VG170610 TRAKK SEG I PROTEST : Ole-Jørn Luktvasslimo ( foran ) var innstilt som ny styreleder i Bedriftsforbundet, men trakk seg midt i første dag av kongressen i forbundet, som følge av fallskjermen til forbundsleder Olaf Thommessen og omdømmefallet etter avsløringene om intern strid.
VG170610 PRATET OM ELEFANTEN I ROMMET : Ole-Jørn Luktvasslimo er mangeårig militær og har nå sitt eget lille selskap.
VG170610 Ove Jørn Luktvasslimo hadde sagt ja til å stille som styreleder og var innstilt, men da han skulle fortelle om seg selv og sitt kandidatur, sjokkerte han alle ved å si at han trakk seg, og kun ville stille som vara.
VG170610 Også skryt av Thommessen ¶ Luktvasslimo satte en million inn i et annet perspektiv : ¶
VG170610 Mannen innstilt av valgkomiteen som ny styreleder, Ove Jørn Luktvasslimo , varslet at han ønsket å ta høyde for at det nye styret må ha åpning for å innkalle til et ekstraordinært landsmøte : Dette fordi forbundets økonomi ville bli hardt rammet dersom man kom i en situasjon der fallskjermen til Thommessen måtte utløses.
VG170610 VALGT : Sigfred Steinen ( t.h ) ble lørdag valgt til styreleder i Bedriftsforbundet, etter at Ove Jørn Luktvasslimo takket nei i går.
VG170610 Flere som kjenner det indre liv i forbundet, sier sjansen for at det vil bli flertall for mistillit mot Thommessen, ble redusert da Ove Jørn Luktvasslimo trakk seg som styrelederkandidat midt under kongressen fredag.
VG170610 Etter at Luktvasslimo trakk seg, valgte kongressen lørdag erfarne Sigfred Steinen som styreleder.
VG170610 Luktvasslimo sa ja til å bli varamedlem, men det sa kongressen nei til.
VG170610 - Luktvasslimo sier fallskjermen på rundt en million kroner tilnærmet er på nivå med egenkapitalen i forbundet og at en avgang vil kunne få alvorlige konsekvenser for forbundets økonomi og eksistens ?