DB171020 - Lenge før offentligheten ble kjent med disse hendelsene, fortalte rapporten om flere elementer i Russland-operasjonen, blant annet cyberkampanjen, lekkede dokumenter om Hillary Clinton og møter mellom Paul Manafort ( Trumps tidligere kampanjesjef, journ.anm. ) og andre personer tilknyttet Trump, skrev CIA-veteran John Sipher i Slate.
AP171018https://www.aftenposten.no/verden/i/j865q/De-var-Trumps-narmeste-for-de-ble-presset-ut-Na-har-de-vart-inne-til-hemmelig-avhor Foruten Comey-saken er det mye som tyder på at Muellers team fokuserer spesielt på to personer i Trump-universet : tidligere kampanjesjef Paul Manafort og tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.
AP171018https://www.aftenposten.no/verden/i/j865q/De-var-Trumps-narmeste-for-de-ble-presset-ut-Na-har-de-vart-inne-til-hemmelig-avhor For å få tillatelse fra en dommer til å ta seg inn i boligen, må FBI-agentene ha fremlagt bevis for at Manafort har ødelagt bevis og kan komme til å gjøre det igjen.
AP171018https://www.aftenposten.no/verden/i/j865q/De-var-Trumps-narmeste-for-de-ble-presset-ut-Na-har-de-vart-inne-til-hemmelig-avhor Manafort og hans kone lå og sov.
VG170925 Paul Manafort , som hart en lang historie med å representere tvilsomme internasjonale figurer og som ledet Trumpkampanjen fra juni til august i fjor, er i følge den mest sannsynlige syndebukken, om det i det hele natt blir noen tiltaler.
VG170925 Mandag for en uke siden ble det kjent at Donald Trumps tidligere valgkampleder, Paul Manafort , ble avlyttet av FBI fra helt tilbake til 2014 og gjennom hele valgkampen i fjor, grunnet mistanke om ulovlig samrøre med en fremmed makt - det vil si Russland.
DN170921 Tirsdag ble det klart at FBI har avlyttet Manafort over en lengre periode, både før og etter det amerikanske presidentvalget.
DN170921 Donald Trumps tidligere valgkampsjef, Paul Manafort , skal ha tilbudt den russiske milliardæren Oleg Deripaska privat brifing om det amerikanske valget.
DN170921 - Om han trenger en privat brifing, skal jeg være imøtekommende, skrev Manafort i en epost til en mellommann 7. juli 2016.
AP170921https://www.aftenposten.no/verden/i/WwpQd/Avis-Trumps-kampanjesjef-tilbod-Putin-alliert-privat-briefing Tirsdag ble det klart at FBI har avlyttet Manafort over en lengre periode, både før og etter det amerikanske presidentvalget.
AP170921https://www.aftenposten.no/verden/i/WwpQd/Avis-Trumps-kampanjesjef-tilbod-Putin-alliert-privat-briefing Paul Manafort er en sentral figur i FBIs etterforskning av Russlands mulige innblanding i det russiske presidentvalget.
AP170921https://www.aftenposten.no/verden/i/WwpQd/Avis-Trumps-kampanjesjef-tilbod-Putin-alliert-privat-briefing Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort tilbudte den russiske milliardæren Oleg Deripaska en privat orientering om det amerikanske valget.
AP170921https://www.aftenposten.no/verden/i/WwpQd/Avis-Trumps-kampanjesjef-tilbod-Putin-alliert-privat-briefing - Om han trenger en privat orientering, skal jeg være imøtekommende, skrev Manafort i en e-post til en mellommann 7. juli 2016.
VG170919 På denne tiden skal Paul Manafort ha blitt avlyttet av FBI.
VG170919 Paul Manafort var sammen med president Trumps sønn Donald Trump jr og svigersønnen Jared Kushner blant annet med på det mye omtalte møtet flere russere i juni 2016.
VG170919 Paul Manafort sluttet seg til Trumps presidentkampanje våren 2016.
VG170919 Paul Manafort har avvist at han har hatt kontakt med russere som er kjent for amerikanske etterretning.
VG170919 OVERTOK Kellyanne Conway ble Trumps kampanjeleder da Paul Manafort Ukraina-kontakter ble for kontroversielle for kampanjen.
VG170919 Men det er kjent at Donald Trump og Paul Manafort fortsatte å ha samtaler etter at Trump ble innsatt som president i januar.
VG170919 JOBBEN GJORT : Paul Manafort , her pp podiet sammen med Donald Trump og hans datter Ivanka under det republikanske partiets landsmøte i juli 2016.
VG170919 FOKUS : Her er kampanjeleder Paul Manafort på republikanernes landsmøte som Trumps kampanjesjef.
VG170919 Etterforskerne skal gjennom overvåkingen ha fått informasjon som tyder på at Manafort kan ha oppmuntret russerne til å blande seg inn i valgkampen, sier tre ulike kilder med kjennskap til etterforskningen til den amerikanske tv-kanalen.
VG170919 Det holdt i tre måneder, før også Manafort forsvant ut etter mye fokus på hans spesielt tette bånd til det tidligere regimet i Ukraina.
VG170919 Den russisk-amerikanske lobbyisten Rinat Akhmetsjin har bekreftet overfor Associated Press at han var med på møtet mellom Trump junior og Natalja Veselnitskaja i juni i 2016, der også Paul Manafort var tilstede.
VG170919 Da var FBIs interesse for Manafort velkjent.
VG170919 Da Manafort ble hentet inn av Trump-kampanjen, var oppgaven å sørge for at forretningsmannen ble det republikanske partiets presidentkandidat.
VG170919 Amerikanske etterforskere avlyttet Paul Manafort , Donald Trumps tidligere valgkampsjef, både før og etter det amerikanske presidentvalget i 2016.
VG170919 ( Saken fortsetter under video ) ¶ Manafort skal ifølge CNNs kilder blant annet ha blitt avlyttet i møte med Trump, men hvorvidt Trump er å høre på opptakene er uvisst.
VG170919 Manafort har tidligere også frivillig overlevert dokumenter til komiteer i Kongressen som etterforsker Russlands angivelige innblanding i presidentvalget.
VG170919 Manafort har fra tidligere lang fartstid som rådgiver for det republikanske partiet, blant annet som rådgiver for president Gerald Fords kampanje i 1976 og senere for Ronald Reagan.
DN170919 Etterforskerne skal gjennom overvåkingen ha fått informasjon som tyder på at Manafort kan ha oppmuntret russerne til å blande seg inn i valgkampen, sier tre ulike kilder med kjennskap til etterforskningen til den amerikanske kanalen.
DN170919 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort ble avlyttet av FBI.
DN170919 Amerikanske etterforskere avlyttet Paul Manafort , Donald Trumps tidligere valgkampsjef, både før og etter det amerikanske presidentvalget i 2016.
DN170919 Manafort skal ifølge kildene blant annet ha blitt avlyttet i møte med Trump, men hvorvidt Trump er å høre på opptakene er uvisst.
DN170919 Manafort har tidligere også frivillig overlevert dokumenter til komiteer i Kongressen som etterforsker Russlands angivelige innblanding i presidentvalget.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter The fact USG was even able to obtain a FISA on Manafort is significant, let alone what it yielded. https://t.co/1MBznyonPZ ¶
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter Paul Manafort , som ledet Trumps valgkampapparat i noen måneder i fjor, skal ha fått beskjed om at det vil bli tatt ut tiltale mot ham.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter KEVIN LAMARQUE / Reuters ¶ Manafort skal deretter ha fått beskjed om at Mueller planlegger å tiltale ham, sier to velinformerte kilder til avisen.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter Hvor alvorlig er dette for Paul Manafort ?
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter Først kunne CNN melde at Paul Manafort , som var Donald Trumps kampanjeleder i noen måneder i fjor sommer, ble avlyttet av amerikanske myndigheter både før og etter presidentvalget.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter En eventuell tiltale mot Manafort vil kunne brukes som pressmiddel for å få ham til å fortelle etterforskerne alt han vet, påpeker ekspertene ved Lawfareblog. 4.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter Det er uklart hva, om noe, Manafort vil kunne tiltales for.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter Det betyr ikke at Trump selv vil bli rammet av en eventuell siktelse mot Manafort .
