DB171209 Da ble Michael Flynn siktet for å ha løyet til FBI om samtaler han hadde med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i perioden mellom at Trump ble valgt og innsatt som president.
DB171207 * Trump måtte samme måned sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn da det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
DB171207 desember da Michael Flynn, Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver, ble siktet for - og erkjente like etterpå - å ha løyet til FBI om samtaler han hadde med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i perioden mellom at Donald Trump ble valgt og innsatt som president.
DB171205 Flynn ble fredag siktet for - og erkjente like etterpå - å ha løyet til FBI om samtaler han hadde med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i perioden mellom Donald Trump ble valgt og innsatt som president.
DA171204 Etterforskere sier Flynn i desember ba Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , om « å ikke eskalere situasjonen » etter at avtroppende president Barack Obamas administrasjon innførte sanksjoner mot Russland.
SA171203 Til New York Times har kilder i Det hvite hus uttalt at Trump med tweeten kun refererte til Flynns tilståelse om å ha løyet til FBI angående sine samtaler med den daværende russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
DN171203 Fredag innrømmet president Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn at han har løyet til FBI om sin kontakt med Russlands daværende ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DB171203 På fredag ble det kjent at hans tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn var siktet for å ha løyet til FBI om møter med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
VG171202 Trump måtte i februar sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn da det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember i fjor, uten å informere om dette.
DB171202 Like etter siktelsen ble kjent, sa han seg skyldig i å ha løyet om møter med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i overgangsperioden mellom Trump ble valgt og innsatt som president.
DB171202 Han innrømmet like etter siktelsen ble kjent at han har løyet om møter med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DB171202 - Det jeg gjorde var galt, skrev Flynn i en uttalelse der han innrømte å ha løyet om møtet med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak den 29. desember i fjor.
DB171202 Under samtalen med ambassadør Kisljak skal Flynn ha bedt Russland om å stemme mot eller forsinke resolusjonen.
DB171202 ( Dagbladet ) : Fredag innrømmet USAs tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn at han løy om sin kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
SA171201 Det er ventet at Flynn kommer til å erklære seg skyldig i å ha løyet om sin kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak , melder nyhetsbyrået AP.
SA171201 Muellers påtaleansvarlige sa under høringen fredag at Flynn i fjor hadde samtaler med høytstående tjenestefolk i Trumps overgangsteam angående sine samtaler med Russlands ambassadør Sergej Kisljak om sanksjoner som Obama-administrasjonen hadde ilagt Russland.
SA171201 Flynn innrømmer at han løy for etterforskerne da han ble avhørt av FBI i januar om sin kontakt med Kisljak 29. desember.
DN171201 Tv-kanalen CNN melder fredag kveld at det var Jared Kushner som instruerte USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn om å ta kontakt med Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak .
DN171201 Muellers påtaleansvarlige sa under høringen fredag at Flynn i fjor hadde samtaler med høytstående tjenestefolk i Trumps overgangsteam angående sine samtaler med Russlands ambassadør Sergej Kisljak om sanksjoner som Obama-administrasjonen hadde ilagt Russland.
DN171201 Muellers påtaleansvarlige sa under høringen fredag at Flynn i fjor hadde samtaler med høytstående tjenestefolk i Trumps overgangsteam angående sine samtaler med Russlands ambassadør Sergej Kisljak om sanksjoner som Obama-administrasjonen hadde ilagt Russland.
DN171201 Få minutter senere erklærte han seg skyldig i å ha løyet om sin kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak . - 24. januar, eller rundt denne datoen, sto Flynn fram med feilaktige, oppdiktede eller falske uttalelser, heter det i siktelsen som spesialetterforsker Robert Mueller har utarbeidet og som ble offentliggjort kort tid før høringen startet.
DN171201 Uansett var det ingen hemmeligheter på vår side, sa Kisljak til russisk fjernsyn.
DN171201 I fjor hadde Kisljak også møter med Jeff Sessions, som senere ble justisminister under Trump.
DN171201 Få minutter senere erklærte han seg skyldig i å ha løyet om sin kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DN171201 Kisljak uttalte seg i august om samtalene.
DN171201 Kisljak : Ingen hemmeligheter ¶
DB171201 For Flynns del varte imidlertid jobben jobben i bare 24 dager etter avsløringer om samtaler han hadde med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
DB171201 Det er ventet at Flynn kommer til å erklære seg skyldig i å ha løyet om sin kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak , melder nyhetsbyrået AP.
DB171201 For Flynns del varte imidlertid jobben jobben i bare 24 dager etter avsløringer om samtaler han hadde med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
DB171201 Det er ventet at Flynn kommer til å erklære seg skyldig i å ha løyet om sin kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak , melder nyhetsbyrået AP.
DB171201 - Det jeg gjorde var galt, skrev Flynn i en uttalelse der han innrømte å ha løyet om møtet med den russiske ambassadøren Sergei Kisljak den 29. desember i fjor.
DA171201 Muellers påtaleansvarlige sa under høringen fredag at Flynn i fjor hadde samtaler med høytstående tjenestefolk i Trumps overgangsteam angående sine samtaler med Russlands ambassadør Sergej Kisljak om sanksjoner som Obama-administrasjonen hadde ilagt Russland.
BT171201 Muellers påtaleansvarlige sa under høringen fredag at Flynn i fjor hadde samtaler med høytstående tjenestefolk i Trumps overgangsteam angående sine samtaler med Russlands ambassadør Sergej Kisljak om sanksjoner som Obama-administrasjonen hadde ilagt Russland.
AP171201 desember møtte Flynn ambassadør Sergej Kisljak igjen.
AP171201 Visepresident Pence benektet offentlig at Flynn og Kisljak snakket om sanksjonene mot Russland.
AP171201 Trump måtte samme måned sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn da det kom frem at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
AP171201 Sergej Kisljak var i en årrekke Russland ambassadør i Washington.
AP171201 I tiltalen heter det at Flynn feilaktig påsto at han ikke hadde diskutert sanksjoner med Russlands daværende ambassadør Sergej Kisljak .
AP171201 I samtaler med FBI sa Flynn at han ikke hadde diskutert sanksjonene og Russlands svar på dem med Kisljak .
AP171201 Flynn hadde også en samtale med Kisljak 22. desember i fjor.
AP171201 Flere møter med Kisljak
AP171201 Det dette viste seg ikke å stemme, fikk Flynn sparken da det ble offentlig kjent at han løy til visepresidenten om samtalene med Kisljak .
AP171201 Kisljak ble rasende over de nye sanksjonene.
AA171201 Muellers påtaleansvarlige sa under høringen fredag at Flynn i fjor hadde samtaler med høytstående tjenestefolk i Trumps overgangsteam angående sine samtaler med Russlands ambassadør Sergej Kisljak om sanksjoner som Obama-administrasjonen hadde ilagt Russland.
DN171130 Flynn fikk sparken i februar da det kom fram at han hadde hatt tett kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember uten å informere om det.
AP171124 Dette fortalte Trump til Lavrov og Kisljak .
AP171124 mai møtte Trump Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i Det hvite hus.
SA171123 Trump delte disse detaljene med Lavrov og Kisljak og avslørte dermed også Mossads hemmelige plan om å infiltrere IS-cellen på et skjulested i Syria.
SA171123 Nå avslører Vanity Fair detaljer fra møtet mellom Trump, Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i Det hvite hus 10. mai.
DA171123 Trump delte disse detaljene med Lavrov og Kisljak og avslørte dermed også Mossads hemmelige plan om å infiltrere IS-cellen på et skjulested i Syria.
DA171123 Nå avslører Vanity Fair detaljer fra møtet mellom Trump, Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i Det hvite hus 10. mai.
VG171116 * Trump måtte samme måned sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn da det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
DB171114 I mars erklærte han seg inhabil i Russland-granskningen, fordi han ble anklaget for å ha hatt to møter med Russlands ambassadør, Sergej Kisljak , om Trumps valgkamp.
DB171104 Årsaken til at Sessions erklærte seg inhabil var at han i mars ble anklaget for å ha hatt to møter med Russlands ambassadør, Sergej Kisljak , om Trumps valgkamp.
VG171101 Trump har forklart seg uklart om hva som er årsaken, men har i et intervju innrømmet at det var fordi Flynn forklarte seg usant til visepresident Mike Pence om sin kontakt med Russland, blant annet personlige møter med den russiske USA-ambassadøren Sergej Kisljak .
DA171101 Trump sparket sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn da det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
DB171030 Flynn var ferdig i jobben i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AP171030 Eksgeneralen fikk sparken fra prestisjejobben i Det hvite hus etter å ha forledet blant andre visepresident Mike Pence om sine kontakter med Russlands daværende USA-ambassadør Sergej Kisljak .
AP171030 Eksgeneralen fikk sparken fra prestisjejobben i Det hvite hus etter å ha forledet blant andre visepresident Mike Pence om sine kontakter med Russlands daværende USA-ambassadør Sergej Kisljak .
