DA171205 Spesialetterforsker Mueller stevner Deutsche Bank i jakten på Trump-millioner og Russland-forbindelser .
DB171130 Å anklage noen for Russland-forbindelser er på samme nivå.
AP171128 Han trakk seg etter at han ble koblet til etterforskningen av Trumps Russland-forbindelser .
DN171116 Steele hadde utarbeidet en rapport om Trumps Russland-forbindelser på bestilling fra hans politiske motstandere.
AP171110 Etterforskningen av Trump-kampanjens Russland-forbindelser og eventuell russisk innblanding i presidentvalget er inne i en avgjørende fase.
DN171106 Trumps handelsminister Wilbur Ross har investeringer i selskaper med Russland-forbindelser , ifølge « Paradise Papers»-lekkasjene.
DN171106 Senator Richard Blumenthal reagerer sterkt på nye og lekkede opplysninger om at USAs handelsminister Wilbur Ross har investeringer i selskaper med Russland-forbindelser .
AP170805 Oppnevnelsen av en storjury var et naturlig neste steg i etterforskningen av mulige Russland-forbindelser , mener tidligere rådgiver for Barack Obama.
AP170805 Det var avisen Wall Street Journal som avslørte at spesialetterforsker Robert Mueller har oppnevnt en storjury i etterforskningen av Trumps Russland-forbindelser .
DB170729 For hvis Trump sparker Sessions vil det enda en gang framstå som om han sparker noen for å unngå etterforsking av sine medarbeideres - og eventuelt sine egne - Russland-forbindelser .
DN170726 Simpson er grunnlegger av lobbyistfirmaet Fusion gps, som blant annet sto bak en omstridt meget negativ rapport om Trumps påståtte Russland-forbindelser i fjor.
DN170726 har inngått en avtale om å snakke om sine Russland-forbindelser uten at offentligheten får høre det.
DB170725 RUSSISK DRESSING : Under en pressekonferanse i Det hvite hus, fikk Trumps pressetalsmann Sean Spicer nok et spørsmål om presidentens Russland-forbindelser .
DB170721 ¶ RUSSISK DRESSING : Under en pressekonferanse i Det hvite hus, fikk Trumps pressetalsmann Sean Spicer nok et spørsmål om presidentens Russland-forbindelser .
DB170712 ¶ TRUES AV RIKSRETT : Representanten Brad Sherman fra California har reist et formelt forslag om å stille den amerikanske presidenten Donald Trump for riksrett for angivelige forsøk på å hindre etterforskningen av hans valgkampanjes Russland-forbindelser , melder flere amerikanske medier.
DA170703 Trump befinner seg i en umulig posisjon, sier Nina Khrushcheva, professor i Russland-forbindelser ved New School, til Associated Press.
VG170630 I videoen kan man blant annet høre PV-journalisten spørre Bonifield om han ikke egentlig tror saken om Trumps Russland-forbindelser er « pisspreik ».
DN170626 Omtalen av Trump-kampanjens mulige Russland-forbindelser har pågått i ukevis, og spekulasjonene om presidenten blir stilt for riksrett, tiltar både i USA og internasjonalt.
DN170626 I tillegg til etterforskningen av Kushner har det vært en rekke uheldige Russland-forbindelser for Trump-kampanjen : ¶
DN170626 Det har stormet rundt Trump og hans medarbeidere helt siden den høytstående sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn måtte gå av etter å ha løyet om sine Russland-forbindelser og samtaler.
DN170626 Det ble inngått forlik i begge sakene i desember og januar, ifølge avisen, som poengterer at disse båndene vil kunne etterforskes av den tidligere FBI-sjefen Robert Mueller, som leder etterforskningen av Trump-kampanjens mulige Russland-forbindelser .
DN170615 Trump skal ikke være under etterforskning for mulig samarbeid med russiske aktører under valget, som er hovedmålet for etterforskningen, men for å potensielt ha hindret FBI-etterforskningen om Russland-forbindelser .