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter Dersom Manafort ble avlyttet i tiden rundt presidentvalget, er det sannsynlig at også Donald Trump er rammet av overvåkingen.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/yaBLg/Russland-granskerne-har-nettopp-gitt-Trump-to-darlige-nyheter Manafort og Trump var i kontakt med hverandre også etter at førstnevnte sluttet som kampanjeleder i august.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/amMQ2/CNN-Etterforskere-avlyttet-Trumps-valgkampsjef Paul Manafort ble overvåket av FBI, både mens han var Trumps valgkampsjef og i ettertid da Trump var blitt president.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/amMQ2/CNN-Etterforskere-avlyttet-Trumps-valgkampsjef Etterforskerne skal gjennom overvåkingen ha fått informasjon som tyder på at Manafort kan ha oppmuntret russerne til å blande seg inn i valgkampen, sier tre ulike kilder med kjennskap til etterforskningen til den amerikanske kanalen.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/amMQ2/CNN-Etterforskere-avlyttet-Trumps-valgkampsjef Amerikanske etterforskere skal ha avlyttet Paul Manafort , Donald Trumps tidligere valgkampsjef, både før og etter det amerikanske presidentvalget i 2016.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/amMQ2/CNN-Etterforskere-avlyttet-Trumps-valgkampsjef Manafort skal ifølge kildene blant annet ha blitt avlyttet i møte med Trump, men hvorvidt Trump er å høre på opptakene er uvisst.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/amMQ2/CNN-Etterforskere-avlyttet-Trumps-valgkampsjef Manafort har tidligere også frivillig overlevert dokumenter til komiteer i Kongressen som etterforsker Russlands angivelige innblanding i presidentvalget.
DB170916 , Paul Manafort og Jared Kushner i 2016.
VG170909 Tidligere har daværende Trump-kampanjeleder Paul Manafort og Trumps svigersønn Jared Kushner forklart seg for Kongressen.
DB170828 I juni 2016 organiserte Donald Trump junior et møte sammen med Trumps svigersønn, Jared Kushner, daværende valgkampsjef Paul Manafort og en russisk advokat.
DB170828 I juni 2016 organiserte Donald Trump junior et møte sammen med Trumps svigersønn, Jared Kushner, daværende valgkampsjef Paul Manafort og en russisk advokat.
DB170824 Trumps svigersønn Jared Kushner og valgkamplederen Paul Manafort også var til stede på møtet.
AP170810https://www.aftenposten.no/verden/i/PV1E0/Trump-takker-Putin---Vi-kommer-til-a-spare-masse-penger Onsdag ble det kjent at FBI aksjonerte i juli mot hjemmet til Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort som en del av etterforskningen, noe som overrasket presidenten.
VG170809 Til tross for at Paul Manafort så ut til å samarbeide med etterforskningen av Trump-kampanjens bånd til Russland, skal FBI ha valgt å ransake hjemmet hans og gjøre beslag. etterforskningen av Trump-kampanjens bånd til Russland, skal FBI ha valgt å ransake hjemmet hans og gjøre beslag.
VG170809 Saken fortsetter etter videoen ¶ Manafort har blitt stevnet av flere komiteer i Kongressen, til å overlevere dokumenter som er av interesse.
VG170809 Paul Manafort var valgkampsjef for Trump en periode i 2016, før han ble erstattet av Steve Bannon.
VG170809 Notater fra dette møtet skal være blant dokumentene Manafort allerede har overlevert til myndighetene.
VG170809 Les mer om Manafort : Koblet til mulige millionutbetalinger fra Ukraina ¶
VG170809 Ifølge Washington Post frykter medlemmer av kretsen rundt Manafort at Mueller og etterforskerne hans vil forsøke å bygge en sak mot ham som ikke er knyttet til Trumps valgkamp i 2016, i håp om at han vil tyste på presidentens folk mot strafferabatt.
VG170809 Dette har han gjort frivillig, men Washington Post skriver at selve ransakelsesordren indikerer at FBI har argumentert for at Manafort ikke kunne stoles på, og har fått medhold fra dommeren som underskrev.
VG170809 Det har heller ikke Manafort .
VG170809 - Vil presse Manafort
VG170809 , Kushner og Manafort skal alle vitne i Senatet ¶
VG170809 Manafort har hele tiden samarbeidet med rettsvesenet og andre seriøse henvendelser, og gjorde det ved dette tilfellet også, sier en talsperson for den tidligere kampanjesjefen.
DN170809 Paul Manafort .
DN170809 Manaforts talsmann Jason Moloni bekrefter onsdag ettermiddag at FBI aksjonerte mot hjemmet til den tidligere valgkampsjefen, og sier at Manafort samarbeidet med FBI.
DN170809 I juli i år forklarte Manafort seg frivillig om møtet for medlemmer at Senatets etterretningskomité.
DN170809 FBI aksjonerte i juli mot hjemmet til president Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort som del av Russland-etterforskningen, ifølge Washington Post.
DN170809 Beslaget består blant annet av dokumenter som Manafort allerede har overlevert Kongressen, opplyser kilder nær etterforskningen til avisen.
DN170809 Manafort tiltrådte som Trumps valgkampsjef i juni 2016.
DN170809 Manafort har tidligere overlevert dokumenter til komiteer i Kongressen som etterforsker Russlands angivelige innblanding i presidentvalget.
DN170809 Manafort deltok på det mye omtalte møtet i juni 2016 der blant annet presidentens sønn, Donald Trump jr., hans svigersønn Jared Kushner og en russisk advokat deltok.
DB170809 ¶ FBI-AKSJON : Tjenestemenn fra FBI beslagla ifølge Washington Post dokumenter og « annet materiale » under en aksjon mot hjemmet til den tidligere valgkampsjefen for Donald Trump, Paul Manafort , tidlig på morgenen 26. juli.
DB170809 Her står Manafort mellom den daværende presidentkandidaten og hans datter Ivanka under republikanernes partikonvensjon i Cleveland i fjor sommer.
DB170809 Han forsikret at Manafort har samarbeidet med lovens håndhevere og vil fortsette å gjøre det.
DB170809 Blant Manaforts allierte er det ifølge Washington Post en frykt for at Mueller bygger en sak mot Manafort som ikke har noe med valgkampanjen å gjøre - for i neste omgang å bruke dette som pressmiddel for å få ham til å gi informasjon om Trumps indre krets i bytte for en « mykere » behandling.
DB170809 Avisa skriver tross dette at tidspunktet tyder på at etterforskerne ikke har følt seg trygge på at Manafort ville utlevere alt, og at de har argumentert med dette overfor dommeren som ga ransakingsordren.
DB170809 Manafort gikk av som Trumps valgkampsjef i august 2016.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef Trumps valgkampsjef Paul Manafort fotografert i juli 2016.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef Manaforts talsmann Jason Moloni bekrefter onsdag ettermiddag at FBI aksjonerte mot hjemmet til den tidligere valgkampsjefen, og sier at Manafort samarbeidet med FBI.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef I juli i år forklarte Manafort seg frivillig om møtet for medlemmer at Senatets etterretningskomité.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef FBI aksjonerte i juli mot hjemmet til president Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort som del av Russland-etterforskningen, melder Washington Post.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef Beslaget består blant annet av dokumenter som Manafort allerede har overlevert Kongressen, opplyser kilder nær etterforskningen til avisen.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef Manafort tiltrådte som Trumps valgkampsjef i juni 2016.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef Manafort har tidligere overlevert dokumenter til komiteer i Kongressen som etterforsker Russlands angivelige innblanding i presidentvalget.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/OVVXE/Washington-Post-FBI-aksjonerte-mot-hjemmet-til-Trumps-tidligere-valgkampsjef Manafort deltok på det mye omtalte møtet i juni 2016 der blant annet presidentens sønn, Donald Trump jr., hans svigersønn Jared Kushner og en russisk advokat deltok.
VG170803 , hans svigersønn Jared Kushner og hans tidligere kampanjesjef Paul Manafort hadde med en rekke russere, deriblant en advokat med tilknytninger til Russlands regjering, i fjor sommer.
VG170803 , Kushner og Manafort holdt med russere i fjor langt på vei antyder det.
DB170803 Trumps svigersønn Jared Kushner og valgkamplederen Paul Manafort også var til stede på møtet.
DB170803 , Trumps svigersønn Jared Kushner og tidligere valgkampsjef Paul Manafort hadde med en russisk advokat i fjor sommer, skal være et av temaene i Russland-etterforskningen.
VG170726 , Kushner og Manafort skal vitne om møtet i Senatet ¶
DN170726 Paul Manafort , president Trumps tidligere valgkampsjef.
DN170726 og presidentens tidligere valgkampsjef Paul Manafort forklare seg for Senatets justiskomité - i en åpen høring, for åpent kamera.
DN170726 og Paul Manafort skulle i dag i åpen høring om Russland-affærene.
DN170726 eller Manafort lagt frem noen skriftlig forklaring som er offentlig.
DN170726 Senatets justiskomité trekker stevning av Manafort
DN170726 Kushner inn igjen ¶ Manafort forklarte seg få timer etter at Kushner svarte på spørsmål i tre timer bak i etterretningskomiteen.
DN170726 Ifølge ikke navngitte kilder forklarte Manafort seg kun om hva han husker fra det aktuelle møtet.
DN170726 En av dem sier også at Manafort har sagt seg villig til å samarbeide med Senatets etterretningskomité om andre saker hvis nødvendig.
