DB171108 Kommentaren kan tyde på at Hamrans motivasjon for å omorganisere ikke bare var å skape en effektiv organisasjon, men også på et sterkt ønske om å bli kvitt avdelingsdirektøren, ifølge meddommer Larsen.
DB171108 Karlsens uttalelser om at styret ikke trengte å se rapporten, og at ledergruppa skulle ordne opp selv, oppfatter mindretallet som et signal om at styrelederen tok Hamrans parti, og var lite opptatt av varslerens stilling, og av arbeidsmiljøutfordringene ».
DB171108 Det endte med rettssak fordi en avdelingsdirektør som var intervjuet i rapporten nektet å akseptere daværende havnedirektør Anne Sigrid Hamrans beslutning om å gjøre henne overtallig.
DB170505 Ifølge miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg ( MDG ) hadde ikke Hamrans avgang som havnedirektør noe som helst å gjøre med granskingsrapporten.
SA170327 Kjøkkendrømmen er nå innlemmet i Hamrans kjøkkenutvalg, og kan også havne i andres hjem.
AP170327 Kjøkkendrømmen er nå innlemmet i Hamrans kjøkkenutvalg, og kan også havne i andres hjem.
BT170305 Konservator Ulf Hamrans tekst fra 1963, som plutselig dukket opp et sted i Universitetets støvete avkroker ( den som leter finner ! ), er kiosklitteratur både i navnet og gavnet.