DN170615 Det har vært en rekke uheldige Russland-forbindelser for Trump-kampanjen : ¶
DN170615 Russland-forbindelser
SA170613 På tomannshånd med Comey ba Trump den daværende FBI-sjefen om å droppe etterforskningen av Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynns Russland-forbindelser , ifølge Comey selv.
DN170613 På tomannshånd med Comey ba Trump den daværende FBI-sjefen om å droppe etterforskningen av Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynns Russland-forbindelser , ifølge Comey selv.
AA170613 På tomannshånd med Comey ba Trump den daværende FBI-sjefen om å droppe etterforskningen av Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynns Russland-forbindelser , ifølge Comey selv.
DB170611 Russland-forbindelser
AP170608 Ville ikke svare på spørsmål om Trumps Russland-forbindelser
AA170608 Comey henviste her til et møte i februar der Trump ifølge Comey sa han håpte FBIs etterforskning av Michael Flynns Russland-forbindelser , kunne legges til side.
AP170607 I tillegg skal Trump ha ytret et ønske om at Comey kunne avslutte etterforskningen av Michael Flynn, den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren som ble sparket etter 24 dager i jobben på grunn av sine Russland-forbindelser .
DB170603 Dermed ble det kritikk også i dag, selv om det ikke var noen spektakulær ny omdreining i etterforskningen av Trump-administrasjonens Russland-forbindelser .
DN170601 Cohen ble også nevnt som en av dem med kontakter i Russland i den ikke offentliggjorte rapporten om Trumps Russland-forbindelser .
AP170601 Bakgrunn : Fem ting vi lærte etter høringen om Trumps Russland-forbindelser
AA170601 Cohen ble også nevnt som en av dem med kontakter i Russland i den ikke offentliggjorte rapporten om Trumps Russland-forbindelser .
DB170530 Det har blant annet vært lekkasjer om Trump-medarbeideres Russland-forbindelser , særlig Trumps svigersønn Jared Kushner.
DN170526 Omtalen av Trump-kampanjens mulige Russland-forbindelser har pågått i ukevis, og spekulasjonene om presidenten blir stilt for riksrett, tiltar både i USA og internasjonalt.
DN170526 Det har vært en rekke uheldige Russland-forbindelser for Trump-kampanjen : ¶
VG170520 Trumps håndtering av Comey og ubesvarte spørsmål om presidentens påståtte Russland-forbindelser har vært en hodepine for Det hvite hus.
SA170520 Kort tid etter at flyet lettet, kom nye avsløringer om Russland-forbindelser .
DB170520 For kort tid etter at flyet Air Force One tok av fra flyplassen i Maryland i USA, kom det nye avsløringer om påståtte Russland-forbindelser .
AA170520 Trumps håndtering av Comey og ubesvarte spørsmål om presidentens påståtte Russland-forbindelser har vært en hodepine for Det hvite hus.
VG170519 På hjemmebane etterlater presidenten seg en svulmende skandale, der det er stadig utvikling i granskingene av Trumps Russland-forbindelser .
DN170519 Kort tid etter at flyet lettet, kom nye avsløringer om Russland-forbindelser .
DN170519 Tidligere på dagen anklaget presidenten tidligere president Barack Obama og tidligere utenriksminister og presidentkandidat Hillary Clinton for ulovligheter på Twitter, og kalte etterforskningen av mulige Russland-forbindelser for en « heksejakt ».
AA170519 På hjemmebane etterlater presidenten seg en svulmende skandale, der det er stadig utvikling i granskingene av Trumps Russland-forbindelser .
AA170519 Midt i tumultene med etterforskning av hans Russland-forbindelser og sparkingen av FBI-sjefen møter han nye vanskelige utfordringer i noen av verdens mest konfliktfylte områder.
DN170518 USAs president Donald Trump anklager Barack Obama og tidligere utenriksminister og presidentkandidat Hillary Clinton for ulovligheter, og kaller etterforskningen av mulige Russland-forbindelser for en « heksejakt » ¶
DA170518 Før Trump sparket Comey ba han, ifølge et notat, FBI-sjefen om å avslutte etterforskningen av Flynns Russland-forbindelser .