DN170726 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort har forklart seg frivillig i Senatets justiskomité om møtet med en russisk advokat i Trump Tower.
DN170726 Arkivbilde av Paul Manafort fra juli 2016 da han var sjef for Donald Trumps valgkamp.
DN170726 Manafort sa ja til å forklare seg frivillig for medlemmer at Senatets etterretningskomité etter at Senatets justiskomité besluttet å trekke stevningen av ham i forbindelse med den pågående Russland-granskingen.
DN170726 | Senatets justiskomité trekker stevning av Manafort
DN170726 Senatets justiskomité har trukket stevningen av Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort .
DN170726 Senatets justiskomité besluttet tirsdag å stevne Manafort for å få ham til å forklare seg i forbindelse med den pågående Russland-granskingen.
DN170726 Paul Manafort forklarte seg frivillig i Senatet tirsdag.
DN170726 De to opplyste at det ikke hadde vært mulig å få til en frivillig samtale med Manafort og at han derfor er blitt rettslig stevnet.
DN170726 Manafort skulle ha forklart seg onsdag, men møtte frivillig justiskomiteen tirsdag kveld.
DN170725 Utspørringen er en del av Russland-granskingen, og Manafort vil svare på spørsmål fra komiteen onsdag.
DN170725 Tidligere kampanjesjef for Donald Trump, Paul Manafort , blir innkalt til høring i Senatet.
DN170725 Senatets justiskomité besluttet tirsdag å stevne Manafort for å få ham til å forklare seg.
DN170725 Kunngjøringen om stevningen av Manafort ble offentliggjort av den republikanske senator Chuck Grassley og demokratenes Dianne Feinstein tirsdag.
DN170725 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort må forklare seg for Senatets justiskomité i forbindelse med Russland-granskingen.
DN170725 De to opplyste at det ikke hadde vært mulig å få til en frivillig samtale med Manafort og at han derfor er blitt rettslig stevnet.
AA170725 Utspørringen er en del av Russland-granskingen, og Manafort vil svare på spørsmål fra komiteen onsdag.
AA170725 Senatets justiskomité besluttet tirsdag å stevne Manafort for å få ham til å forklare seg.
AA170725 Kunngjøringen om stevningen av Manafort ble offentliggjort av den republikanske senator Chuck Grassley og demokratenes Dianne Feinstein tirsdag.
AA170725 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort må forklare seg for Senatets justiskomité i forbindelse med Russland-granskingen.
AA170725 De to opplyste at det ikke hadde vært mulig å få til en frivillig samtale med Manafort og at han derfor er blitt rettslig stevnet. ( ©NTB ) ¶
AA170725 Bakgrunnen synes å være Fox News' dekning av den ukrainske regjeringens forsøk på å støtte Hillary Clinton i valgkampen, blant annet ved å offentliggjøre dokumenter som tydet på at Trumps valgkampsjef Paul Manafort hadde drevet ulovlig lobbyvirksomhet for prorussiske ukrainske politikere.
AA170725 Manafort trakk seg etter avsløringene.
VG170724 , Jared Kushner og Paul Manafort .
VG170724 og tidligere kampanjesjef Paul Manafort møte i Senatet.
VG170722 President Donald Trumps eldste sønn og valgkampleder Manafort skal etter planen vitne i Senatet som følge av at de den 9. juni møtte den russiske advokaten Natalja Veselnitskaja i Trump Tower i New York.
VG170722 , Kushner og Manafort skal alle vitne i Senatet ¶
VG170722 og presidentens valgkampleder Paul Manafort forhandler om sine vitneprov i Senatet onsdag og vil heller først bli intervjuet privat.
VG170722 og Manafort før de må vitne offentlig, men vi vil ha svar, skriver Feinstein på Twitter samme kveld.
VG170722 og Manafort forhandler om en avtale hvor de går med på å legge fram dokumenter til justiskomiteen og dermed kan bli avhørt privat før en eventuell høring.
DN170722 President Donald Trumps eldste sønn og valgkampleder Manafort skal etter planen vitne i Senatet som følge av at de den 9. juni møtte den russiske advokaten Natalja Veselnitskaja i Trump Tower i New York.
DN170722 og presidentens valgkampleder Paul Manafort forhandler om sine vitneprov i Senatet onsdag og vil heller først bli intervjuet privat.
DN170722 og Manafort før de må vitne offentlig, men vi vil ha svar, skriver Feinstein på Twitter samme kveld.
DN170722 og Manafort forhandler om en avtale hvor de går med på å legge frem dokumenter til justiskomiteen og dermed kan bli avhørt privat før en eventuell høring.
AA170722 President Donald Trumps eldste sønn og valgkampleder Manafort skal etter planen vitne i Senatet som følge av at de den 9. juni møtte den russiske advokaten Natalja Veselnitskaja i Trump Tower i New York.
AA170722 og presidentens valgkampleder Paul Manafort forhandler om sine vitneprov i Senatet onsdag og vil heller først bli intervjuet privat.
AA170722 og Manafort før de må vitne offentlig, men vi vil ha svar, skriver Feinstein på Twitter samme kveld.
AA170722 og Manafort forhandler om en avtale hvor de går med på å legge fram dokumenter til justiskomiteen og dermed kan bli avhørt privat før en eventuell høring.
VG170721 Også Trumps svigersønn og nære rådgiver Jared Kushner, og daværende kampanjesjef Paul Manafort deltok på møtet med den russiske advokaten.
VG170721 , svigersønnen Jared Kushner og den tidligere kampanjesjefen Paul Manafort hadde med flere russere i juni 2016.
DN170721 Daværende kampanjesjef Paul Manafort og Trumps svigersønn Jared Kushner var også til stede på møtet.
VG170720 MÅ VITNE : Tidligere kampanjesjef for Donald Trump, Paul Manafort .
VG170720 Ifølge Washington Examiner har Manafort foreløpig ikke bekreftet at han kommer til å stille.
VG170720 , Kushner og Manafort skal alle vitne i Senatet ¶
VG170720 og Paul Manafort skal vitne foran justiskomiteen onsdag 26. juli i en åpen høring.
VG170720 Også tidligere kampanjesjef Paul Manafort deltok på møtet.
DN170720 Onsdag melder Bloomberg at Mueller etterforsker forretningsavtalene til Trumps svigersønn Jared Kushner og tidligere kampanjesjef Paul Manafort , i tillegg til Trump selv.
DN170720 New York Times skrev nylig at Manafort hadde 17 millioner dollar i gjeld til russiske interesser før han tok jobben som kampanjesjef.
DB170720 , svigersønnen Jared Kushner og hans daværende valgkampsjef, Paul Manafort , i fjor sommer møtte russiske kontakter etter å ha blitt lovet ødeleggende informasjon om Demokratenes kandidat, Hillary Clinton, fra russiske myndigheter.
AA170720 Paul Manafort var leder for Trumps valgkamp i den første fasen.
AA170720 Opplysningen om dette møtet kommer samtidig med at Senatets justiskomité varsler at tidligere kampanjesjef Paul Manafort og Donald Trump Jr, president Trumps sønn, skal avgi forklaring i åpen sal onsdag.
AA170720 Manafort
AA170720 Manafort lå blant annet i strid med en russisk oligark som hevdet å ha 19 millioner dollar til gode fra et kabelfjernsynsprosjekt som mislyktes.
AA170720 President Donald Trumps sønn og valgkampleder Manafort må vitne i Senatet som følge av at de 9. juni møtte den russiske advokaten Natalja Veselnitskaja i Trump Tower i New York.
AA170720 og president Trumps valgkampleder Paul Manafort skal vitne i Senatets justiskomité onsdag.
AA170720 Paul Manafort var leder for Trumps valgkamp i den første fasen.
AA170720 Opplysningen om dette møtet kommer samtidig med at Senatets justiskomité varsler at tidligere kampanjesjef Paul Manafort og Donald Trump Jr, president Trumps sønn, skal avgi forklaring i åpen sal onsdag.
AA170720 Manafort lå blant annet i strid med en russisk oligark som hevdet å ha 19 millioner dollar til gode fra et kabelfjernsynsprosjekt som mislyktes.
DB170719 , svigersønnen Jared Kushner og kampanjesjef Paul Manafort .
DB170718 ¶ SINT : President Donald Trump skal ha blitt svært sint på sin daværende valgkampsjef Paul Manafort , ifølge en ny bok.
DB170718 Til stede var Manafort , New Jersey-guvernør og ivrig støttespiller, Chris Christie, den tidligere New York-borgermesteren og støttespilleren Rudy Giuliani, den daværende sjefen for Fox News, Roger Ailes og Manaforts nestkommanderende Rick Gates.
DB170718 FIKK SPARKEN : Tidligere valgkampsjef Paul Manafort .
DB170718 Dagen etter skrev New York Times en annen artikkel hvor avisa avslørte at Manafort hadde mottatt millioner av dollar fra Ukrainas pro-Russland-parti. 19. august sa Manafort opp jobben for Trump.
