DA171021 Her skal Norge være i eksklusivt selskap med blant andre Filippinene .
VG171020 Fire overføringer til Filippinene slapp gjennom, men den femte overføringen til en frivillig organisasjon på Sri Lanka ble stoppet.
VG171020 Deretter bombarderte ranerne den amerikanske sentralbankens avdeling i New York med over 30 instruksjoner om bankoverføringer til kontoer på Filippinene og Sri Lanka.
VG171020 Det handlet om dødsdømte nordmenn i kongolesisk fengsel, om en annen nordmann som var gisseltatt på Filippinene .
DN171020 Vi har lett litt etter andre land som har hatt det samme, og ser at land som Filippinene og Sveits er blant dem.
DB171018 - Et sjokk vi ikke var forberedt på ¶ 33-åringen, som også hjelper familien sin på Filippinene økonomisk, bor i et kollektiv i Oslo sentrum.
VG171016 Aksjonen utløste omfattende kamper med islamister som okkuperte deler av den muslimske byen sør i Filippinene .
VG171016 Filippinene får narko-kritikk : Her må hundrevis av kriminelle kle seg nakne ¶ | « Game of Thrones»-stjerne og Joe Jonas forlovet ¶
DN171016 Hvorfor skal sengene på Oslos hoteller res opp av noen som bor i Oslo, når de kan res opp til en brøkdel av prisen av en robot som styres fra Kenya eller Filippinene ?
AP171016https://www.aftenposten.no/verden/i/Lv4Lq/Filippinsk-IS-leder-er-dod Aksjonen utløste omfattende kamper med IS-krigere som okkuperte deler av den muslimske byen sør i Filippinene .
AA171016 Aksjonen utløste omfattende kamper med IS-krigere som okkuperte deler av den muslimske byen sør i Filippinene .
DB171013 Blant kritikerne er Den europeiske union ( EU ) som i mars refset Filippinene for å gjennomføre henrettelser uten noen gyldig rettsdom.
DB171013 ( Dagbladet ) : - Det er tre millioner dopavhengige i Filippinene .
DN171012https://www.dn.no/nyheter/2017/10/12/2051/Utenriks/hevneren-mister-stotte-pa-filippinene USA har siden år 2000 forsynt Filippinene med våpen verdt nesten 8 milliarder kroner.
DN171012https://www.dn.no/nyheter/2017/10/12/2051/Utenriks/hevneren-mister-stotte-pa-filippinene FNs spesialrapportør av utenomrettslige drap, Agnes Callamard, reiste på privatbesøk til Filippinene tidligere i år for å etterforske etter at FN fikk rapporter om summariske henrettelser av barn.
DN171012https://www.dn.no/nyheter/2017/10/12/2051/Utenriks/hevneren-mister-stotte-pa-filippinene Duterte svarte med å kritisere uttalelsene og sa at hun ikke var velkommen til Filippinene .
DN171012https://www.dn.no/nyheter/2017/10/12/2051/Utenriks/hevneren-mister-stotte-pa-filippinene Drapet har skapt kraftige reaksjoner på Filippinene .
DN171012https://www.dn.no/nyheter/2017/10/12/2051/Utenriks/hevneren-mister-stotte-pa-filippinene - Nå må vi tenke litt mer rasjonelt i Norge ¶ ¶ | « Hevneren » mister støtte på Filippinene
DN171012 USA har siden år 2000 forsynt Filippinene med våpen verdt nesten 8 milliarder kroner.
DN171012 FNs spesialrapportør av utenomrettslige drap, Agnes Callamard, reiste på privatbesøk til Filippinene tidligere i år for å etterforske etter at FN fikk rapporter om summariske henrettelser av barn.
DN171012 Duterte svarte med å kritisere uttalelsene og sa at hun ikke var velkommen til Filippinene .
DN171012 Drapet har skapt kraftige reaksjoner på Filippinene .
DN171012 ( DN Investor ) ( Vilkår ) ¶ | « Hevneren » mister støtte på Filippinene
DB171011 25 år seinere fører sporet til Filippinene .
DN171009https://www.dn.no/nyheter/2017/10/09/2046/Utenriks/de-unge-holder-veksten-nede Dette er lavere enn gjennomsnittet for Asia, hvor Kina, India, Vietnam og Filippinene vil få en økonomisk vekst på over seks prosent i 2017 og i 2018, hvis det ikke skjer noe uventet.