DB170907 Trump måtte samme måned sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, da det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
DN170821 Tidligere i sommer ble det kjent at Kisljak , som har vært ambassadør i Washington i nesten et tiår, går av.
DN170821 Russland har utnevnt viseutenriksminister Anatolij Antonov, som står på EUs sanksjonsliste, som ny ambassadør i USA etter omstridte Sergej Kisljak .
DN170821 Flere av Donald Trumps medarbeidere, blant dem den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn, er kommet i hardt vær etter avsløringer av kontakt de hadde med Kisljak i fjor og før Trump ble innsatt som president.
DA170821 Tidligere i sommer ble det kjent at Kisljak , som har vært ambassadør i Washington i nesten et tiår, går av.
DA170821 Sergej Kisljak , avtroppende russisk ambassadør i Washington.
DA170821 Russland har utnevnt viseutenriksminister Anatolij Antonov, som står på EUs sanksjonsliste, som ny ambassadør i USA etter omstridte Sergej Kisljak .
DA170821 Flere av Donald Trumps medarbeidere, blant dem den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn, er kommet i hardt vær etter avsløringer av kontakt de hadde med Kisljak i fjor og før Trump ble innsatt som president.
AA170821 Tidligere i sommer ble det kjent at Kisljak , som har vært ambassadør i Washington i nesten et tiår, går av.
AA170821 Russland har utnevnt viseutenriksminister Anatolij Antonov, som står på EUs sanksjonsliste, som ny ambassadør i USA etter omstridte Sergej Kisljak .
AA170821 Flere av Donald Trumps medarbeidere, blant dem den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn, er kommet i hardt vær etter avsløringer av kontakt de hadde med Kisljak i fjor og før Trump ble innsatt som president.
VG170818 I januar skrev nyhetsbyrået Reuters at Michael Flynn hadde fem telefonsamtaler med Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak , 29. desember.
DN170811 Første møte mellom Lavrov og Tillerson etter USAs sanksjoner ¶ Kisljak : Samtalene med Flynn handlet om samarbeid ¶
DN170808 I juli avsluttet Sergej Kisljak sitt opphold som Russlands ambassadør til USA.
DN170808 Kisljak har hatt base i den amerikanske hovedstaden siden 2008, men har trolig blitt mest kjent det siste året på grunn av Donald Trump-stabens mulige kontakt med Russland frem til presidentvalget.
DN170806 AP : Kontoret til Venezuelas riksadvokat omringet ¶ Kisljak : Samtalene med Flynn handlet om samarbeid ¶
DN170805 Uansett var det ingen hemmeligheter på vår side, sier Kisljak på russisk-TV.
DN170805 Tidligere ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DN170805 Russlands tidligere ambassadør til USA, Sergej Kisljak , sier samtalene med tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn gikk for seg på korrekt vis.
DN170805 Roboter og omsorgstjenester ¶ | Kisljak : Samtalene med Flynn handlet om samarbeid ¶
DN170805 Foto : ( AP Photo/Carolyn Kaster, File ) ¶ Kisljak sier lørdag at samtalene hans med USAs president Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver omhandlet amerikansk-russisk samarbeid, ifølge Reuters.
AA170805 Uansett var det ingen hemmeligheter på vår side, sier Kisljak på russisk-TV.
AA170805 Russlands tidligere ambassadør til USA, Sergej Kisljak , sier samtalene med tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn gikk for seg på korrekt vis.
AA170805 Kisljak sier lørdag at samtalene hans med USAs president Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver omhandlet amerikansk-russisk samarbeid, ifølge Reuters.
AA170805 2016 hadde Kisljak også møter med Jeff Sessions, som senere ble justisminister under Trump.
AA170805 ( ©NTB ) ¶ | Kisljak : Samtalene med Flynn handlet om samarbeid ¶
DB170730 Gikk av etter å ha unnlatt å fortelle presidenten om innholdet i møter han hadde med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DN170726 Ektemannen til Trumps datter Ivana måtte forklare seg om møtene han hadde med russiske representanter før presidentvalget, blant annet med den russiske ambassadøren i Washington, Sergej Kisljak .
DN170725 Årsaken var blant annet at Sessions hadde hatt møter med Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak , før valget.
AA170725 Kushner innrømmer å ha hatt fire møter med russiske representanter i forkant av fjorårets presidentvalg, blant annet med Russlands Washington-ambassadør Sergej Kisljak .
VG170724 Tidligere har en talsmann for Kushner benektet at Kisljak og Kushner hadde en privat samtale.
VG170724 Noe av det Kushner har delt er at han møtte den russiske ambassadøren Sergej Kisljak og tre andre ambassadører på Mayflower Hotel i Washington, D.C i april i fjor.
VG170724 Han skriver også at han ikke husker å ha hatt telefonsamtaler med Kisljak , slik nyhetsbyrået Reuters har hevdet de har kilder på, og han har heller ikke funnet noe i telefonutskrifter som kan tyde på at han hadde dette.
DB170724 Redegjørelsen bringer opplysninger om et til nå ukjent møte med Kisljak i april 2016.
DB170724 På dette møtet ble Kushner introdusert for Sergej Kisljak og tre andre ambassadører.
DB170724 - Sessions skal ha diskutert valget med Kisljak
DB170724 Deriblant et møte, som beskrives som uformelt, med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DA170724 Redegjørelsen bringer opplysninger om et til nå ukjent møte med Kisljak i april 2016.
DA170724 På dette møtet ble Kushner introdusert for Sergej Kisljak og tre andre ambassadører.
DA170724 Kushner avviser medieoppslag om at han skulle ha foreslått opprettelsen av en hemmelig kanal for kontakt med russiske myndigheter gjennom den russiske Washington-ambassadøren Sergej Kisljak .
AP170724 Kushner la før høringen fram en elleve sider lang kunngjøring der han avviste medieoppslag om at han foreslo å opprette en hemmelig kanal for kontakt med russiske myndigheter gjennom Kisljak .
AP170724 Kushner innrømmer å ha hatt fire slike møter i forkant av fjorårets presidentvalg, blant annet med Russlands ambassadør i Washington, Sergej Kisljak .
AA170724 Kushner la før høringen fram en elleve sider lang kunngjøring der han avviste medieoppslag om at han foreslo å opprette en hemmelig kanal for kontakt med russiske myndigheter gjennom Kisljak .
AA170724 Kushner innrømmer å ha hatt fire slike møter i forkant av fjorårets presidentvalg, blant annet med Russlands ambassadør i Washington, Sergej Kisljak .
AA170724 Kushner la før høringen fram en elleve sider lang kunngjøring der han avviste medieoppslag om at han foreslo å opprette en hemmelig kanal for kontakt med russiske myndigheter gjennom Kisljak .
AA170724 Kushner innrømmer å ha hatt fire slike møter i forkant av fjorårets presidentvalg, blant annet med Russlands ambassadør i Washington, Sergej Kisljak .
AA170724 Jared Kushner la før høringen fram en elleve sider lang kunngjøring der han avviste medieoppslag om at han foreslo å opprette en hemmelig kanal for kontakt med russiske myndigheter gjennom Kisljak .
DN170723 Russlands ambassadør i Washington, Sergej Kisljak , er ferdig i jobben og vender tilbake til Moskva.
DN170723 I slutten av juni ble det kjent at Kisljak nærmet seg slutten i stillingen.
DN170723 I 2016 hadde Kisljak også møter med Jeff Sessions, som senere ble justisminister under Trump.
DN170723 Fra russisk side ble det understreket at det ikke ligger noen dramatikk i dette, da Sergej Kisljak har vært i ambassadør i Washington i ni år og nå skal hjem som følge av normal utskiftning.
DN170723 ( Vilkår ) ¶ ¶ | Kisljak ferdig i Washington ¶
DN170723 | Kisljak ferdig i Washington ¶
AA170723 Russlands ambassadør i Washington, Sergej Kisljak , er ferdig i jobben og vender tilbake til Moskva.
AA170723 I slutten av juni ble det kjent at Kisljak nærmet seg slutten i stillingen.
AA170723 I 2016 hadde Kisljak også møter med Jeff Sessions, som senere ble justisminister under Trump.
AA170723 Fra russisk side ble det understreket at det ikke ligger noen dramatikk i dette, da Sergej Kisljak har vært i ambassadør i Washington i ni år og nå skal hjem som følge av normal utskiftning.
AA170723 ( ©NTB ) ¶ | Kisljak ferdig i Washington ¶
VG170722 | Washington Post : Sessions skal ha diskutert valget med Kisljak
VG170722 Ifølge kildene skal Kisljak ha fortalt sine russiske overordnede at dette temaet ble diskutert.
VG170722 Ifølge avisen skal to av møtene Kisljak hadde med Sessions i 2016 ha blitt avlyttet av amerikansk etterretning.
DN170722 Ifølge kildene skal Kisljak ha fortalt sine russiske overordnede at dette temaet ble diskutert.
DN170722 Ifølge avisen skal to av møtene Kisljak hadde med Sessions i 2016 ha blitt avlyttet av amerikansk etterretning.
DB170722 Ifølge kildene skal Kisljak ha fortalt sine russiske overordnede at dette temaet ble diskutert.
