .
DB170809 Alle som sender inn krav til oss får sin søknad behandlet individuelt og dersom man har krav på kompensasjon i henhold til EUs regelverk, så får man det, sier Lasse Sandaker-Nielsen , kommunikasjonssjef.
VG170807 Det har vært for mange lange forsinkelser og kanselleringer, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Dagens Næringsliv.
DN170807 - Det er viktig å huske på at vi har over 600 flyvninger om dagen, og de fleste av dem går tross alt i rute, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
DB170807 Det har vært for mange lange forsinkelser og kanselleringer, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Dagens Næringsliv.
AP170807 Det har vært for mange lange forsinkelser og kanselleringer, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Dagens Næringsliv.
DB170801 Ifølge Sandaker-Nielsen skal flyet i de nærmeste ukene settes i trafikk ut fra Oslo.
DB170801 Det viktigste er at de vi leier inn fra tilfredsstiller sikkerhetskravene, sier Sandaker-Nielsen .
DB170801 - Er dette et takk for sist, spør Dagbladet Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
AA170726 Vi jobber på spreng for å hente oss inn igjen og informerer kundene løpende via sms, men de fleste av våre over 600 flygninger i dag er i rute, forklarer Sandaker-Nielsen . ( ©NTB ) ¶
AA170726 - Ja, passasjerene skal ha kommet seg fram nå, opplyser kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , til NTB onsdag formiddag.
DA170725 Vi jobber på spreng for å hente oss inn igjen og informerer kundene løpende via sms, sier kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , til NTB.
DA170725 - Vi har ordnet hotell til en god del og mange har ordnet hotell selv, sier Sandaker-Nielsen .
DA170725 - Vi forstår veldig godt at det er frustrerende for de reisende når flyet blir forsinket eller kansellert, og når det skjer gjør vi alt vi kan for å finne alternative løsninger slik at man kommer seg dit man skal så fort som overhodet mulig, sier Sandaker-Nielsen .
DA170725 Vi jobber på spreng for å hente oss inn igjen og informerer kundene løpende via sms, sier kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , til NTB.
DA170725 - Vi har ordnet hotell til en god del og mange har ordnet hotell selv, sier Sandaker-Nielsen .
DA170725 - Vi forstår veldig godt at det er frustrerende for de reisende når flyet blir forsinket eller kansellert, og når det skjer gjør vi alt vi kan for å finne alternative løsninger slik at man kommer seg dit man skal så fort som overhodet mulig, sier Sandaker-Nielsen .
VG170721 - Vi forholder oss til instruksjoner fra lokale myndigheter, og de sier det er trygt å lande på og lette fra flyplassen nå, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian ¶
VG170721 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian forteller at selskapet har jobbet på spreng for å få tak i hotellrom til de 181 passasjerene som har måttet vente på flyplassen i Kreta siden tidlig fredag morgen.
VG170721 Flyplassen åpnes gradvis for trafikk, sier Sandaker-Nielsen .
VG170721 Sandaker-Nielsen forteller VG at det er sendt ut totalt tre SMS-er til de som befant seg på Kreta, den første klokken 04:32.
DN170721 - Vi jobber på spreng for å få tak i hotellrom til de 181 passasjerene som må vente på Kreta til flyplassen på Kos åpner igjen, sier kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , til VG.
DB170721 Ettersom det er høysesong er det utfordrende, skrive Sandaker-Nielsen .
DB170721 - På Kos har vi bedt de som skal hjem til Oslo om å forsøke å skaffe hotellrom selv ( bli værende der de er ) og spare på kvitteringene, skriver Sandaker-Nielsen .
DB170721 - Flyplassen på Kos er stengt og vi måtte lande på Kreta i stedet, forteller kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen til Dagbladet.
AA170721 - Vi jobber på spreng for å få tak i hotellrom til de 181 passasjerene som må vente på Kreta til flyplassen på Kos åpner igjen, sier kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , til VG.
DB170718 Lasse Sandaker-Nielsen , kommunikasjonssjef.
AP170717 Vi anbefaler også at man snakker med sidemannen, lytter til musikk, leser eller bruker medbrakt underholdning eller den vi har om bord, sier Sandaker-Nielsen .
AP170717 I dette tilfellet har våre kolleger gjort en veldig god jobb, så all honnør til dem for det, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP170717 Da synes barna det er gøy, sier Sandaker-Nielsen .
AA170715 Norwegian-konsernet bygger en global virksomhet, og da er det avgjørende å skaffe rettigheter til å fly ruter over hele verden, sier Sandaker-Nielsen .
