DN171223 Den amerikanske justisministeren Jeff Sessions har satt i gang en gransking av Obama-administrasjonens tiltak mot Hizbollahs narkotikasmugling.
DA171204 Russland avviser at samtaler mellom Michael Flynn og russernes ambassadør i USA hadde innvirkning på Putins reaksjon på Obama-administrasjonens sanksjoner.
AA171007 Flere religiøse grupper som i årevis var motstandere av Obama-administrasjonens liberalisering på dette feltet, hyller Trump-administrasjonens beslutning.
DA171006 Flere religiøse grupper som i årevis var motstandere av Obama-administrasjonens liberalisering på dette feltet, hyller Trump-administrasjonens beslutning.
AP171005 Donald Trump har kalt Obama-administrasjonens avtale med Iran for « den verste avtalen som noensinne er fremforhandlet ».
DB170829 Hans justisminister, Jeff Sessions, har allerede gått til drastiske skritt mot Obama-administrasjonens liberalisering.
AA170824 På presskonferansen ble han spurt om han er enig med Obama-administrasjonens syn om at det å selge defensive dødelige våpen til Ukraina vil provosere Moskva.
DB170728 For noen måneder siden reverserte han Obama-administrasjonens lov som tillot studenter som er transpersoner å benytte seg av det toalettet de ønsker.
DB170719 Å væpne såkalte moderate opprørere for at de på sikt skulle bekjempe Syrias Bashar al-Assad og hans regime var en sentral del av Obama-administrasjonens Syria-politikk fra 2013.
DB170627 « Obama-administrasjonens respons på russernes innblanding var ineffektiv og merkelig klønete », skriver Cohen...under a magnifying glass, they have zero " tapes " of T people colluding.
DA170612 The Guardian viser til at angrepsprosedyrene ble endret under Obama-administrasjonens siste uker.
AA170602 Han legger til at han gjennom å styrke sine klimabidrag, kan byer, delstater og bedrifter i teorien innfri og sågar passere Obama-administrasjonens løfte om å kutte USAs klimagassutslipp med 26 prosent fra 2005-nivå innen 2025.
VG170601 The New York Time skriver at « mens president Trump forsøker å reversere Obama-administrasjonens politikk som omhandler klimaendring, framstår staten California som den amerikanske nasjonens virkelige klimaforhandler med omverdenen » ¶
SA170530 Trump prøver å reversere Obama-administrasjonens klimapolitikk, mens California stritter imot og vil at USA aksepterer klimaforliket i Paris.
SA170530 Trump prøver å reversere Obama-administrasjonens klimapolitikk, mens California stritter imot og vil at USA aksepterer klimaforliket i Paris.
DN170517 Kunngjøringen kommer like før Obama-administrasjonens siste seksmånedersperiode er i ferd med å utløpe.
AA170517 Kunngjøringen kommer like før Obama-administrasjonens siste seksmånedersperiode er i ferd med å utløpe.
SA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet.
DN170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet.
DA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet.
BT170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet.
AA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet.
AA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet.
DB170419 Nord-Korea-eksperter har advart om at landet forbereder seg på sin sjette atomtest, og Trump-administrasjonen har uttalt at dagene med Obama-administrasjonens strategi med « strategisk stillhet » er over.
AP170406 Bannon sier han har gjort det han skulle i Det nasjonale sikkerhetsrådet, nemlig å oppheve det han kaller Obama-administrasjonens « operasjonalisering » av dette organet.
VG170330 Obama-administrasjonens linje var at Assad ikke lenger har noen legitimitet som Syrias leder som følge av overgrep mot egen befolkning.
DB170330 Obama-administrasjonens linje var at Assad ikke lenger har noen legitimitet som Syrias leder som følge av drap og overgrep mot egen befolkning.
DA170330 Obama-administrasjonens linje var at Assad ikke lenger har noen legitimitet som Syrias leder som følge av overgrep mot egen befolkning.
AP170330 Obama-administrasjonens linje var at Assad ikke lenger har noen legitimitet som Syrias leder som følge av drap og overgrep mot egen befolkning.
AA170330 Obama-administrasjonens linje var at Assad ikke lenger har noen legitimitet som Syrias leder som følge av drap og overgrep mot egen befolkning.
AP170329 Nå varsler leder for justisdepartementet i delstaten New York at lovverket kan sette en stopper for planene om å oppheve den såkalte Clean Power Plan, Obama-administrasjonens restriksjoner for klimagassutslipp fra amerikanske kullkraftverket.
DN170328 Trump kommer også til å avvikle Obama-administrasjonens Clean Power Plan, som ville ha lagt restriksjoner på klimagassutslipp fra amerikanske kullkraftverk.
DN170328 Trump har også gjort det klart at han vil reversere begrensningene Obama-administrasjonens påla olje- og gassindustrien som et ledd i arbeidet med å kutte USAs utslipp av klimagasser og leve opp til forpliktelsene i Parisavtalen.
DB170328 Presidentodren gir et mandat til å gjennomgå Obama-administrasjonens viktigste klimatiltak : « Clean Power Plan ».
AP170328 Trump kommer også til å avvikle Obama-administrasjonens Clean Power Plan, som ville ha lagt restriksjoner på klimagassutslipp fra amerikanske kullkraftverk.
