DB170728 I samme intervju avviser Sessions å ha tatt tatt feil valg knyttet til Russland-granskningen , en etterforskning der amerikansk etterretning undersøker hvorvidt Trump-apparatet samarbeidet med russiske myndigheter.
DN170720 Trump sier Sessions' avgjørelse om å beskytte seg selv ved å erklære seg inhabil og holde seg unna Russland-granskningen var veldig urettferdig overfor presidenten.
AA170720 President Donald Trump mener justisminister Jeff Sessions handlinger i forbindelse med Russland-granskningen har vært urettferdige Foto : John Locher / AP / NTB scanpix ¶
DB170618 Spesialetterforsker Robert Mueller er den som har ansvaret for Russland-granskningen , men ingen har tidligere hevdet at det var Mueller som ba Trump sparke Comey.
BT170618 Spesialetterforsker Robert Mueller er den som har ansvaret for Russland-granskningen , men ingen har tidligere hevdet at det var Mueller som ba Trump sparke Comey.
AP170618https://www.aftenposten.no/verden/Trumps-advokat-sier-presidenten-ikke-er-under-etterforskning-623448b.htmlhttps://www.aftenposten.no/verden/Trumps-advokat-sier-presidenten-ikke-er-under-etterforskning-623448b.html Spesialetterforsker Robert Mueller er den som har ansvaret for Russland-granskningen , men ingen har tidligere hevdet at det var Mueller som ba Trump sparke Comey.
AP170618 Spesialetterforsker Robert Mueller er den som har ansvaret for Russland-granskningen , men ingen har tidligere hevdet at det var Mueller som ba Trump sparke Comey.
AP170613https://www.aftenposten.no/verden/Aktivistene-pa-venstresiden-presser-pa_-men-demokrater-onsker-ikke-a-snakke-om-riksrett-622990b.html Mange demokrater unngår å bruke R-ordet når de kritiserer presidentens opptreden i Russland-granskningen .
AP170613 Mange demokrater unngår å bruke R-ordet når de kritiserer presidentens opptreden i Russland-granskningen .
DB170511 Flere amerikanske medier meldte onsdag at Comey i forrige uke ba justisdepartementet om betydelig mer ressurser til Russland-granskningen .
AA170511 Flere amerikanske medier meldte onsdag at Comey i forrige uke ba justisdepartementet om betydelig mer ressurser til Russland-granskningen .
DN170510 Comey ba i forrige uke justisdepartementet om betydelig flere ressurser til Russland-granskningen , skriver New York Times og viser til opplysninger fra tre ikke navngitte tjenestemenn.
DA170510 Comey ba i forrige uke justisdepartementet om betydelig flere ressurser til Russland-granskningen , skriver New York Times og viser til opplysninger fra tre ikke navngitte tjenestemenn.
DA170510 Det hvite hus avviste onsdag at Trumps motiv for å sparke Comey er knyttet til Russland-granskningen .
DA170510 Både New York Times, Washington Post og nyhetsbyrået AP meldte onsdag at Comey i forrige uke ba justisdepartementet om betydelig mer ressurser til Russland-granskningen .
BT170510 Comey ba i forrige uke justisdepartementet om betydelig flere ressurser til Russland-granskningen , skriver New York Times og viser til opplysninger fra tre ikke navngitte tjenestemenn.
AA170510 Det hvite hus avviste onsdag at Trumps motiv for å sparke Comey er knyttet til Russland-granskningen .
AA170510 Både New York Times, Washington Post og nyhetsbyrået AP meldte onsdag at Comey i forrige uke ba justisdepartementet om betydelig mer ressurser til Russland-granskningen .
VG170302 Trump uttalte på sin side torsdag at han ikke synes at Sessions bør holde seg unna Russland-granskningen .