DB171018 Julia Louis-Dreyfus har fått brystkreft ¶
VG171014 Foto : Julia Marie Naglestad, NRK ¶
DB171014 ¶ Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
DB171014 ¶ Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
DB171014 Foto : Julia Marie Naglestad/NRK.
DB171014 Foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
DA171013 For hovedpersonene blir det vanskelig å skille mellom drøm og virkelighet, og visjonene til Julia og Magnus blir stadig mer opprivende.
DA171013 Advokaten Julia er hovedperson sammen med kunstneren Magnus.
DB171007 ¶ Alle foto : Julia Maria Naglestad/NRK ¶
DB171007 ¶ Alle foto : Julia Maria Naglestad/NRK ¶
VG171003 Tilbakeblikk : Julia Roberts falt for gift mann på filmsettet ¶
VG171003 SIGNATURROLLE : Julia Roberts spilte mot Richard Gere i « Pretty Woman ».
VG171003 PAR : Julia Roberts og Danny Moder på Emmy Awards i fjor.
VG171003 Foto : FRA FILMEN ¶ Julia Roberts runder den magiske aldersgrensen 28. oktober, og snakker ut i et stort intervju med det amerikanske bladet Bazaar.
VG171003 Fikk du med deg ? Julia Roberts vakrest igjen ¶
VG171003 FILMDIVA : Julia Roberts med sitt berømte smil på rød løper i Cannes i mai i år.
VG171003 | Julia Roberts : - Jeg var en bortskjemt, liten drittunge ¶
VG171003 Julia Roberts : - Aldri naken på film ¶
DB171002 Her sleper den spanske Sivilgarden en mann med seg utenfor et valglokale i Sant Julia de Ramis, stedet hvor den katalanske presidenten skulle stemme.
DB171001 ¶ BESKYTTENDE MUR : På dette bildet tatt i dag i kommunen Sant Julia de Ramis i Girona danner lokale brannmenn en beskyttende mur utenfor en valgstasjon i folkeavstemningen om Katalonias uavhengighet.
DB171001 ¶ FOLKEAVSTEMING : Sivilgarden, utkommandert fra Madrid, sleper en mann vekk fra stemmelokalet i Sant Julia de Ramis, hvor den katalanske presidenten, Carles Puigdemont, skulle ha avlagt stemme.
DA171001 Dette ligger i nærheten av valglokalet der han var registrert, i Sant Julia De Ramis, men dette var stengt etter en politiaksjon søndag morgen.
BT171001https://www.bt.no/100Sport/sprek/Sa-raskt-mister-du-formen-nar-du-stopper-a-trene-237979b.html ) og Marte Julia Dalsbø sier begge de er kjent med hvor tøft det kan være å starte opp igjen med trening etter en pause.
AP171001https://www.aftenposten.no/verden/i/QQ21W/Spanias-statsminister--Det-har-ikke-vart-noen-folkeavstemning-i-Catalonia Spansk politi bryter seg inn i stemmelokalet i Sant Julia de Rami der det var antatt at den katalanske regjeringssjefen Carles Puigdemont skulle stemme.
AP171001https://www.aftenposten.no/verden/i/QQ21W/337-mennesker-skadet-i-politiaksjoner-mot-katalanske-velgere Spansk politi bryter seg inn i stemmelokalet i Sant Julia de Rami der det var antatt at den katalanske regjeringssjefen Carles Puigdemont skulle stemme.
AP171001https://www.aftenposten.no/osloby/i/82RxA/-Vi-bare-startet_-vi-bare-hoppet-pa-Vi-bare-kjorte-i-gang-og-bestemte-oss-for-a-se-an-hvordan-det-gikk Fra venstre : Amna Momand, Hamda Mohamed, Julia Chroscinska, Iman Elouamari og Sobia Shahzada.
AP171001https://www.aftenposten.no/osloby/i/82RxA/-Vi-bare-startet_-vi-bare-hoppet-pa-Vi-bare-kjorte-i-gang-og-bestemte-oss-for-a-se-an-hvordan-det-gikk Fra venstre : Amna Momand, Julia Chroscinska, Iman Elouamari, Lorin Amin, Suhur Abdilahi, trener Vilde Mollestad Rislaa, Maryam Aziz, Bina Ahmadi, Saleha Momand og Maria Cecilia F.
AP171001https://www.aftenposten.no/100Sport/sprek/Sa-raskt-mister-du-formen-nar-du-stopper-a-trene-237979b.html ) og Marte Julia Dalsbø sier begge de er kjent med hvor tøft det kan være å starte opp igjen med trening etter en pause.
AA171001 Dette ligger i nærheten av valglokalet der han var registrert, i Sant Julia De Ramis, men dette var stengt etter en politiaksjon søndag morgen.
AA171001 Spansk politi og katalanere i Sant Julia de Ramis ved Girona.
AA171001 Dette ligger i nærheten av valglokalet der han var registrert, i Sant Julia De Ramis, men dette var stengt etter en politiaksjon søndag morgen.
VG170930 Torsdag informerte Julia Louis-Dreyfus ( 56 ) fansen via sosiale medier at hun har fått brystkreft.
VG170930 Jill and I, and all of the Bidens, are with you, Julia . https://t.co/JP0c2wtrJ6 ¶
VG170930 - Vår kjærlighet og støtte går til Julia og hennes familie i denne stunden, skriver HBO i en uttalelse ifølge The Hollywood Reporter.
VG170930 - Julia Louis-Dreyfus ( @OfficialJLD )30.09.17, 12:37 ¶ Julia Louis-Dreyfus slo gjennom som skuespiller for sin rolle som Elaine i den ekstremt populære situasjonskomedien « Seinfeld ».
VG170930 | Julia Louis-Dreyfus takker fansen for støtten ¶
VG170930 https://t.co/l8qH7Sgwvj ¶ - Julia Louis-Dreyfus ( @OfficialJLD )30.09.17, 12:37 ¶
SA170930 ) og Marte Julia Dalsbø sier begge de er kjent med hvor tøft det kan være å starte opp igjen med trening etter en pause.
DB170930 ¶ Alle foto : Julia Maria Naglestad/NRK ¶
DB170930 ¶ Alle foto : Julia Maria Naglestad/NRK ¶
VG170928 | Seinfeld-stjerne har fått brystkreft ¶ Julia Louis-Dreyfus ( 56 ) informerte torsdag fansen via sosiale medier at hun har fått diagnosen brystkreft.
VG170928 VANT : Tidligere denne måneden vant Julia Louis-Dreyfus en Emmy for beste kvinnelige hovedrolleinnehaver i komedieserien « Veep ».
VG170928 - Vår kjærlighet og støtte går til Julia og hennes familie i denne stunden, skriver HBO i en uttalelse ifølge The Hollywood Reporter.
VG170928 Julia Louis-Dreyfus slo gjennom som skuespiller for sin rolle som Elaine i den ekstremt populære situasjonskomedien « Seinfeld ».
VG170928 Julia Louis-Dreyfus fikk torsdag støtte fra mange kjendiser, blant annet skuespilleren Christina Applegate som selv har hatt brystkreft.
DB170928 ¶ SYKDOM : Julia Louis-Dreyfus har fått brystkreft.
DB170928 Just when you thought... pic.twitter.com/SbtYChwiEj ¶ - Julia Louis-Dreyfus ( @OfficialJLD ) 28. september 2017 ¶
DB170928 - Jeg er ikke Julia Louis-Dreyfus' far ¶
DB170928 ( Dagbladet ) : Skuespiller Julia Louis-Dreyfus har fått brystkreft.
AP170928https://www.aftenposten.no/kultur/i/59ea6/Julia-Louis-Dreyfus-har-fatt-brystkreft-Na-ber-hun-om-hjelp-i-kampen-mot-republikanernes-helsereform FOTO : MIKE BLAKE / X00030 ¶ Julia Louis-Dreyfus har fått Emmy de siste seks årene som beste kvinnelige hovedrolle i en komiserie, for rollen som politiker i serien Veep.
AP170928https://www.aftenposten.no/kultur/i/59ea6/Julia-Louis-Dreyfus-har-fatt-brystkreft-Na-ber-hun-om-hjelp-i-kampen-mot-republikanernes-helsereform | Julia Louis-Dreyfus har fått brystkreft.
DB170927 Alpinisten Julia Mancuso, ekskjæresten til Aksel Lund Svindal, sier hun ser opp til utøvere som uttrykker sin mening.
VG170923 Foto : Julia Naglestad, NRK ¶
VG170923 Foto : Julia Naglestad, NRK ¶
DB170923 ¶ Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
DB170923 ¶ Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
DB170923 Foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
SA170922 Og så heier vi på alle som sykler forbi, sier garasjeeier Julia Tangen.
SA170922 GARASJESALG : Fra venstre ser vi venninnene Sara Hetland Grønsberg ( 11 ), Julia Tangen ( 11 ), Maria Linnea Mæland ( 11 ) og Henriette Bødtker ( 11 ) som selger kaffe og sveler til inntekt for Redd Barna.
FV170922https://www.fvn.no/100Sport/sykkel/-Himmalaiaen_-hva-er-det-jeg-har-sagt-ja-til-241184b.html Og så heier vi på alle som sykler forbi, sier garasjeeier Julia Tangen.
FV170922https://www.fvn.no/100Sport/sykkel/-Himmalaiaen_-hva-er-det-jeg-har-sagt-ja-til-241184b.html FOTO : Fred Ivar Utsi Klemetsen GARASJESALG : Fra venstre ser vi venninnene Sara Hetland Grønsberg ( 11 ), Julia Tangen ( 11 ), Maria Linnea Mæland ( 11 ) og Henriette Bødtker ( 11 ) som selger kaffe og sveler til inntekt for Redd Barna.
BT170922https://www.bt.no/100Sport/sykkel/-Himmalaiaen_-hva-er-det-jeg-har-sagt-ja-til-241184b.html Og så heier vi på alle som sykler forbi, sier garasjeeier Julia Tangen.
BT170922https://www.bt.no/100Sport/sykkel/-Himmalaiaen_-hva-er-det-jeg-har-sagt-ja-til-241184b.html GARASJESALG : Fra venstre ser vi venninnene Sara Hetland Grønsberg ( 11 ), Julia Tangen ( 11 ), Maria Linnea Mæland ( 11 ) og Henriette Bødtker ( 11 ) som selger kaffe og sveler til inntekt for Redd Barna.
AP170922https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/-Himmalaiaen_-hva-er-det-jeg-har-sagt-ja-til-241184b.html Og så heier vi på alle som sykler forbi, sier garasjeeier Julia Tangen.
AP170922https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/-Himmalaiaen_-hva-er-det-jeg-har-sagt-ja-til-241184b.html GARASJESALG : Fra venstre ser vi venninnene Sara Hetland Grønsberg ( 11 ), Julia Tangen ( 11 ), Maria Linnea Mæland ( 11 ) og Henriette Bødtker ( 11 ) som selger kaffe og sveler til inntekt for Redd Barna.
DA170919 Julia Louis-Dreyfus vant for sjette gang prisen for beste skuespiller i en komiserie for sin rolle som ekspresident Selena Meyer i den politiske parodiserien « Veep ».
VG170918 « Veep»-skuespiller Julia Louis-Dreyfus er nå den skuespilleren som har vunnet flest Emmy-priser for én rolle : Hun hentet nemlig hjem sin åttende pris - nå for rollen som politikeren Selina Meyer.
VG170918 Beste kvinnelige skuespiller i komiserie : ¶ Julia Louis-Dreyfus, « Veep » ¶
VG170918 BLE HISTORISK : Julia Louis-Dreyfus tok imot prisen for beste komiserie sammen med resten av « Veep»-gjengen.
DB170918 « Closer » ble for alvor kjent via Hollywood-filmatiseringen i 2004 med Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen og Julia Roberts i hovedrollene.
DB170918 " Actress, Comedy Series : Julia Louis-Dreyfus, " Veep.
DA170918 Julia Louis-Dreyfus vant for sjette gang prisen for beste kvinnelige skuespiller i en komiserie for sin rolle som ekspresident Selena Meyer i den politiske parodiserien « Veep ».
AP170918https://www.aftenposten.no/verden/i/gb9e1/Alec-Baldwin-vant-Emmy-for-rollen-som-Trump Beste kvinnelige skuespiller i en humorserie Julia Louis-Dreyfus ( Veep ) ¶
AA170918 En annen god HBO-serie, « Big Little Lies » stakk av med prisen for beste miniserie, mens « Veep » med Julia Louis-Dreyfus igjen vant prisen for beste komiserie, for rå og skarp politisk satire.
VG170917 » Foto : Julia Marie Naglestad, NRK ¶
VG170916 Foto : Julia Marie Naglestad, NRK ¶ 99 PROBLEMER : Lisa Børud.