DB170718 Da alle hadde samlet seg, skal Trump ha ropt til Manafort : ¶
DB170718 Blant annet hevder forfatteren at det var en artikkel i New York Times, som førte til at den daværende valgkampsjefen, Paul Manafort , fikk sparken.
DB170718 august sa Manafort opp jobben for Trump.
DB170716 , var også Trumps svigersønn og rådgiver, Jared Kushner, og Trumps daværende valgkampsjef, Paul Manafort til stede.
DB170715 Fredag ble det kjent at også den russisk-amerikanske lobbyisten og antatte tidligere agenten, Rinat Akhmetsjin, var blant deltakerne sammen med blant andre Trumps svigersønn, Jared Kushner, og Trumps daværende valgkampsjef, Paul Manafort .
VG170714 Også Manafort og Kushner er ønsket foran komiteen.
VG170714 , Trumps tidligere kampanjesjef Paul Manafort , Trumps svigersønn Jared Kushner og den russiske advokaten Natalia Veselnitskaja.
VG170714 Verken Kushner eller Manafort vil kommentere Akhmetsjins påstander.
VG170714 Det er kjent fra før at president Trumps svigersønn Jared Kushner og valgkamplederen Paul Manafort også var til stede på møtet.
DN170714 Hverken Kushner eller Manafort vil kommentere Akhmetsjins påstander.
DN170714 Det er kjent fra før at president Trumps svigersønn Jared Kushner og valgkamplederen Paul Manafort også var til stede på møtet.
DB170714 Også Trumps svigersønn Jared Kushner og hans daværende valgkampsjef Paul Manafort var til stede under møtet i Trump Tower.
DB170714 Med på møtet var Jared Kushner, Donald Trumps svigersønn, og Trumps daværende valgkampsjef - Paul Manafort .
DB170714 Det er kjent fra før at president Trumps svigersønn Jared Kushner og valgkamplederen Paul Manafort også var til stede på møtet.
AA170714 Verken Kushner eller Manafort vil kommentere Akhmetsjins påstander. ( ©NTB ) ¶
AA170714 Det er kjent fra før at president Trumps svigersønn Jared Kushner og valgkamplederen Paul Manafort også var til stede på møtet.
VG170713 , Jared Kuscher og Paul Manafort i juni 2016 ¶
VG170713 og andre på møtet - inkludert Trumps rådgiver og svigersønn Jared Kushner og daværende kampanjeleder Paul Manafort - virket veldig interesserte i skaffe informasjon som kunne skade Hillary Clinton.
DN170713 Også Trumps valgkampleder Paul Manafort og Trumps svigersønn Jared Kuchner var til stede på møtet med den russiske advokaten, og Grassley ønsker også å innkalle dem til høringen i justiskomiteen.
AA170713 Også Trumps valgkampleder Paul Manafort og Trumps svigersønn Jared Kutchner var til stede på møtet med den russiske advokaten, og Grassley ønsker også å innkalle dem til høringen i justiskomiteen. ( ©NTB ) ¶
VG170712 I tillegg til Trumps sønn, deltok svigersønnen Jared Kushner og valgkampsjef Paul Manafort på møtet.
DB170712 Også Trumps svigersønn Jared Kushner og hans daværende valgkampsjef Paul Manafort var til stede under møtet i Trump Tower.
DB170712 Han og daværende kampanjeleder Paul Manafort var tilstede under møtet med Vesnitskaja, men skal ha « forlatt det etter få minutter », ifølge Donald Trump Jr..
VG170711 Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og daværende valgkampleder Paul Manafort deltok også på møtet med Veselnitskaja.
VG170711 Til : Jared Kushner, Paul Manafort .
VG170711 Det vil mest sannsynlig være Paul Manafort ( kampanjesjef ) min svigerbror ( Jared Kushner, journ. anm. ) og meg. 725 Fifth Ave 25te etasje.
VG170711 ( Epost-korrespondansen ligger ved eposten til Kushner og Manafort , journ. anm. ) ¶
VG170711 Kushner og Manafort
VG170711 Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og daværende valgkampleder Paul Manafort deltok også på møtet med Veselnitskaja.
DN170711 , svigersønn Jared Kushner og valgkampsjef John Manafort og den russiske advokaten Natalia Veselnitskaja i Trump Tower 9. juni i fjor, to uker etter at Trump senior vant nominasjonen i Det republikanske partiet.
DN170711 , svigersønn og rådgiver Jared Kushner og Paul Manafort , tidligere valgkampsjef, at de møtte Veselnitskaja i trump Tower 9. juni, bare et par uker etter at Trump vant nominasjonen for Republikanerne.
DN170711 Kushner og Manafort
DN170711 Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og daværende valgkampleder Paul Manafort deltok også på møtet med Veselnitskaja.
DB170711 Kushner og Manafort
DB170711 Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og daværende valgkampleder Paul Manafort deltok også på møtet med Veselnitskaja.
DB170711 Også Trumps svigersønn Jared Kushner og hans daværende valgkampsjef Paul Manafort var til stede under møtet i Trump Tower.
DB170711 På møtet deltok også Paul Manafort , leder av Trump-kampanjen, som seinere på året i fjor fikk sparken, etter alt å dømme fordi han hadde for nære kontakter med mektige folk i det sentrale russiske maktapparatet, og Jared Kushner, president Trumps svigersønn, som nå er seniorrådgiver i Det hvite hus.
DA170711 skrev i den ene e-posten at presidentens svigersønn, og nå rådgiver, Jared Kushner og den tidligere valgkampsjefen Paul Manafort trolig kom til å delta på møtet.
AA170711 Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og daværende valgkampleder Paul Manafort deltok også på møtet med Veselnitskaja.
AA170711 skrev i den ene eposten at presidentens svigersønn, og nå rådgiver, Jared Kushner og den tidligere valgkampsjefen Paul Manafort trolig kom til å delta på møtet.
DN170710 Kushner og Manafort
DN170710 Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og daværende valgkampleder Paul Manafort deltok også på møtet med Veselnitskaja.
DN170710 Også presidentens svigersønn Jared Kushner og valgkampleder Paul Manafort deltok på møtet med advokat Natalia Veselnitskaja som Donald Trump Jr. bekrefter fant sted.
DB170710 Også presidentens svigersønn Jared Kushner og valgkampleder Paul Manafort deltok på møtet med advokat Natalia Veselnitskaja som Donald Trump Jr. bekrefter fant sted.
DB170710 Også Trumps svigersønn Jared Kushner og hans daværende valgkampsjef Paul Manafort var til stede under møtet i Trump Tower.
AA170710 Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og daværende valgkampleder Paul Manafort deltok også på møtet med Veselnitskaja.
AA170710 Også presidentens svigersønn Jared Kushner og valgkampleder Paul Manafort deltok på møtet med advokat Natalia Veselnitskaja som Donald Trump Jr. bekrefter fant sted.
VG170709 Også presidentens svigersønn Jared Kushner og valgkampleder Paul Manafort deltok på møtet som Donald Trump Jr. bekrefter fant sted overfor nyhetsbyrået AP.
VG170709 fremgår det at Manafort også deltok.
VG170709 « Jeg ba Jared [ Kushner ] og Paul [ Manafort ] om å bli med, men jeg fortalte dem ingenting om bakgrunnen », skriver han.
VG170709 Også presidentens svigersønn Jared Kushner og valgkampleder Paul Manafort deltok på møtet, har Donald Trump Jr. fortalt.
DN170709 Også presidentens svigersønn Jared Kushner og valgkampleder Paul Manafort deltok på møtet med advokat Natalia Veselnitskaja som Donald Trump Jr. bekrefter fant sted.
DN170709 fremgår det at Manafort også deltok.
AA170709 Også presidentens svigersønn Jared Kushner og valgkampleder Paul Manafort deltok på møtet med advokat Natalia Veselnitskaja som Donald Trump Jr. bekrefter fant sted.
AA170709 fremgår det at Manafort også deltok.
SA170628 USAs president Donald Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort har registrert dokumenter som viser hvor mye et selskap han leder fikk utbetalt av et ukrainsk parti mellom 2012 og 2014.
SA170628 Selskapet til Paul Manafort , USAs president Donald Trumps tidligere valgkampsjef, fikk utbetalt over 140 millioner kroner over to år av et ukrainsk parti.
DN170628 USAs president Donald Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort har registrert dokumenter som viser hvor mye et selskap han leder fikk utbetalt av et ukrainsk parti mellom 2012 og 2014.
DN170628 Selskapet til Paul Manafort , USAs president Donald Trumps tidligere valgkampsjef, fikk utbetalt over 140 millioner kroner over to år av et ukrainsk parti, ifølge The Washington Post.
DN170628 Ifølge avisen sendte Manafort tirsdag inn skjemaer til justisdepartementet som dokumenter hvor mye selskapet fikk utbetalt fra det ukrainske Regionpartiet mellom 2012 og 2014.