DN171009 Dette er lavere enn gjennomsnittet for Asia, hvor Kina, India, Vietnam og Filippinene vil få en økonomisk vekst på over seks prosent i 2017 og i 2018, hvis det ikke skjer noe uventet.
DB171009 I konflikten med Filippinene i Sør-Kina-havet har Kina under Xis ledelse nektet å bøye seg for avgjørelsen i voldgiftsdomstolen i Haag.
DB171006 SENDT VEKK : Marilou Danley, kjæresten til Las Vegas-gjerningsmannen Stephen Paddock, ble sendt til Filippinene slik at Paddock kunne gjennomføre den han planla.
VG171005 Marilou Danley ( 62 ) er født på Filippinene , men har tidligere bodd en rekke år i Australia, hvor hun også er statsborger.
VG171005 Hun viser her til de omtrent 800.000 kronene som kjæresten overførte til hennes konto på Filippinene .
VG171005 Hun hevder videre at Stephen Paddock ( 64 ) fortalte at han hadde funnet en billig billett til Filippinene for to uker siden, og at dette var årsaken til at hun var på besøk hos familien under massakren.
VG171005 Hun ble derfor fløyet fra Filippinene til USA, hvor hun ble avhørt.
VG171005 ER AVHØRT : Marilou Danley ( 62 ), Stephen Paddocks kjæreste, var i Filippinene da massedrapet pågikk.
DN171005 - For over to uker siden sa Stephen til meg at han hadde funnet en billig billett til meg til Filippinene for å besøke familien min.
DN171005 62 år gamle Danley, som er australsk statsborger og født på Filippinene , har vært en viktig brikke i etterforskernes jobb med å finne Paddocks motiv for masseskytingen.
AP171005https://www.aftenposten.no/verden/i/AjOe5/FBI-direktor--Mangelen-pa-motiv-forbloffer-oss-i-denne-saken Dagen før skytingen overførte Paddock 100.000 dollar til en konto i Filippinene .
AA171005 Las Vegas-skytterens kjæreste bekrefter at hun fikk en flybillett til Filippinene og 100.000 dollar før massakren, men nekter å ha kjent til drapsplanen hans.
AA171005 Danley opplyser at hun i midten av september fikk en flybillett til Filippinene av Paddock og at han overraskende overførte 100.000 dollar, nærmere 800.000 kroner til henne mens hun var der.
AA171005 - For over to uker siden sa Stephen til meg at han hadde funnet en billig billett til meg til Filippinene for å besøke familien min.
AA171005 62 år gamle Danley, som er australsk statsborger og født på Filippinene , har vært en viktig brikke i etterforskernes jobb med å finne Paddocks motiv for masseskytingen.
AA171005 Dagen før skytingen overførte Paddock 100.000 dollar til en konto i Filippinene .
VG171004 Stephen Paddock ( 64 ), som søndag drepte 59 mennesker og såret over 500 i Las Vegas, overførte 800.000 kroner til Filippinene noen dager tidligere, melder flere politikilder.
VG171004 Hun har derfor blitt sendt hjem fra Filippinene , og avhøres onsdag kveld norsk tid i USA.
VG171004 Det var drapsmannen som sendte kjæresten sin Danley til Filippinene for at hun « skulle besøke familien ».
VG171004 AVHØRES NÅ : Marilou Danley ( 62 ), Stephen Paddocks kjæreste, var i Filippinene da massedrapet pågikk.
VG171004 - Hun visste ikke engang at hun skulle til Filippinene, før Stephen sa « Marilou, jeg fant en billig billett til Filippinene ».
VG171004 - Hun visste ikke engang at hun skulle til Filippinene , før Stephen sa « Marilou, jeg fant en billig billett til Filippinene ».
VG171004 - Danley ankom Filippinene forrige måned, og det var også en på overførsel på 100.000 dollar til hennes konto fra Stephen, sier talsmann for Philippines National Bureau of Investigation ( NBI ), Nick Suarez.
VG171004 Tirsdag kveld kom hun til USA fra Filippinene .
VG171004 Hun oppholdt seg på Filippinene da massedrapet ble begått, opplyser talsperson Antonette Mangrobang for innvandringsmyndighetene i landet til AP onsdag.
VG171004 AP og NBC News melder at Paddock overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er kjærestens fødeland, i uken før massakren.