VG170916 Foto : Julia Marie Naglestad, NRK ¶
VG170916 Foto : Julia Marie Naglestad ¶
DB170916 ¶ Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
DB170916 Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
DA170916 « Closer » er teaterstykket bak filmsuksessen med samme navn, med Jude Law, Natalie Portman, Julia Roberts og Clive Owen i de fire hovedrollene.
VG170914 STILFULL : Julia Lipnitskaja var spådd en lysende karriere etter OL-gullet i 2014.
VG170914 PRESIDENT-KLEM Julia Lipnitskaja ble gratulert av Vladimir Putin etter OL-gullet i Sotsji.
VG170914 Nå sier Julia Lipnitskaja i intervjuet : ¶
VG170914 Det var bare to sanne ord : « Julia » og « Lipnitskaja ».
VG170914 Den russiske kunstløpsstjernen Julia Lipnitskaja ( 19 ) innrømmer at hun har kjempet med anoreksi i årevis.
VG170914 Julia klarte det med 26 dagers klaring.
VG170914 Julia danset til musikken fra Schindlers liste og ble kjent som « jenta i den røde kåpa ».
AP170914https://www.aftenposten.no/kultur/i/go9QA/Bare-19-av-5577-hijabklager-betegnes-som-hatefulle FOTO : Julia Naglestad / NRK ¶
DB170912 SINNE : Tinashe Williamson spiller mot Julia Schacht i « Melk », som begynner på TV3 den 19. september.
DA170912 Sammen med Julia Schacht står hun bak høstens nye tv-snakkis « Melk ».
DA170912 Ragnhild Myntevik og Julia Shacht har både skrevet manus og spiller hovedrollene i serien.
DA170912 ) og Julia Schacht, manusforfattere og hovedrolleinnehavere på Viaplay-fenomenet « Melk ».
AP170912https://www.aftenposten.no/verden/i/GdWmQ/Putin-og-Merkel-snakker-sammen-igjen-om-Ukraina-FN-styrker-kan-bli-losningen-for-a-stoppe-Europas-farligste-konflikt Den tidligere oligarken og ukrainske opposisjonslederen Julia Timosjenko sammen med Georgias tidligere presidenten Mikhail Saakashvili på et tog på vei til Lviv i Ukraina.
AA170912 Foto : Julia Naglestad / NRK ¶
DB170909 ¶ Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶ norsk tipping ¶
DB170909 ¶ Alle foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶ norsk tipping ¶
DB170909 Den nye serien til gratistjenesten Viafree er en positiv overraskelse : En dramakomedie om to nybakte alenemødre ( Julia Schacht og Ragnhild Myntevik ), godt spilt og smart tenkt, morsomt og trist om hverandre.
DB170909 Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶
DB170909 BENEDICTE ADRIAN : Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶
DB170907 Ville ligget litt lavt hvis jeg var deg, flere har videoer, skriver Julia Sandstø, leder i Akershus KrFU, på Twitter.
AP170907https://www.aftenposten.no/kultur/i/J0MGR/Melk-Skam-med-brystpumpe_-sovnmangel-og-barseltreff | Melk : TV-serien Skam, bare med brystpumpe, søvnmangel og barseltreff ¶ Julia Schacht og Ragnhild Heien Myntevik er perfekte som kjeklende, men sjarmerende småbarnsmødre i høstens serieoverraskelse.
AP170907https://www.aftenposten.no/kultur/i/J0MGR/Melk-Skam-med-brystpumpe_-sovnmangel-og-barseltreff ) og Julia Schacht spiller Ingri og Matilde i sin egen serie, Melk.
VG170906 Julia Sandstø, leder for Akershus KrFU, mener derimot bestemt å ha hørt Husseani si at « høyresiden jubler når barn drukner i middelhavet », og kan ikke forstå hvorfor AUF-lederen benekter dette.
AA170906 George Clooney, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Adam Sandler og Reese Witherspoon er blant de kjente ansiktene som blir å se.
VG170905 Med : Julia Elise Schacht og Ragnhild Heien Myntevik.
VG170905 Manus : Julia Elise Scacht, Ragnhild Heien Myntevik, Peder Udnæs, O.M.
VG170905 ALENEMØDRE SAMMEN : Matilde ( Julia Schacht, t.h ) og Ingri ( Ragnhild Myntevik ) er alenemødre sammen i « Melk ».
DB170902 Alle foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶ norsk tipping ¶
DB170902 Alle foto : Julia Marie Naglestad / NRKb ¶ norsk tipping ¶
DB170902 Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶
VG170831 Foto : Julia Naglestad / Nrk, IKKE VG-BILDE ¶
DA170830 Julia Pfisterer serverer på restauranten Der Pschorr i München.
DA170830 Julia Pfisterer serverer på restauranten Der Pschorr i München.
VG170829 RUSSISK HELT : Julia Lipnitskaja gikk seg inn i russernes kunstløpshjerter da hun var med på gull-laget i 2014-OL i Sotsji.
VG170829 Moren til den russiske kunstløpsstjernen Julia Lipnitskaja ( 19 ) hevder at datteren har lagt opp - og at hun har blitt behandlet for anoreksi.
VG170829 Les også : Kunstløpstvillingene i sorg etter farens brå død ¶ - Julia har vært en stjerne.
VG170829 Hun fortalte også at Julia Lipnitskaja har blitt behandlet i tre måneder for anoreksi.
VG170829 Etter den fantastiske 2014-sesongen med OL-gull i lag, EM-gull individuelt og VM-sølv individuelt, har Julia Lipnitskaja ikke klart å leve opp til forventningene.
VG170829 Julia klarte det med 26 dagers klaring.
VG170829 Julia danset til musikken fra Schindlers liste og ble kjent som « jenta i den røde kåpa ».
VG170829 - Julia åpnet vinduet til Europa for russisk kunstløp, sier en annen kjent trener, Aleksej Misjin, til Tass.
DB170829 Sensasjonen Julia ( 15 ) gir ekspertene hakeslepp før OL ¶
DB170828 Foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶ instabank ¶
DB170828 Foto : Julia Naglestad / NRK ¶ instabank ¶
DB170828 Foto : Julia Naglestad / NRK ¶ instabank ¶
DB170828 Han kritiserte også hvordan programmet ble klippet, og mente det var synd at Julia Michaels' sang ble kutta og at Lorde ikke fikk synge hele sangen sin.
DB170828 Julia Michaels gets cut off while she's singing and Lorde gets to NOT sing her whole song ¶
DB170826 Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶ norsk tipping ¶
DB170826 Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶ norsk tipping ¶
VG170825 Julia Roberts tjente 12 millioner dollar, det tilsvarer 94.255.200 kroner. 8.
AA170825 Ifølge en talskvinne for den statlige valgkommisjonen i Angola, Julia Ferreira, fikk MPLA 4 millioner stemmer, mens det største opposisjonspartiet UNITA fikk 1,8 millioner stemmer i valget.
VG170824 Avhørene av brødrene som da var små barn karakteriserte den finske rettspsykologen Julia Krokman som tortur etter at SVT viste opptak fra dem.
DA170823 Stand-up-komikeren Astrid ( Julia Jentsch ), annonserer på TV-showet « Ladies Night » at hun er gravid, noe hun melker for mye materiale og applaus.
DA170823 Julia Jentsch i det tyske abort-dramaet « 24 uker ».
AP170822https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/RWrVx/Listhaug-om-hijab-saken--Forstar-at-folk-reagerer FOTO : Julia Naglestad / NRK ¶
AP170822https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/bpgdl/Barne-TV-klokken-18-er-visst-en-norsk-verdi-Her-er-det-barne-TV-larte-meg--Julia-Kirsebom-Thommessen Her er det barne-TV lærte meg Julia Kirsebom Thommessen ¶
AP170822https://www.aftenposten.no/kultur/i/Gd37q/NRK-sjefen-om-hijab-saken--Kulturministeren-har-misforstatt FOTO : Julia Naglestad / NRK ¶
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/eVAvM/Martin-Schulz-ser-en-fremtid-som-kansler-Men-velgerne-ser-ikke-ut-til-a-vare-enige Stemningen var helt euforisk, sier Julia Jankovic, bystyrerepresentant for SPD i Essen.
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/eVAvM/Martin-Schulz-ser-en-fremtid-som-kansler-Men-velgerne-ser-ikke-ut-til-a-vare-enige Sosialdemokratene Julia Jankovic og Dirk Heidenblut, er begge fra Essen i Ruhr-området.
DB170820 Når Dagbladet ringer, forteller Julia Geitvik ( 28 ) at hun har vært på sommerferie med familien, men er klar for ny jobb i Amedia.
DB170820 Julia Geitvik ¶
VG170818 Dette fengende lille kunststykket er godt hjulpet av den effektive melodiføringen til låtskrivergigantene Justin Tranter og Julia Michaels.
DA170818 Tenk om Jacob kunne si til Julia « jeg lengter sånn etter deg at jeg har drevet og sextet med en tilfeldig kollega ».
DA170818 Sønnen Sam rømmer inn i et dataspill, kona Julia drømmer seg bort med å tegne hus som aldri vil by bygget.
DA170818 Om Julia kunne sette ord på ambisjonene sine i stedet for å skamme seg over at hun ønsker å være noe mer enn en god mor.
DA170818 Og på hjemmefronten oppdager Julia - og noen av sønnene - at Jacob har hatt en slags affære der han utvekslet seksuelt eksplisitte tekstmeldinger med en kollega.
DA170818 Jeg ser ikke problemet i at en arkitekt som Julia drømmer seg bort med å designe hus, ikke minst når hun jobber med renovering av rike folk sine baderom, hun som egentlig skulle tegne museer, grensesprengende prosjekter ?
DA170818 Den består av mor Julia , far Jacob, og tre sønner.
DA170818 Julia i boka strever enormt med den forventningen.
DA170818 Julia har ikke sansen, for å si det mildt.
AP170818https://www.aftenposten.no/kultur/i/92OEw/NRK-har-fatt-over-1000-klager-pa-ett-dogn--Latterlig-at-kristne-kors-blir-nektet_-men-at-hijab-skal-tillates FOTO : Julia Naglestad / NRK ¶
DB170817 Det samme gjelder Bente Skari og Julia Tsjepalova om vi går lenger tilbake i historien.
VG170816 Forfatteren Jacob Bloch er gift med arkitekten Julia , de har tre barn, tilhører den priviligerte middelklassen i Washington DC, men familielivet, rutinene, mangelen på sex, tærer på forholdet, som er i ferd med å smuldre opp.
VG170816 Da Julia oppdager at Jacob i en periode har sendt svært grove seksuelle beskjeder til en kollega, rakner livet deres sammen.
VG170815 I « Juleblod » er hun Julia Buljo, hjemvendt fra studier i Australia som har invitert studievenninnene derfra for å feire jul etter at moren tok sitt eget liv.
VG170815 FÅR SKREKET FRA SEG : Marte Sæteren i rollen som Julia Buljo i « Juleblod ».
VG170815 - Hun er en macho type, det er mye yang i Julia , maskulin type, humrer 28-åringen og avslører at karakteren heller sjekker jenter enn gutter, og at det går mye i tørrfisk, løssnus og snøscooter-kjøring.
VG170814 Amerikansk thrillerserie med Julia Stiles, Lena Olin og Iwan Rheon fra « Game of Thrones ».
VG170814 AMMETÅKA : Ragnhild Heien Myntevik og Julia Schacht i « MELK ».
VG170814 Julia Schacht og Ragnhild Myntevik er både manusforfattere spiller hovedrollene som om to unge alenemødre som sammen prøver å få hverdagen til å gå opp.
DN170814 | De satt i samme elevråd - nå kniver Julia ( 22 ) og Aleksander ( 22 ) om å komme inn på Stortinget ¶ ¶ Julia Wong og Aleksander Stokkebø er blitt pekt ut av henholdsvis Ap og Høyre som deres yngste representanter med best sjanse til å komme inn på Stortinget i høst.
DN170814 | De satt i samme elevråd - nå kniver Julia ( 22 ) og Aleksander ( 22 ) om å komme inn på Stortinget ¶
DA170814 Julia Wong, Hadia Tajik og Torstein Tvedt Solberg besøkte Universitetet i Stavanger i går.
DA170811 Angel Olsen ble et offer for de samme omstendighetene som tok konserten med Julia Holter på Øya i fjor.
DA170810 Gull : Lijiao Gong, Kina 19,94, ¶ sølv : Anita Márton, Ungarn 19,49, ¶ bronse : Michelle Carter, USA 19,14, ¶ 4 ) Danniel Thomas-Dodd, Jamaica 18,91, 5 ) Gao Yang, Kina 18,25, 6 ) Brittany Crew, Canada 18,21, 7 ) Julia Leantsjuk, Hviterussland 18,12, 8 ) Yaniuvis López, Cuba 18,03, 9 ) Geisa Arcanjo, Brasil 18,03, 10 ) Raven Saunders, USA 17,86.
