DN170925 « Amerikanske aksjer, som er nær rekordnivåer, vil være avhengig av salg for å drive oppsiden i kommende år ettersom verdsettelser og profittmarginer kan ha nådd toppen, men omsetningsveksten vil trolig ikke akselerere, » skriver sjefstrateg for aksjer David Kostin i Goldman Sachs, ifølge Bloomberg News.
DN170613 Sjefstrateg for amerikanske aksjer i Goldman Sachs, David Kostin , tror den voldsomme oppgangen i teknologiaksjer er i ferd med å ta slutt.
DN170613 Sjefstrateg for amerikanske aksjer David Kostin i Goldman Sachs sammenligner nedgangen i teknologisektoren de siste dagene med dot com-boblen i 2000.
DN170613 Men, akkurat som i eventyret, så vil ikke dette perfekte scenarioet vare, skriver sjefstrateg for amerikanske aksjer David Kostin i Goldman Sachs i notatet.
DN170613 - Hvis den nåværende tilstanden i gullhårøkonomien fortsetter vil teknologiaksjer sammen med andre aksjer fortsette å overprestere, tross dagens prisfall, sier sjefstrateg Kostin .
DN170113 Effektens dager er imidlertid talte, mener Morgan Stanleys sjefstrateg for aksjemarkedet, David Kostin .
DN170113 Da er nemlig Trump-oppturen over, tror Morgan Stanleys sjefstrateg David Kostin .
DN170113 - Markedsutviklingen tyder på at du har de neste 90 dagene på deg til å tjene penger i aksjemarkedet, sa Kostin under en konferanse i London tidligere denne uken, ifølge Marketwatch.