AA170715 Dette innebærer at selskapet kan utnytte langdistanseflåten mer effektivt ved å bruke samme fly til destinasjoner i USA, Singapore og Sør-Amerika, sier Norwegians kommunikasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen til E24.
AP170621 Debetkort og kredittkort fra Bank Norwegian er gratis å bruke, så det er løsningen for reisende som ønsker en enda billigere flybillett, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
DB170618 Noe annet har vi ikke å melde, skriver kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i en tekstmelding til Finansavisen.
AP170618 Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen frykter imidlertid ikke at Wizz Air skal vippe nordmennene ned fra Europa-pallen blant lavprisselskaper.
DN170609 Vi er fortsatt i planleggingsfasen og godkjennelser fra myndighetene er avgjørende for å kunne sette i gang, sa kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til DN i april.
AP170603 Overfor Aftenposten sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian at det er Boeing som må svare for hvilke tekniske årsaker som ligger bak.
AP170601 Det innebærer at denne typen videreforbindelse ikke er mulig, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA170601 Det innebærer at denne typen videreforbindelse ikke er mulig, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
FV170519 Vi vil takke alle som har stilt seg til disposisjon til denne viktige posisjonen, både for kirken og for samfunnet, sier leder i Oslo bispedømmeråd Gard Sandaker-Nielsen til kirken.no.
DA170519 Valget av kandidater reflekterer at det er ulike meninger i Oslo bispedømmeråd, forklarer rådsleder Gard Sandaker-Nielsen .
DA170519 Hvorvidt det åpner for en mer liberal biskop i Oslo, vil ikke Sandaker-Nielsen mene noe om.
DA170519 Sandaker-Nielsen leder også Åpen folkekirke, som kjempet gjennom en endring i kirkens syn på ekteskapet.
AA170519 - Vi er godt fornøyd med de fem kandidatene vi nå har nominert til å bli Oslos neste biskop, sier leder i Oslo bispedømmeråd Gard Sandaker-Nielsen .
AA170519 Valget av kandidater reflekterer at det er ulike meninger i Oslo bispedømmeråd, forklarer rådsleder Gard Sandaker-Nielsen .
AA170519 Hvorvidt det åpner for en mer liberal biskop i Oslo, vil ikke Sandaker-Nielsen mene noe om.
AA170519 Sandaker-Nielsen leder også Åpen folkekirke, som kjempet gjennom en endring i kirkens syn på ekteskapet.
DN170516 Vi vil komme med informasjon til kundene dersom forbudet innføres, skriver Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian i en sms.
DB170511 - Rekkevidden muliggjør for eksempel ruter mellom Trondheim og New York, sa Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til TU i fjor.
DB170511 Kommunikasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen sier de også følger med.
DN170510 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian skriver i en epost til DN at opsjonsprogrammet ble vedtatt i fjor og at det tirsdag ble votert over fornyelse av fullmakten til å utstede aksjene.
AA170509 Noen har alkohol medbrakt, og andre kan ta medisiner som slår uheldig ut, sier Sandaker-Nielsen .
AA170509 Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , bekrefter at det var nødvendig å få bistand av politiet, men kan ikke gi svar på om mannen var full da han gikk om bord eller om han ble det underveis.
DB170429 ¶ RESPEKTFULL : « Vi ga også tydelig uttrykk for at vi respekterer medarbeidernes rett til å organisere seg », skriver Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i sin kommentar til Dagbladets intervju med Sara Nelson.
DB170429 « Vi hadde et konstruktivt og hyggelig møte med Sara Nelson hos oss på tirsdag », skriver Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen , og fortsetter : ¶
DB170429 « Vi hadde et konstruktivt og hyggelig møte med Sara Nelson hos oss på tirsdag », skriver Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen , og fortsetter : ¶
DB170429 Etter at Dagbladet konfronterte Lasse Sandaker-Nielsen med Nelsons synspunkter, tok han kontakt med henne.
DB170429 Der møtte hun juridisk direktør Frode Berg og kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen - men ikke Bjørn Kjos.
DB170428 Nelson møtte tirsdag flere andre Norwegian-topper, blant andre kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen , som forteller om et « konstruktivt og hyggelig møte ».
DB170428 Igår - etter å ha blitt kontaktet av Lasse Sandaker-Nielsen - presiserte hun at « bekymringene jeg uttrykte er enten i fortid eller satt på vent, fordi vi må ha muligheten til å starte et nytt forhold.