VG170809 6 Selfie ¶ 11 Julia Rascal ¶
DA170808 Av Julia Loge ¶
DA170807 I tillegg har man den søte parallellhistorien med bloggeren Julia som iherdig går gjennom oppskrift for oppskrift i Julia Childs kokebok.
DA170807 I tillegg har man den søte parallellhistorien med bloggeren Julia som iherdig går gjennom oppskrift for oppskrift i Julia Childs kokebok.
DA170807 Hun velger seg « Julie & Julia » som sin favoritt.
DA170807 Den gir et så utrolig herlig innblikk i hvem Julia Child var, og hva hun gjorde av revolusjonerende ting - den er et stykke historie.
DA170807 Charlotte Mohn Gaustad : « Julie & Julia ».
DA170807 - Som kokk kan jeg kjenne meg igjen i filmen, både rundt det å lage mat på TV, som Julia gjør, og det å lage bøker, holde matkurs og blogge rundt det, sier Charlotte Mohn Gaustad.
DB170806 RUSSLANDS HÅP : Den russiske artisten Julia Samojlova kan bli nektet innreise til Ukraine i forbindelse med Eurovision i mai.
DB170803 Ifølge People vil heller ikke kjendiser som Jennifer Garner ( 45 ), Mila Kunis ( 33 ), Julia Roberts ( 49 ), Jennifer Aniston ( 48 ), Benedict Cumberbatch ( 41 ) eller Kate Winslet ( 41 ) ha noe med sosiale medier å gjøre.
SA170728 Amerikanske Lily King vant med verdensrekordtiden 1:04.13, foran lagvenninnen Katie Meili og russiske Julia Jefimova.
FV170728https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/VM-stjernen-tatt-pa-fersken-Her-fanger-TV-kameraene-opp-jukset-under-vannet-239423b.html Amerikanske Lily King vant med verdensrekordtiden 1:04.13, foran lagvenninnen Katie Meili og russiske Julia Jefimova.
AP170728https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/VM-stjernen-tatt-pa-fersken-Her-fanger-TV-kameraene-opp-jukset-under-vannet-239423b.html Amerikanske Lily King vant med verdensrekordtiden 1:04.13, foran lagvenninnen Katie Meili og russiske Julia Jefimova.
DA170727 Så han går til pressen, mens Julia tyr til enda mer korrupsjon for å dekke over sin inkompetanse.
DA170727 I mellomtiden tar Julia vare på Tzankos gamle armbåndsur ; hans kjæreste eiendel.
DA170727 Herfra sklir situasjonen skikkelig ut ; Tzanko prøver stadig å få tilbake armbåndsuret sitt, Julia blir stadig mer irritert over maset - og de vikles inn i et PR-mareritt som får tragiske følger for dem begge.
DA170727 Hans rake motsetningen er transportdepartementets jappete PR-sjef Julia Staykova ( Margita Gosheva ), en ærgjerrig karrierekvinne som er ute etter noe som kan distrahere media fra nok en korrupsjonsskandale.
DA170727 Det eneste han ønsker er å få tilbake den gamle klokken sin, men Julia har for lengst mistet den og glemmer Tzanko så fort mediestuntet er unnagjort.
DA170727 Den biologiske klokken tikker, men det siste i verden Julia er klar for er å bli en mor.
DA170727 Julia iscenesetter et stort PR-stunt om denne arbeiderklassehelten ; uten å bry seg en døyt om at Tzanko bare vil være i fred.
SA170725https://www.aftenbladet.no/100Sport/andreidretter/Russland-er-fortsatt-utestengt---men-19-russere-far-likevel-stille-i-VM-239252b.html Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass har Russlands friidrettsforbund forsøkt å få 800-meterløperen Julia Stepanova VM-klar til tross for at hun har fått nei fra IAAF.
SA170725 Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass har Russlands friidrettsforbund forsøkt å få 800-meterløperen Julia Stepanova VM-klar til tross for at hun har fått nei fra IAAF.
DB170725 Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass har Russlands friidrettsforbund forsøkt å få 800-meterløperen Julia Stepanova VM-klar til tross for at hun har fått nei fra IAAF.
BT170725https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Russland-er-fortsatt-utestengt---men-19-russere-far-likevel-stille-i-VM-239252b.html Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass har Russlands friidrettsforbund forsøkt å få 800-meterløperen Julia Stepanova VM-klar til tross for at hun har fått nei fra IAAF.
AP170725https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Russland-er-fortsatt-utestengt---men-19-russere-far-likevel-stille-i-VM-239252b.html Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass har Russlands friidrettsforbund forsøkt å få 800-meterløperen Julia Stepanova VM-klar til tross for at hun har fått nei fra IAAF.
DB170717 Foto : Julia Marie Naglestad/NRK ¶
AA170715 Foto : Julia Kennedy ¶
DB170714 Ellie Kemper, Unbreakable Kimmy Schmidt ¶ Julia Louis-Dreyfus, Veep ¶
DN170713https://www.dn.no/nyheter/2017/07/13/2158/Utenriks/trump-imitasjon-er-emmy-nominert HBO-serien « Veep », med Julia Louis-Dreyfus i spissen, har fått flest nominasjoner blant komiseriene med hele 17 stykker.
DN170713 HBO-serien « Veep », med Julia Louis-Dreyfus i spissen, har fått flest nominasjoner blant komiseriene med hele 17 stykker.
DA170713 Arnon Milchan, Hollywood-produsenten av filmen Pretty Woman med Julia Roberts i hovedrollen, skal alene ha gitt ham og kona Sarah gaver verdt flere hundre tusen kroner.
DB170712 Neve Campbell startet som skuespiller som 15-åring og slo gjennom som tenåringen Julia Salinger i serien.
VG170710 Talkshow-verten og komikeren James Corden og kona Julia venter sitt tredje barn.
VG170710 Den James Corden takker for TV-suksessen er kona Julia .
VG170710 DESEMBER-BARN : Komikeren og talkshow-verten James Corden og kona Julia venter sitt tredje barn i desember.
VG170710 Julia og James giftet seg i 2012 i Storbritannia.
VG170707 Julia Myklebust og Karoline Nordmoen Pedersen skulle ha spilt shoot-out om fjerdeplassen og dermed plass i A-puljen, men Pedersen ble feil rangert foran.
SA170707 Julia Myklebust og Karoline Nordmoen Pedersen skulle spilt om fjerdeplassen og en plass i a-puljen, men Pedersen ble feil rangert foran og fikk den siste finaleplassen.
FV170707https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Utropte-feil-NM-vinner-i-herreklassen-Na-har-de-ogsa-funnet-feil-i-kvinneklassen-238460b.html Julia Myklebust og Karoline Nordmoen Pedersen skulle spilt om fjerdeplassen og en plass i a-puljen, men Pedersen ble feil rangert foran og fikk den siste finaleplassen.
AP170707https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Utropte-feil-NM-vinner-i-herreklassen-Na-har-de-ogsa-funnet-feil-i-kvinneklassen-238460b.html Julia Myklebust og Karoline Nordmoen Pedersen skulle spilt om fjerdeplassen og en plass i a-puljen, men Pedersen ble feil rangert foran og fikk den siste finaleplassen.
AA170630 Andre bidragsytere på EP-en er blant annet Julia Michaels, Fred Ball, Mag, Wolf Cousins og Humble & Blisseh.
DB170628 De to sistnevnte selskapene eies av Hjørdis Smedvig og hennes datter Julia Smedvig Hagland.
SA170627 Teologen Julia Watts Belser utfordrer oss i forståelsen av hva funksjonshemming dypest sett er.
SA170627 Rabbiner, forsker og rullestolbruker Julia Watts Belser sier det slik : « Om du fjerner min funksjonshemming, fjerner du en viktig del av min identitet, en kilde til den jeg er.
AA170626 Foto : Julia Naglestad/NRK ¶
DB170622 Likevel er ikke dette noe vi gjør i hver utgave, sier Tveten og forteller at « Julia » varrierer temaene i bladene.
DB170622 Da « Paradise Hotel»-deltakeren var ung hadde også « Julia » stadig sminke i bladet.
DB170622 Ansvarlig redaktør i « Julia », Anita Tveten forteller til Dagbladet at hun tar til seg Vågsæters meninger, men forklarer at bladet ønsker å inspirere og tipse unge jenter.
DB170622 - Dette er kanskje noe vi må diskutere og vi skal absolutt ta med oss dette videre, men alt i alt er Julia et blad som tar for seg det unge jenter interesserer seg for, sier hun.
DB170622 ( Dagbladet ) : I et nytt innlegg på bloggen sin langer tidligere « Paradise Hotel»-deltaker Sophie Vågsæter ( 25 ) ut mot tenåringsbladet « Julia ».
DB170616 « Melk » handler om livet som ung alenemor og starter med at de to hovedkarakterene, spilt av Julia Schacht og Ragnhild Myntevik, får de nyfødte babyene sine byttet om.
VG170613 GRAVID : 36-åringen Julia Stiles venter barn med forloveden Preston J.
VG170613 | Julia Stiles venter barn ¶
VG170612 Ifølge hans kone Julia ble han pågrepet idet han var på vei ned trappene, om lag 40 minutter før demonstrasjonen skulle starte.
DB170612 Ifølge hans kone Julia ble han pågrepet idet han var på vei ned trappene, om lag 40 minutter før demonstrasjonen skulle starte.
DB170612 Ifølge hans kone Julia ble han pågrepet idet han var på vei ned trappene, om lag 40 minutter før demonstrasjonen skulle starte.
DB170609 Filmen er regissert av prisbelønte Julia Ducournau.
VG170603 | Låtanmeldelse : Julia Michaels - « Uh Huh » ¶
VG170603 POPTALENT : Julia Michaels ( 23 ) har skrevet hauger av hits for store artister de siste årene.
VG170603 Om man fremdeles ikke har lært seg navnet Julia Michaels : Sannelig på tide.
VG170603 LÅT : POP ¶ Julia Michaels ¶
VG170603 ( Republic/Universal ) ¶ Julia Michaels.
VG170603 Julia Carin Cavazos, som hun egentlig heter, har de siste månedene brukt Billboard Hot 100 - og en haug andre hitlister - som effektiv klatrevegg.
DB170601 « Jeg har kjent Julia i mange år.
DB170601 TRAVLE : Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso gjorde det slutt i 2013 etter fire år som kjærester.
DB170601 I september i 2013 ble det kjent at Lund Svindal og den amerikanske alpinstjernen Julia Mancuso som hadde vært kjærester i fire år, hadde gjort det slutt.
VG170529 Julia Mikulina måtte kaste seg unna ulykkesbåten da den traff stranden.
DB170529 - Gratulerer, Petra Kvitova, for så mye mer enn å vinne en tenniskamp i dag, skriver amerikanske Julia Boserup - kvinnen Kvitova slo ut av turneringa - på Twitter.
DA170529 Journalist og forfatter Julia Wiræus har bodd i India i flere år.
DA170529 Den digitale revolusjonen er i ferd med å endre livene til unge indere, sier journalist og forfatter Julia Wiræus.
DA170529 Da tragedien inntraff, bodde den svenske journalisten Julia Wiræus i Delhi.
DA170529 Julia Wiræus skal delta på Norsk Litteraturfestival på Lillehammer, hvor hun snakker om boka « De kallade henne Delhi Braveheart ».
VG170528 Da hadde hun slått amerikanske Julia Boserup 6-3, 6-2 og tatt seg videre til andre runde av French Open.
DA170528 Sirkushøne ¶ Julia på åtte kommer springende med Nussenussen - visst nok både best på sirkustriks og godt egnet til å kjøres rundt på sykkel.
DA170528 Fra venstre Helena ( 39 ), Aksel ( 6 ), Julia ( 8 ) og Lars Johan ( 37 ). sirkushøne : Julia ( 8 ) og Nussenussen, den tammeste av de fem hønene.
DA170528 - De andre vil helst være med vennene sine, forklarer Julia .
DA170528 sirkushøne : Julia ( 8 ) og Nussenussen, den tammeste av de fem hønene.
DA170528 Julia kan fortelle at mange kommer og spør om å få klappe.
VG170524 ÅPEN OM SJALUSIEN : Julia Michaels.
VG170524 SYNGER FRA HJERTET : Julia Michaels fremførte hitsingelen ved Billboard Music Awards i Las Vegas sist søndag.
VG170524 SPESIELL : « Issues » er så personlig for Julia Michaels at hun helst ville ha sangen selv.
VG170524 Og det vil etter alt å dømme bli rikelig med Julia Michaels-sanger å finne på listene fremover.
VG170524 NORGESVENN : Julia Michaels har jobbet med en rekke norske artister.