DB170722 Ifølge avisen skal to av møtene Kisljak hadde med Sessions i 2016 ha blitt avlyttet av amerikansk etterretning.
AA170722 | Washington Post : Sessions skal ha diskutert valget med Kisljak
AA170722 Ifølge kildene skal Kisljak ha fortalt sine russiske overordnede at dette temaet ble diskutert.
AA170722 Ifølge avisen skal to av møtene Kisljak hadde med Sessions i 2016 ha blitt avlyttet av amerikansk etterretning.
AA170722 | Washington Post : Sessions skal ha diskutert valget med Kisljak
AA170722 Ifølge kildene skal Kisljak ha fortalt sine russiske overordnede at dette temaet ble diskutert.
AA170722 Ifølge avisen skal to av møtene Kisljak hadde med Sessions i 2016 ha blitt avlyttet av amerikansk etterretning.
DN170704 Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak , møtte en representant for amerikansk UD tidligere denne uken for å forberede samtalene.
AA170704 Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak , møtte en representant for amerikansk UD tidligere denne uka for å forberede samtalene. ( ©NTB ) ¶
DB170701 Under et møte mellom Trump, Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør til USA Sergej Kisljak , skal presidenten ha delt topphemmelig etterretningsinformasjon med russerne, ifølge The Washington Post.
VG170626 | Russland sender hjem Sergej Kisljak midt i etterforskning ¶
VG170626 SENDES TILBAKE : Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak sendes hjem midt i en sentral etterforskning av diplomatens bånd til flere sentrale medlemmer av Trump-administrasjonen.
VG170626 På tross av en forventet utnevnelse til en stilling i FN, sendes den 66 år gamle russiske diplomaten Sergej Kisljak hjem etter nesten ti år i USA.
VG170626 Ifølge CNN har Kisljak av amerikanske etterretningskilder blitt anklaget for å være en toppspion, og for å ha ansatt russiske spioner.
VG170626 Et viktig spørsmål i etterforskningen hviler på et 20 minutters langt møte mellom Kushner, Flynn og Kisljak som fant sted i desember i fjor.
VG170626 Det har tidligere vært antatt at Kisljak ville bli utnevnt til en kontraterrorpost i FN, men denne stillingen ble i forrige uke tildelt den erfarne russiske diplomaten Vladimir Voronkov.
AA170626 Russlands ambassadør i Washington, Sergej Kisljak , vender om kort tid tilbake til Moskva, opplyser russisk UD.
AA170626 I 2016 hadde Kisljak også møter med Jeff Sessions, som senere ble justisminister under Trump.
AA170626 Fra russisk side understrekes det at det ikke ligger noen dramatikk i dette, da Sergej Kisljak har vært i ambassadør i Washington i ni år og nå skal hjem som følge av normal utskiftning.
AA170626 Kisljak blir værende i USA til en etterfølger er utnevnt, skriver en talskvinne for russisk UD, Maria Zakharova på Facebook.
DB170618 Flynn fikk nemlig sparken for å ha forklart seg uriktig om samtaler han hadde hatt med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DB170616 Tidspunktet for høringen er ukjent, men spørsmålene kommer til å dreie seg om treffet Kushner arrangerte med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DB170616 Blant disse var en forspørsel presidenten angivelig kom med i februar angående etterforskningen på Michael Flynns kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DB170615 Flynn fikk nemlig sparken for å ha forklart seg uriktig om samtaler han hadde hatt med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DN170614 Sessions avviste også at han har hatt et tredje møte med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DB170614 Avgangen kom etter at Flynn ble tatt i løgn knyttet til gjentatte møter med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
VG170613 - Men straks en journalist spurte meg direkte om jeg hadde møtt ambassadør Sergej Kisljak , så fortalte jeg om mine to møter med ham.
SA170613 Sessions avviste også at han har hatt et tredje møte med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
SA170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
SA170613 I den lukkede delen av høringen skal Comey da ha sagt at det kan ha vært et tredje møte mellom Sessions og Kisljak på Mayflower-hotellet i Washington i april i fjor.
DN170613 Sessions avviste også at han har hatt et tredje møte med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DN170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
DN170613 I den lukkede delen av høringen skal Comey da ha sagt at det kan ha vært et tredje møte mellom Sessions og Kisljak på Mayflower-hotellet i Washington i april i fjor.
DN170613 Høringen kommer en uke etter at tidligere FBI-sjef James Comey skal ha sagt i den lukkede delen av sin høring at det skal ha vært et tredje møte mellom Sessions og Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DB170613 Det var i mars Sessions ble anklaget for å ha hatt to møter med Russlands ambassadør, Sergej Kisljak , om Trumps valgkamp.
DB170613 Det var i mars Sessions ble anklaget for å ha hatt to møter med Russlands ambassadør, Sergej Kisljak , om Trumps valgkamp.
DB170613 - Jeg husker ikke om ambassadør Sergej Kisljak var der.
DA170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
DA170613 Justisminister i USA Jeff Sessions sier han skrev anbefalingen om å si opp Comey på forespørsel fra president Trump, og avviser å hatt møter med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
DA170613 I den lukkede delen av høringen skal Comey da ha sagt at det kan ha vært et tredje møte mellom Sessions og Kisljak på Mayflower-hotellet i Washington i april i fjor.
DA170613 - Jeg kan si at jeg muligens hadde ett møte, men i såfall husker jeg det ikke, sier Sessions på spørsmål om han hadde et møte med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak på Mayflower Hotel.
AP170613 Sessions vedgikk at han hadde møtt Kisljak , men la til at han ikke hadde diskutert noe som hadde med kampanjen å gjøre.
AP170613 Noen uker senere kunne The Washington Post avsløre at 70-åringen, som var den første sentrale politikeren til å erklære sin støtte til Donald Trump i republikanernes nominasjonskamp, møtte den russiske USA-ambassadøren Sergej Kisljak både i juli og september i fjor.
AP170613 Ingen av disse opplyste at de hadde møtt Kisljak i 2016, ifølge avisen : ¶
AP170613 Et spørsmål før høringen var også om Sessions møtte Kisljak en tredje gang i løpet av valgkampen.
AP170613 Comey hintet om et tredje Sessions-møte med Kisljak
AA170613 Høringen kommer en uke etter at tidligere FBI-sjef James Comey skal ha sagt i den lukkede delen av sin høring at det skal ha vært et tredje møte mellom Sessions og Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
AA170613 Sessions avviste også at han har hatt et tredje møte med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
AA170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
AA170613 I den lukkede delen av høringen skal Comey da ha sagt at det kan ha vært et tredje møte mellom Sessions og Kisljak på Mayflower-hotellet i Washington i april i fjor.
DN170612 Comey hevdet i Senatet at justisminister Jeff Sessions kan ha hatt et tredje urapportert møte med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
VG170611 Comey hevdet også i Senatet at Sessions kan ha hatt et tredje urapportert møte med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DN170611 Comey hevdet i Senatet at Sessions kan ha hatt et tredje urapportert møte med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
AA170611 Comey hevdet i Senatet at Sessions kan ha hatt et tredje urapportert møte med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DB170610 Under møtet forstod Comey det sånn at Trump ville at FBI skulle avslutte etterforskningen mot Michael Flynn, USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver, som ble sparket dagen før fordi han forklarte seg uriktig om sine samtaler med Russlands ambasasdør til USA, Sergej Kisljak .
DB170608 Årsaken til avskjedigelsen var at Flynn forklarte seg uriktig om sine samtaler med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DB170608 Årsaken til avskjedigelsen var at Flynn forklarte seg uriktig om sine samtaler med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DN170607 Dagen etter at sikkerhetsrådgiver Michael Flynn måtte gå av for å ha snakket usant om sin kontakt med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak til visepresident Mike Pence, skal Trump ha tatt opp Flynn med Comey.
DN170607 Session erklærte seg inhabil en dag etter at det ble kjent at han i løpet av valgkampen hadde to møter med Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak .
DB170607 Flynn var Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver, men fikk sparken etter å ha forklart seg uriktig om samtaler han hadde hatt med Russlands ambassadør til USA - Sergej Kisljak .
DB170607 Dagen etter at sikkerhetsrådgiver Michael Flynn måtte gå av for å ha snakket usant om sin kontakt med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak til visepresident Mike Pence, skal Trump ha tatt opp Flynn med Comey.
DA170607 Dagen etter at sikkerhetsrådgiver Michael Flynn måtte gå av for å ha snakket usant om sin kontakt med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak til visepresident Mike Pence, skal Trump ha tatt opp Flynn med Comey.
AA170607 Dagen etter at sikkerhetsrådgiver Michael Flynn måtte gå av for å ha snakket usant om sin kontakt med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak til visepresident Mike Pence, skal Trump ha tatt opp Flynn med Comey.
VG170605 Årsaken var at han kom med ufullstendige opplysninger av samtaler han hadde hatt med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
VG170605 Putin svarer at det kjenner han ikke til, og at han ikke har snakket med ambassadør Kisljak om noe møte med Kushner.