VG171004 Samtidig sier politiet at 64-åringens australske samboer, som for tiden befinner seg på Filippinene , er en « person av interesse ».
VG171004 Ifølge nyhetsbyrået AP og NBC News overførte 64-åringen 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er kjærestens fødeland, i uken før massakren.
DN171004 Samme kilde bekreftet også tirsdag at den 64 år gamle pensjonerte regnskapsføreren overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er fødelandet til hans australske samboer, ifølge flere høytstående politikilder som NBC News har snakket med.
DB171004 SENDT VEKK : Marilou Danley, kjæresten til Las Vegas-gjerningsmannen Stephen Paddock, ble sendt til Filippinene slik at Paddock kunne gjennomføre den han planla.
DB171004 I uttalelsen fra Danley forteller hun at Paddock for over to uker siden hadde funnet en billett til henne slik at hun kunne dra til Filippinene for å besøke familien.
DB171004 I dagene etter massakren har det blitt kjent at Paddock overført 100 000 dollar til en konto på Filippinene i forkant av massakren.
DB171004 ¶ SENDT VEKK : Marilou Danley, kjæresten til Las Vegas-gjerningsmannen Stephen Paddock, ble sendt til Filippinene slik at Paddock kunne gjennomføre det han planla.
DA171004 Den 64 år gamle pensjonerte regnskapsføreren overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er fødelandet til hans australske samboer, kun dager før angrepet, ifølge flere høytstående politikilder som NBC News har snakket med.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/wwG7d/AP-Las-Vegas-skytteren-brukte-millionbelop-pa-pengespill-for-massakren Marilou Danley skal ha ankommet hjemlandet Filippinene en uke før angrepet i Las Vegas.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/wwG7d/AP-Las-Vegas-skytteren-brukte-millionbelop-pa-pengespill-for-massakren Den 64 år gamle pensjonerte regnskapsføreren overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er fødelandet til hans australske samboer, kun dager før angrepet, ifølge flere høytstående politikilder som NBC News har snakket med.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/wwG7d/AP-Las-Vegas-skytteren-brukte-millionbelop-pa-pengespill-for-massakren Danley kommer fra Filippinene , men har australsk statsborgerskap. 62-åringen skal ha ankommet Filippinene en uke før angrepet i Las Vegas, ifølge filippinske nyhetsbyråer.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/wwG7d/AP-Las-Vegas-skytteren-brukte-millionbelop-pa-pengespill-for-massakren 62-åringen skal ha ankommet Filippinene en uke før angrepet i Las Vegas, ifølge filippinske nyhetsbyråer.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/1mAaW/Massedrapsmannens-kjareste--Det-falt-meg-ikke-inn-at-han-planla-vold-mot-noen Tidligere er det kjent at den 64 år gamle massedrapsmannen overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene .
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/1mAaW/Massedrapsmannens-kjareste--Det-falt-meg-ikke-inn-at-han-planla-vold-mot-noen Stephen Paddocks kjæreste Marilou Danley ( 62 ) sier hun trodde at massedrapsmannen overførte penger til Filippinene fordi han ønsket å gjøre det slutt med henne.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/1mAaW/Massedrapsmannens-kjareste--Det-falt-meg-ikke-inn-at-han-planla-vold-mot-noen Marilou Danley var onsdag i politiavhør etter at hun ankom fra Filippinene .
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/1mAaW/Massedrapsmannens-kjareste--Det-falt-meg-ikke-inn-at-han-planla-vold-mot-noen I uttalelsen forteller Danley at hun for litt mer enn to uker siden fikk en billig flybillett til Filippinene av kjæresten.
AA171004 Den 64 år gamle pensjonerte regnskapsføreren overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er fødelandet til hans australske samboer, kun dager før angrepet, ifølge flere høytstående politikilder som NBC News har snakket med.
AA171004 Samme kilde bekreftet også tirsdag at den 64 år gamle pensjonerte regnskapsføreren overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er fødelandet til hans australske samboer, ifølge flere høytstående politikilder som NBC News har snakket med.
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/zvJp9/Politiet-Las-Vegas-drapsmannen-overforte-800000-kroner-til-samboerens-fodeland Mannen som søndag drepte 59 mennesker og såret 527 i Las Vegas, overførte 800.000 kroner til Filippinene ei uke tidligere, ifølge flere politikilder.