VG170524 Lokalavis : Manchester-bomben ble laget for å gjøre mest mulig skade ¶ | Julia Michaels' kjempehit handler om kjæresten : - Jeg ER veldig sjalu ¶
VG170524 Det amerikanske låtskriveresset Julia Michaels ( 23 ) har slått gjennom med et brak med singelen « Issues ».
VG170521 Selv om både produsent MAG og låtskriver Julia Michaels er tilbake ved rennebuingens side, slik de var på « Hurts So Good ».
VG170521 Julia Michaels - det må være lov å kalle henne norgesvenn etter alle de norske skrivesamarbeidene - lager vanligvis ikke tom pop.
FV170518 Cora ¶ Julia
BT170518https://www.bt.no/familieogoppvekst/Disse-navnene-liker-amerikanerne-best-10172b.html Cora ¶ Julia
AP170518https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Disse-navnene-liker-amerikanerne-best-10172b.html Cora ¶ Julia
AP170518 Cora ¶ Julia
VG170517 To kvinner ble også utestengt : Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova.
DB170517 Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶
DB170516 Blant de som slo gjennom noenlunde samtidig som Nicole var Sharon Stone, Demi Moore, Kim Basinger, Julia Roberts, Winona Ryder og Meg Ryan.
SA170515 « For Arbeiderpartiet vil kampen mot sosiale forskjeller alltid være prioritert », skriver Julia Wong.
VG170514 Internasjonalt har varslerne i doping vært en stor sak de siste årene, først og fremst gjennom det russiske ekteparet Julia Stepanova og Vitalij Stepanov, og den tidligere laboratoriesjefen i Moskva, Grigorij Rodtsjenkov.
DB170513 Oppladningen til årets europeiske Melodi Grand Prix-finale, var som kjent også preget av kontroverser rundt Russlands deltaker, Julia Samojlova ( 28 ).
AP170513https://www.aftenposten.no/kultur/i/WpXVg/Bokanmeldelse-Sammen-er-vi-mer-alene Tania Kjeldset FOTO : Anna Julia Granberg ¶
AP170513https://www.aftenposten.no/kultur/Bokanmeldelse-Sammen-er-vi-mer-alene-620957b.html Tania Kjeldset FOTO : Anna Julia Granberg ¶
AP170513 Tania Kjeldset FOTO : Anna Julia Granberg ¶
DB170509 Men den ukrainske stemmen som snakker til oss ble både umusikalsk og sur da Ukraina nektet den russiske finaledeltakeren Julia Samoilova innreise for å delta i finalen.
VG170508 Og kanskje er det ironisk nok at i dag for meg, huskes lettest og med smil om munnen to av hans lettere filmer « Julia, Julia » ( 1981 ) og « Bryllupsfesten » ( 1989 ) best, sier Selås.
VG170508 Og kanskje er det ironisk nok at i dag for meg, huskes lettest og med smil om munnen to av hans lettere filmer « Julia , Julia » ( 1981 ) og « Bryllupsfesten » ( 1989 ) best, sier Selås.
DB170507 mars 2001, da lagvenninna Julia Tsjepalova triumferte.
DB170506 Innreiseforbudet til Seagal skjer samtidig som Ukraina er i full sving med Eurovision-finalen i Kiev neste uke, hvor Russlands kandidat Julia Samojlova også er nektet innreise på grunn av en konsert hun holdt i Krim i 2015.
DB170504 « VEEP » : Julia Louis-Dreyfus spiller visepresident Selina Meyer i humorserien « Veep ».
DB170504 Take good care of yourself and for God's sakes - be careful ! - Julia Louis-Dreyfus ( @OfficialJLD ) May 4, 2017 ¶
DB170504 Etter at hovedrolleinnehaver Julia Louis-Dreyfus ( « Seinfeld » ) ba politikeren være forsiktig på Twitter, omtales nå den tragikomiske hendelsen av en rekke internasjonale medier, blant annet av BBC og The Guardian. @GrahamPerrettMP @DrDayaSharma @James_Jeffrey Well, thank you very much.
SA170503 De russiske friidrettsutøverne Julia Tsjermosjanskaja, Anna Omarova og Soslan Tsirikhov, som alle er utestengt for doping, innrømmer å ha jukset.
SA170503 Julia Tsjemosjanskaja er en av åtte russiske friidrettsutøvere som nylig har innrømmet å ha dopet seg.
FV170503 De russiske friidrettsutøverne Julia Tsjermosjanskaja, Anna Omarova og Soslan Tsirikhov, som alle er utestengt for doping, innrømmer å ha jukset.
FV170503 Julia Tsjemosjanskaja er en av åtte russiske friidrettsutøvere som nylig har innrømmet å ha dopet seg.
DB170503 Det startet med en svært kritisk artikkel i The Independent etter at reisereporter Julia Buckley hadde vært vitne til at en nordlysturist kledde seg naken, for så å la seg fotografere under en tur til Tromsø.
DB170503 Ville at Harry skulle kunne takke ham for offeret han gjorde, skriver Julia Williams.
BT170503 De russiske friidrettsutøverne Julia Tsjermosjanskaja, Anna Omarova og Soslan Tsirikhov, som alle er utestengt for doping, innrømmer å ha jukset.
BT170503 Julia Tsjemosjanskaja er en av åtte russiske friidrettsutøvere som nylig har innrømmet å ha dopet seg.
AP170503https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Russisk-friidrettstrio-innrommer-doping-234952b.html De russiske friidrettsutøverne Julia Tsjermosjanskaja, Anna Omarova og Soslan Tsirikhov, som alle er utestengt for doping, innrømmer å ha jukset.
AP170503https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Russisk-friidrettstrio-innrommer-doping-234952b.html Julia Tsjemosjanskaja er en av åtte russiske friidrettsutøvere som nylig har innrømmet å ha dopet seg.
AP170503 De russiske friidrettsutøverne Julia Tsjermosjanskaja, Anna Omarova og Soslan Tsirikhov, som alle er utestengt for doping, innrømmer å ha jukset.
AP170503 Julia Tsjemosjanskaja er en av åtte russiske friidrettsutøvere som nylig har innrømmet å ha dopet seg.
AP170502 Journalisten Julia Latinina ble smurt inn med avføring på vei til radiostasjonen Ekko Moskva i august 2016.
AP170502 - Dette er ikke patriotisme, men parasitter og småbanditter som imiterer patriotisme, skriver journalisten Julia Latinina, som peker på at slik angrep og ydmykelse av myndighetskritikere ligner på metoder som fascistene brukte i mellomkrigstiden.
AP170502 april da kona til opposisjonslederen Aleksej Navalnyj, Julia , gir ham øyendråper etter et maling-angrep.
SA170501 Kunstnerne som stiller ut i KinoKino ; fra venstre Nelli Lassen, Julia Mordvinova Gilje, Elena Skvortsova og Alexandra Ovchinnova.
SA170501 august i fjor : Etter et skuffende norsk OL er Kygo med og setter punktum for Rio-lekene når han fremfører « Carry Me » sammen med Julia Michaels på avslutningsseremonien.
FV170501 august i fjor : Etter et skuffende norsk OL er Kygo med og setter punktum for Rio-lekene når han fremfører « Carry Me » sammen med Julia Michaels på avslutningsseremonien.
BT170501 august i fjor : Etter et skuffende norsk OL er Kygo med og setter punktum for Rio-lekene når han fremfører « Carry Me » sammen med Julia Michaels på avslutningsseremonien.
AP170501https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Atte-maneder-etter-OL-kommer-den-rystende-sannheten-frem-234847b.html august i fjor : Etter et skuffende norsk OL er Kygo med og setter punktum for Rio-lekene når han fremfører « Carry Me » sammen med Julia Michaels på avslutningsseremonien.
AP170501 august i fjor : Etter et skuffende norsk OL er Kygo med og setter punktum for Rio-lekene når han fremfører « Carry Me » sammen med Julia Michaels på avslutningsseremonien.
DB170430 Det startet med en svært kritisk artikkel i The Independent etter at reisereporter Julia Buckley hadde vært vitne til at en nordlysturist kledde seg naken for å bli fotografert naken under en tur til Tromsø.
DB170429 - Politikerne skyver regningen fram på neste generasjon, mente Julia Sandstø i KrFU.
DB170428 FORFATTERSTREIK : Julia Louis-Dreyfus, kjent fra « Seinfeld » i gatene i Los Angeles i 2007.
AP170428 TRONDHEIM ( Aftenposten ) : Julia Sandstø ( 19 ) er alt KrF vil ha.
AP170428 KrF-politiker Julia Sandstø mener homokranglene i KrF skremmer vekk unge velgere.
AP170428 Dette skremmer folk vekk, sier Julia Sandstø.
DA170427 Man kan mistenke at Julia Ducournau så « Ginger Snaps » i oppveksten, sammen med mye « body horror » av David Cronenberg og Brian De Palmas « Carrie ».
AP170427 Nå har direktoratet besluttet å anmelde eierne Julia Shipping Inc og tidligere eier Eide Marine Eiendom for forsøk på ulovlig eksport av avfall, skriver Stavanger Aftenblad.
AP170427 Hverken advokat Richard Bjerk i Wikborg Rein, som representerer Julia Shipping Inc, eller Georg Eide i Eide Marine Eiendom ønsker å kommentere anmeldelsen.
AA170427 Grunnlegger og bandleder Jay Beckenstein ( sax ), kommer til Trondheim med denne besetningen : Julia Fernandes ( gitar, vokal ), Lionel Cordew ( trommer ), Scott Ambus ( bass ) og Tom Schuman ( keyboard ).
DA170426 « Ingen konkurranse », svarte han da hun spurte ham hvorfor Julia Kristeva var eneste kvinne nevnt på en lang liste forfattere i « Min kamp ».
AP170426 Regi : Julia Ducournau.
VG170425 Regissør Julia Ducournau leverer også varene.
VG170425 Regi : Julia Ducournau ¶
VG170425 Når Julia ( Garance Marillier ), som er vegetarianer og har en storesøster i bresjen for fadderopplegget, blir tvunget til å spise rå kaninhjerter, er det derfor ingen vei utenom.
VG170425 Julias forhold til romkameraten ( Adrien Rabah Nait Oufella ), som egentlig er homofil, men likevel et seksuelt objekt for Julia gjennom hele filmen, er bare ett eksempel på fascinerende relasjoner man sjelden ser på film.
VG170425 Julia begynner å hungre etter kjøtt - på alle tenkelige måter.
DA170424 « Raw » er resultatet av det, sier Julia Ducournau til Dagsavisen.
DA170424 Nå har « Raw », den ferskeste sjangerknuseren innen horrorsfæren premiere på norske kinoer, og regissør Julia Ducournau ler fortsatt av dem som insisterer på at spillefilmdebuten hennes er en horrorfilm.
DA170424 Med « Raw » har den franske filmskaperen Julia Ducournau revolusjonert en hel sjanger.
DA170424 Horrorsjangeren er i endring, og fremst i en ny bølge er franske Julia Ducournaus « Raw », en film om kvinnelig kannibalisme, appetitt og seksualitet.
DA170424 - Jeg ville gi et bilde av kvinnelig seksualitet som ikke er en klisjé, sier Julia Ducournau.
DA170424 - Det er morsomt, jeg har aldri tenkt på den som en horrorfilm, sier Julia Ducournau til Dagsavisen.
VG170423 Det nordkoreanske utenriksdepartementet går også rett i strupen på Australias utenriksminister Julia Bishop.
SA170423 Utbruddet er tilsynelatende et motsvar på uttalelser fra Australias utenriksminister Julia Bishop om at Nord-Korea vil bli utsatt for ytterligere australske sanksjoner.
DN170423 Utbruddet er tilsynelatende et motsvar på uttalelser fra Australias utenriksminister Julia Bishop om at Nord-Korea vil bli utsatt for ytterligere australske sanksjoner.
AP170423 Utbruddet er tilsynelatende et motsvar på uttalelser fra Australias utenriksminister Julia Bishop om at Nord-Korea vil bli utsatt for ytterligere australske sanksjoner.
AA170423 Utbruddet er tilsynelatende et motsvar på uttalelser fra Australias utenriksminister Julia Bishop om at Nord-Korea vil bli utsatt for ytterligere australske sanksjoner.
DB170422 Utbruddet er tilsynelatende et motsvar på uttalelser fra Australias utenriksminister Julia Bishop om at Nord-Korea vil bli utsatt for ytterligere australske sanksjoner.
SA170421 | Rederiet klager på « Tide Carrier»-arrest ¶ Julia Shipping Inc, som eier det havarerte laskeskipet « Tide Carrier », har klaget på Miljødirektoratets vedtak om å holde skipet i arrest.
AP170421 Tonye Hale og Julia Louis-Dreyfus som Gary Walsh og Selina Meyer i Veep.