AA170605 Årsaken var at han kom med ufullstendige opplysninger av samtaler han hadde hatt med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AA170605 Putin svarer at det kjenner han ikke til, og at han ikke har snakket med ambassadør Kisljak om noe møte med Kushner.
DB170531 februar, etter å ha blitt tatt i løgn om gjentatte møter med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
AA170531 Flynn måtte trekke seg som nasjonal sikkerhetsrådgiver etter avsløringene om at han løy til visepresident Mike Pence om at han hadde hatt fem samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
BT170530 I sine 40 år som sovjetisk og russisk diplomat har Sergej Kisljak sjelden gjort noe vesen av seg.
DB170528 Ifølge Washington Post skal Jared Kushner og l Sergej Kisljak , Russlands ambassadør til USA, ha hatt møter i Trump Tower 1. eller 2. desember i fjor.
AP170528 Ifølge avisen ble det lagt frem på et møte Kushner hadde med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak 1. eller 2. desember i Trump Tower i New York.
AA170528 Det skal ha skjedd i Trump Tower under et møte med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak , få uker etter at Trump ble valgt til president, ifølge avisens ikke navngitte kilder.
SA170527 Ifølge avisen ble det lagt fram på et møte Kushner hadde med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak 1. eller 2. desember i Trump Tower i New York.
DN170527 Ambassadør Sergej Kisljak deltok på møtet, som ble holdt halvannen måned før Trump ble tatt i ed som president.
DB170527 Tipset var, blant annet, at Kushner snakket med Kisljak om å sette opp en kommunikasjonskanal.
DB170527 Seks av samtalene skal ha vært med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DB170527 Samme kveld som Washington Post avslører møtene, melder nyhetsbyrået Reuters hadde Jared Kushner hemmelige telefonsamtaler med ambassadør Sergej Kisljak .
DB170527 Ifølge avisas kilder som er kjent med saken, er møtet mellom Jared Kushner og Sergej Kisljak på blokka til FBI som nå etterforsker Trump-administrasjonens koblinger til Russland under valgkampen.
DB170527 Ifølge avisa skal Sergej Kisljak , Russlands ambassadør til Washington D.
AA170527 Ambassadør Sergej Kisljak deltok på møtet, som ble holdt halvannen måned før Trump ble tatt i ed som president.
VG170522 Forrige uke avslørte Washington Post at Trump skal ha delt gradert informasjon med Russland under et møte med utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
VG170520 Dette forholdet utviklet seg gjennom fjoråret, fram til noen måneder før Flynns telefonsamtale i desember med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
VG170520 Trumps møte med Lavrov og Russlands ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus forrige uke skapte storm i Washington da det ble rapportert at presidenten hadde delt svært hemmelig etterretning med russerne.
VG170520 The New York Times rapporterte fredag dessuten at USAs president i møtet med Lavrov og Kisljak kalte Comey for en tulling ( nut job ).
DB170520 New York Times meldte fredag kveld norsk tid at presidenten kalte FBI-sjef James Comey for en « nut job », som kan oversettes med « skrulling », under et heftig omdiskutert møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Washington-ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor.
DB170520 Dette forholdet utviklet seg gjennom fjoråret, fram til noen måneder før Flynns telefonsamtale i desember med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DA170520 Dette forholdet utviklet seg gjennom fjoråret, fram til noen måneder før Flynns telefonsamtale i desember med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
AA170520 Trumps møte med Lavrov og Russlands ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus forrige uke skapte storm i Washington da det ble rapportert at presidenten hadde delt svært hemmelig etterretning med russerne.
AA170520 The New York Times rapporterte fredag dessuten at USAs president i møtet med Lavrov og Kisljak kalte Comey for en tulling ( nut job ).
AA170520 Dette forholdet utviklet seg gjennom fjoråret, fram til noen måneder før Flynns telefonsamtale i desember med Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DB170519 Tidligere fredag skrev New York Times at Donald Trump skal ha kalt Comey en « nut job », skrulling, under et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Washington-ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor.
DB170519 ¶ LEKKER OG LEKKER : Russlands utenriksminister Sergej Lavrov, USAs president Donald Trump og Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak koste seg tilsynelatende under møtet i Det hvite hus den 10 mai.
DB170519 Nye, pikante detaljer fortsetter å lekke ut om president Donald Trumps møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Washington-ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor.
DB170519 Møtet med Lavrov og Kisljak har også på andre måter ført til skandaleoppslag i amerikanske medier.
DB170519 Samme dag avslørte The Washington Post at Donald Trump avslørte topphemmelig terrorinfo i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør til USA Sergej Kisljak .
AP170519 mai, møtte han Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og USA-ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus.
DB170518 Samme dag avslørte The Washington Post at Donald Trump avslørte topphemmelig terrorinfo i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør til USA Sergej Kisljak .
AP170518 Seks av de hittil ukjente tilfellene er samtaler mellom Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak og Michael Flynn og andre.
AA170518 Stoltenberg ble torsdag konfrontert med opplysningene om at USAs president Donald Trump kan ha lekket hemmelig etterretningsinformasjon under et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
DN170517 Trump skal ha delt hemmeligstemplet informasjon om IS i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus.
DN170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
DN170517 Trump skal ha delt hemmeligstemplet informasjon om IS i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus.
DN170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
DB170517 ¶ MØTE : Her står Russlands utenriksminister Sergej Lavrov, Donald Trump og Russlands ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale rom torsdag forrige uke.
DB170517 ( Dagbladet ) : Mandag skrev storavisa Washington Post at USAs president, Donald Trump, skal ha delt hemmelighetsstemplet informasjon i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør Sergej Kisljak .
DA170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AA170517 McMaster benektet også tidligere tirsdag at det ikke er skjedd noe graverende og sier det ikke ble diskutert etterretningskilder eller - metoder i møtet med Lavrov og Kisljak .
AA170517 Han avslørte derimot at Trump ikke var informert om hvem som var kilden til informasjon, som Trump senere delte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Sergej Kisljak , Russlands ambassadør til USA.
AA170517 Dermed har presidenten selv kommet med sitt første offentlige forsvar etter anklagene om at han røpet strengt hemmelige opplysninger om IS på et møte med Lavrov og Kisljak i forrige uke.
AA170517 Han fikk sparken i februar, og Det hvite hus oppga at årsaken var at han løy for visepresident Mike Pence om kontakten med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
VG170516 Igjen stormer det rundt den amerikanske presidenten etter at Washington Post mandag kveld avslørte at Trump skal ha delt gradert informasjon med Russland under et møte i forrige uke med utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
VG170516 HER SKJEDDE DET : I forrige uke møtte Donald Trump Russlands utenriksminister Sergej Lavrov ( t.v ) og Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
SA170516 McMaster benektet også tidligere tirsdag at det ikke er skjedd noe graverende og sier det ikke ble diskutert etterretningskilder eller - metoder i møtet med Lavrov og Kisljak .
SA170516 Han avslørte derimot at Trump ikke var informert om kilden til informasjon delt med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Sergej Kisljak , Russlands ambassadør i USA.
SA170516 Dermed har presidenten selv kommet med sitt første offentlige forsvar etter anklagene om at han røpet strengt hemmelige opplysninger om IS på et møte med Lavrov og Kisljak i forrige uke.
SA170516 ) og ambassadør Sergej Kisljak ( t.h. ) sammen med president Donald Trump i Det hvite hus 10. mai.
DN170516 Det var i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus i forrige uke at Donald J.
DN170516 Det var i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus i forrige uke at Trump skal ha delt hemmeligstemplet informasjon om IS, ifølge Washington Post.
DB170516 ¶ MØTTES : President Donald Trump tok imot Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor onsdag i forrige uke.
DB170516 Ifølge avisa Washington Post delte presidenten svært sensitive etterretningshemmeligheter om Den islamske stat ( IS ) med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak under et møte i Det hvite hus i forrige uke.
DB170516 ¶ MØTTES : President Donald Trump tok imot Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor onsdag i forrige uke.
DB170516 USAs president Donald Trump avslørte hemmelighetsstemplet informasjon i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus forrige uke.
DB170516 Han avslørte derimot at Trump ikke var informert om kilden til informasjon delt med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Sergej Kisljak , Russlands ambassadør i USA.
DA170516 McMaster benektet også tidligere tirsdag at det ikke er skjedd noe graverende og sier det ikke ble diskutert etterretningskilder eller - metoder i møtet med Lavrov og Kisljak .
DA170516 Han avslørte derimot at Trump ikke var informert om kilden til informasjon delt med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Sergej Kisljak , Russlands ambassadør i USA.
DA170516 Dermed har presidenten selv kommet med sitt første offentlige forsvar etter anklagene om at han røpet strengt hemmelige opplysninger om IS på et møte med Lavrov og Kisljak i forrige uke.
DA170516 McMaster benekter at det er skjedd noe graverende og sier det ikke ble diskutert etterretningskilder eller - metoder i møtet med Lavrov og Kisljak .
DA170516 Ingen amerikanske medier fikk være til stede da Trump møtte Lavrov og Kisljak .