DN170628 I en 87 sider lang redegjørelse skriver Manafort at selskapets arbeid først og fremst fokuserte på politikk innad i Ukraina.
DN170628 Manafort trakk seg som valgkampsjef for Donald Trump i august i fjor etter fem måneder i jobben.
DN170628 Manafort er nevnt som en « person av interesse » i forbindelse med etterforskningen av russisk påvirkning på det amerikanske presidentvalget.
DN170601 Det antas i tillegg at komiteen undersøker Trumps svigersønn Jared Kushner, tidligere valgkampleder Paul Manafort , tidligere politiske rådgiver Roger Stone og valgkamprådgiver Carter Page.
AA170601 Det antas i tillegg at komiteen undersøker Trumps svigersønn Jared Kushner, tidligere valgkampleder Paul Manafort , tidligere politiske rådgiver Roger Stone og valgkamprådgiver Carter Page.
VG170526 Paul Manafort
VG170526 Det er ikke kjent om Kushner er bedt om å levere inn noen form for dokumentasjon til FBI, slik både Paul Manafort og Michael Flynn, henholdsvis tidligere valgkampsjef og sikkerhetssjef for Trump, har blitt.
SA170526 FBI er fortsatt interessert i valgkampsjef Paul Manafort og tidligere sikkerhetsrådsiver Michael Flynn, men Kushner skal være den eneste personen som regnes som sentral i granskningen og som fortsatt jobber i Det hvite hus.
DN170526https://www.dn.no/nyheter/2017/05/26/2037/Utenriks/axios-trump-setter-opp-et-war-room-i-russland-saken Denne uken skriver The New York Times, basert på anonyme etterretningskilder, at russiske toppolitikere skal ha diskutert muligheten for å påvirke Trump gjennom hans tidligere kampanjesjef Paul Manafort og hans nå avgåtte sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.
DN170526 Denne uken skriver The New York Times, basert på anonyme etterretningskilder, at russiske toppolitikere skal ha diskutert muligheten for å påvirke Trump gjennom hans tidligere kampanjesjef Paul Manafort og hans nå avgåtte sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.
DN170526 FBI er fortsatt interessert i valgkampsjef Paul Manafort og tidligere sikkerhetsrådsiver Michael Flynn, men Kushner skal være den eneste personen som regnes som sentral i granskningen og som fortsatt jobber i Det hvite hus.
DB170526 FBI er fortsatt interessert i valgkampsjef Paul Manafort og tidligere sikkerhetsrådsiver Michael Flynn, men Kushner skal være den eneste personen som regnes som sentral i granskningen og som fortsatt jobber i Det hvite hus.
AP170526 FBI er fortsatt interessert i valgkampsjef Paul Manafort og tidligere sikkerhetsrådsiver Michael Flynn, men Kushner skal være den eneste personen som regnes som sentral i granskningen og som fortsatt jobber i Det hvite hus.
AA170526 FBI er fortsatt interessert i valgkampsjef Paul Manafort og tidligere sikkerhetsrådsiver Michael Flynn, men Kushner skal være den eneste personen som regnes som sentral i granskningen og som fortsatt jobber i Det hvite hus.
AA170525 Ifølge rapporten som omtales i avisen, mente russerne at Manafort og Flynn kunne brukes for å påvirke Trumps syn på Russland.
AA170525 I rapporten New York Times viser til står det at russerne konsentrerte seg om valgkampleder Paul Manafort og Michael Flynn når de diskuterte hvordan de kunne påvirke Trump via hans rådgivere.
AP170524 Russiske tjenestemenn skal ha diskutert hvordan de kunne påvirke Donald Trump via hans rådgivere Michael Flynn ( bildet ) og Paul Manafort .
AP170524 Ifølge rapporten som omtales i avisen, mente russerne at Manafort og Flynn kunne brukes for å påvirke Trumps syn på Russland.
AP170524 I rapporten New York Times viser til står det at russerne konsentrerte seg om valgkampleder Paul Manafort og Michael Flynn når de diskuterte hvordan de kunne påvirke Trump via hans rådgivere.
VG170519 Paul Manafort
AP170510 Paul Manafort , kampanjeleder ¶
AP170510 I tillegg ble Paul Manafort tvunget ut av jobben som kampanjeleder for Trump midt under valgkampen i august i fjor.
AP170510 I 2006 skal Manafort ha fått 10 millioner dollar av Putin-venn og milliardær Oleg Deripaska for å fremme forbindelser til Russland og påvirke amerikansk politikk i Russlands favør.
AP170510 Manafort fikk sterk kritikk for sin kontakt med Ukrainas Putin-vennlige president Viktor Janukovitsj.
AP170429 Vil Flynn og Manafort beskytte Trump ?
AP170429 Paul Manafort har tilbudt seg å vitne frivillig.
AP170429 Paul Manafort .
AP170429 En rekke av Trumps betrodde medarbeidere og støttespillere har fått sparken eller har trukket seg etter avsløringer om forbindelser til Russland, deriblant hans nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn og hans valgkampsjef Paul Manafort .
AP170429 Det har kommet frem i løpet av våren at Donald Trumps valgkampanjesjef Paul Manafort mottok store pengesummer som rådgiver for politikere og oligarker med tette bånd til Vladimir Putin i minst ti år, før han ble tilknyttet Trump-kampanjen.
DB170401 Ifølge ABC News har både Trumps valgkampleder Paul Manafort og de tidligere rådgiverne Carter Page og hans kollega Roger Stone gitt klarsignel til Senatets etterretningskomite om at de er villige til å forklare seg om sine russiske kontakter i forkant av presidentvalget.
VG170330 Til sammen står 20 personer på listen som skal spørres ut, blant dem Donald Trumps svigersønn Jared Kushner og presidentens tidligere valgkampssjef Paul Manafort .
DA170330 Blant de minst 20 personene som skal svare på spørsmål som ledd i Senatets gransking, er Trumps svigersønn Jared Kushner og den tidligere valgkampsjefen Paul Manafort .
AA170330 Blant de minst 20 personene som skal svare på spørsmål som ledd i Senatets gransking, er Trumps svigersønn Jared Kushner og den tidligere valgkampsjefen Paul Manafort .
DA170329 Blant de 20 personene som komiteen har innkalt for å svare på spørsmål, er Trumps svigersønn Jared Kushner og den tidligere valgkampsjefen Paul Manafort .
AP170329 Trumps medarbeidere har forsøkt å distansere seg fra en av de mistenkte, den tidligere valgkamplederen Manafort .
AP170329 Også Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort har gått med på å svare på spørsmål fra komiteen.
AA170329 Blant de 20 personene som komiteen har innkalt for å svare på spørsmål, er Trumps svigersønn Jared Kushner og den tidligere valgkampsjefen Paul Manafort .
VG170327 I forrige uke kunne nyhetsbyrået AP fortelle at Trumps tidligere kampanjesjef Paul Manafort tidligere skal ha tilbudt seg å fremme interessene til Russlands president Vladimir Putin, mens han jobbet for den russiske oligarken Oleg Deripaska.
VG170324 Nunes opplyser fredag samtidig at Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort frivillig har gått med på å la seg intervjue av komiteens medlemmer i den pågående granskningen av om at Russland blandet seg inn i presidentvalget.
VG170324 Ifølge en rapport som AP fikk tak i tidligere denne uken, hadde Manafort , før han ble Trumps valgkampsjef, påtatt seg oppdrag for en russisk milliardær.
FV170324 Trumps medarbeidere har forsøkt å distansere seg fra en av de mistenkte, den tidligere kampanjelederen Paul Manafort .
FV170324 FOTO : Alex Brandon / AP / NTB scanpix Trumps tidligere kampanjeleder Paul Manafort er blant dem som mistenkes for tette bånd til russerne.
DN170324 Nunes opplyser fredag samtidig at Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort frivillig har gått med på å la seg intervjue av komiteens medlemmer i den pågående granskningen av om at Russland blandet seg inn i presidentvalget.
DN170324 Devin Nunes opplyser at Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort skal intervjues i etterretningskomiteen, og avviser samtidig at Trump har blitt avlyttet.
AA170324 Nunes opplyser fredag samtidig at Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort frivillig har gått med på å la seg intervjue av komiteens medlemmer i den pågående granskningen av om at Russland blandet seg inn i presidentvalget.
AA170324 Ifølge en rapport som AP fikk tak i tidligere denne uken, hadde Manafort , før han ble Trumps valgkampsjef, påtatt seg oppdrag for en russisk milliardær. ( ©NTB ) ¶
SA170323 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort mener han er utsatt for en svertekampanje.
SA170323 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
SA170323 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
DN170323 Talsmann Sean Spicer for Det hvite hus opplyser at Trump ikke var klar over hvem Manafort hadde jobbet for, og at det ikke er noen indikasjoner på at han har gjort noe galt.