DB170428 Forrige uke gjentok Lasse Sandaker-Nielsen at Norwegian vil « komme til bunns » i påstander om at ansatte ikke fikk stemt ved avstemmingen om AFA-tilslutning.
DB170423 Årsaken til dette skal vi komme til bunns i, skrev Lasse Sandaker-Nielsen i en kommentar til Dagbladet.
DB170423 Lasse Sandaker-Nielsen avviser at Norwegian har blandet seg inn i en intern fagforeningssak.
DB170423 KOMMUNIKASJONSSJEF : Lasse Sandaker-Nielsen , Norwegian.
DB170423 Han sikter til uttalelser fra Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Dagbladet 31. mars i år, om angivelige stemme-uregelmessigheter.
DB170423 At Nelson mener NAIs modell er « unik », er noe av det Sandaker-Nielsen sikter til med sin påstand om usannheter.
DB170422 « KONSTRUERT » : Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen oppfatter problemstillingen i NPG-notatet som « konstruert ».
DB170422 « Det er ikke uvanlig at det kan være uenighet i forhandlingssituasjoner, men vi er opptatt av å tilrettelegge for gode prosesser og dialog for å sikre et godt samarbeid og gode løsninger som både trygger eksisterende arbeidsplasser og skaper grobunn for tusenvis av nye », skriver Sandaker-Nielsen .
DB170422 Ifølge Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen har ikke selskapet forpliktelser overfor NPG, fordi de ikke er formell avtalepart.
DB170422 Ifølge Sandaker-Nielsen er det « et klart bevis på at vi respekterer organisasjonsretten » at de fleste av Norwegians medarbeidere i Europa og USA er tilknyttet en fagforening.
AP170414 Vi er fortsatt i planleggingsfasen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til DN.
AA170414 Vi er fortsatt i planleggingsfasen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til DN.
DN170413 Vi er fortsatt i planleggingsfasen og godkjennelser fra myndighetene er avgjørende for å kunne sette i gang, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til DN.
DN170413 Kommunikasjonssjef Sandaker-Nielsen sier til DN at Norwegian fortsatt er i planleggingsfasen og godkjennelser fra myndighetene i Argentina er avgjørende for å kunne sette i gang.
DN170413 - I dag er Argentina og Sør-Amerika preget av liten konkurranse og høye billettpriser, så vi mener det er et stort potensial både for innenriksflyvninger og flyvninger mellom kontinentene, sier Sandaker-Nielsen .
DB170413 Vi er fortsatt i planleggingsfasen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til DN.
DB170410 Skal du reise til en av de mest populære reisemålene ved Middelhavet i skoleferien er du ikke alene, og det betyr at flybillettene selges fort, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
DB170406 Europeiske luftfartsmyndigheter stiller samme krav til alle piloter, enten de er norske, slovakiske, spanske eller britiske, svarer Sandaker-Nielsen .
DB170406 Dette tar vi naturligvis på alvor, sa kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , til Dagbladet i desember.
AP170406 Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , sier følgende : ¶
AA170406 Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , sier følgende : ¶
DA170405 Dette har vi forsøkt før, og det viste seg ikke være lønnsomt, sier kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen .
DN170403 - Alle store samferdselsprosjekter har en prislapp, og vi er bekymret for at en utbygging som dette vil føre til økte avgifter for flyselskapene og dermed også høyere billettpriser for kundene, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
DB170403 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen sier til Dinside at de mener det er enkelt å få oversikt over vilkårene i Vertikal Helses forsikring.
AA170403 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier at de som ikke vil fly med et annet selskap vil få anledning til å gjøre om på kjøpet : ¶
AA170403 - Alle store samferdselsprosjekter har en prislapp, og vi er bekymret for at en utbygging som dette vil føre til økte avgifter for flyselskapene og dermed også høyere billettpriser for kundene, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
AP170402 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier at de som ikke vil fly med et annet selskap, vil få anledning til å gjøre om på kjøpet : ¶
DB170330 Årsaken til dette skal vi komme til bunns i, skriver Lasse Sandaker-Nielsen i en sms til Dagbladet.
DB170330 I Dagbladet tidligere denne uka anklaget Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen lederen for Norwegian-fagforeningen NCCA, Valentin Lorien, for å « true kolleger som er uenige ».
DB170327 Lasse Sandaker-Nielsen opplyser at Norwegian Air International vil starte opp sine nye ruter mellom USA og Irland, Nord-Irland, Skottland og Norge i juni, og at de skal betjenes av amerikansk og europeisk besetning.