DA170516 Ifølge kilder som skal ha kjennskap til møtet med Lavrov og Kisljak , er det mest alvorlige at Trump avslørte hvilken by de hemmelige opplysningene om IS stammer fra.
DA170516 Det var under møtet med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus i forrige uke at Trump delte opplysningene, ifølge Washington Post.
DA170516 ) og ambassadør Sergej Kisljak ( t.h. ) sammen med president Donald Trump i Det hvite hus 10. mai.
DA170516 McMaster benektet også tidligere tirsdag at det ikke er skjedd noe graverende og sier det ikke ble diskutert etterretningskilder eller - metoder i møtet med Lavrov og Kisljak .
DA170516 Han avslørte derimot at Trump ikke var informert om kilden til informasjon delt med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Sergej Kisljak , Russlands ambassadør i USA.
DA170516 Dermed har presidenten selv kommet med sitt første offentlige forsvar etter anklagene om at han røpet strengt hemmelige opplysninger om IS på et møte med Lavrov og Kisljak i forrige uke.
AP170516 Flynn havnet i trøbbel på grunn av sine mange møter og samtaler med den russiske ambassadøren, Sergej Kisljak , i tiden før Trump ble innsatt som president 20. januar.
AP170516 Presidenten tok onsdag forrige uke imot utenriksminister Sergej Lavrov og USA-ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor.
AP170516 McMaster la til at Trump ikke var klar over hvor informasjonen kom fra før han delte den med Lavrov og Kisljak .
AP170516 Presidenten tok da imot utenriksminister Sergej Lavrov og USA-ambassadør Sergej Kisljak i Det ovale kontor.
AP170516 Donald Trump skal ha delt gradert informasjon med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og landets USA-ambassadør, Sergej Kisljak , da de besøkte presidenten i Det hvite hus forrige onsdag.
AP170516 Det er foreløpig uklart hva Donald Trump fortalte Lavrov og den russiske USA-ambassadøren Sergej Kisljak , under møtet i Det ovale kontor på onsdag.
AP170516 Flynn havnet i trøbbel på grunn av sine mange møter og samtaler med den russiske ambassadøren, Sergej Kisljak , i tiden før Trump ble innsatt som president 20. januar.
AA170516 McMaster benekter at det er skjedd noe graverende og sier det ikke ble diskutert etterretningskilder eller - metoder i møtet med Lavrov og Kisljak .
AA170516 Ingen amerikanske medier fikk være til stede da Trump møtte Lavrov og Kisljak .
AA170516 Ifølge kilder som skal ha kjennskap til møtet med Lavrov og Kisljak , er det mest alvorlige at Trump avslørte hvilken by de hemmelige opplysningene om IS stammer fra.
AA170516 Det var under møtet med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus i forrige uke at Trump delte opplysningene, ifølge Washington Post.
DB170515 Møtet mellom Lavrov, Kisljak og Trump foregikk i Det hvite hus torsdag forrige uke, dagen etter USAs president sparket FBI-sjef James Comey.
DB170515 MØTTES : Donald Trump møtte torsdag Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør til USA Sergej Kisljak .
DB170515 ( Dagbladet ) : USAs president Donald Trump avslørte hemmelighetsstemplet informasjon i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og Russlands ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus forrige uke, skriver Washington Post.
BT170515 Det var i et møte med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør Sergej Kisljak i Det hvite hus i forrige uke at Trump skal ha delt hemmeligstemplet informasjon om IS, ifølge Washington Post.
AP170515 Dina Powell fra Det hvite hus avviser i en uttalelse at presidenten ga gradert informasjon under møtet med Lavrov og Kisljak , melder Reuters.
AP170515 Dagen etter sparkingen av tidligere FBI-sjef James Comey, ønsket Trump den russiske utenriksministeren Sergej Lavrov og den russiske ambassadøren til USA Sergej Kisljak velkommen til Det hvite hus.
AP170515 mai med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og ambassadør til USA Sergej Kisljak , skal Donald Trump ha delt gradert etterretningsinformasjon.
VG170510 Flynn hadde diskutert sanksjonene mot Russland med ambassadøren Sergej Kisljak i slutten av desember i fjor - samme dag som tidligere president Barack Obama innførte sanksjonene.
SA170510 Flynn innrømmet å ha vært « uaktsom » ved å ha gitt utilstrekkelig informasjon til Pence og andre angående sin kontakt med ambassadør Sergej Kisljak 29. desember.
AP170510 Det skjedde etter at det ble kjent at Sessions hadde møtt den russiske ambassadøren Sergej Kisljak ved minst to anledninger i 2016, selv om han sa under ed at han ikke hadde møtt russere.
AP170510 Han hadde gitt uriktige opplysninger til offentligheten og til visepresident Mike Pence om telefonsamtaler som han hadde hatt med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , i tiden før Trump tiltrådte som president.
AP170510 Han hadde blant annet gitt uriktige opplysninger til offentligheten og til visepresident Mike Pence om famøse telefonsamtaler som han hadde hatt med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
AA170510 Flynn innrømmet å ha vært « uaktsom » ved å ha gitt utilstrekkelig informasjon til Pence og andre angående sin kontakt med ambassadør Sergej Kisljak 29. desember.
DN170503 Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn gikk av i februar etter å ha gitt ufullstendig informasjon om sine samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AP170429 Bare få dager tidligere hadde Yates advart Trumps toppjurist i Det hvite hus om at den nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn løy om sine samtaler med den russiske ambassadøren, Sergej Kisljak .
AP170429 To dager før nyttårsaften stormer Sergej Kisljak ut fra det amerikanske utenriksdepartementet i Washington.
AP170429 To dager før nyttårsaften stormer Sergej Kisljak ut fra det amerikanske utenriksdepartementet i Washington.
VG170331 Bakgrunnen var at Flynn hadde diskutert sanksjonene mot Russland med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i Washington.
VG170331 Bakgrunnen var at Flynn hadde diskutert sanksjonene mot Russland med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i Washington.
VG170330 * I februar måtte Trump sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter at det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
DB170330 Han skal ha blitt bedt om å trekke seg av Donald Trump da det ble kjent at Flynn hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
AP170329 Kisljak .
VG170328 Trump ble nødt til å sparke Flynn som sikkerhetsrådgiver, da det kom frem at han hadde hatt kontakt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
AP170327 Fram til nå har Det hvite hus kun innrømmet at det ble holdt ett møte mellom Kisljak og Kushner i begynnelsen av desember.
AP170327 Kisljak , skriver New York Times.
AA170327 Fram til nå har Det hvite hus kun innrømmet at det ble holdt ett møte mellom Kisljak og Kushner i begynnelsen av desember.
AA170327 Kisljak , skriver New York Times.
VG170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde hatt skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
VG170320 * I februar måtte Trump sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter at det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
SA170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde hatt skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
FV170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
DN170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde hatt skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
DN170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde hatt skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak . | - Jeg ringer Telenors kunder ¶
DB170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde hatt skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
DB170320 * I februar måtte Trump sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter at det kom fram at han hadde hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i desember, uten å informere om dette.
DA170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
BT170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
BT170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
AA170320 I februar ble Trump tvunget til å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn etter avsløringer om at han hadde skjult kontakten han hadde hatt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
VG170316 President Donald Trump utnevnte Flynn til sin nasjonale sikkerhetsrådgiver, men han fikk sparken etter få uker som følge av avsløringer om at han hadde løyet om sin kontakt med den russiske ambassadøren i Washington, Sergej Kisljak .
AA170316 President Donald Trump utnevnte Flynn til sin nasjonale sikkerhetsrådgiver, men han fikk sparken etter få uker som følge av avsløringer om at han hadde løyet om sin kontakt med den russiske ambassadøren i Washington, Sergej Kisljak . ( ©NTB ) ¶
DB170312 Russlands ambassadør til USA - Sergej Kisljak - møtte noen av rådgiverne til Hillary Clinton før presidentvalget i november i fjor.
DB170312 - Hvis du ser på noen av dem som var tilknyttet Hillary Clintons valgkamp, vil man trolig se at ambassadør Kisljak hadde mange møter av den typen, sier Dmitrij Peskov, talsmann for Russlands president Vladimir Putin, i et intervju med CNN søndag.
AA170312 Flere personer med tilknytning til Donald Trump har blitt kritisert for å ha møtt den russiske ambassadøren til USA, Sergej Kisljak , før Trump ble president.
AA170312 - Hvis du ser på noen av dem som var tilknyttet Hillary Clintons valgkamp, vil man trolig se at ambassadør Kisljak hadde mange møter av den typen, sier Dmitrij Peskov, talsmann for Russlands president Vladimir Putin, i et intervju med CNN søndag.
DN170310 Flynn fikk sparken etter få uker som nasjonal sikkerhetsrådgiver, men det var etter avsløringer om at han hadde løyet om sin kontakt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
AP170310 Flynn fikk sparken etter få uker som nasjonal sikkerhetsrådgiver, men det var etter avsløringer om at han hadde løyet om sin kontakt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
AA170310 Flynn fikk sparken etter få uker som nasjonal sikkerhetsrådgiver, men det var etter avsløringer om at han hadde løyet om sin kontakt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak .
