AA170614 Kolera-spredningen er alarmerende, helsevesenet kjemper for å fungere og flere millioner mangler matsikkerhet og risikerer langvarig fordrivelse fra hjemmene sine, sier Mantoo .
AA170614 - Men bare 25 prosent av nødhjelpen til FNs flyktningprogram og 29 prosent av hjelpen til FNs humanitære program har ankommet så langt, sier UNHCRs talsmann Shabia Mantoo .
DA170328 - En hel generasjon barn risikerer å ende opp som tapere, sier Shabia Mantoo , talskvinne for FNs høykommissær for flyktninger ( UNHCR ) i Jemen i en uttalelse.
AP170327 - En hel generasjon barn risikerer å ende opp som tapere, sier Shabia Mantoo , som er talskvinne for FNs høykommissær ( UNHCR ) for flyktninger i Jemen.
AA170327 - En hel generasjon barn risikerer å ende opp som tapere, sier Shabia Mantoo , som er talskvinne for FNs høykommissær ( UNHCR ) for flyktninger i Jemen.
DN170326 - En hel generasjon barn risikerer å ende opp som tapere, sier Shabia Mantoo , som er talskvinne for FNs høykommissær ( UNHCR ) for flyktninger i Jemen.
AA170326 - En hel generasjon barn risikerer å ende opp som tapere, sier Shabia Mantoo , som er talskvinne for FNs høykommissær ( UNHCR ) for flyktninger i Jemen.