AP170421 Kiefer Sutherlands tilbakekomst til skjermen etter suksessen som Jack Bauer i 24 er ikke like anbefalingsverdig som Julia Louis-Dreyfus, men Designated Survivor har et fiffig premiss.
AP170421 Julia Louis-Dreyfus som ekspresident Selina Meyer i Veep.
AP170421 Julia Louis Dreyfus spiller den amerikanske visepresidenten som ble president og så avskjediget etter et knapt år i Det ovale rom, og i inneværende sesong prøver hun desperat å få inn penger til å drive sin post-presidentale stiftelse.
VG170420 - Jeg tror definitivt at filmen « Eat Pray Love » fra 2010 med Julia Roberts i hovedrollen bidro til at verden ble nysgjerrig på dette vakre stedet hvor hovedpersonen til slutt finner kjærligheten.
VG170419 | Julia Roberts vakrest igjen : - Pinlig ¶ Julia Roberts ( 49 ) har for femte gang stukket av med tittelen i Peoples kåring av verdens vakreste kvinne.
VG170419 Rørt Julia hyllet ektemannen ¶
VG170419 Leste du denne ? Julia mistet mamma ¶
VG170419 EKTEPAR : Julia Roberts og Danny Moder.
VG170419 BERØMT SMIL : Julia Roberts på Toronto Film Festival for et par år tilbake.
VG170419 ( NTB/VG ) ¶ | Julia Roberts vakrest igjen : - Pinlig ¶
VG170419 Julia Roberts : - Jeg er hindu ¶
DB170419 Cate Blanchett og Julia Roberts har blant andre stolt vist fram håret i armhulene sine.
AA170419 Dette er historien om Selina Meyer ( Julia Louis-Dreyfus, bedre kjent som Elaine fra Seinfeld ) som blir USAs første kvinnelige president.
VG170418 Girardi er gift med den kjente advokaten Thomas Girardi ( 77 ), som var en av de vinnende advokatene i saken som inspirerte filmen « Erin Brockovich » med Julia Roberts i hovedrollen.
AP170418 For Benjamin Nesta og søsteren Julia ( 16 ) er det et viktig poeng av Marine Le Pen er kvinne.
DB170415 Raseriet gikk ut over dommerne etter Julia Nordins tvilsomme vinnermål.
AP170415 Julia Xanthos / TT / NTB scanpix ¶
DB170413 KJENT ROLLE : Richard Gere huskes kanskje best som Julia Roberts' mannlige motstykke i « Pretty Woman » fra 1990.
BT170413 UTESTENGT : Russlands Eurovision-deltaker Julia Samoylova.
AA170413 Russlands deltaker Julia Samoylova får ikke reise til Ukraina for å delta årets Eurovision.
AP170412https://www.aftenposten.no/norge/Signalsystemet-preges-av-forsinkelser-og-usikkerhet-i-Europa_-men-Norge-satser-36-milliarder-616158b.html Også Julia Katzenbach-Trosch i Grossprojekte Mitte Deutsche Bahn, som server et jernbanenett på 33.000 kilometer, insisterer i en e-post på at de har som mål å installere ERTMS over alt.
AP170412 Også Julia Katzenbach-Trosch i Grossprojekte Mitte Deutsche Bahn, som server et jernbanenett på 33.000 kilometer, insisterer i en e-post på at de har som mål å installere ERTMS over alt.
AP170412 Også Julia Katzenbach-Trosch i Grossprojekte Mitte Deutsche Bahn, som server et jernbanenett på 33.000 kilometer, insisterer i en e-post på at de har som mål å installere ERTMS over alt.
VG170409 SØT MUSIKK : Drew Barrymore som Julia og Adam Sandler som Robbie i « Bryllupssangeren ».
VG170409 Oppfølgeren til « Ocean's Eleven » har blant annet George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Catherine Zeta-Jones og Julia Roberts å by på.
VG170409 Denne klassikeren med Julia Roberts som Hollywoodstjernen som forelsker seg i en fumlete, britisk bokhandler i Hugh Grants skikkelse, trenger ingen ytterligere introduksjon.
DB170409 STOR STJERNE : Richard Gere i en scene fra « Pretty Woman » sammen med Julia Roberts.
VG170408 Foreldrene til Julia Willig bor i området der pågripelsen skjedde.
VG170408 Datteren hans Julia var på besøk.
VG170406 Girardi er gift med den kjente advokaten Thomas Girardi ( 77 ), som var en av de vinnende advokatene i saken som inspirerte filmen « Erin Brockovich » med Julia Roberts i hovedrollen.
VG170405 Her tar Julia Krohn selfie med TV-stjernen.
VG170404 Lund Svindal har vært singel siden han og den amerikanske stjernealpinisten Julia Mancuso gikk fra hverandre i 2013.
VG170404 Fikk du med deg : Julia Michaels røper dramaet bak Kygos OL-opptreden ¶
DB170401 I brevet ber hun om at innreiseforbudet Ukraina har innført overfor Eurovision-artist Julia Samojlova oppheves, og kaller vedtaket for « uakseptabelt ».
AP170401 Julia Hahn, assistent for Steve Bannon : ¶
DA170330 Den amerikanske originalen kan skilte med navn som Julia Roberts, Rainn Wilson og...
BT170329 Russlands bidrag i år heter « Flame is Burning », og avsynges av Julia Samojlova, på dårlig engelsk.
VG170325 TRYGT HJEMME : Birgit Nielsen Scholtholt og Dirk Scholtholt hjemme med datteren Julia som er ti dager gammel.
VG170325 Birgit Nielsen Scholtholt og ektemannen Dirk har svigerforeldrene på besøk fra Tyskland denne helgen, som er her for å besøke sitt barnebarn Julia som kom til verden for ti dager siden.
DB170325 Karlstrøm ¶ Julia Schreiner Benito ¶
VG170323 Onsdag ble det kjent at Ukrainas sikkerhetstjeneste har gitt Julia Samoylova ( 27 ) innreiseforbud i tre år.
VG170323 OMSTRIDT : Julia Samoylova, som har sittet i rullestol siden hun var barn.
VG170323 BRIKKE I SPILL : Julia Samoylova, som sang ved åpningsseremonien i Paralympics i Sotsji i 2014 og kom til finalen i russiske « X Factor » i 2013.
DA170323 Omkostningene for den enkelte blir for stor, bekrefter Julia Maliszewska.
DA170323 Innholdet i rapporten om de polske gjestearbeiderne stemmer godt med virkeligheten, bekrefter Julia Maliszewska i Oslo Bygningsarbeiderforening.
DA170323 De kan sies opp på dagen, får ikke lån i banken og har ofte en usikker bosituasjon der arbeidsgiver leier ut til dem for skyhøye beløp, sier Julia Maliszewska til Dagsavisen.
DA170323 - Situasjonen er kraftig forverret sammenlignet med hvordan det var for ti år siden, sier Julia Maliszewska i Oslo Bygningsarbeiderforening, som er en del av Fellesforbundet.
VG170322 Les også : Julia Michaels : - Når Astrid S er i rommet vil du ikke forlate det ¶
SA170322 Julia Samojlova, Russlands deltaker i Eurovision Song Contest, nektes innreise i arrangørlandet Ukraina.
FV170322 mars ble det klart at Julia Samoilova skal synge Russlands bidrag « Flame is Burning » i Kiev i mai.
FV170322 Julia Samoilova skal synge Russlands bidrag « Flame is Burning » i Kiev i mai.
FV170322 Julia Samoilova deltok på en konsert på russiskokkuperte Krim i 2015, noe som ifølge den svenske kringkasteren SVT kan betraktes som et brudd på ukrainsk lov fordi det er forbudt å reise direkte til Krim fra Russland. 12. mars ble det klart at Julia Samoilova skal synge Russlands bidrag « Flame is Bur
BT170322 Julia Samojlova, Russlands deltaker i Eurovision Song Contest, nektes innreise i arrangørlandet Ukraina.
BT170322 Julia Samojlova, Russlands deltaker i Eurovision Song Contest, nektes innreise i arrangørlandet Ukraina.
AP170322 mars ble det klart at Julia Samoilova skal synge Russlands bidrag « Flame is Burning » i Kiev i mai.
AP170322 Julia Samoilova skal synge Russlands bidrag « Flame is Burning » i Kiev i mai.
AP170322 Julia Samoilova deltok på en konsert på russiskokkuperte Krim i 2015, noe som ifølge den svenske kringkasteren SVT kan betraktes som et brudd på ukrainsk lov fordi det er forbudt å reise direkte til Krim fra Russland. 12. mars ble det klart at Julia Samoilova skal synge Russlands bidrag « Flame is Bur
DB170321 ¶ RUSSLANDS HÅP : Den russiske artisten Julia Samojlova kan bli nektet innreise til Ukraine i forbindelse med Eurovision i mai.
DB170321 ( Dagbladet ) : Den russiske artisten Julia Samojlovas kamp for å opptre i Kiev under Eurovision-finalen i mai raser videre.
VG170320 Det russiske ekteparet Julia og Vitalij Stepanov hadde avslørt omfattende juks i hjemlandet, og samtidig åpnet manges øyne.
SA170320 Det mener både Julia Wong ( Ap ) og Tina Bru ( H ).
SA170320 Julia Wong ( 21 ) fra Sandnes kan bli en av landets yngste stortingsrepresentanter.
DB170320 Å ta med Julia i showet er et forsøk på å øke forståelsen for hva autisme er blant barn som ikke er direkte berørt av diagnosen selv, men som omgås barn med autisme, forteller manusforfatter Christine Ferraro til « 60 Minutes ».
DB170320 ¶ NYTT TILSKUDD : Med den nye karakteren Julia ønsker barne-tv-serien « Sesame Street » å normalisere autisme overfor amerikanske barn.
DB170320 Seinere finner de andre barnekarakterene i serien opp en egen lek slik at Julia også kan være med på moroa.
DB170320 Grunnen er at den nye jentedukken, som heter Julia , har autisme.
DB170320 Da forteller de andre dukkene at Julia « gjør ting annerledes ».
SA170319 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
SA170319 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
FV170319 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
DA170319 På tampen av nittitallet flyttet han og daværende kjæreste Maria Orieta med datteren Julia til Echo Park i Los Angeles.
DA170319 Det er Grenis datter Julia på 13 som kommer hjem fra skolen.
DA170319 - Julia er danser, og tipser meg om mye bra musikk jeg kanskje ikke hadde oppdaget om det ikke var for henne, R & B-musikk og hiphoprelaterte ting.
BT170319 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
BT170319 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
AP170319https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Tiril-Eckhoff-ville-gi-seg_-men-endret-mening-etter-kjarestens-ord--Det-var-bra-sagt-232536b.html 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
AP170319https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Tiril-Eckhoff-vant-overlegent-i-Kollen-Men-her-kunne-det-gatt-galt-232531b.html 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
AP170319 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
AP170319 5 ( 2 ), 4 ) Veronika Vítková, Tsjekkia 0.36,1 ( 2 ), 5 ) Franziska Hildebrand, Tyskland 0.39,0 ( 1 ), 6 ) Mari Laukkanen, Finland 0.40,0 ( 2 ), 7 ) Anaïs Bescond, Frankrike 0.43,4 ( 3 ), 8 ) Darja Domratsjeva, Hviterussland 0.48,5 ( 2 ), 9 ) Laura Dahlmeier, Tyskland 0.54,2 ( 3 ), 10 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.57,9 ( 1 ).
VG170317 Heat 5 : Marit Bjørgen, Heidi Weng, Anamarija Lampic, Krista Pärmäkoski, Charlotte Kalla, Julia Belorukova.
VG170317 Heat 1 : Maiken Caspersen Falla, Jessica Diggins, Ida Ingemarsdotter, Nadine Faendrich, Nathalie von Siebenthal, Julia Kern.
SA170315 Å si fra om slike ting kan få enorme konsekvenser, noe blant annet russiske Julia Stepanova fikk erfare.
SA170315 HEMMELIG ADRESSE : Julia og Vitalij Stepanova måtte flykte fra Russland etter at de sto frem og fortalte om utbredt dopingbruk i landet.
FV170315 Å si fra om slike ting kan få enorme konsekvenser, noe blant annet russiske Julia Stepanova fikk erfare.
FV170315 HEMMELIG ADRESSE : Julia og Vitalij Stepanova måtte flykte fra Russland etter at de sto frem og fortalte om utbredt dopingbruk i landet.
DB170315 Foto : Julia Naglestad/NRK ¶
AP170315 Å si fra om slike ting kan få enorme konsekvenser, noe blant annet russiske Julia Stepanova fikk erfare.
AP170315 HEMMELIG ADRESSE : Julia og Vitalij Stepanova måtte flykte fra Russland etter at de sto frem og fortalte om utbredt dopingbruk i landet.