DB170309 « Herr Trump tok varmt i mot herr Kisljak og tre andre utenlandske ambassadører som deltok under tilstelningen », heter det i en artikkel fra mai, som handler om Trumps til da tilsynelatende vennligsinnede tilnærming til Russlands president Vladimir Putin spesielt og Russland generelt.
DB170309 Så sent som onsdag ble det kjent at Trump i april skal ha møtt Russlands ambassadør til USA, Sergei Kisljak , på en tilstelning i Washington D.C i april i fjor.
DB170309 Han var USAs sikkerhetsrådgiver, men fikk sparken i midten av februar etter at han hadde løyet om sin kontakt med Kisljak - og innholdet i kontakten.
AA170309 Trump ga i midten av februar Flynn sparken som nasjonal sikkerhetsrådgiver etter avsløringer om at hadde løyet om sin kontakt med Russlands USA-ambassadør Sergej Kisljak . ( ©NTB ) ¶
DN170308 Tirsdag kom det fram i mediene, blant annet The Independent, at Trump og ambassadør Sergej Kisljak begge var på Mayflower Hotel i Washington 27. april i fjor.
DN170308 Men etter anklagene om at Russland påvirket valgkampen og hadde kontakt med Trump-leiren, er det blitt mye viktigere å kartlegge mulig kontakt mellom Trump og Kisljak .
DN170308 Justisminister Jeff Sessions fikk mye kritikk etter avsløringen om at han traff Kisljak i Washington to ganger i 2016 - til tross for at han tidligere hadde hevdet at han ikke " kommuniserte med russerne " under valgkampen.
DB170308 « Tok varmt i mot herr Kisljak » ¶
DB170308 « Herr Trump tok varmt i mot herr Kisljak og tre andre utenlandske ambassadører som deltok på tilstelningen », heter det kort i artikkelen.
DB170308 Torsdag ble det også kjent at Jeff Sessions, USAs justisminister hadde hatt to møter med Kisljak under valgkampen.
DB170308 Kontakten var mellom medlemmer av presidentens apparat og Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak .
DB170308 Jared Kushner, presidentens svigersønn og spesialrådgiver, hadde i desember et møte med Kisljak i Trump Tower - selve symbolet på Trumps eiendomsimperium.
DB170308 Han var USAs sikkerhetsrådgiver, men fikk sparken i midten februar etter at han hadde løyet om sin kontakt med Kisljak - og innholdet i kontakten.
DB170308 Den hodepinen ble forsøkt dempet natt til fredag i forrige uke da unntaket i kontakten mellom Trump-apparatet og Kisljak selv ble offentliggjort av Det hvite hus : ¶
DB170308 De går likevel hardt ut mot pressen for å rapportere at Trump møtte Kisljak , slik det blir beskrevet i svært anerkjente Wall Street Journal.
DB170308 - MØTTE RUSSLANDS AMBASSADØR : USAs president Donald Trump skal ha møtt Sergej Kisljak , Russlands ambassadør til USA, på en tilstelning i Washington D.C i april i fjor.
DB170308 ( Dagbladet ) : USAs president Donald Trump skal ha møtt Sergej Kisljak , Russlands ambassadør til USA, på en tilstelning i Washington D.C i april i fjor.
DB170308 i april, og videre hvordan Trump møtte ambassadøren Kisljak forut for talen.
AP170308 Nå er Sergej Kisljak blitt Trumps verste mareritt.
AP170308 Nå er Sergej Kisljak blitt Trumps verste mareritt.
DB170305 Trumps justisminister, den tidligere senatoren Jeff Sessions, hadde to møter med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , under presidentvalgkampen.
DA170305 Hun hevdet først at hun aldri hadde møtt den russiske ambassadøren Sergej Kisljak , men et bilde fra 2010 viser at de to møtte hverandre da. ( ©NTB ) ¶ ( ©NTB ) ¶
SA170304 Hun hevdet først at hun aldri hadde møtt den russiske ambassadøren Sergej Kisljak , men et bilde fra 2010 viser at de to møtte hverandre da. ( ©NTB ) ¶
DN170304 I høringen før han ble godkjent avviste Sessions å ha hatt kontakt med representanter for russiske myndigheter, men Washington Post avslørte nylig at han snakket med ambassadør Sergej Kisljak to ganger.
DB170304 I høringen før han ble godkjent avviste Sessions å ha hatt kontakt med representanter for russiske myndigheter, men Washington Post avslørte nylig at han snakket med ambassadør Sergej Kisljak to ganger.
DB170304 Trumps svigersønn og seniorrådgiver i Det hvite hus, Jared Kushner møtte også Kisljak i perioden mellom valgdagen og da Trump ble tatt i ed som USAs 45. president, ifølge New York Times.
DB170304 Trumps ferske justisminister, Jeff Session, møtte Russlands ambassadør Kisljak under valgkampen, mens han var en viktig støttespiller for den daværende republikanske presidentkandidaten.
DB170304 Han hadde flere møter med Kisljak og måtte trekke seg da det ble kjent at han ikke snakket sant til visepresident Mike Pence om innholdet i møtene.
DB170304 Det er ikke klart om han selv har møtt Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , men ambassadøren var til stede under en tale Trump holdt i fjor vår, ifølge Politico.
DA170304 I høringen før han ble godkjent avviste Sessions å ha hatt kontakt med representanter for russiske myndigheter, men Washington Post avslørte nylig at han snakket med ambassadør Sergej Kisljak to ganger.
AP170304 Sessions møtte den russiske ambassadøren Sergei Kisljak minst to ganger i fjor.
AP170304 Flynn måtte gå av i februar fordi han løy om kontakten med Kisljak .
AA170304 I høringen før han ble godkjent avviste Sessions å ha hatt kontakt med representanter for russiske myndigheter, men Washington Post avslørte nylig at han snakket med ambassadør Sergej Kisljak to ganger.
AA170304 Hun hevdet først at hun aldri hadde møtt den russiske ambassadøren Sergej Kisljak , men et bilde fra 2010 viser at de to møtte hverandre da. ( ©NTB ) ¶
VG170303 Samtidig som Jeff Sessions holdt sin pressekonferanse torsdag opplyste Det hvite hus også at Trumps svigersønn Jared Kushner og den nå avgåtte sikkerhetsrådgiveren Flynn møtte Kisljak i desember for å « etablere en kommunikasjonslinje » mellom den nye administrasjonen og den russiske regjeringen.
VG170303 Russlands ambassadør i USA, Sergej Kisljak , er karrierediplomaten som jobber intenst bak lukkede dører for å promotere Russlands synspunkter.
VG170303 Nå er altså Kisljak tilbake i rampelyset.
VG170303 Men nå er Sergej Kisljak plutselig blitt den mest omtalte diplomaten i USA.
VG170303 Karrierediplomat ¶ Kisljak ble i 2008 utnevnt som USA-ambassadør av Russlands daværende president Dmitrij Medvedev, og har dermed hatt jobben i ni år.
VG170303 Ifølge CNN mener amerikansk etterretning at Kisljak er en av Russlands toppspioner, og den fremste rekruttereren av nye spioner til russerne.
VG170303 I løpet av denne tiden har Kisljak ifølge flere amerikanske medier møysommelig bygget opp et nettverk i Kongressen, næringslivet, tenketanker og i den amerikanske regjeringen.
VG170303 FULGTE TRUMPS TALE : Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak ( i midten, til høyre ), var tilstede under president Donald Trumps tale til Kongressen tirsdag kveld.
VG170303 - Trump kom med noen interessante poenger, men vi må vente med å se hvordan dette implementeres for å forstå betydningen, sa Kisljak til Politico den gangen.
VG170303 - Herr Kisljak er en velkjent diplomat i verdensklasse.
VG170303 ( VG ) Med Donald Trump som president har Russlands ambassadør Sergej Kisljak brått blitt den farligste diplomaten i USA.
VG170303 i april i fjor satt Kisljak på første rad, ifølge det politiske nyhetsnettstedet Politico.
VG170303 Kisljak er en veteran i det russiske diplomatiet og startet karrieren i kontorene til det sovjetiske utenriksdepartementet i Moskva i 1977, etter å ha blitt utdannet ingeniør.
DB170303 I går natt avslørte The Washington Post at Trumps justisminister, den tidligere senatoren Jeff Sessions, hadde to møter med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , under presidentvalgkampen.
DB170303 Flynn hadde kontakt med ambassadøren Kisljak under presidentvalgkampen og i overgangsperioden etter valget, har både Kisljak og amerikanske embetspersoner bekreftet.
DB170303 Flynn hadde kontakt med ambassadøren Kisljak under presidentvalgkampen og i overgangsperioden etter valget, har både Kisljak og amerikanske embetspersoner bekreftet.
DB170303 Det var i desember at Russlands ambassadør Sergej Kisljak ble invitert til Trump Tower - symbolet på Donald Trumps eiendomsimperium - i New York.