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/zvJp9/Politiet-Las-Vegas-drapsmannen-overforte-800000-kroner-til-samboerens-fodeland Hun var ikke i USA da han utførte angrepet, men på Filippinene .
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/zvJp9/Politiet-Las-Vegas-drapsmannen-overforte-800000-kroner-til-samboerens-fodeland Den 64 år gamle pensjonerte regnskapsføreren Stephen Craig Paddock overførte 100.000 dollar til en konto på Filippinene , som er fødelandet til hans australske samboer, ifølge flere høytstående politikilder som NBC News har snakket med.
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/Mzry0/Las-Vegas-drapsmannen-skjot-uhindret-i-ni-minutter Samboeren befinner seg for øyeblikket i Filippinene .
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/Mzry0/Las-Vegas-drapsmannen-skjot-uhindret-i-ni-minutter Han vil heller ikke kommentere opplysninger om at gjerningsmannen skal ha overført 800.000 kroner til samboerens fødeland Filippinene .
AA170929 Rundreisen skal omfatte Japan, Sør-Korea, Kina, Vietnam og Filippinene , i tillegg til et besøk på Hawaii, og skal vare fra 3. til 14. november.
AA170929 ASEAN-møtet skal finne sted på Filippinene .
AA170929 USA har i flere tiår vært nær alliert med Filippinene , både militært og som handelspartner.
AA170929 Bakteppet er at IS-opprørere heiste sine svarte flagg over byen Marawi sør på Filippinene 23. mai.
DN170922https://www.dn.no/nyheter/2017/07/23/2040/Utenriks/spar-vanskeligere-ar-for-ostens-trump Her besøker han flybasen Clark nord i Filippinene i juni.
DN170922 Tom Smith ved University of Portsmouth, som forsker på Filippinene og politisk vold, sa til DN i august at Duterte må bygge sin portifolio på andre ting enn bekjempelse av narkotikakriminalitet for å holde på populariteten.
DB170921 Vil utrydde kriminelle ¶ 72-åringen, som tidligere har blitt kalt « Filippinenes Donald Trump », gikk seirende ut av presidentvalget i Filippinene i 2016 på grunnlag av kampen mot narkotika.
DB170921 Påstander om en krig mot ulovlig narkotikahandel fritar ikke Filippinene fra sine internasjonale rettigheter, sa Agnes Callamard, talsperson for FN, ifølge CNN.
AA170918 Den filippinske presten som i mai ble bortført av militante støttespillere av IS på Filippinene , er reddet av filippinske militærstyrker.
DN170914 Filippinene har invitert Trump til et møte i den regionale organisasjonen Asean, men presidenten har foreløpig ikke bestemt om han til delta her. ( ©NTB ) ( Vilkår ) ¶
DB170914 Ranstorp legger til at jihadister tidligere har kuppet opprør, blant annet på Filippinene , Malaysia og Indonesia.
AA170914 Filippinene har invitert Trump til et møte i den regionale organisasjonen ASEAN, men presidenten har foreløpig ikke bestemt om han til delta her. ( ©NTB ) ¶
DB170913 Nasjonalforsamlingen på Filippinene vedtok torsdag å kutte i menneskerettighetskommisjonens budsjett fra 678 millioner pesos ( 10 millioner kroner ) til 1,000 pesos ( 160 kroner ).
AA170913 | Menneskerettighetene avspises med 20 dollar på Filippinene
AA170913 Nasjonalforsamlingen på Filippinene har redusert budsjettet til landets menneskerettighetskommisjon til 20 dollar.
VG170909 I FLORIDA : Norske Gisle Gamst og hans kone Purita, opprinnelig fra Filippinene , er på ferie hos slekt på Floridas vestkyst.
DA170908 - I forholdet til Russland har vi vært tydelige på folkeretten, men også videreført samarbeid og løst asylsituasjonen på Storskog, sier Røsland, og nevner norske bidrag til fredsavtalen i Colombia og fredssamtaler på Filippinene .
VG170907 UNDER MISTANKE : Paolo Duterte, viseborgermester i Davao og sønn av president Rodrigo Duterte, og hans svoger Manases Carpio tas i ed i forkant av høringen i Senatet på Filippinene .
VG170907 President Rodrigo Duterte har lovet å utrydde all narkokriminalitet på Filippinene .