DB170327 - Trusler ¶ Sandaker-Nielsen sier derimot at NAI ikke har noen egen forretningsmodell, at amerikanere og europere bemanner Norwegians USA-ruter - og at alle får fast ansettelse og konkurransedyktige betingelser.
DB170327 - SKULLE BARE MANGLE : - Det skulle bare mangle at ikke vi forteller våre amerikanske kolleger om Nelsons agenda, sier Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
DB170327 - Det skulle bare mangle at ikke vi forteller våre amerikanske kolleger om Nelsons agenda, sier Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
DB170327 Sandaker-Nielsen anklager samtidig lederen for Norwegian-fagforeningen NCCA, Valentin Lorien, for å « true kolleger som er uenige ».
AP170323 Så langt er det ikke konkrete planer om et samarbeid, men vi får se hvordan tingene utvikler seg, sier Sandaker-Nielsen .
AP170323 Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP170323 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen sier til Aftenposten at Norwegian er glad for at det blir mer konkurranse på det norske kortbanenettet.
DB170319 Kommunikasjonsjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen sier at flygningene mellom Europa og USA har blitt godt mottatt, og at de har store positive ringvirkninger for norsk økonomi.
DB170317 « En stor andel av de internasjonale flygningene er aldri innom Skandinavia, og da sier det seg også selv at rutene ikke kan betjenes av skandinaviske medarbeidere », skriver Sandaker-Nielsen .
DB170317 Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen har flere innvendinger til beskrivelsene av Norwegian.
DB170317 Ifølge Sandaker-Nielsen er det viktig å presisere at Norwegian bygger en global virksomhet der veksten kommer utenfor Skandinavia, og at det da er det naturlig å ha baser ved de store trafikknutepunktene som London, New York og Barcelona.
DB170304 Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen skriver at « de fleste av våre piloter og kabinansatte er fagorganisert », og at Norwegian « ønsker å få på plass en tariffavtale for våre amerikanske kolleger. » « Vår samarbeidspartner OSM Aviation er formell arbeidsgiver for vårt amerikanske kabinpersonale og er derfor avtalepart i forhandling
DB170304 Forhandlinger skal skje bak lukkede dører mellom partene, men dersom disse ikke skjer på en skikkelig og profesjonell måte, vil vi naturligvis følge opp det med OSM Aviation », skriver Sandaker-Nielsen .
DN170303 De to selskapene skal ikke samarbeide om ruter der begge flyr, ifølge Sandaker-Nielsen .
DB170302 Vi er opptatt av at forhandlinger skal skje bak lukkede dører mellom partene og ikke i en norsk avis, så det er ikke naturlig å for oss å kommentere påstander », er kommentaren fra Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
DB170301 Tirsdag kveld bekrefter Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen overfor NTB at samarbeidsavtalen skal være slik O'Leary beskriver.
DB170301 De to selskapene skal ikke samarbeide om ruter der begge flyr, ifølge Sandaker-Nielsen .
DB170301 - Vi har ulike IT-systemer som ikke snakker sammen, sier Sandaker-Nielsen .
DN170228 Tirsdag kveld bekrefter Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen overfor NTB at samarbeidsavtalen skal være slik O'Leary beskriver.
DN170228 De to selskapene skal ikke samarbeide om ruter der begge flyr, ifølge Sandaker-Nielsen .
DN170228 - Vi har ulike IT-systemer som ikke snakker sammen, sier Sandaker-Nielsen .
AA170228 Tirsdag kveld bekrefter Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen overfor NTB at samarbeidsavtalen skal være slik O'Leary beskriver.
AA170228 De to selskapene skal ikke samarbeide om ruter der begge flyr, ifølge Sandaker-Nielsen .
AA170228 - Vi har ulike IT-systemer som ikke snakker sammen, sier Sandaker-Nielsen . ( ©NTB ) ¶
DB170227 Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen bekrefter at han har hørt om en slik bot.
DB170227 Dette er en sak mellom to parter i Spania, så jeg anbefaler å ta kontakt med informasjonssjef for Norwegian i Spania, Alfons Claver, sier Sandaker-Nielsen til Dagbladet.
AP170227 Vi satser også videre på Italia i år med økninger på Verona, Milano, Sicilia/Catania og Pisa/Toscana, som en direkte konsekvens av at Tyrkia-interessen har falt, sier Sandaker-Nielsen .
AP170227 Valgmulighetene har økt og prisene har falt, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
DB170223 Tilbakemeldingene fra kundene har vært gode og vi har mottatt flere internasjonale priser for vårt wifi-tilbud, sier Lasse Sandaker-Nielsen , kommunikasjonssjef i Norwegian.