AA170518 Trump sier den utvidede granskingen av påståtte Russland-forbindelser avleder oppmerksomheten fra alle framskritt som hans administrasjon har tatt de første 100 dagene.
AA170518 Før Trump sparket Comey ba han, ifølge et notat, FBI-sjefen om å avslutte etterforskningen av Flynns Russland-forbindelser . ( ©NTB ) ¶
DN170517 USAs president Donald Trump ba James Comey avslutte FBI-etterforskningen av Michael Flynns Russland-forbindelser , skrev Comey i et notat ifølge New York Times.
DN170517 USAs president Donald Trump ba James Comey avslutte FBI-etterforskningen av Michael Flynns Russland-forbindelser , skrev Comey i et notat ifølge New York Times.
DA170517 USAs president Donald Trump ba James Comey avslutte FBI-etterforskningen av Michael Flynns Russland-forbindelser , skrev Comey i et notat ifølge New York Times.
AA170517 USAs president Donald Trump ba James Comey avslutte FBI-etterforskningen av Michael Flynns Russland-forbindelser , skrev Comey i et notat ifølge New York Times.
AA170517 Reaksjonene på at Trump skal ha bedt FBI-sjefen avslutte etterforskningen av Flynns Russland-forbindelser , er sterke.
DN170511 Trump skal ifølge The New York Times ( NYT ) også ha vært meget irritert på FBI og Comeys etterforskning av Trumps Russland-forbindelser , og FBI-sjefens manglende interesse av å etterforske lekkasjer fra FBI og andre offentlige organer.
DB170510 Comey hadde bedt om mer penger og flere ansatte til etterforskningen Trump-administrasjonens potensielle Russland-forbindelser , bare dager før han i går kveld norsk tid fikk sparken av USAs president.
DN170509 New York Times : Trumps svigersønn skal utspørres om Russland-forbindelser
AP170509 New York-senator Chuck Schumer, demokratenes leder i Senatet, krever i likhet med McCain at det umiddelbart etableres en spesialetterforsker som kan granske Trumps Russland-forbindelser .
AP170429 I ettertid har Det hvite hus også forsøkt å hindre henne i å vitne i Kongressen om Trump-administrasjonens Russland-forbindelser .
VG170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
SA170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
DN170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
DB170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
DA170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
BT170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
AP170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
AP170412 Her kan du lese mer om Trumps Russland-forbindelser : Han er blitt skrytt opp i skyene i Washington.
AP170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
AP170412 Her kan du lese mer om Trumps Russland-forbindelser : Han er blitt skrytt opp i skyene i Washington.
AA170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
AA170412 Navnet hans dukket også opp i rapporter om Trumps Russland-forbindelser fra den britiske eksspionen Christopher Steele.
BT170402 | Måling : Ja til gransking av Trumps Russland-forbindelser
AA170402 | Måling : Ja til gransking av Trumps Russland-forbindelser
DB170401 RUSSISK DRESSING : Under en pressekonferanse i Det hvite hus, fikk Trumps pressetalsmann Sean Spicer nok et spørsmål om presidentens Russland-forbindelser .
DN170328 New York Times : Trumps svigersønn skal utspørres om Russland-forbindelser ¶ ¶
DB170328 Gransker Russland-forbindelser
DN170327 New York Times : Trumps svigersønn skal utspørres om Russland-forbindelser
DN170327 | New York Times : Trumps svigersønn skal utspørres om Russland-forbindelser
AP170327 | Trumps svigersønn må møte til høring om Russland-forbindelser
FV170324 Kongressen og FBI gransker Trumps Russland-forbindelser .
DB170321 I flere måneder har amerikanske medier meldt at det pågår etterforskning av Trump-nettverkets Russland-forbindelser , men dette ble først bekreftet av FBI-sjefen i går.