DB170303 Kandidatene er da under ed, og det var nettopp i denne situasjonen at Sessions unnlot å nevne kontakten mellom han selv og ambassadør Kisljak .
DB170303 PÅ JOBB FOR PUTIN : Russlands ambassadør til USA Sergej Kisljak .
DB170303 For Kisljak var det en profesjonell triumf å bli tatt imot tidlig og på høyt nivå.
DB170303 Det gjelder også Sergej Kisljak ( 66 ).
DB170303 Derfor blir det også en nyhet når det nå kommer fram at Flynn og Trumps svigersønn og rådgiver Jared Kushner møtte Kisljak i Trump Tower på Manhattan, og at Kisljak også møtte Session samme sted, slik Det hvite hus selv opplyste natt til fredag.
DB170303 Derfor blir det også en nyhet når det nå kommer fram at Flynn og Trumps svigersønn og rådgiver Jared Kushner møtte Kisljak i Trump Tower på Manhattan, og at Kisljak også møtte Session samme sted, slik Det hvite hus selv opplyste natt til fredag.
DB170303 Den allerede sparkete nasjonale sikkerhetsrårgiveren Michael Flynn fortalte ikke sannheten om sine møter med Kisljak til visepresident Mike Pence.
DB170303 Av dette kan man lett trekke den slutningen at Kisljak er en diplomatisk mørkemann av gammel sovjetisk støpning.
DB170303 Kisljak er ikke en mann som opptrer i lange mørke kapper, og ikler seg løsbart når han møter sine kilder.
AP170303 Her viser et bilde at Nancy Pelosi sitter med den russiske ambassadøren Sergei Kisljak .
AP170303 Bakgrunnen for Twitter-meldingene er bråket rundt justisminister Jeff Sessions og hans kontakt med nettopp den russiske ambassadøren Sergei Kisljak .
AP170303 Tette forbindelser til Obama-administrasjonen ¶ 66 år gamle Kisljak er en av Russlands mest erfarne ambassadører, med fem år bak seg som NATO-ambassadør og altså snart ti år som utsending til USA.
AP170303 Sergej Kisljak er Russlands ambassadør i Washington.
AP170303 Sentralt i det hele står Kisljak , en erfaren og durkdreven diplomat som har bygget et stort nettverk i Washington gjennom nesten ti år.
AP170303 McFaul, som kaller Kisljak en venn, og har skrytt av russeren ved flere anledninger.
AP170303 Justisminister Jeff Sessions møtte Kisljak minst to ganger i fjor, mens Sessions fortsatt var senator.
AP170303 Ifølge The Moscow Times skal Kisljak i år avsløses av viseutenriksminister Anatoly Antonov, som står for en hardere linje mot USA.
AP170303 Hun beskrev sakene om kontakten mellom Kisljak og Sessions som « medievandalisme ».
AP170303 Flynn snakket med Kisljak på samme dag, 29. desember, som president Barack Obama kunngjorde sanksjoner mot Russland for deres innblanding i det amerikanske valget.
AP170303 Flere samtaler mellom ambassadør Kisljak og Michael Flynn gjorde at sistnevnte måtte gå av som nasjonal sikkerhetsrådgiver.
AP170303 Etter at den russiske ambassadøren ble kalt inn på teppet og fikk beskjed om at 35 diplomater ble utvist, var Kisljak rasende, ifølge the New York Times.
AP170303 Dette er en av de tingene justisminister Jeff Sessions sa om sitt møte med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak , et møte som har skapt store problemer for Sessions og hans sjef, president Donald Trump.
AP170303 Det var en rekke telefonsamtaler med nettopp Kisljak som gjorde at den nasjonale sikkerhetsrådgiveren Michael Flynn måtte gå av i februar, etter bare tre uker i jobben.
AP170303 Den perfekte diplomat ¶ Kisljak kjenner de fleste og dukker opp overalt i Washington, ifølge flere profiler publisert om ham i amerikanske medier de siste dagene.
AP170303 Da russiske medier fremstilte fallet i oljeprisen som en « anti-russiske konspirasjon », gikk Kisljak også ut med et moderat budskap.
AP170303 Da Trump-begeistringen tok av i Moskva i høst, var Kisljak en av få som advarte russerne mot å ha for høye forventninger til Trump.
AP170303 Da McFaul introduserte Kisljak på et seminar ved Stanford university i fjor høst, sa han blant annet at det hadde vært en stor fordel for Obama-regjeringen å ha en så « erfaren og effektiv ambassadør i Washington. » - En av de mest minnerike tilstelningene jeg har deltatt på i min karriere, var da Kisljak holdt en avskjedmidd
AP170303 - Kursen i amerikansk politikk forandrer seg veldig sakte uavhengig av hvem som blir president i landet, sa Kisljak til Interfax.
AP170303 - Kampanjen i USA for å avsløre møter mellom presidentens team og Russlands ambassadør Sergej Kisljak er en " heksejakt ", sa Putins talsmann Dmitrij Peskov fredag ettermiddag.
AP170303 » - En av de mest minnerike tilstelningene jeg har deltatt på i min karriere, var da Kisljak holdt en avskjedmiddag for meg på vei til Moskva, sa McFaul på Stanfordseminaret.
AP170303 Kisljak er ekspert i nedrustningsspørsmål, og han har også hatt nære forhold til demokrater og flere sentrale skikkelser i Barack Obamas regjering.
AA170303 Flynn trakk seg i februar etter å ha forklart seg uriktig om telefonsamtaler han hadde hatt med ambassadør Sergej Kisljak . ( ©NTB ) ¶
VG170302 Ett av møtene var ifølge avisens kilder en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
VG170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
VG170302 HADDE KONTAKT : Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og den russiske ambassadøren Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
VG170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
DN170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
DN170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
DN170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
DN170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
DB170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
DB170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
DB170302 ¶ MER RUSSLAND-ROT : Trumps justisminister, den tidligere senatoren Jeff Sessions, hadde to møter med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , under presidentvalgkampen.
DB170302 Kandidatene er da under ed og det at Sessions unnlot å nevne kontakten mellom han selv og ambassadør Kisljak , blir av flere ledende demokrater ansett som løgn og følgelig ulovlig.
DB170302 I natt avslørte nemlig The Washington Post at Trumps justisminister, den tidligere senatoren Jeff Sessions, hadde to møter med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , under presidentvalgkampen.
DB170302 Han gikk av for drøye to uker siden, etter at han ga visepresident Mike Pence « ufullstendige opplysninger » om samtaler han hadde hatt med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før Donald Trump ble innsatt som president.
DB170302 Kandidatene er da under ed, og det var nettopp i denne situasjonen at Sessions unnlot å nevne kontakten mellom han selv og ambassadør Kisljak .
BT170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
BT170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
AP170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
AP170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
AP170302 Jeff Sessions møtte den russiske ambassadøren Sergei Kisljak minst to ganger i fjor.
AP170302 Flynn måtte gå av i februar fordi han løy om kontakten med Kisljak .
AP170302 Det har også kommet frem at Trumps tidligere kampanjerådgiver Carter Page møtte med Kisljak i fjor sommer, under det republikanske landsmøtet i juli.
AP170302 februar 2017 : Presidentens sikkerhetsrådgiver Michael Flynn går av etter bare tre uker i jobben fordi han hadde løyet om et møte med ambassadør Kisljak .
AP170302 februar 2017 : Presidentens sikkerhetsrådgiver Michael Flynn går av etter bare tre uker i jobben fordi han hadde løyet om et møte med ambassadør Kisljak .
AP170302 Kisljak var på senator Jeff Sessions' kontor den 8. september i fjor.
AP170302 Kisljak , fremholder justistministeren.
AA170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
AA170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
AA170302 Tjenestemenn sier han ikke anså de to samtalene for å være relevante for spørsmålet som ble stilt, og at han ikke husker hva han og Kisljak snakket om.
AA170302 Ett av møtene var en privat samtale mellom Sessions og ambassadør Sergej Kisljak som fant sted på senatorens kontor i september.
DB170220 President Donald Trump ba Flynn si opp etter det kom for en dag at Flynn hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
VG170217 Michael Flynn gikk tidligere denne uken av som sikkerhetsrådgiver etter at det ble kjent at han hadde diskutert sanksjonene mot Russland med den russiske ambassadøren Segej Kisljak i Washington.
VG170217 Først nektet Flynn for å ha diskutert sanksjonene med ambassadør Sergej Kisljak , men senere har han innrømmet at det kan ha vært tema.
VG170216 Først nektet Flynn for å ha diskutert sanksjonene med ambassadør Sergej Kisljak , men senere har han innrømmet at det kan ha vært tema.
DN170215 Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn måtte gå fra jobben mandag etter at det ble avslørt at han hadde hatt utstrakt kontakt med Russland og den russiske ambassadøren i USA, Sergej Kisljak , i ukene før han ble utnevnt.
DB170215 President Donald Trump skal ha bedt Flynn trekke seg etter det kom for en dag at Flynn hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
DB170215 I et oppsigelsesbrev tirsdag bekreftet Flynn at han hadde latt være å fortelle visse deler av sannheter om sin prat med ambassadør Kisljak .