SA170314 Eisenstadt, Stephen Greenblatt og Julia Kristeva. i ¶
BT170314 Eisenstadt, Stephen Greenblatt og Julia Kristeva.
VG170312 NORGESVENN : Julia Michaels er glad i norske artister, og nordmenn er glade i henne.
VG170312 Foto : AXEL ÖBERG ¶ Julia Michaels ( 23 ) fra Iowa har seilt opp som en hitmaker av rang de siste årene, med låter for artister som Justin Bieber, Selena Gomez og Demi Lovato.
VG170312 - Og det samme tilbake ! Julia er det mest sjarmerende mennesket jeg noen gang har møtt, tror jeg.
VG170312 | Julia Michaels : - Når Astrid Smeplass er i rommet vil du ikke forlate det ¶
DB170312 Hovedkritikeren har vært radiovert Julia Hartley-Brewer, som på Twitter har gått hardt ut mot 26-åringen.
DB170312 Emma Watson : " Feminism, feminism... gender wage gap... why oh why am I not taken seriously... feminism... oh, and here are my tits ! " pic.twitter.com/gb7OvxzRH9 ¶ - Julia Hartley-Brewer ( @JuliaHB1 ) 1. mars 2017 ¶
VG170311 Julia Marino fra USA var lenge i ledelsen, men endte opp med å ta sølvmedalje med 65 poeng, ett poeng bak Norendal.
DB170311 Yes, my daughter looks Caucasian but I am most definitely #notTheNanny ¶ - Julia Nickson ( @JuliaNickson ) 11. mars 2017 ¶
AP170311 FOTO : Julia Marie Naglestad ¶
VG170310 Stine Brun Kjeldaas trekker frem østerrikske Anna Gasser ( 25 ), USAs Hailey Langland ( 16 ) og Julia Marino ( 19 ) når hun snakker om favorittene til å ta X Games-gull i slopestyle og Big Air i Hafjell 8. til 11. mars : ¶
VG170310 Hun viser blant andre til amerikanske Julia Marino ( 19 ) som kan trene i et anlegg der en « heis » trekker henne til toppen av det i rakettfart, slik at hun kan kjøre ned « 70 ganger » i løpet av en dag.
VG170310 Helt til slutt var det Julia Marinos tur, og hun fikk 86,66 poeng, og tok dermed bronsemedalje.
SA170310 Fakta : Resultater : ¶ 1 ) Anna Gasser, Østerrike 89,00, 2 ) Jamie Anderson, USA 88,00, 3 ) Julia Marino, USA 86,66.
SA170310 Kvinner : ¶ 1 ) Anna Gasser, Østerrike 89,00, 2 ) Jamie Anderson, USA 88,00, 3 ) Julia Marino, USA 86,66.
DB170310 Skulle Bjørgen vinne nok en gang i Holmenkollen, vil hun ha dobbelt så mange triumfer som trioen Johaug, Larisa Lazutina ( Russland ) og Julia Tsjepalova ( Russland ) med nest flest seirer.
AP170310 Fakta : Resultater : ¶ 1 ) Anna Gasser, Østerrike 89,00, 2 ) Jamie Anderson, USA 88,00, 3 ) Julia Marino, USA 86,66.
AP170310 Kvinner : ¶ 1 ) Anna Gasser, Østerrike 89,00, 2 ) Jamie Anderson, USA 88,00, 3 ) Julia Marino, USA 86,66.
DB170309 Hun har jobbet med låtskriveren Julia Michaels som var med på å skrive megahiten « Sorry » til Justin Bieber.
DN170308 Foto/Copyright : Julia Marie Naglestad / Cinenord kidstory ¶
DB170308 Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶
VG170306 VENTER SPENT : Julia Strange ved Tucson Medical Center.
VG170306 Dersom det blir en avskaffelse uten umiddelbar erstatning, så vil det skape kaos i systemet, sier Julia Strange til VG.
DB170306 ¶ SPØKEFULL : Petter Northug var spøkefull da han ble konfrontert av datteren til Gunde Svan, Julia Svan, i dag.
DB170306 Avisa har publisert et intervju der en munter Northug får spørsmål fra Julia Svan, datteren til den meritterte svensken.
DB170305 Hun var Russland beste kvinnelige langrennsløper i den tunge perioden etter at stjerner som Julia Tsjepalova, Larisa Lazutina og Olga Danilova ble dopingtatt.
SA170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
SA170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
SA170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶ ¶
SA170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶ ¶
FV170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
FV170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶ ¶
FV170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶ ¶
BT170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
BT170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
BT170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
BT170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
AP170304https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Bjorgens-valg-forbauset-svensk-ekspert-Sa-ga-hun-svar-pa-tiltale-231637b.html orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NT
AP170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
AP170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
AP170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
AP170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
AP170304 orge 0.01,9, ¶ bronse : Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 0.01,9, ¶ 4 ) Ragnhild Haga, Norge 0.07,4, 5 ) Jessica Diggins, USA 0.10,4, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 0.11,3, 7 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.13,9, 8 ) Teresa Stadlober, Østerrike 0.15,5, 9 ) Anna Haag, Sverige 0.20,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.20,9. 47 utøvere fikk plassering. ( ©NTB ) ¶
DB170303 FAN : Julia Krohn ( t.h ) dro på utstillingen for å møte sitt store idol, Lena Dunham ( t.v ).
DB170303 Foto : Julia Marie Naglestad / NRK ¶
SA170302 Hun ble for ivrig, sier langrennsløperen Julia Svan til Expressen.
FV170302 Hun ble for ivrig, sier langrennsløperen Julia Svan til Expressen.
DB170302 19-åringen ble nemlig også slått av Elizabeth Stephen, Julia Tchekaleva, Nicole Fessel, Nathalie von Siebenthal, Elisa Brocard og Kornelia Kubinska.
DA170302 Særlig når han får Julia som sparringpartner, sier Bakke.
DA170302 Noen måneder var det ingen som visste hvor Julia Pastrana var.
DA170302 I « Havende » dukker Julia Pastranas utstoppede kropp opp på dynga i Groruddalen, der den blir funnet av en ensom original, Finn, som bor i et skur og livnærer seg av det han kan finne.
DA170302 Han tar kroppen hjem, og lar Julia være « tilhører » til hans filosofiske tanker om livet og døden.
DA170302 Den røde tråden er Julia Pastrana, « apekvinnen ».
DA170302 - Jeg ble obs på Julia Pastranas historie for rundt tjue år siden, og ble selvsagt fascinert.
DA170302 Først møter vi dypt deprimerte Agata ( Julia Kijowska ), som er føler seg fanget i ekteskap med den gørrkjedelige, alkoholiserte fabrikkarbeideren Jacek ( Lukasz Simlat ).
BT170302 Hun ble for ivrig, sier langrennsløperen Julia Svan til Expressen.
AP170302 Samtidig skulle den vestligvennlige, fengslede ekspresident Julia Timosjenko svertes.
AP170302 Samtidig skulle den vestligvennlige, fengslede ekspresident Julia Timosjenko svertes.
AP170302 Hun ble for ivrig, sier langrennsløperen Julia Svan til Expressen.
VG170301 STJERNEMØTE : Julia Krohn hadde tatt turen til kunstutstillingen på Tjuvholmen for å møte sitt store idol Lena Dunham.
VG170301 Her er Lena og Julia fotografert foran ett av hans bilder.
VG170301 - Kunsten er fin, men Lena er best, sier Julia Krohn ( 25 ) til VG.
VG170301 « SJENERT » : Slik beskrives Kygo av Julia Michaels.
VG170301 STORT PUBLIKUM : Kygo og Julia Michaels opptrådte foran 91.000 tilskuere på stadion - og en trekvart milliard TV-seere.
VG170301 OLYMPISK STEMNING : Kygo og Julia Michaels på Maracanã stadion i august 2016.
VG170301 NYTTIG : Selena Gomez var en av de første store artistene Julia Michaels skrev låter for.
VG170301 NY STJERNE : Julia Michaels er allerede en veteran innen låtskriving, og har akkurat debutert som artist selv.
VG170301 Med seg hadde han Julia Michaels ( 23 ) fra Iowa.
VG170301 | Julia Michaels røper dramaet bak Kygos OL-opptreden ¶
SA170301 - Jeg er veldig overrasket over at han våger å si det, sier avisens langrennsekspert Julia Svan.
FV170301 - Jeg er veldig overrasket over at han våger å si det, sier avisens langrennsekspert Julia Svan.
DB170301 FAN : Julia Krohn ( t.h ) dro på utstillingen for å møte sitt store idol, Lena Dunham ( t.v ).
DB170301 Blant dem var Julia Krohn ( 25 ), som nærmest kastet seg over « Girls»-skuespilleren.
BT170301 - Jeg er veldig overrasket over at han våger å si det, sier avisens langrennsekspert Julia Svan.
AP170301 - Jeg er veldig overrasket over at han våger å si det, sier avisens langrennsekspert Julia Svan.
DB170227 Etter at Matvejeva tok VM-sølv i går sammen med Julia Belorukova, konfronterte Dagbladet henne med Northugs mening.
DB170227 ENDELIG : Julia Belorukova og Natalja Medvejeva ( foran ) vant sine første mesterskapsmedaljer i karrieren.
DB170227 Skuespiller Emma Roberts har på sin side fått oppmerksomhet for å posere og etterligne sin svært berømte tante, Julia Roberts, foran et bilde av sistnevnte.
DB170227 #RCGD #Oscars2017 and oh hi Aunt Julia 👠» ¶
SA170226 Sveriges Ida Ingemarsdotter måtte slippe da Weng og Julia Belorukova satte på turboen.
FV170226 Sveriges Ida Ingemarsdotter måtte slippe da Weng og Julia Belorukova satte på turboen.
FV170226 Sveriges Ida Ingemarsdotter måtte slippe da Weng og Julia Belorukova satte på turboen.
BT170226 Sveriges Ida Ingemarsdotter måtte slippe da Weng og Julia Belorukova satte på turboen.
BT170226 Sveriges Ida Ingemarsdotter måtte slippe da Weng og Julia Belorukova satte på turboen.
AP170226 Sveriges Ida Ingemarsdotter måtte slippe da Weng og Julia Belorukova satte på turboen.
DB170225 LEGENDARISK : Julia Roberts som prostituerte Vivian i filmen « Pretty Woman » ( t.h ).
DA170225 Men, når det sitter på modeller som Lindsey Wixon og Julia Nobis er det ufattelig hvor tøft stilen fra tiåret smaken glemte kan se ut i nytapning.
VG170223 Mer ros til den norske popdebutanten kommer fra en av verdens største og mest ettertraktede låtskrivere akkurat nå : Julia Michaels ( 23 ).
VG170223 HITMASKIN : Julia Michaels har laget låter for og med Justin Bieber, Ed Sheeran, Britney Spears, Selena Gomez og Demi Lovato - for å nevne noen.
VG170223 - Jeg er stor fan av Julia Michaels' låtskriving, så dette betyr mye for meg !
DB170223 FOTO : Julia Schreiner Benito ¶
DA170223 Gull : Maiken Caspersen Falla, Norge, ¶ sølv : Jessica Diggins, USA, ¶ bronse : Kikkan Randall, USA, ¶ 4 ) Hanna Falk, Sverige, 5 ) Ida Ingemarsdotter, Sverige, 6 ) Sophie Caldwell, USA, 7 ) Heidi Weng, Norge, 8 ) Mari Laukkanen, Finland, 9 ) Natalia Matvejeva, Russland, 10 ) Julia Belorukova, Russland.
BT170223 Julia Wesely ¶
DB170222 Ifølge ship-info.com skipet eiere fra Eide Marine Services AS til Julia Shipping AS i februar, og navnet ble på et tidspunkt endret fra « Eide Carrier » til « Tide Carrier ».
AA170222 Likevel bidrar lovliggjøringen av likekjønnet ekteskap til å redusere stigma knyttet til seksuell orientering, sier Julia Raifman, som ledet studien, i en uttalelse.
SA170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
SA170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
FV170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
FV170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
DB170219 , Norge 29.59,0, 2 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.26,5 min bak, 3 ) Heidi Weng, Norge 0.57,2, 4 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 1.17,4, 5 ) Justyna Kowalczyk, Polen 1.19,7, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 1.23,1, 7 ) Anastasia Sedova, Russland 1.29,6, 8 ) Anna Haag, Sverige 1.50,7, 9 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.57,2, 10 ) Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 1.57,8.
DA170219 , Norge 29.59,0, 2 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.26,5 min bak, 3 ) Heidi Weng, Norge 0.57,2, 4 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 1.17,4, 5 ) Justyna Kowalczyk, Polen 1.19,7, 6 ) Krista Pärmäkoski, Finland 1.23,1, 7 ) Anastasia Sedova, Russland 1.29,6, 8 ) Anna Haag, Sverige 1.50,7, 9 ) Julia Tsjekaleva, Russland 1.57,2, 10 ) Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Norge 1.57,8.