DN170323 Samtidig trekker han frem at det var i forrige tiår at Manafort jobbet for den russiske milliardæren.
DN170323 Natt til torsdag ble det kjent at Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort, etter at det kom frem at Manafort tidligere har jobbet for en russisk milliardær.
DN170323 Natt til torsdag ble det kjent at Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort , etter at det kom frem at Manafort tidligere har jobbet for en russisk milliardær.
DN170323 Trump hyret Manafort som valgkampsjef i mars i fjor.
DN170323 Selv mener Manafort at granskingene er politisk motiverte.
DN170323 Sean Spicer, pressetalsmann i Det hvite hus, uttalte senere at Manafort " spilte en svært begrenset rolle i en svært begrenset periode " i Trumps valgkamp.
DN170323 Også etter at Trump ble innsatt som president, skal han ha hatt kontakt med Manafort .
DN170323 Nyhetsbyrået AP har fått tak i en rapport der det kommer fram at Manafort har har arbeidet for en russisk milliardær.
DN170323 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
DN170323 Ifølge AP fortalte Manafort en kollega tidligere i år at det fortsatt hender han snakker med Trump på telefon. ( ©NTB ) ¶ ¶
DN170323 I en hemmelig strategiplan fra 2005 foreslår Manafort at han kan påvirke politikk, næringsliv og mediedekning både i USA, Europa og tidligere sovjetland.
DN170323 En amerikansk tjenestemann som ikke ønsker å bli navngitt, sier Manafort har stått sentralt når amerikansk etterretning har undersøkt Trump-medarbeidernes forbindelser til Russland.
DN170323 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort mener han er utsatt for en svertekampanje.
DN170323 Dette skal ha skjedd som ledd i et oppdrag Manafort påtok seg for den russiske milliardæren Oleg Deripaska.
DN170323 Det hvite hus' talsmann Sean Spicer sier president Donald Trump ikke visste hvem Manafort hadde jobbet for i forrige tiår og at det ikke foreligger noe som kan indikere at Manafort gjorde noe galt.
DN170323 Det hvite hus' talsmann Sean Spicer sier president Donald Trump ikke visste hvem Manafort hadde jobbet for i forrige tiår og at det ikke foreligger noe som kan indikere at Manafort gjorde noe galt.
DN170323 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
DN170323 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
DN170323 Manafort selv bekrefter at han jobbet med Deripaska for omtrent ti år siden, men han avviser å ha utført arbeid som innebar å " representere russiske politiske interesser ".
DN170323 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
DN170323 Manafort beholdt stillingen til august, da AP avslørte at han hadde stått bak en hemmelig lobbykampanje for det prorussiske tidligere regjeringspartiet i Ukraina fram til 2014.
AA170323 Trump hyret Manafort som valgkampsjef i mars i fjor.
AA170323 Selv mener Manafort at granskingene er politisk motiverte.
AA170323 Sean Spicer, pressetalsmann i Det hvite hus, uttalte senere at Manafort " spilte en svært begrenset rolle i en svært begrenset periode " i Trumps valgkamp.
AA170323 Også etter at Trump ble innsatt som president, skal han ha hatt kontakt med Manafort .
AA170323 Nyhetsbyrået AP har fått tak i en rapport der det kommer fram at Manafort har har arbeidet for en russisk milliardær.
AA170323 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
AA170323 Ifølge AP fortalte Manafort en kollega tidligere i år at det fortsatt hender han snakker med Trump på telefon.
AA170323 I en hemmelig strategiplan fra 2005 foreslår Manafort at han kan påvirke politikk, næringsliv og mediedekning både i USA, Europa og tidligere sovjetland.
AA170323 Hvor mye arbeid Manafort i praksis utførte for Deripaska, er uklart.
AA170323 En amerikansk tjenestemann som ikke ønsker å bli navngitt, sier Manafort har stått sentralt når amerikansk etterretning har undersøkt Trump-medarbeidernes forbindelser til Russland.
AA170323 Dette skal ha skjedd som ledd i et oppdrag Manafort påtok seg for den russiske milliardæren Oleg Deripaska.
AA170323 Det hvite hus' talsmann Sean Spicer sier president Donald Trump ikke visste hvem Manafort hadde jobbet for i forrige tiår og at det ikke foreligger noe som kan indikere at Manafort gjorde noe galt.
AA170323 Det hvite hus' talsmann Sean Spicer sier president Donald Trump ikke visste hvem Manafort hadde jobbet for i forrige tiår og at det ikke foreligger noe som kan indikere at Manafort gjorde noe galt.
AA170323 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
AA170323 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
AA170323 Manafort selv bekrefter at han jobbet med Deripaska for omtrent ti år siden, men han avviser å ha utført arbeid som innebar å " representere russiske politiske interesser ".
AA170323 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
AA170323 Manafort beholdt stillingen til august, da AP avslørte at han hadde stått bak en hemmelig lobbykampanje for det prorussiske tidligere regjeringspartiet i Ukraina fram til 2014.
VG170322 Trump hyret Manafort som valgkampsjef i mars i fjor.
VG170322 RUSSLAND-KONTAKT : Donald Trumps tidligere kampanjeleder Paul Manafort knyttes nå stadig tettere til russiske interesser.
VG170322 I en hemmelig strategiplan fra 2005 foreslår Manafort at han kan påvirke politikk, næringsliv og mediedekning både i USA, Europa og tidligere sovjetland.
VG170322 Hvor mye arbeid Manafort i praksis utførte for Deripaska, er uklart.
VG170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort jobbet for å fremme interessene til Vladimir Putin for ti år siden, ifølge nyhetsbyrået AP.
VG170322 Dette skal ha skjedd som ledd i et oppdrag Manafort påtok seg for den russiske oligarken Oleg Deripaska.
VG170322 Bakgrunn : Trumps valgkampsjef anklages for lyssky Ukraina-virksomhet ¶ Manafort selv bekrefter at han jobbet med Deripaska for omtrent ti år siden, men han avviser å ha utført arbeid som innebar å « representere russiske politiske interesser ».
VG170322 Manafort beholdt stillingen til august, da AP avslørte at han hadde stått bak en hemmelig lobbykampanje for det pro-russiske tidligere regjeringspartiet i Ukraina fram til 2014.
SA170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort mener han er utsatt for en svertekampanje.
SA170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort jobbet for å fremme interessene til Vladimir Putin for ti år siden, ifølge nyhetsbyrået AP.
DN170322 Trump hyret Manafort som valgkampsjef i mars i fjor.
DN170322 Selv mener Manafort at granskningene er politisk motiverte.
DN170322 Sean Spicer, pressetalsmann i Det hvite hus, uttalte senere at Manafort " spilte en svært begrenset rolle i en svært begrenset periode " i Trumps valgkamp.
DN170322 Også etter at Trump ble innsatt som president, skal han ha hatt kontakt med Manafort .
DN170322 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
DN170322 Ifølge AP fortalte Manafort en kollega tidligere i år at det fortsatt hender han snakker med Trump på telefon.
DN170322 I en hemmelig strategiplan fra 2005 foreslår Manafort at han kan påvirke politikk, næringsliv og mediedekning både i USA, Europa og tidligere sovjetland.
DN170322 Hvor mye arbeid Manafort i praksis utførte for Deripaska, er uklart.
DN170322 En amerikansk tjenestemann som ikke ønsker å bli navngitt, sier Manafort har stått sentralt når amerikansk etterretning har undersøkt Trump-medarbeidernes forbindelser til Russland.
DN170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort mener han er utsatt for en svertekampanje.
DN170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort jobbet for å fremme interessene til Vladimir Putin for ti år siden, ifølge nyhetsbyrået AP.
DN170322 Dette skal ha skjedd som ledd i et oppdrag Manafort påtok seg for den russiske milliardæren Oleg Deripaska.
DN170322 Manafort selv bekrefter at han jobbet med Deripaska for omtrent ti år siden, men han avviser å ha utført arbeid som innebar å " representere russiske politiske interesser ".
DN170322 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
DN170322 Manafort beholdt stillingen til august, da AP avslørte at han hadde stått bak en hemmelig lobbykampanje for det prorussiske tidligere regjeringspartiet i Ukraina frem til 2014.
DB170322 Magnaten og Manafort signerte til slutt en kontrakt verdt 10 millioner dollar årlig, ifølge Aps opplysninger.
DB170322 Avvises av Manafort ¶ Manafort bekrefter at han har jobbet for den russiske milliardæren i en rekke land, men mener arbeidet på urettferdig vis framstilles som upassende.
DB170322 Avvises av Manafort
DB170322 AP sier de har fått tilgang til blant annet strategi-dokumenter Manafort har skrevet og utskrifter som viser pengeoverføringer på mange millioner dollar.
