DB170725 Mandag ble det kunngjort på Twitter at det jobbes med det neste avsnittet, men lite vites om prosjektet foreløpig, bortsett fra at det er de trofaste Bond-manusforfatterne Neal Purvis og Robert Wade som står for historien, ifølge Collider.
DB170709 Foto : Byron Purvis / AdMedia / NTB Scanpix ¶ norsk tipping ¶
VG170406 - Barbara Broccoli og manusforfatterne Neal Purvis og Robert Wade, som har flere Bond-filmer bak seg, er godt i gang med den nye James Bond-filmen.
SA170327 VIKTIG Å FINNE ÅRSAKEN : Lege Ken Purvis mener det er nødvendig å finne årsaken til nedsatt sædkvalitet før man henviser pasienten videre til IVF-behandling.
SA170327 Peter Zoltan Fedorcsak, avdelingsleder på Kvinneklinikken ved Oslo universitetssykehus, er enig med Purvis i at mange par henvises til infertilitetsbehandling uten en grundig utredning.
SA170327 LEGESJEKK : Lege Ken Purvis savner automatikk i utredningen av mannlig infertilitet og mener det bør gjøres grundige undersøkelser før man henviser pasienten videre til IVF-behandling.
SA170327 BRUKER ANTIBIOTIKA I INFERTILITETSBEHANDLING : Androlog og lege, Ken Purvis , har i 35 år brukt antibiotika når han har behandlet ufrivillig barnløse.
SA170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis , har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet, og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
SA170327 Advarer mot overbehandling ¶ Purvis understreker likevel viktigheten av å unngå overbehandling med antibiotika.
SA170327 - En fordel å optimalisere sædkvaliteten uansett ¶ Purvis sier infeksjoner i mannens underliv ofte kan være årsaken til nedsatt sædkvalitet.
SA170327 - Det fokuseres mest på kvinner ¶ Purvis savner automatikk i utredningen av mannlig infertilitet.
FV170327 VIKTIG Å FINNE ÅRSAKEN : Lege Ken Purvis mener det er nødvendig å finne årsaken til nedsatt sædkvalitet før man henviser pasienten videre til IVF-behandling.
FV170327 Peter Zoltan Fedorcsak, avdelingsleder på Kvinneklinikken ved Oslo universitetssykehus, er enig med Purvis i at mange par henvises til infertilitetsbehandling uten en grundig utredning.
FV170327 LEGESJEKK : Lege Ken Purvis savner automatikk i utredningen av mannlig infertilitet og mener det bør gjøres grundige undersøkelser før man henviser pasienten videre til IVF-behandling.
FV170327 BRUKER ANTIBIOTIKA I INFERTILITETSBEHANDLING : Androlog og lege, Ken Purvis , har i 35 år brukt antibiotika når han har behandlet ufrivillig barnløse.
FV170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis , har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet, og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
FV170327 Advarer mot overbehandling ¶ Purvis understreker likevel viktigheten av å unngå overbehandling med antibiotika.
FV170327 - En fordel å optimalisere sædkvaliteten uansett ¶ Purvis sier infeksjoner i mannens underliv ofte kan være årsaken til nedsatt sædkvalitet.
FV170327 - Det fokuseres mest på kvinner ¶ Purvis savner automatikk i utredningen av mannlig infertilitet.
AP170327 VIKTIG Å FINNE ÅRSAKEN : Lege Ken Purvis mener det er nødvendig å finne årsaken til nedsatt sædkvalitet før man henviser pasienten videre til IVF-behandling.
AP170327 Peter Zoltan Fedorcsak, avdelingsleder på Kvinneklinikken ved Oslo universitetssykehus, er enig med Purvis i at mange par henvises til infertilitetsbehandling uten en grundig utredning.
AP170327 LEGESJEKK : Lege Ken Purvis savner automatikk i utredningen av mannlig infertilitet og mener det bør gjøres grundige undersøkelser før man henviser pasienten videre til IVF-behandling.
AP170327 BRUKER ANTIBIOTIKA I INFERTILITETSBEHANDLING : Androlog og lege, Ken Purvis , har i 35 år brukt antibiotika når han har behandlet ufrivillig barnløse.
AP170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis , har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet, og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
AP170327 Advarer mot overbehandling ¶ Purvis understreker likevel viktigheten av å unngå overbehandling med antibiotika.
AP170327 - En fordel å optimalisere sædkvaliteten uansett ¶ Purvis sier infeksjoner i mannens underliv ofte kan være årsaken til nedsatt sædkvalitet.
AP170327 - Det fokuseres mest på kvinner ¶ Purvis savner automatikk i utredningen av mannlig infertilitet.
DB170313 ¶ SEX ELLER IKKE SEX - DET ER SPØRSMÅLET : Doktor Ken Purvis og Gro Isachsen tar debatten om det er lov å si seg ferdig med sex, eller om det er en drift som uansett varer livet ut.
DB170103 Foto : Byron Purvis / AdMedia / NTB Scanpix ¶