SA170103 Trenerene til Fanas Gullserie-lag sto langs sidelinjen og fulgte med på det som skjedde på banen da deres lag spilte, og fikk ikke med seg barna som sto bak det ene målet.
SA170103 TRIST : - Peking og latter kommer gjerne fra barn som ikke har sett et Gullserie-lag spille tidligere, og som ikke vet helt hvordan de skal oppføre seg, sier Tove Iren Vindenes, inkluderingsansvarlig i Region Vest.
SA170103 I Hordaland har man flere Gullserie-lag .
SA170103 Det som kommer til uttrykk er gjerne barn som ikke har sett et Gullserie-lag spille tidligere, og som ikke vet helt hvordan de skal oppføre seg.
SA170103 - Hadde jeg vært på turnering med et lag og sett et Gullserie-lag , så hadde jeg snakket med spillerne mine om hva et slikt lag er.
BT170103 Trenerene til Fanas Gullserie-lag sto langs sidelinjen og fulgte med på det som skjedde på banen da deres lag spilte, og fikk ikke med seg barna som sto bak det ene målet.
BT170103 TRIST : - Peking og latter kommer gjerne fra barn som ikke har sett et Gullserie-lag spille tidligere, og som ikke vet helt hvordan de skal oppføre seg, sier Tove Iren Vindenes, inkluderingsansvarlig i Region Vest.
BT170103 I Hordaland har man flere Gullserie-lag .
BT170103 Det som kommer til uttrykk er gjerne barn som ikke har sett et Gullserie-lag spille tidligere, og som ikke vet helt hvordan de skal oppføre seg.
BT170103 - Hadde jeg vært på turnering med et lag og sett et Gullserie-lag , så hadde jeg snakket med spillerne mine om hva et slikt lag er.
AP170103 Trenerene til Fanas Gullserie-lag sto langs sidelinjen og fulgte med på det som skjedde på banen da deres lag spilte, og fikk ikke med seg barna som sto bak det ene målet.
AP170103 TRIST : - Peking og latter kommer gjerne fra barn som ikke har sett et Gullserie-lag spille tidligere, og som ikke vet helt hvordan de skal oppføre seg, sier Tove Iren Vindenes, inkluderingsansvarlig i Region Vest.
AP170103 I Hordaland har man flere Gullserie-lag .
AP170103 Det som kommer til uttrykk er gjerne barn som ikke har sett et Gullserie-lag spille tidligere, og som ikke vet helt hvordan de skal oppføre seg.
AP170103 - Hadde jeg vært på turnering med et lag og sett et Gullserie-lag , så hadde jeg snakket med spillerne mine om hva et slikt lag er.