VG170907 Paolo Duterte måtte torsdag la seg utspørre i en høring i Senatet på Filippinene .
VG170907 Nå er det tre millioner narkomane på Filippinene .
VG170907 * Vant tidligere i år presidentvalget på Filippinene og tiltrådte i juni.
VG170907 * Om drapet på en australsk misjonær på Filippinene : - Jeg var rasende fordi hun ble voldtatt, det er en ting...
VG170907 * Om USAs ambassadør til Filippinene : - Jeg hadde en krangel med deres homo ambassadør, horungen.
DN170904 India, Russland, Thailand og Filippinene står for nesten ti prosent av den nordkoreanske handelen.
VG170902 Stiansen er forlovet på fjerde året, med wakeboarderen Egil Furre, en forlovelse som ble inngått på ferie på Filippinene , ikke veldig planlagt.
DN170831 Solstad Offshore slår nå sammen organisasjonene i Rio de Janeiro, Perth, Singapore og Aberdeen, og legger mer aktivitet til lavkostland som Filippinene , Ukraina og Kypros.
DB170829 Den revolusjonære folkekrigen fattigbønder og arbeidere driver i India, Filippinene og Tyrkia er rettmessig og demokratisk.
VG170828 Vi venter gjester og artister fra Tyskland, London, Stockholm og Filippinene og kan ikke avlyse.
VG170828 Dette er helt vanlig på Filippinene .
AA170828 | Ti opprørere drept på Filippinene
AA170828 - Dette er helt vanlig på Filippinene .
DN170821 Også personer fra Ungarn, Makedonia, Østerrike, Tyrkia, Hongkong, Spania, Algerie, Argentina, Canada, Kina, Colombia, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, Filippinene , Honduras, Kuwait, Mauritius, Pakistan, Peru og Venezuela er rammet.
DA170821 Også personer fra Ungarn, Makedonia, Østerrike, Tyrkia, Hongkong, Spania, Algerie, Argentina, Canada, Kina, Colombia, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, Filippinene , Honduras, Kuwait, Mauritius, Pakistan, Peru og Venezuela er rammet.
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/q5REE/Terrorangrep-i-Spania-etterforskes-i-flere-land Også personer fra Ungarn, Makedonia, Østerrike, Tyrkia, Hongkong, Spania, Algerie, Argentina, Canada, Kina, Colombia, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, Filippinene , Honduras, Kuwait, Mauritius, Pakistan, Peru og Venezuela er rammet.
VG170820 Vraket av et amerikansk krigsskip fra andre verdenskrig er funnet utenfor Filippinene .
VG170820 - Vi har funnet vraket av USS Indianapolis i Filippinerhavet på 5.500 meters dyp, opplyser Paul Allen, som har ledet søket i havområdet vest for Filippinene .
DB170820 ¶ VRAK : Vrakrestene fra et krigsskip er funnet utenfor Filippinene .
DB170820 SKIP : 72 år etter at det ble torpedert, er USS Indianapolis funnet igjen, på 5.500 meters dyp utenfor Filippinene .
DB170820 ( Dagbladet/NTB ) : - Vi har funnet vraket av USS « Indianapolis » i Filippinerhavet på 5500 meters dyp, opplyser Paul Allen, som har ledet søket i havområdet vest for Filippinene .
AP170820https://www.aftenposten.no/verden/i/GdQeQ/40-nasjonaliteter-blant-de-drepte-og-skadde-i-Spania I tillegg kommer personer fra Ungarn, Makedonia, Østerrike, Tyrkia, Hongkong, Spania, Algerie, Argentina, Canada, Kina, Colombia, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, Filippinene , Honduras, Kuwait, Mauritius, Pakistan, Peru og Venezuela.
AA170820 Vraket av et amerikansk krigsskip fra andre verdenskrig er funnet utenfor Filippinene .
AA170820 - Vi har funnet vraket av USS Indianapolis i Filippinerhavet på 5.500 meters dyp, opplyser Paul Allen, som har ledet søket i havområdet vest for Filippinene .