DB170223 I tillegg til Internett tilbyr vi også direktesendt TV i lufta, sier Sandaker-Nielsen .
AA170223 Nå må det snart bli en slutt på denne skremselspropagandaen fra fagforeningshold, sier Norwegians talsmann Lars Sandaker-Nielsen . ( ©NTB ) ¶
AP170222 Dersom vi skulle inkludert mat i prisen, ville det bety at laveste billettpris ville blitt dyrere, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA170222 Dersom vi skulle inkludert mat i prisen, ville det bety at laveste billettpris ville blitt dyrere, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP170219 - Kanariøyene er definitivt et viktig reisemål for Norwegian spesielt i vintersesongen og etterspørselen er stabilt god, sier kommunikajonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i selskapet.
AA170216 - Her må det ha skjedd en glipp under ombordstigning, og vi følger opp saken med vår samarbeidspartner på flyplassen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian om hendelsen.
VG170215 Vi skal følge opp saken, sier Lasse Sandaker-Nielsen , kommunikasjonsjef i Norwgian til VG.
VG170215 Sandaker-Nielsen sier at sikkerheten blir ivaretatt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, noe alle må gjennom før de kan stige ombord på et fly.
AP170215 - Her må det ha skjedd en glipp under ombordstigning, og vi følger opp saken med vår samarbeidspartner på flyplassen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian om hendelsen.
AP170213 Vi har eksempelvis redusert noe på Tyrkia, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP170213 Rutene som ble kuttet på grunn av flypassasjeravgiften var mindre ruter som ikke lenger kunne opprettholdes over tid på grunn av lav lønnsomhet, sier Sandaker-Nielsen .
DB170209 Så vi gjør akkurat det myndighetene ber om, nemlig skaper jobber i USA, skriver Sandaker-Nielsen i en SMS.
DB170209 Norwegians pressesjef Lasse Sandaker-Nielsen sier dette til Dagbladet : ¶
AP170208 En matkupong skal dekke innkjøp av en flaske drikke og en baguette, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP170208 Dersom det nærmer seg avgang, kan det hende vi ikke deler ut matkuponger, hvis det kan føre til at du kommer for sent til flyet, sier Sandaker-Nielsen .
AA170208 En matkupong skal dekke innkjøp av en flaske drikke og en baguette, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA170208 Dersom det nærmer seg avgang, kan det hende vi ikke deler ut matkuponger, hvis det kan føre til at du kommer for sent til flyet, sier Sandaker-Nielsen .
DB170207 På spørsmål om hvorvidt det stemmer at Open Skies-avtalen er ulovlig, svarer Sandaker-Nielsen at deres irske datterselskap innfrir alle krav til avtalen.
DB170207 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian skriver i en SMS til Dagbladet at Norwegian skaper hundrevis av amerikanske jobber både i lufta og på bakken.
DB170207 Det er på tide at konkurrentenes fagforeninger erkjenner at konkurranse, nye fly og lavere priser er kommet for å bli, på transatlantiske ruter, sier Sandaker-Nielsen .
SA170130 Leder Gard Sandaker-Nielsen i Åpen folkekirke er på sin side klar for å feire det historiske vedtaket.
AP170130 Leder Gard Sandaker-Nielsen i Åpen folkekirke er på sin side klar for å feire det historiske vedtaket.
AP170130 Leder Gard Sandaker-Nielsen i Åpen folkekirke er på sin side klar for å feire det historiske vedtaket.
DB170127 Mens fagforeningene mener NAIs lisens setter titusenvis av amerikanske arbeidsplasser i fare, kunne ikke Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen ha vært mer uenig.
DB170127 IKKE FØRSTE GANG : - Det er ikke første gang konkurrentenes fagforeninger demonstrerer mot Norwegian, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
AP170125 Nå som automater, skranker og billettkontoret er samlet på ett sted - og i tett tilknytning til både Flytoget, NSB og sikkerhetskontrollen - vil det bli enda enklere og effektivt å reise med oss, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP170125 Nå som automater, skranker og billettkontoret er samlet på ett sted - og i tett tilknytning til både Flytoget, NSB og sikkerhetskontrollen - vil det bli enda enklere og effektivt å reise med oss, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA170125 Nå som automater, skranker og billettkontoret er samlet på ett sted - og i tett tilknytning til både Flytoget, NSB og sikkerhetskontrollen - vil det bli enda enklere og effektivt å reise med oss, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
SA170118 - Prosessen med å finne en ny biskop starter på bispedømmerådets møte i februar, og ny biskop vil bli valgt på Kirkerådets møte i september, sier bispedømmerådets leder Gard Sandaker-Nielsen . ( ©NTB ) ¶
DB170118 Vi er opptatt av at dette møtet skal avholdes så fort som mulig, noe som gjentatte ganger har blitt understreket overfor NCCA », skriver Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Dagbladet.