DA170219 Regissør Paul Verhoeven, som selv er aktuell med filmen « Elle » på norske kinoer om kort tid, var leder av årets jury som ellers besto av blant andre skuespillerne Maggie Gyllenhaal og Julia Jentz og kunstneren Olafur Eliasson.
BT170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
BT170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
AP170219https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/VM-dronningens-utrolige-prestasjon-Slettet-Bjorndalens-rekord-230820b.html Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 (
AP170219https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Norsk-fiasko-i-historisk-tysk-triumf---Et-VM-preget-av-usikkerhet-230819b.html Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14
AP170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
AP170219 Bronse : Kaisa Mäkäräinen, Finland 0.20,1 ( 1 ), ¶ 4 ) Gabriela Koukalová, Tsjekkia 0.24,0 ( 1 ), 5 ) Teja Gregorin, Slovenia 0.24,2 ( 1 ), 6 ) Julia Dzjima, Ukraina 0.24,4 ( 1 ), 7 ) Marie Dorin Habert, Frankrike 0.40,3 ( 1 ), 8 ) Dorothea Wierer, Italia 1.05,6 ( 2 ), 9 ) Alexia Runggaldier, Italia 1.06,9 ( 0 ), 10 ) Paulína Fialková, Slovakia 1.14,1 ( 2 ).
DA170218 Verdenscupen ( 24 av 31 konkurranser ) : ¶ 1 ) Weng 1591, 2 ) Østberg 1235, 3 ) Krista Pärmäkoski, Finland 1222, 4 ) Nilsson 1109, 5 ) Diggins 827, 6 ) Falla 705, 7 ) Bjørgen 697, 8 ) Laura Mononen, Finland 503, 9 ) Julia Tsjekaleva, Russland 487, 10 ) Kerttu Niskanen 478.
DA170218 Verdenscupen ( 24 av 31 konkurranser ) : ¶ 1 ) Weng 1591, 2 ) Østberg 1235, 3 ) Krista Pärmäkoski, Finland 1222, 4 ) Nilsson 1109, 5 ) Diggins 827, 6 ) Falla 705, 7 ) Bjørgen 697, 8 ) Laura Mononen, Finland 503, 9 ) Julia Tsjekaleva, Russland 487, 10 ) Kerttu Niskanen 478.
DB170215 4,7 ( 1 ), ¶ bronse : Alexia Runggaldier, Italia 1.45,6 ( 0 ), ¶ 4 ) Mari Laukkanen, Finland 1.56,8 ( 1 ), 5 ) Jekaterina Avvakumova, Sør-Korea 2.03,6 ( 0 ), 6 ) Susan Dunklee, USA 2.06,8 ( 2 ), 7 ) Maren Hammerschmidt, Tyskland 2.27,5 ( 2 ), 8 ) Vanessa Hinz, Tyskland 2.45,5 ( 2 ), 9 ) Julia Dzjima, Ukraina 2.46,1 ( 2 ), 10 ) Olena Pidhrusjkna, Ukraina 2.54,6 ( 2 ).
DB170215 - Jeg kan bekrefte at politiet mistenker at en person er drept, sier kommunikasjonsrådgiver Julia Bergmann i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.
DB170215 Tirsdag ble det kjent at han setter opp « Closer », skrevet av briten Patrick Marber og gjort verdenskjent via Hollywood-filmen med Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen og Julia Roberts i hovedrollene.
DB170215 Moen / Julia Marie Naglestad ¶
AP170213 En verdenskjent feministisk forsker som er beskyldt for bullshit, er Julia Kristeva, som fikk den norske Holbergprisen i 2004.
DB170212 Den planlagte kampen mellom Julia Görges, ranket som nummer 55 i verden, og Coco Vandeweghe, verdens 20. beste kvinnelige tennisspiller, ble avlyst på grunn av regn.
DB170208 Dette har ikke vært et spørsmål hos oss i skolenorge, sier Julia Steltzer Pettersen, pressekontakt ved Utdanningsdirektoratet.
DB170208 REGISSØR : Julia Ducournau har laget « Raw ».
DB170208 Når regissør Julia Ducournau ser omtalen av « Raw » i media kjenner hun ikke sin egen film igjen.
DB170208 Filmen er regissert av prisbelønte Julia Ducournau.
DB170208 ( Dagbladet ) : - Jeg var i salen, og de fortalte meg backstage at folk besvimte, det sjokkerte meg, sier filmregissør og skaperen av kannibalfilmen « Raw », Julia Ducournau i et intervju med Variety.
AA170208 Amal Clooney er en svært profilert menneskerettsadvokat som blant annet har hatt klienter som Ukrainas tidligere statsminister Julia Timosjenko og WikiLeaks-gründer Julian Assange.
SA170207 Avgjørelsen gjelder i tillegg Julia Ivanova og Jevgenia Sjapavalova.
FV170207 Avgjørelsen gjelder i tillegg Julia Ivanova og Jevgenia Sjapavalova.
DB170207 På kvinnesiden er det Susanna Forsström, Julia Kykkänen og Jenny Rautionaho som skal forsvare de finske fargene.
DB170207 Avgjørelsen gjelder i tillegg Julia Ivanova og Jevgenia Sjapovalova.
BT170207 Avgjørelsen gjelder i tillegg Julia Ivanova og Jevgenia Sjapavalova.
AP170207 Avgjørelsen gjelder i tillegg Julia Ivanova og Jevgenia Sjapavalova.
DB170206 Foto : Julia Sjoberg / Folio / NTB Scanpix ¶
DB170206 « Raw » er skrevet og regissert av prisbelønte Julia Ducournau.
DB170206 Filmen er regissert av prisbelønte Julia Ducournau.
VG170204 - Det er ikke uvanlig med kjendiser, spesielt hvis de er hjemme eller med barn, at bilder merkes slik, sier Julia Holmes i Getty images.
AP170203 Les mer om forfatteren, flyktningen, debattanten og foredragsholderen her ! Julia Reinhart ¶
AP170203 FOTO : Julia Reinhart ¶
AP170203 Les mer om forfatteren, flyktningen, debattanten og foredragsholderen her ! Julia Reinhart ¶
DB170201 Filmen er regissert av prisbelønte Julia Ducournau.
FV170131 Olivia ¶ Julia
BT170131 Olivia ¶ Julia
AP170131https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-de-mest-populare-navnene-hos-sta-bror-9749b.html Olivia ¶ Julia
AP170131 Olivia ¶ Julia
DB170130 Dette innreiseforbudet er en slik skavank, og det er uamerikansk, sa Veep-skuespiller Julia Louis-Dreyfus, som var på scenen for å motta prisen for beste kvinnelige skuespiller i en komiserie.
AP170130 - Dette reiseforbudet er uamerikansk, sa Veep-skuespiller Julia Louis-Dreyfus.
SA170129 I stedet var det den amerikanske jenta Julia Marino som tok gullet med 94,66 poeng.
AP170129 I stedet var det den amerikanske jenta Julia Marino som tok gullet med 94,66 poeng.
SA170127 Anna Gasser og Julia Marino fulgte på de neste pallplassene i torsdagens finale.
FV170127 Anna Gasser og Julia Marino fulgte på de neste pallplassene i torsdagens finale.
AP170127 Anna Gasser og Julia Marino fulgte på de neste pallplassene i torsdagens finale.
SA170126 Julia Karo / Shutterstock ¶ optimarc / Shutterstock ¶ maralova / Shutterstock ¶
DB170126 Blant annet har hun prydet catwalken for Givenchy, sammen supermodeller som Kendall Jenner, og kjendiser som Kanye West og Julia Roberts på første rad.
AP170126 Julia Karo / Shutterstock ¶ optimarc / Shutterstock ¶ maralova / Shutterstock ¶
DB170125 Julia Gorunova i Human Rights Watch mener at lovforslaget er et stort skritt tilbake for Russland, ettersom ofre for familievold allerede står overfor « enorme hindre når det gjelder å få hjelp og rettferdighet ».
DB170125 Foto : NRK / Julia Marie Naglestad ¶
DB170124 Også « Modern Family»-stjerne Julia Bowen brukte sosiale medier på å latterliggjøre Barron Trump forrige uke.
AP170124 Julie Lunde Lillesæter ( til venstre ), Anne-Stine Johnsbråten, Jenny Jordahl og Julia Dahr har alle tatt aktive valg om å leve i en økonomisk usikker frilanstilværelse fremfor å få faste jobber i tradisjonelle redaksjoner.
AP170124 Fra venstre : Lunde Lillesæter, Julia Dahr og Anne-Stine Johnsbråten.
AP170124 For to år siden takket hun nei til tilbudet om fast ansettelse i TV 2 og opprettet selskapet Differ Media, sammen med fotograf og produsent Julie Lunde Lillesæter og regissør og produsent Julia Dahr.
AP170124 - Jeg synes ikke mediene tar samfunnsansvaret alvorlig nok, sier regissør og produsent Julia Dahr.
AP170124 Julia Dahr ( fremst til høyre ) har sammen med Julie Lunde Lillesæter jobbet med en filmdokumentar i sek sår om en kenyansk bondefamilie og dens tilpassing til klimaendringene.
DB170123 Torsdag ble niesen til Julia Roberts nemlig observert med en ring som fikk ryktene til å svirre.
DB170123 KJENDISFAMILIE : Emma Roberts er niesen « Pretty Woman»-skuespiller Julia Roberts.
SA170121 « Arbeid til alle vil alltid være Arbeiderpartiets jobb nummer én », skriver Julia Wong.
DB170121 Foto : Julia Marie Naglestad / Det kongelige hoff / NTB scanpix ¶
SA170120 FOTO : Julia Marie Naglestad ¶
FV170120 FOTO : Julia Marie Naglestad ¶
AP170120https://www.aftenposten.no/kultur/NRK-sender-Sommerapent-skinnelangs-613421b.html FOTO : Julia Marie Naglestad ¶
AP170120 FOTO : Julia Marie Naglestad ¶
DB170113 Filmen « Raw » er skrevet og regissert av prisbelønte Julia Ducournau, og handler om en ung kvinnelig veterinærstudents reise fra å være vegetarianer til å spise menneskekjøtt.
DB170113 Filmen er regissert av prisbelønte Julia Ducournau.
DB170112 Vendela Kirsebom har døtrene Julia og Hannah med eksmannen Olaf Thommessen ( 50 ), og alle tre sørget for at hun fikk en flott start på 50-årsdagen.
DB170110 Julia Morley, styreleder for Miss World, sier at « vi gjorde vårt beste for å hjelpe Lin og har ikke gjort noe for å hindre henne i å gjøre alt hun har ønsket ».
DB170109 De seks langrennsløperne er Jevgenij Belov, Julia Ivanova, Aleksander Legkov, Jevgenja Sjapovalova, Aleksei Petukhov og Maksim Vylegjhanin.
DB170109 Rachel Bloom - « My Crazy Ex-Girlfriend » ¶ Julia Louis-Dreyfus - « Veep » ¶
DB170109 Rachel Bloom - « My Crazy Ex-Girlfriend » ¶ Julia Louis-Dreyfus - « Veep » ¶
SA170108 bak, 3 ) Stina Nilsson, Sverige 1.54,4, 4 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 2.04,3, 5 ) Jessica Diggins, USA 3.09,0, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 4.18,2, 7 ) Anne Kyllönen, Finland 4.27,7, 8 ) Nathalie Von Siebenthal, Sveits 4.39,5, 9 ) Teresa Stadlober, Østerrike 4.44,1, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 4.58,7.
FV170108 bak, 3 ) Stina Nilsson, Sverige 1.54,4, 4 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 2.04,3, 5 ) Jessica Diggins, USA 3.09,0, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 4.18,2, 7 ) Anne Kyllönen, Finland 4.27,7, 8 ) Nathalie Von Siebenthal, Sveits 4.39,5, 9 ) Teresa Stadlober, Østerrike 4.44,1, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 4.58,7.
DB170108 bak, 3 ) Stina Nilsson, Sverige 1.54,4, 4 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 2.04,3, 5 ) Jessica Diggins, USA 3.09,0, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 4.18,2, 7 ) Anne Kyllönen, Finland 4.27,7, 8 ) Nathalie Von Siebenthal, Sveits 4.39,5, 9 ) Teresa Stadlober, Østerrike 4.44,1, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 4.58,7.
DB170108 Condurro hadde en gyllen stund i egen restaurant da Julia Roberts spiste pizza i restauranten hans under innspillingen av filmen « Eat Pray Love » ( « Spis elsk lev »på norsk ) ¶
DB170108 UNISEX : I 1990 dukket Julia Roberts opp i en unisex-drakt fra Giorgio Armani.