AP170321 Trumps pressetalsmann Sean Spicer omtalte mandag to av de aktuelle personene med Russland-forbindelser på en måte som ble lagt merke til.
AP170321 I USA svirrer anklagene om valgmanipulering, telefonavlytting og tvilsomme Russland-forbindelser .
AP170321 Fem ting vi lærte etter høringen om Trumps Russland-forbindelser
AP170321 Fem ting vi lærte etter høringen om Trumps Russland-forbindelser
DN170320 Donald Trump slår kraftig tilbake etter at at ble klart at FBI innledet etterforskning av hans Russland-forbindelser .
AP170320 | Fem ting vi lærte etter høringen om Trumps Russland-forbindelser
AP170320 | Fem ting vi lærte etter høringen om Trumps Russland-forbindelser
DN170306 I presidentvalgkampen kom en rekke anonyme kvinner med anklager om seksuell trakassering rettet mot Trump, og i ukene før han ble innsatt som president ble en rapport med anklager om Trumps Russland-forbindelser publisert, også basert på anonyme kilder.
DB170306 Dette er Trumps Russland-forbindelser .
DN170303 Flere senatorer prøver å få til et møte med den britiske eksspionen Christopher Steele som skrev rapporten om Donald Trumps Russland-forbindelser .
DN170303 Flere senatorer forsøker å få i stand et møte med den britiske eksspionen Christopher Steele, mannen som skrev rapporten om Trumps Russland-forbindelser .
AA170303 Flere senatorer forsøker å få i stand et møte med den britiske eksspionen Christopher Steele, mannen som skrev rapporten om Trumps Russland-forbindelser .
DN170302 Sessions-saken er ikke første gang en nær Trump-medarbeider har havnet i trøbbel for potensielt ulovlige Russland-forbindelser .
DN170227 Bush : Trenger svar om Russland-forbindelser
DN170227 Bush : Trenger svar om Russland-forbindelser
DN170227 | Bush : Trenger svar om Russland-forbindelser
AA170227 Omtalen av granskingene og de påståtte Russland-forbindelser i amerikanske medier er blitt skarpt kritisert av Trump - som har anklaget mediene for å spre falske nyheter både om denne og andre saker.
AA170227 Bekymringen ble ikke mindre etter at medlemmer av Trump-regjeringen angivelig forsøkte å få de republikanske lederne av Kongressens etterretningskomiteer til å avvise anklagene om kritikkverdige Russland-forbindelser .
DN170224 CNN : Trump-topp ba FBI dementere Russland-forbindelser ¶ | - Vi trenger ikke 75 prosent av de repetitive, forferdelige reguleringene ¶
DN170224 | CNN : Trump-topp ba FBI dementere Russland-forbindelser
DN170224 CNN : Trump-topp ba FBI dementere Russland-forbindelser
AP170223 Spørsmålene om Trump-regjeringens Russland-forbindelser har hopet seg opp etter den siste tids hendelser.
AP170223 Han kan ikke lede en etterforskning av Trumps Russland-forbindelser , mener demokratene i Kongressen.
BT170216 Avviste Russland-forbindelser
DN170215 Lekkasjene tyder på at etterretningstjenestene mener Trumps Russland-forbindelser truer den nasjonale sikkerhet, ifølge USA-forsker Svein Melby.
DN170215 Det amerikanske justisdepartementet og FBI har undersøkt Trump-kampanjens Russland-forbindelser over tid - og New York Times skriver at de har advart mot dette internt i flere omganger, senest i forbindelse med Flynn-saken.
DN170201 - Særlig i lys av dokumentasjonen av russisk påvirkning av det amerikanske valget og mangel på åpenhet rundt Trump og hans medarbeideres Russland-forbindelser , sier han.
AP170201 - Særlig i lys av dokumentasjonen av russisk påvirkning av det amerikanske valget og mangel på åpenhet rundt Trump og hans medarbeideres Russland-forbindelser , sier han.
AP170120 | Amerikansk storavis : - Trump-støttespillere etterforskes for Russland-forbindelser