BT170118 - Prosessen med å finne en ny biskop starter på bispedømmerådets møte i februar, og ny biskop vil bli valgt på Kirkerådets møte i september, sier bispedømmerådets leder Gard Sandaker-Nielsen .
AP170118 - Prosessen med å finne en ny biskop starter på bispedømmerådets møte i februar, og ny biskop vil bli valgt på Kirkerådets møte i september, sier bispedømmerådets leder Gard Sandaker-Nielsen .
DB170113 Vi har ikke noe nytt eller konkret å melde i sakens anliggende på nåværende tidspunkt, skrev Sandaker-Nielsen i en SMS til Dagbladet.
DB170113 Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen , ønsket ikke etter henvendelse fra Dagbladet å bekrefte hvorvidt en avtale med Ryanair var nærtstående.
DB170113 - Vi har sett det og har ikke noe nytt å melde nå, svarer Sandaker-Nielsen .
DB170113 Vi har ikke noe nytt eller konkret å melde i sakens anliggende på nåværende tidspunkt, skrev Sandaker-Nielsen i en SMS til Dagbladet.
DB170113 Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen , ønsket ikke etter henvendelse fra Dagbladet å bekrefte hvorvidt en avtale med Ryanair var nærtstående.
DB170113 - Vi har sett det og har ikke noe nytt å melde nå, svarer Sandaker-Nielsen .
DB170112 Vi har et samarbeid med UNICEF og gir all støtte i form av flybilletter og pengedonasjoner til dem, og det synes det fleste er positivt, sier Sandaker-Nielsen .
DB170112 - Slike søknader er dagligdags, bekrefter Lasse Sandaker-Nielsen , kommunikasjonssjef i Norwegian.
DB170110 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian, opplyser at om lag fem prosent av selskapets piloter er kvinner.
SA170109 Vår globale vekststrategi ligger fast, og vi kan love enda flere nye ruter til en lav pris også i 2017, sier Sandaker-Nielsen .
SA170109 I løpet av året forventer vi at over 1000 amerikanere jobber for Norwegian, sier Sandaker-Nielsen .
SA170109 - Dette er siste krampetrekning fra konkurrentenes fagforeninger, som har kjørt svertekampanje i millionklassen basert på ren løgn mot Norwegian i over tre år, mener kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i selskapet.
SA170109 Vår globale vekststrategi ligger fast, og vi kan love enda flere nye ruter til en lav pris også i 2017, sier Sandaker-Nielsen .
SA170109 I løpet av året forventer vi at over 1000 amerikanere jobber for Norwegian, sier Sandaker-Nielsen .
SA170109 - Dette er siste krampetrekning fra konkurrentenes fagforeninger, som har kjørt svertekampanje i millionklassen basert på ren løgn mot Norwegian i over tre år, mener kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i selskapet.
DB170108 - Vi har hatt eksempler på firma som har stevnet oss for retten, men der flypassasjeren ikke vet at han eller hun er saksøker, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
DB170108 - Vi advarer mot disse selskapene, sier Lasse Sandaker-Nielsen .
AP170108 Vår globale vekststrategi ligger fast, og vi kan love enda flere nye ruter til en lav pris også i 2017, sier Sandaker-Nielsen .
AP170108 I løpet av året forventer vi at over 1000 amerikanere jobber for Norwegian, sier Sandaker-Nielsen .
AP170108 - Dette er siste krampetrekning fra konkurrentenes fagforeninger, som har kjørt svertekampanje i millionklassen basert på ren løgn mot Norwegian i over tre år, mener kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i selskapet.
AP170106 Vi har tatt opp dette med Oslo Lufthavn og sagt at vi forventer at nye broer blir skaffet så fort som mulig, sier Sandaker-Nielsen til Aftenposten.
AP170106 Det er Norwegian som bruker den nye terminalen mest, og kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i selskapet er ikke overdrevet fornøyd med situasjonen som dørproblemene skaper : ¶
AP170105 Nå som vi skriver 2017 er saken avsluttet fra vår side og de få som har valgt å ikke betale den myndighetspålagte avgiften vil ikke få inkassovarsel, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til oss.
AP170105 - Vi har fungert som pengeinnkrever for staten i over et halvt år og nå var det naturlig å sette sluttstrek for dette arbeidet, sier Sandaker-Nielsen .