DB170215 Det skal ha gått18 dager fra Trump først fikk beskjed om den sviktende sannhetsgehalten i Flynns forklaring om samtalene med Kisljak , ifølge Washington Post.
DB170215 Flynn skal ha hatt flere telefonsamtaler med Sergej Kisljak , Russlands ambassadør til USA, i overgangsperioden før presidentinnsettelsen.
DA170215 Sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ble mandag tvunget til å trekke seg etter at amerikanske medier har avslørt at Flynn har hatt kontakt med Russlands ambassadør Sergej Kisljak i overgangsperioden mens Barack Obama fortsatt var president.
VG170214 Michael Flynn har de siste dagene vært under økende press for å ha diskutert sanksjonene mot Russland med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i Washington.
VG170214 Flynn har de siste dagene vært under økende press for å ha diskutert sanksjonene mot Russland med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i Washington.
SA170214 Regjeringen i Russland ønsker ikke å si stort om Flynns avgang i kjølvannet av hans kontakt med ambassadør Kisljak .
SA170214 I sitt oppsigelsesbrev bekrefter Flynn at han hadde flere samtaler med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , før Trump var innsatt.
SA170214 Kisljak fikk inntrykk av at de nye sanksjonene kunne bli opphevet når Trump overtok som president, ifølge kilder som Washington Post har snakket med.
DN170214 Den pensjonerte generalen Michael Flynn trakk seg fra sin stilling mandag etter at det ble lekket at han hadde diskutert sanksjonene USA iverksatte mot Russland i desember med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
DN170214 I sitt oppsigelsesbrev skriver Flynn at han hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
DB170214 New York Times hevder visepresident Pence skal ha fått en stadig sterkere følelse av at Flynn løy til ham når det gjaldt samtalene med Kisljak .
DB170214 I brevet sier Flynn at han hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
DB170214 I sitt oppsigelsesbrev skrev Flynn natt til tirsdag at han hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
DB170214 I et oppsigelsesbrev skriver Flynn at han hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt - og at han ga visepresident Mike Pence « ufullstendige opplysninger » om disse samtalene.
DB170214 Den pensjonerte generalen hadde nemlig flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
DA170214 I sitt oppsigelsesbrev skriver Flynn at han hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
BT170214 I sitt oppsigelsesbrev skriver Flynn at han hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
BT170214 Flere toneangivende medier har siden januar gjengitt lekkasjer om telefonsamtalene mellom Flynn og Kisljak .
BT170214 I sitt oppsigelsesbrev skriver Flynn at han hadde flere samtaler med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak i overgangsperioden før USAs nye president ble innsatt.
AP170214 Regjeringen i Russland ønsker ikke å si stort om Flynns avgang i kjølvannet av hans kontakt med ambassadør Kisljak .
AP170214 I sitt oppsigelsesbrev bekrefter Flynn at han hadde flere samtaler med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , før Trump var innsatt.
AP170214 Kisljak fikk inntrykk av at de nye sanksjonene kunne bli opphevet når Trump overtok som president, ifølge kilder som Washington Post har snakket med.
AA170214 Flere toneangivende medier har siden januar gjengitt lekkasjer om telefonsamtalene mellom Flynn og Kisljak . ( ©NTB ) ¶
AA170214 Flynn snakket med Russlands ambassadør Sergej Kisljak samme dag som de nye sanksjonene ble innført.
AA170214 Den pensjonerte generalen Michael Flynn trakk seg fra sin stilling mandag etter at det ble lekket at han hadde diskutert sanksjonene USA iverksatte mot Russland i desember med den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AA170214 Regjeringen i Russland ønsker ikke å si stort om Flynns avgang i kjølvannet av hans kontakt med ambassadør Kisljak .
AA170214 I sitt oppsigelsesbrev bekrefter Flynn at han hadde flere samtaler med Russlands ambassadør til USA, Sergej Kisljak , før Trump var innsatt.
AA170214 Kisljak fikk inntrykk av at de nye sanksjonene kunne bli opphevet når Trump overtok som president, ifølge kilder som Washington Post har snakket med.
DA170213 Trumps regjering har bekreftet at Flynn hadde kontakt med ambassadør Sergej Kisljak flere ganger mot slutten av fjoråret.
DA170213 To kilder opplyser til Washington Post at Flynn på dette tidspunktet hadde snakket med Kisljak og bedt Russland om ikke å overreagere.
DA170213 Kilder har opplyst til nyhetsbyrået Reuters at Flynn og Kisljak snakket sammen fem ganger på telefon 29. desember.
DA170213 Det føderale politiet FBI er i gang med en gransking av Flynns kontakt med Kisljak , ifølge Washington Post.
DA170213 Kisljak skal ha fått forståelsen av at Obamas sanksjoner kunne revurderes etter at Trump var innsatt.
AP170213 Spørsmålet var om han og den russiske Washington-ambassadøren Sergej Kisljak på telefon hadde diskutert USAs hackingsanksjoner mot Russland samme dag som de ble innført, som var 29. desember.
AP170213 Her Russlands Washington-ambassadør Sergej Kisljak på et bilde fra 2013.
AP170213 Det var da de fant at Flynn og Kisljak omtrent i samme tidsrom hadde snakket sammen på telefon og utvekslet SMSer.
AP170213 Det er derfor at den nå, ifølge amerikansk presse, sitter på minst et opptak av en samtale mellom Flynn og Kisljak .
AP170213 Basert på at Flynns forsikringer om at han ikke hadde diskutert sanksjonene med Kisljak , er det ikke bare visepresidenten som har forsvart Flynn offentlig.
AP170213 Alle kunne bekrefte at sanksjonene var et tema i samtalene mellom Flynn og den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AP170213 - Kisljak satt igjen med det inntrykket at en ville komme tilbake til sanksjonene på et senere tidspunkt, sier en tidligere tjenestemann til The Washington Post.
AP170213 Spørsmålet var om han og den russiske Washington-ambassadøren Sergej Kisljak på telefon hadde diskutert USAs hackingsanksjoner mot Russland samme dag som de ble innført, som var 29. desember.
AP170213 Her Russlands Washington-ambassadør Sergej Kisljak på et bilde fra 2013.
AP170213 Det var da de fant at Flynn og Kisljak omtrent i samme tidsrom hadde snakket sammen på telefon og utvekslet SMSer.
AP170213 Det er derfor at den nå, ifølge amerikansk presse, sitter på minst et opptak av en samtale mellom Flynn og Kisljak .
AP170213 Basert på at Flynns forsikringer om at han ikke hadde diskutert sanksjonene med Kisljak , er det ikke bare visepresidenten som har forsvart Flynn offentlig.
AP170213 Alle kunne bekrefte at sanksjonene var et tema i samtalene mellom Flynn og den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AP170213 - Kisljak satt igjen med det inntrykket at en ville komme tilbake til sanksjonene på et senere tidspunkt, sier en tidligere tjenestemann til The Washington Post.
AP170213 Spørsmålet var om han og den russiske Washington-ambassadøren Sergej Kisljak på telefon hadde diskutert USAs hackingsanksjoner mot Russland samme dag som de ble innført, som var 29. desember.
AP170213 Her Russlands Washington-ambassadør Sergej Kisljak på et bilde fra 2013.
AP170213 Det var da de fant at Flynn og Kisljak omtrent i samme tidsrom hadde snakket sammen på telefon og utvekslet SMSer.
AP170213 Det er derfor at den nå, ifølge amerikansk presse, sitter på minst et opptak av en samtale mellom Flynn og Kisljak .
AP170213 Basert på at Flynns forsikringer om at han ikke hadde diskutert sanksjonene med Kisljak , er det ikke bare visepresidenten som har forsvart Flynn offentlig.
AP170213 Alle kunne bekrefte at sanksjonene var et tema i samtalene mellom Flynn og den russiske ambassadøren Sergej Kisljak .
AP170213 - Kisljak satt igjen med det inntrykket at en ville komme tilbake til sanksjonene på et senere tidspunkt, sier en tidligere tjenestemann til The Washington Post.
DN170210 Reuters rapporterte i januar at tre kilder har opplyst at Flynn hadde fem telefonsamtaler med ambassadør Sergej Kisljak 29. desember, samme dag som daværende president Obama innførte straffereaksjoner mot Russland fordi de skal ha forsøkt å påvirke utfallet av presidentvalget i USA.
DN170210 Ifølge Washington Post etterforsker FBI kontakten mellom Flynn og Kisljak . ( ©NTB ) ¶
AA170210 Reuters rapporterte i januar at tre kilder har opplyst at Flynn hadde fem telefonsamtaler med ambassadør Sergej Kisljak 29. desember, samme dag som daværende president Obama innførte straffereaksjoner mot Russland fordi de skal ha forsøkt å påvirke utfallet av presidentvalget i USA.
AA170210 Ifølge Washington Post etterforsker FBI kontakten mellom Flynn og Kisljak . ( ©NTB ) ¶