BT170108 bak, 3 ) Stina Nilsson, Sverige 1.54,4, 4 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 2.04,3, 5 ) Jessica Diggins, USA 3.09,0, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 4.18,2, 7 ) Anne Kyllönen, Finland 4.27,7, 8 ) Nathalie Von Siebenthal, Sveits 4.39,5, 9 ) Teresa Stadlober, Østerrike 4.44,1, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 4.58,7.
AP170108 bak, 3 ) Stina Nilsson, Sverige 1.54,4, 4 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 2.04,3, 5 ) Jessica Diggins, USA 3.09,0, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 4.18,2, 7 ) Anne Kyllönen, Finland 4.27,7, 8 ) Nathalie Von Siebenthal, Sveits 4.39,5, 9 ) Teresa Stadlober, Østerrike 4.44,1, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 4.58,7.
SA170106 bak, 3 ) Sadie Bjornsen, USA 0.14,6, 4 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.14,9, 5 ) Heidi Weng, Norge 0.17,5, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 0.18,0, 7 ) Nathalie von Siebenthal, Sveits 0.20,3, 8 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 0.23,5, 9 ) Kathrine Rolsted Harsem, Norge 0.25,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 0.26,3.
BT170106 bak, 3 ) Sadie Bjornsen, USA 0.14,6, 4 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.14,9, 5 ) Heidi Weng, Norge 0.17,5, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 0.18,0, 7 ) Nathalie von Siebenthal, Sveits 0.20,3, 8 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 0.23,5, 9 ) Kathrine Rolsted Harsem, Norge 0.25,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 0.26,3.
BT170106 bak, 3 ) Sadie Bjornsen, USA 0.14,6, 4 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.14,9, 5 ) Heidi Weng, Norge 0.17,5, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 0.18,0, 7 ) Nathalie von Siebenthal, Sveits 0.20,3, 8 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 0.23,5, 9 ) Kathrine Rolsted Harsem, Norge 0.25,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 0.26,3.
AP170106 bak, 3 ) Sadie Bjornsen, USA 0.14,6, 4 ) Charlotte Kalla, Sverige 0.14,9, 5 ) Heidi Weng, Norge 0.17,5, 6 ) Kerttu Niskanen, Finland 0.18,0, 7 ) Nathalie von Siebenthal, Sveits 0.20,3, 8 ) Ingvild Flugstad Østberg, Norge 0.23,5, 9 ) Kathrine Rolsted Harsem, Norge 0.25,3, 10 ) Julia Tsjekaleva, Russland 0.26,3.
DB170101 Nummer 11 : « Mother's Day » med Julia Roberts, Jennifer Aniston og Kate Hudson - som Dagbladet mener er fundamental umorsom.
SA161230 FIS bekrefter også at løperne det dreier seg om er Jevgenij Belov, Julia Ivanova, Aleksandr Legkov, Jevgenia Sjapovalova, Aleksei Pehtukov og Maksim Vylegzjanin.
SA161230 Julia Ivanova har også bekreftet at hun er suspendert.
FV161230 FIS bekrefter også at løperne det dreier seg om er Jevgenij Belov, Julia Ivanova, Aleksandr Legkov, Jevgenia Sjapovalova, Aleksei Pehtukov og Maksim Vylegzjanin.
FV161230 Julia Ivanova har også bekreftet at hun er suspendert.
BT161230 FIS bekrefter også at løperne det dreier seg om er Jevgenij Belov, Julia Ivanova, Aleksandr Legkov, Jevgenia Sjapovalova, Aleksei Pehtukov og Maksim Vylegzjanin.
BT161230 Julia Ivanova har også bekreftet at hun er suspendert.
AP161230https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Dette-sporsmalet-om-russerne-ville-ikke-Sundby-svare-pa-228067b.html Tidligere fredag ble det klart at russerne Jevgenij Belov, Alexandr Legkov, Maxim Vylegzjanin, Aleksej Petukhov, Julia Ivanova og Jevgenija Sjapovalova nektes deltagelse i touren.
AP161007https://www.aftenposten.no/reise/Opp-mot-100000-er-ventet-til-Trolltunga-i-ar-365b.html På toppen der må Stepan Moroz og Julia Rasskazova fra Moskva ta seg en pause.
AP161007https://www.aftenposten.no/reise/Opp-mot-100000-er-ventet-til-Trolltunga-i-ar-365b.html PÅ VEI HJEM : Fridtjov Lea og Julia Törk har overnattet oppe ved Trolltunga.
AP161007https://www.aftenposten.no/reise/Opp-mot-100000-er-ventet-til-Trolltunga-i-ar-365b.html I SKJORTE OG JEANS : Stepan Moroz og Julia Rasskazova fra Moskva har vært på bilferie i en uke.
AP161007https://www.aftenposten.no/reise/Opp-mot-100000-er-ventet-til-Trolltunga-i-ar-365b.html - Julia er best på oppoverbakkene, sier Moroz og titter bort på kjæresten.
AP161007 På toppen der må Stepan Moroz og Julia Rasskazova fra Moskva ta seg en pause.
AP161007 PÅ VEI HJEM : Fridtjov Lea og Julia Törk har overnattet oppe ved Trolltunga.
AP161007 I SKJORTE OG JEANS : Stepan Moroz og Julia Rasskazova fra Moskva har vært på bilferie i en uke.
AP161007 - Julia er best på oppoverbakkene, sier Moroz og titter bort på kjæresten.
AP161004https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-Norges-svar-pa-Toscana-343b.html TANDEM : Tyske Julia Herb og Jakob Lohmann sykler fra Narvik til Oslo på tandemsykkel.
AP161004https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-Norges-svar-pa-Toscana-343b.html PÅ TUR : Tyske Julia Herb og Jakob Lohmann synes Norge er et vakkert land å sykle i.
AP161004https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-Norges-svar-pa-Toscana-343b.html Fra de fleste norske byer finnes det en rask sykkelrute ut til vakre naturområder, det være seg langs sjøkanten på Sørlandet, ut til øyene utenfor Bergen eller på flatbygdene like utenfor Hamar - der tyske Julia Herb ( 28 ) og Jakob Lohmann ( 27 ) tråkker seg gjennom Stange vestbygd.
SA160822 Med seg i helgrønn drakt, adskillig mer tettsittende enn den fra Felleskjøpet, hadde han den amerikanske vokalisten Julia Michaels ( 22 ).
SA160822 Kygo spilte på avslutningsseremonien sammen med sangeren Julia Michaels.
FV160822 Med seg i helgrønn drakt, adskillig mer tettsittende enn den fra Felleskjøpet, hadde han den amerikanske vokalisten Julia Michaels ( 22 ).
FV160822 Kygo spilte på avslutningsseremonien sammen med sangeren Julia Michaels.
BT160822https://www.bt.no/100Sport/mesterskap/Kygo-provde-a-ta-gull-i-Rio-1995b.html Med seg i helgrønn drakt, adskillig mer tettsittende enn den fra Felleskjøpet, hadde han den amerikanske vokalisten Julia Michaels ( 22 ).
BT160822https://www.bt.no/100Sport/mesterskap/Kygo-provde-a-ta-gull-i-Rio-1995b.html Kygo spilte på avslutningsseremonien sammen med sangeren Julia Michaels.
AP160822 Med seg i helgrønn drakt, adskillig mer tettsittende enn den fra Felleskjøpet, hadde han den amerikanske vokalisten Julia Michaels ( 22 ).
AP160822 Kygo spilte på avslutningsseremonien sammen med sangeren Julia Michaels.
SA160821 | Hun ble pepet på og utfryst etter OL-sølv : - Det var mer en krig enn en konkurranse ¶ 24 år gamle Julia Jefimova snakker ut om hvordan hun opplevde lekene i Brasil.
SA160821 FOTO : NTB Scanpix ¶ Julia Jefimova ( 24 ) viser stolt frem sin sølvmedalje.
AP160821 | Hun ble pepet på og utfryst etter OL-sølv : - Det var mer en krig enn en konkurranse ¶ 24 år gamle Julia Jefimova snakker ut om hvordan hun opplevde lekene i Brasil.
AP160821 FOTO : NTB Scanpix ¶ Julia Jefimova ( 24 ) viser stolt frem sin sølvmedalje.
VG160816 Talkshow-verten og komikeren James Corden takker nå kona Julia for TV-suksessen.
VG160816 FORNØYD : James Corden er svært takknemelig for at kona Julia turte å ta steget og støttet ham i å flytte til USA da datteren var nyfødt.
AP160813https://www.aftenposten.no/osloby/Hold-kjeft_-Oya-publikum-602056b.html På scenen i bakgrunnen prøver Julia Holter å nå ut med sin musikk.
SA160809 Dopingdømte Julia Jefimova ( 24 ) ble pepet ut av publikum og utfryst av OL-vinneren.
SA160809 Julia Jefimova ( 24 ) viser stolt frem sin sølvmedalje.
AP160809https://www.aftenposten.no/100Sport/mesterskap/Dette-smilet-vekker-avsky-hos-konkurrentene---Det-gjor-meg-rasende-1155b.html Dopingdømte Julia Jefimova ( 24 ) ble pepet ut av publikum og utfryst av OL-vinneren.
AP160809https://www.aftenposten.no/100Sport/mesterskap/Dette-smilet-vekker-avsky-hos-konkurrentene---Det-gjor-meg-rasende-1155b.html Julia Jefimova ( 24 ) viser stolt frem sin sølvmedalje.
AP160714https://www.aftenposten.no/kultur/Sommerapent-kaprer-flere-seere-enn-God-Sommer-Norge--igjen-600113b.html FOTO : Julia Marie Naglestad, NRK / TV 2 ¶
SA160525 Julia Chermoshanskaya, vant gull på 4x100 stafetti ¶
AP160525 Julia Chermoshanskaya, vant gull på 4x100 stafett ¶
SA160518https://www.aftenbladet.no/100Sport/ballsport/Ny-Vipers-spiller-nar-OL-plass-210949b.html Her kjemper hun seg gjennom de tyske forsvarsspillerne Susann Muller og Julia Behnke.
AP160518https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Ny-Vipers-spiller-nar-OL-plass-210949b.html Her kjemper hun seg gjennom de tyske forsvarsspillerne Susann Muller og Julia Behnke.
AP160126https://www.aftenposten.no/osloby/--Babyen-har-fatt-alvorlig-cerebral-parese-11685b.html Aftenposten har forsøkt å få kontakt med mannens forsvarer, advokat Julia Ringvik Bennin, men lyktes ikke tirsdag ettermiddag.
FV160122https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Hva-kaller-svenskene-helst-barna-sine-9181b.html Wilma ¶ Julia
AP160122https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Hva-kaller-svenskene-helst-barna-sine-9181b.html Wilma ¶ Julia
AP160122 Wilma ¶ Julia
DA160117 Kasten oppdager sjokkert at offeret er datteren til hans gode venn og kollega Jess Cobbs ( Julia Roberts ), som bryter sammen etter å ha mistet sitt eneste holdepunkt i livet.
DA160117 Forbausende nok er det Julia Roberts som utmerker seg med en hjerteskjærende og ektefølt prestasjon, preget av en ukarakteristisk mangel på forfengelighet.
DA160117 Alt er filmet med en påfallende mangel på visuell oppfinnsomhet av Daniel Moder, som tilfeldigvis er ektemannen til Julia Roberts.
DA160117 Julia Roberts i en scene fra « Secret in their eyes ».
AP160114https://www.aftenposten.no/osloby/Baby-livstruende-skadet----foreldre-pagrepet-pa-sykehuset-13398b.html Han tar dette veldig tungt og er bekymret for datteren sin, sier advokatfullmektig Julia Ringvik Bennin, som forsvarer den 30 år gamle faren, til Aftenposten.
AP160114https://www.aftenposten.no/osloby/Baby-livstruende-skadet----foreldre-pagrepet-pa-sykehuset-13398b.html Han tar dette veldig tungt og er bekymret for datteren sin, sier advokatfullmektig Julia Ringvik Bennin, som forsvarer den 30 år gamle faren, til Aftenposten.
AP160114https://www.aftenposten.no/osloby/Baby-livstruende-skadet----foreldre-pagrepet-pa-sykehuset-13398b.html Han tar dette veldig tungt og er bekymret for datteren sin, sier advokatfullmektig Julia Ringvik Bennin, som forsvarer den 30 år gamle faren, til Aftenposten.
AP160114https://www.aftenposten.no/osloby/Baby-livstruende-skadet----foreldre-pagrepet-pa-sykehuset-13398b.html Han tar dette veldig tungt og er bekymret for datteren sin, sier advokatfullmektig Julia Ringvik Bennin, som forsvarer den 30 år gamle faren, til Aftenposten.