DB170322 - Vi tror at denne modellen kan være til stor nytte for Putins styre hvis den settes i kraft på riktig nivå og med tilstrekkelig engasjement, skrev Manafort i et memo til Deripaska, ifølge Ap ¶
DB170322 ( Dagbladet ) : President Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort , jobbet i hemmelighet for fremme interessene til Russlands president Vladimir Putin et tiår tilbake.
DB170322 Manafort jobbet for Trump fra mars til august i fjor.
AP170322 Trump hyret Manafort som valgkampsjef i mars i fjor.
AP170322 I en hemmelig strategiplan fra 2005 foreslår Manafort at han kan påvirke politikk, næringsliv og mediedekning både i USA, Europa og tidligere sovjetland.
AP170322 Hvor mye arbeid Manafort i praksis utførte for Deripaska, er uklart.
AP170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort mener selv han er utsatt for en svertekampanje.
AP170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort jobbet for å fremme interessene til Vladimir Putin for ti år siden, ifølge nyhetsbyrået AP.
AP170322 Dette skal ha skjedd som ledd i et oppdrag Manafort påtok seg for den russiske oligarken Oleg Deripaska.
AP170322 Manafort selv bekrefter at han jobbet med Deripaska for omtrent ti år siden, men han avviser å ha utført arbeid som innebar å " representere russiske politiske interesser ".
AP170322 Manafort beholdt stillingen til august, da AP avslørte at han hadde stått bak en hemmelig lobbykampanje for det pro-russiske tidligere regjeringspartiet i Ukraina fram til 2014.
AA170322 Trump hyret Manafort som valgkampsjef i mars i fjor.
AA170322 Selv mener Manafort at granskingene er politisk motiverte.
AA170322 Sean Spicer, pressetalsmann i Det hvite hus, uttalte senere at Manafort " spilte en svært begrenset rolle i en svært begrenset periode " i Trumps valgkamp.
AA170322 Også etter at Trump ble innsatt som president, skal han ha hatt kontakt med Manafort .
AA170322 Nyhetsbyrået AP har fått tak i en rapport der det kommer fram at Manafort har har arbeidet for en russisk milliardær.
AA170322 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
AA170322 Ifølge AP fortalte Manafort en kollega tidligere i år at det fortsatt hender han snakker med Trump på telefon. ( ©NTB ) ¶
AA170322 I en hemmelig strategiplan fra 2005 foreslår Manafort at han kan påvirke politikk, næringsliv og mediedekning både i USA, Europa og tidligere sovjetland.
AA170322 Hvor mye arbeid Manafort i praksis utførte for Deripaska, er uklart.
AA170322 En amerikansk tjenestemann som ikke ønsker å bli navngitt, sier Manafort har stått sentralt når amerikansk etterretning har undersøkt Trump-medarbeidernes forbindelser til Russland.
AA170322 Dette skal ha skjedd som ledd i et oppdrag Manafort påtok seg for den russiske milliardæren Oleg Deripaska.
AA170322 Det hvite hus' talsmann Sean Spicer sier president Donald Trump ikke visste hvem Manafort hadde jobbet for i forrige tiår og at det ikke foreligger noe som kan indikere at Manafort gjorde noe galt.
AA170322 Det hvite hus' talsmann Sean Spicer sier president Donald Trump ikke visste hvem Manafort hadde jobbet for i forrige tiår og at det ikke foreligger noe som kan indikere at Manafort gjorde noe galt.
AA170322 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
AA170322 Det hvite hus distanserer seg fra Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og viser til at det var i forrige tiår at Manafort hadde en russisk klient.
AA170322 Manafort selv bekrefter at han jobbet med Deripaska for omtrent ti år siden, men han avviser å ha utført arbeid som innebar å " representere russiske politiske interesser ".
AA170322 Manafort ble brakt inn i valgkampen i juni, hevdet Spicer - mens det riktige altså er at Manafort ble hyret som valgkampsjef i mars.
AA170322 Manafort beholdt stillingen til august, da AP avslørte at han hadde stått bak en hemmelig lobbykampanje for det prorussiske tidligere regjeringspartiet i Ukraina fram til 2014.
AA170322 Trump hyret Manafort som valgkampsjef i mars i fjor.
AA170322 I en hemmelig strategiplan fra 2005 foreslår Manafort at han kan påvirke politikk, næringsliv og mediedekning både i USA, Europa og tidligere sovjetland.
AA170322 Hvor mye arbeid Manafort i praksis utførte for Deripaska, er uklart.
AA170322 Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort jobbet for å fremme interessene til Vladimir Putin for ti år siden, ifølge nyhetsbyrået AP.
AA170322 Dette skal ha skjedd som ledd i et oppdrag Manafort påtok seg for den russiske oligarken Oleg Deripaska.
AA170322 Manafort selv bekrefter at han jobbet med Deripaska for omtrent ti år siden, men han avviser å ha utført arbeid som innebar å " representere russiske politiske interesser ".
AA170322 Manafort beholdt stillingen til august, da AP avslørte at han hadde stått bak en hemmelig lobbykampanje for det pro-russiske tidligere regjeringspartiet i Ukraina fram til 2014.
VG170321 Ukraina skal ha bedt det amerikanske Justisdepartementet om hjelp til å få avhørt Paul Manafort om hans mulige tilknytning til Janukovitsj under opprøret i 2014 som førte til at presidenten gikk av.
VG170321 Også etterretningskomiteen i den amerikanske Kongressen ønsker å kalle inn Paul Manafort for å forklare seg om eventuelle forbindelser mellom Trumps valgkampstab og Russland.
VG170321 GRANSKES : Både ukrainske myndigheter og opposisjonen i Kongressen ønsker å avhøre Donald Trumps tidligere kampanjesjef Paul Manafort om hans tilknytning til Russland.
VG170321 Demokrat-representant Jim Himes bekrefter overfor Politico at Manafort står øverst på hans liste over personer han ønsker å avhøre i forbindelse med komiteens gransking.
VG170321 Bakgrunn : Trumps valgkampsjef anklages for lyssky Ukraina-virksomhet ¶ Manafort har tidligere blitt anklaget for å ha hjulpet ukrainske myndigheter med å overføre millionbeløp til to store lobbyfirmaer i Washington i 2012.
VG170321 - Ingen bevis ¶ Manafort understreker at han ikke har blitt kontaktet av verken ukrainske eller amerikanske myndigheter og karakteriserer granskingen av ham som « et grovt forsøk på å diskreditere han og legitimiteten til presidentvalget ».
VG170321 - Av alle personene i og rundt Trump-kampanjen er det Manafort som har hatt det lengste og dypeste forholdet til Russland.
VG170321 Manafort trakk som seg som valgkampsjef i august i fjor, og ble erstattet av Steve Bannon og Kellyanne Conway.
DN170321 Trumps første valgkampsjef Paul Manafort måtte under valgkampen trekke seg etter avsløringer om tette kontakter med Russland og det tidligere Russland-vennlige regimet i Ukraina.
DB170321 Alle vil ha Manafort
DB170321 ¶ ØNSKET MANN : Paul Manafort var Donald Trumps valgkampsjef, og var tiltenkt en viktig rolle i Trumps administrasjon.
DB170321 Ukrainske påtalemyndigheter vil be det amerikanske justisdepartementet om hjelp til å spørre ut Manafort og hans forhold til den avgåtte president Janukovitsj under opprøret i Ukraina i 2014.
DB170321 Paul Manafort jobbet for Trump-kampanjen fra mars i fjor.
DB170321 Men i august ble Manafort degradert etter at det ble avslørt at hans eget konsulentselskap hadde vært innblandet i en påstått korrupsjonsskandale i Ukraina.
DB170321 Fra desember 2004 til sommeren 2010 var Manafort mediestrateg for Janukovitsj, altså til etter at Janukovitsj mistet presidentembetet etter omfattende valgjuks, skrev The New York Times i august i fjor.
DB170321 Det er ikke mange mennesker forunt å toppe lista over personer som flere lands etterretningstjenester vil gjøre det meste for å få kloa i, men Donald Trumps valgkampsjef, Paul Manafort , er en av dem.
DB170321 Demokraten Jim Himes sier til Politico at Manafort « garantert vil være på toppen av min vitneliste », når det gjelder etterforskningen av russernes innblanding i den amerikanske presidentkampen i 2016.
DB170321 DEN GANG DA : Donald Trump hadde Paul Manafort ( midten ) til sin betrodde valgkampstrateg, men måtte droppe planene om å ha ham med like tett i fortsettelsen på grunn av Manaforts veldig sterke og langvarige bånd til Russland.
DB170321 Både ukrainske og amerikanske talspersoner ber nå om å få avhøre Manafort for hans forbindelser til Ukrainas avgåtte president og juksemaker, Viktor Janukovitsj : Den russiske president Vladimir Putins mann i Ukraina.
DB170321 Manafort har sjøl avvist at han har hatt kontakt med russiske myndigheter.