AA170105 Nå som vi skriver 2017 er saken avsluttet fra vår side og de få som har valgt å ikke betale den myndighetspålagte avgiften vil ikke få inkassovarsel, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til oss.
AA170105 - Vi har fungert som pengeinnkrever for staten i over et halvt år og nå var det naturlig å sette sluttstrek for dette arbeidet, sier Sandaker-Nielsen .
AP170102 juni og som har betalt passasjeravgiften til den norske staten vil derfor få dette beløpet refundert fra Norwegian, i tråd med amerikansk regelverk, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA170102 juni og som har betalt passasjeravgiften til den norske staten vil derfor få dette beløpet refundert fra Norwegian, i tråd med amerikansk regelverk, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP161230 Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på Dreamlineren fra kundene våre som trekker frem mindre støy og bedre luft som det beste med denne flytypen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP161230 Passasjerer med fullflex-billett vil ha førsteprioritet til plass i premium-kabinen, sier Sandaker-Nielsen .
AP161230 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i det nye flysetet i Premium class i Norwegians nye Boeing 787-9 ¶
AP161212 VIL UNNGÅ OVERVEKT : Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier at de jobber for at alle passasjerer skal kunne ha med seg håndbagasje om bord.
AP161212 - Vi anbefaler vi å kontakte vårt kundesenter slik at de kan se på saken og avdekke om det eventuelt er blitt gjort en feil, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA161212 VIL UNNGÅ OVERVEKT : Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier at de jobber for at alle passasjerer skal kunne ha med seg håndbagasje om bord.
AA161212 - Vi anbefaler vi å kontakte vårt kundesenter slik at de kan se på saken og avdekke om det eventuelt er blitt gjort en feil, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA161130 - Vi ser nok at forretningsreisende som reiser ofte i mindre grad ønsker å stå i kø og vente på ombordstigning enn for eksempel fritidsreisende, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
VG161122 Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen , synes konkurrentens forslag er vel ambisiøst.
VG161122 Sandaker-Nielsen sier at billige flyreiser for passasjerene alltid vil være en prioritet hos Norwegian, men at det skal bli gratis å reise, er urealistisk.
AP161031 Spesielt rammer det nå direkterutene fra Værnes til Berlin, København, Tromsø og Evenes, samt ferieruten til Korfu i Hellas - ingen av disse videreføres neste sommer, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP161031 KUTTER : Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier kombinasjonene av økte priser fra i sommer og flypassasjeravgiften har ført til at de må kutte allerede svake ruter.
AA161031 Spesielt rammer det nå direkterutene fra Værnes til Berlin, København, Tromsø og Evenes, samt ferieruten til Korfu i Hellas - ingen av disse videreføres neste sommer, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA161031 KUTTER : Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier kombinasjonene av økte priser fra i sommer og flypassasjeravgiften har ført til at de må kutte allerede svake ruter.
AP161028 Lasse Sandaker-Nielsen , Norwegian.
AP161028 - Det sier seg selv at 18 kroner for en flybillett ikke er bærekraftig over tid, men uavhengig av hva Ryanair måtte foreta seg, så skal vi fortsette å konkurrere om kundene og tilby god kvalitet til en lav pris, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP160927 - Vi har ikke landet på noen konklusjon ennå, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP160905 Vi skal definitivt gi Ryanair konkurranse om både forretnings- og fritidsreisende mellom Oslo og London med våre lave priser og nye, mer miljøvennlige fly med gratis internett, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA160905 Vi skal definitivt gi Ryanair konkurranse om både forretnings- og fritidsreisende mellom Oslo og London med våre lave priser og nye, mer miljøvennlige fly med gratis internett, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP160808 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian sier selskapet er svært fornøyd med passasjerveksten, og understreker at Norwegians satsing også skjer langt utenfor Skandinavia : ¶
AA160803 Vi er bare en innkrevingssentral for staten, understreker kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
AA160803 På spørsmål om Norwegian er fornøyd med hvor mange som har betalt avgiften til nå, svarer Sandaker-Nielsen : ¶
AA160803 Kan komme fakturaBetaler man ikke innen den nye fristen, sier Sandaker-Nielsen at de vil sende en påminnelse, før de om et par uker sender ut en faktura på e-post.
AA160803 - Det vanlige når man ikke betaler en faktura er jo at det blir sendt en purring, sier Sandaker-Nielsen .