AP170328 Trump har også gjort det klart at han vil reversere begrensningene Obama-administrasjonens påla olje- og gassindustrien som et ledd i arbeidet med å kutte USAs utslipp av klimagasser og leve opp til forpliktelsene i Parisavtalen.
AA170328 Trump kommer også til å avvikle Obama-administrasjonens Clean Power Plan, som ville ha lagt restriksjoner på klimagassutslipp fra amerikanske kullkraftverk.
AA170328 Trump har også gjort det klart at han vil reversere begrensningene Obama-administrasjonens påla olje- og gassindustrien som et ledd i arbeidet med å kutte USAs utslipp av klimagasser og leve opp til forpliktelsene i Parisavtalen.
DN170327 Videre sier han at den kommer til å avvikle Obama-administrasjonens Clean Power Plan, en miljøregulering som legger restriksjoner på klimagassutslipp fra kullkraftverk.
SA170326 Videre sier han at den kommer til å avvikle Obama-administrasjonens Clean Power Plan, en miljøregulering som legger restriksjoner på klimagassutslipp fra kullkraftverk.
AA170324 Beslutningen markerer omgjøring av Obama-administrasjonens skrinlegging av prosjektet, som har en prislapp på 8 milliarder dollar, om lag 68 milliarder kroner.
AP170224 McMaster er en uttalt forsvarer av å ha soldater på bakken, og Donald Trumps nyutnevnte sikkerhetsrådgiver har blant annet kritisert Obama-administrasjonens bruk av spesialstyrker, presisjonsbombing og droneangrep som utilstrekkelig.
AP170214 Trump-rådgiveren nektet gang på gang for at han hadde snakket med den russiske ambassadøren om Obama-administrasjonens sanksjoner.
AP170214 Trump-rådgiveren nektet gang på gang for at han hadde snakket med den russiske ambassadøren om Obama-administrasjonens sanksjoner.
AP170214 Trump-rådgiveren nektet gang på gang for at han hadde snakket med den russiske ambassadøren om Obama-administrasjonens sanksjoner.
AP170214 Trump-rådgiveren nektet gang på gang for at han hadde snakket med den russiske ambassadøren om Obama-administrasjonens sanksjoner.
DN170207 United Airlines mener Obama-administrasjonens avgjørelser om å slippe til Norwegian i USA « over tid vil ødelegge vår amerikanske luftfartsindustri og alle jobbene knyttet til den », melder Chicago Business Journal.
AA170207 United Airlines mener Obama-administrasjonens avgjørelser om å slippe til Norwegian i USA « over tid vil ødelegge vår amerikanske luftfartsindustri og alle jobbene knyttet til den », melder Chicago Business Journal.
DB170206 United Airlines mener Obama-administrasjonens avgjørelser om å slippe til Norwegian i USA « over tid vil ødelegge vår amerikanske luftfartsindustri og alle jobbene knyttet til den », melder Chicago Business Journal.
BT170203 - Obama-administrasjonens avgjørelse er diskriminerende og frarøver lovlydige amerikanere deres grunnlovsfestede rett, sier leder Bob Goodlatte i Representanthusets justiskomité.
AA170203 - Obama-administrasjonens avgjørelse er diskriminerende og frarøver lovlydige amerikanere deres grunnlovsfestede rett, sier leder Bob Goodlatte i Representanthusets justiskomité.
DB170131 I tillegg ble parallellen til Obama-administrasjonens politikk tatt opp : ¶
DB170131 Enda viktigere, mens pågangen av irakiske flyktninger avtok betydelig i løpet av Obama-administrasjonens granskning, fikk flyktninger fortsatt komme inn i landet på det tidspunktet og det var ikke en eneste måned uten at irakiske flyktninger kom inn i landet.
DB170131 Avisa påpeker at få medier skrev om Obama-administrasjonens håndfaste reaksjon i 2011, men saken tok det utgangspunkt i funnet av to terrorister tilknyttet al-Qaida.
AP170131 Tidligere i Obama-administrasjonens tid gikk man også etter ulovlige innvandrere med små lovbrudd som trafikkforseelser.
AP170131 Tidligere i Obama-administrasjonens tid gikk man også etter ulovlige innvandrere med små lovbrudd som trafikkforseelser.
DN170114 Påtroppende president Donald Trump sier han vil beholde noen av Obama-administrasjonens sanksjoner mot Russland inntil videre, men vil kvitte seg med dem hvis Russland spiller på lag med USA.
AP170103 Trump, som har en sterkt Israel-vennlig utenrikspolitikk, gjorde det i en rekke tweets klart at han er sterkt imot Obama-administrasjonens siste utspill.
AP170103 Trump, som har en sterkt Israel-vennlig utenrikspolitikk, gjorde det i en rekke tweets klart at han er sterkt imot Obama-administrasjonens siste utspill.
AP160203 Han hevder nå at Cruz vant fordi han har spredt feilinformasjon om Trumps mening om Obamacare, Obama-administrasjonens helsereform, i tillegg til at han skal ha gitt gale opplysninger om at Ben Carson angivelig ville trekke seg fra valgkampen.