AP170321 Han sa også at tidligere valgkampsjef Paul Manafort hadde « en begrenset rolle i en begrenset periode ».
VG170312 McCain trekker også frem Donald Trumps tidligere valgkampleder, Paul Manafort , som visstnok hadde tette bånd til Ukrainas tidligere president Viktor Yanukovych som ble anklaget for forræderi, fjernet fra makten i februar 2014 og nå lever i eksil i Moskva.
VG170312 ANBEFALER ETTERFORSKNING : John McCain mener at forbindelsen mellom tidligere Ukraina-president Viktor Yanukovych og Donald Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort , her sammen med presidentens rådgiver Kellyanne Conway, bør etterforskes.
DB170304 Paul Manafort var valgkampsjef for Donald Trump fra juni til august 2016.
DB170304 Manafort skal ha gjentatt kontakt med russisk etterretning under valgkampen, ifølge New York Times.
AP170302 Donald Trumps daværende valgkampsjef Paul Manafort på det republikanske landsmøtet sommeren 2016.
AP170302 Den gryende Russlands-skandalen begynte allerede i valgkampen i fjor, med Trumps valgkampsjef med Paul Manafort .
AP170302 Donald Trumps daværende valgkampsjef Paul Manafort på det republikanske landsmøtet sommeren 2016.
AP170302 Den gryende Russlands-skandalen begynte allerede i valgkampen i fjor, med Trumps valgkampsjef med Paul Manafort .
AP170223 Også Trumps tidligere valgkamp-sjef Paul Manafort nektet for å ha hatt kontakt med russiske agenter, i et intervju med The Financial Times.
AP170223 - Jeg har aldri, med overlegg, hatt kontakt med russiske agenter, og jeg har aldri vært involvert i prosjekter som inkluderer den russiske regjeringen eller Putin, sa Manafort til FT.
DB170216 Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort har tidligere jobbet for den Russland-orienterte ukarinske tidligere statsministeren Viktor Janukovitsj.
DB170216 Også Manafort ble nevnt i rapporten.
DB170216 Fra desember 2004 til sommeren 2010 var Manafort mediestrateg for Janukovitsj, altså til etter at Janukovitsj mistet presidentembetet etter omfattende valgjuks, skrev The New York Times i august i fjor.
VG170215 Foruten Flynn er også Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort navngitt i den påståtte kontakten med Russland.
VG170215 Manafort har avvist at han bevisst har snakket med russisk etterretning og kaller det hele « absurd ».
VG170215 Overfor avisen avviser tidligere valgkampleder Paul Manafort at han bevisst har snakket med medlemmer av russisk etterretning.
VG170215 Blant medarbeiderne som er navngitt er tidligere valgkampleder Paul Manafort og rådgiver Michael Flynn, som for et døgn siden måtte gå av etter sine omstridte samtaler med den russiske ambassadøren.
VG170215 AVISER ANKLAGENE : Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort avviser at han bevisst har snakket med medlemmer fra russisk etterretning under valgkampen.
SA170215 I tillegg til Manafort blir Trumps tidligere rådgiver Roger Stone og den avgåtte nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn nevnt.
SA170215 - Absurde anklager ¶ Én av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
DN170215 Under valgkampen måtte en av Trumps øverste rådgivere - den erfarne politiske rådgiveren og lobbyisten Paul Manafort - gå av etter avsløringer om hans bånd til Russland.
DN170215 Én av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
DN170215 Paul Manafort , som var Trumps valgkampleder, er den eneste som er navngitt i saken om kontakt mellom russisk etterretning og Trump-ansatte.
DN170215 Den eneste av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
DN170215 Manafort trekker på skuldrene når han blir kontaktet av New York Times.
DB170215 Paul Manafort skal imidlertid ha nektet for at han fikk pengene, skrev Bloomberg i november.
DB170215 Også Manafort ble nevnt i rapporten.
DB170215 Ifølge en New York Times-artikkel fra august i fjor, skal bokføringsposter offentliggjort av Ukrainas anti-korrupsjonsbyrå vise at Manafort fikk utbetalt 12,7 millioner dollar - tilsvarende rundt 106 millioner norske kroner i dagens kurs - fra Janukovitsjs parti mellom 2007 og 2012.
DB170215 Ifølge New York Times ble minst tre personer, inkludert Paul Manafort , etterforsket av FBI.
DB170215 I tillegg skal rapporten vise at Manafort også fikk utbetalinger fra Janukovitsj i fjor, men Manafort mener at heller ikke dette stemmer.
DB170215 I tillegg skal rapporten vise at Manafort også fikk utbetalinger fra Janukovitsj i fjor, men Manafort mener at heller ikke dette stemmer.
DB170215 Business Insider skriver at det blant annet ble hevdet at det var Manafort som håndterte kontakten med Russland fra Trump-administrasjonens side.
DB170215 Manafort var ansatt i Trump-administrasjonen under valgkampen, men trakk seg i slutten av august og ble erstattet av Stephen Bannon og Kellyanne Conway.
DB170215 Manafort sier nå til CNN at jobben han gjorde for Janukovitsj-administrasjonen ikke burde tolkes som at han har et tett bånd til Russland.
DB170215 Manafort er den eneste som blir nevnt ved navn av New York Times.
DB170215 Jeg har så langt jeg vet aldri snakket med en russisk etterretningsagent, og jeg har aldri vært involvert i noe som har å gjøre med den russiske regjeringen eller Putin-administrasjonen eller noen andre saker som er under etterforskning, sier Manafort .
DB170215 Den eneste av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
DB170215 - Det er ikke som om disse menneskene bærer navnelapper der det står at de er russiske etterretningsagenter, fortsetter Manafort .
BT170215 I tillegg til Manafort blir Trumps tidligere rådgiver Roger Stone og den avgåtte nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn nevnt.
BT170215 - Absurde anklager ¶ Én av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
BT170215 I tillegg til Manafort blir Trumps tidligere rådgiver Roger Stone og den avgåtte nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn nevnt.
BT170215 - Absurde anklager ¶ Én av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
AP170215 Kun én av Trump-rådgiverne er navngitt : Paul Manafort , som var Trumps valgkampsjef i noen måneder i fjor.
AP170215 Det er fra tidligere kjent at Manafort hadde forretningsforbindelser med både personer i Russland og Ukrainas tidligere president, Viktor Janukovitsj.
AP170215 - Dette er absurd, sier Manafort til The New York Times, og fortsetter : ¶
AP170215 Kun én av Trump-rådgiverne er navngitt : Paul Manafort , som var Trumps valgkampsjef i noen måneder i fjor.
AP170215 Det er fra tidligere kjent at Manafort hadde forretningsforbindelser med både personer i Russland og Ukrainas tidligere president, Viktor Janukovitsj.
AP170215 - Dette er absurd, sier Manafort til The New York Times, og fortsetter : ¶
AA170215 Den eneste av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
AA170215 Manafort trekker på skuldrene når han blir kontaktet av New York Times.
AA170215 I tillegg til Manafort blir Trumps tidligere rådgiver Roger Stone og den avgåtte nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn nevnt.
AA170215 Én av Trump-medarbeiderne som blir navngitt i forbindelse med saken, er Paul Manafort .
VG170203 Da Paul Manafort ble nedgradert etter knappe to måneder som leder for Trump-kampanjen, og erstattet av Conway og Steve Bannon i august 2016, slet den republikanske presidentkandidaten tungt på meningsmålingene.
AP170128 Den tidligere kampanjesjefen Paul Manafort hadde blant annet jobbet som konsulent for Russland-vennlige politikere i Ukraina.
AP170128 Den tidligere kampanjesjefen Paul Manafort hadde blant annet jobbet som konsulent for Russland-vennlige politikere i Ukraina.
AP170120 Rasende Trump brukte Twitter til å forsvare seg mot påstandene om at Putin påvirket valget : « Lever vi i Nazi-Tyskland » ? Manafort og Stone benekter beskydningene ¶
AP170120 I tillegg til Manafort skal også rådgiverne Carter Page og Roger Stone være under etterforskning, skriver avisen, som sier at rundt « et halvt dusin » kilder har bekreftet saken.
AP170120 Donald Trumps tidligere kampanjeleder Paul Manafort er én av minst tre personer som nå etterforskes av en rekke amerikanske etterretningsbyråer for å undersøke mulige bånd til russiske tjenestefolk, melder The New York Times i en artikkel publisert sent torsdag kveld.
AP170120 AP/Reuters/NTB Scanpix FOTO : Minst tre av Donald Trumps støttespillere - Paul Manafort , Roger Stone og Carter Page - er i etterretningsmyndighetenes søkelys på grunn av sine mulige forbindelser til russiske tjenestefolk, ifølge The New York Times.
AP170120 Manafort benekter på det sterkeste at han har gjort noe galt.
AP161110 Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort mottok millioner av dollar fra den styrtede prorussiske presidenten i Ukraina.