AA160803 - Det er jo fremdeles ferie for mange reisende, så derfor har vi valgt å utsette betalingsfristen med én uke, sier kommunikasjonssjef for Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen .
AA160803 Sandaker-Nielsen sier han heller ikke kan komme med et cirkatall på hvor mange som har mottatt kravet, eller hvor mange som ikke har betalt ennå.
AP160527 - Størstedelen av vår vekst til vinteren kommer utenfor Skandinavia, opplyser kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
AP160414 Noen ønsker å ha med seg egen matpakke, mens andre tar med seg en baguette som er kjøpt på flyplassen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA160414 Noen ønsker å ha med seg egen matpakke, mens andre tar med seg en baguette som er kjøpt på flyplassen, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP160413 Vi ønsker at kunder som bestiller på forhånd skal få lavere pris, opplyser kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.
AP160413 Vi ønsker at kunder som bestiller på forhånd skal få lavere pris, opplyser kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.
AP160413 Vi ønsker at kunder som bestiller på forhånd skal få lavere pris, opplyser kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.
AA160413 Vi ønsker at kunder som bestiller på forhånd skal få lavere pris, opplyser kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.
AP160318 Vi flyr fortsatt til Antalya i Tyrkia fra flere norske byer, men opplever også her at interessen ikke er like høy som tidligere, sier Sandaker-Nielsen .
AP160318 - Vi benytter den ledige kapasiteten til å lanserer en helt ny og etterspurt destinasjon, Verona i Nord-Italia, sier Sandaker-Nielsen .
AP160318 - På grunn av betydelig lavere interesse for reiser til Tyrkia, har vi valgt å ikke tilby Oslo - Istanbul til sommeren, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA160318 Vi flyr fortsatt til Antalya i Tyrkia fra flere norske byer, men opplever også her at interessen ikke er like høy som tidligere, sier Sandaker-Nielsen .
AA160318 - Vi benytter den ledige kapasiteten til å lanserer en helt ny og etterspurt destinasjon, Verona i Nord-Italia, sier Sandaker-Nielsen .
AA160318 - På grunn av betydelig lavere interesse for reiser til Tyrkia, har vi valgt å ikke tilby Oslo - Istanbul til sommeren, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP160314 Vi ønsket å gjøre det motsatte og tydeliggjøre at vi vil likebehandle, sier Sandaker-Nielsen .
AP160314 Så vi anerkjenner det arbeidet som de menighetene har gjort og oppfordrer flere til å engasjere seg, sier Sandaker-Nielsen .
AP160314 Slik er det fremdeles, sier Sandaker-Nielsen , og legger til at det har vært « gode og friske » diskusjoner internt i rådet.
AP160314 Det andre punktet vil i praksis si at når man søker på en stilling i Oslo bispedømme, vil man ikke lenger risikere å bli forskjellsbehandlet, forklarer leder for Oslo bispedømme, Gard Sandaker-Nielsen .
AP160314 Da er det viktig at kirken synliggjør at den også er en kirke for LHBT, sier Sandaker-Nielsen .
AP160314 Charlotte Karlsen ¶ Sandaker-Nielsen tror det er mange som blir glad for at Oslo bispedømmerådet er såpass tydelig som er i dette vedtaket, ikke minst alle som stemte på Åpen Folkekirke.
AP160224 Selv om den store veksten vår skjer utenfor Norge vil vi alltid også se på muligheten for nye langruter til Norge, sier Sandaker-Nielsen .
AP160224 Og det er hverken bra for norske passasjerer som eller for norsk turistnæring, sier Sandaker-Nielsen .
AP160224 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i økonomikabinen.
AP160224 Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen blir liten i forhold til nyflyet.
AP160224 Den internasjonale satsingen, med langrutene som den viktigste del, skal derimot vokse med full kraft, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen .
AP160202 Jo, smaksløkene blir mindre påvirket, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AA160202 Jo, smaksløkene blir mindre påvirket, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.
AP160109 Nordmenn som nå håper på å bruke nyflyet på ruter til og fra Gardermoen, må Norwegians talsmann derimot skuffe : ¶ †" Nei, de to første eksemplarene av den nye flytypen skal brukes på ruter til og fra London-flyplassen Gatwick, sier Sandaker-Nielsen .
AP160109 Den økte rekkevidden gir nye muligheter for den norske lavprisoperatøren : ¶ †" Ja, for de reisende betyr det flere nye ruter til reisemål som ikke har vært mulig å nå tidligere, sier Sandaker-Nielsen .
AP160109 †" De nye flyene er større og har lengre rekkevidde enn Dreamlineren som nå er i trafikk, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.