AA170820 I tillegg kommer personer fra Ungarn, Makedonia, Østerrike, Tyrkia, Hongkong, Spania, Algerie, Argentina, Canada, Kina, Colombia, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, Filippinene , Honduras, Kuwait, Mauritius, Pakistan, Peru og Venezuela. ( ©NTB ) ¶
AA170820 I tillegg kommer personer fra Ungarn, Makedonia, Østerrike, Tyrkia, Hongkong, Spania, Algerie, Argentina, Canada, Kina, Colombia, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, Filippinene , Honduras, Kuwait, Mauritius, Pakistan, Peru og Venezuela. | 40 nasjonaliteter blant de drepte og skadde i Spania ¶
AP170818https://www.aftenposten.no/verden/i/rQA6a/Trump-trakk-frem-usann-vandrehistorie-etter-Barcelona-terroren USAs president refererer trolig til en historie om at general John Pershing, krigshelten fra den spansk-amerikanske krigen og første verdenskrig, som etter myten fikk slutt på terroren på Filippinene ved å henrette muslimske terrorister med kuler dyppet i grisblod.
AP170818https://www.aftenposten.no/verden/i/rQA6a/Trump-trakk-frem-usann-vandrehistorie-etter-Barcelona-terroren Pershing skal ha vært av de mest tolerante overfor muslimene på Filippinene .
DN170817 Filippinene har ligget langt etter.
DN170817 Filippinene fikk en eksportvekst på 14 prosent i første halvår.
DB170817 General John Joseph « Black Jack » Pershing var en del av de amerikanske styrkene som i 1909 til 1913 kjempet mot muslimske opprørere i Mindanao-regionen på Filippinene .
AA170816 I Algerie, Irak, Kuwait, Libya, Palestina og Syria, samt i flere latinamerikanske land, Filippinene og Tadsjikistan, finnes det fortsatt lovparagrafer som innebærer at overgripere slipper straff hvis de gifter seg med kvinnen eller jenta de har voldtatt, ifølge Human Rights Watch ( HRW ).
AA170816 Til tross for skarp kritikk fra omverdenen og menneskerettsorganisasjoner har Duterte fortsatt bred folkelig støttet på Filippinene .
AA170816 I løpet av det siste året er flere tusen stoffmisbrukere og langere blitt drept på Filippinene .
VG170814 Popstjernen avlyste de siste 15 konsertene som skulle holdes i USA, Canada, Japan, Hong Kong, Filippinene og Singapore.
DB170813 Duoen traff hverandre på en fest i Hong Kong seint i 1994, og i mai året etter gikk prinsen ned på kne og fridde på en romantisk ferie til Filippinene .
AP170811https://www.aftenposten.no/verden/i/aVAea/Kraftig-jordskjelv-pa-Filippinene | Kraftig jordskjelv på Filippinene
AP170811https://www.aftenposten.no/verden/i/aVAea/Kraftig-jordskjelv-pa-Filippinene Jordskjelvet er ifølge Reuters blitt registrert utenfor Luzon, den nordligste og største hovedøyen på Filippinene der blant annet hovedstaden Manila ligger.
AA170811 | Jordskjelv har rammet Filippinene
AA170810 | Flere drept i kamper på Filippinene
AA170810 To soldater og fem Abu Sayyaf-opprørere er drept i kamper i Sulu-provinsen på Filippinene , opplyser hæren i landet.
DN170808 India vil få en høyere vekst også Filippinene ligger an til å få en vekst på rundt 6,5 prosent i 2018.
DA170808 Utenriksministrene for de to landene, Kang Kyung-wha fra Sør-Korea og Ri Yong Ho fra Nord-Korea, skal ifølge BBC ha møtt hverandre i et kort møte ved siden av et toppmøte i den sørøstasiatiske samarbeidsorganisasjonen Asean i Manila på Filippinene .
VG170807 Vietnam, Filippinene , Malaysia og Brunei, alle medlemmer av Organisasjonen av sørøstasiatiske land ( ASEAN ), krever tilgang til disse områdene, det samme gjør Taiwan.
VG170807 De tre utenriksministrene sa videre at Kina og Filippinene , som også er frampå i dette området, må overholde den internasjonale voldgiftsdommen fra i fjor, der de fleste av Kinas krav ble avvist.
VG170807 Filippinene er Kinas fremste motstander i denne saken og landet som brakte den inn for FNs voldgiftsinstans.
AP170807https://www.aftenposten.no/norge/i/99agd/Listhaug-Vil-svarteliste-ekstremimamer-og-hatpredikanter Philips er også nektet innreise til Storbritannia, Tyskland, Australia, Kenya, Bangladesh og Filippinene .
AA170807 | To journalister drept på Filippinene
AA170807 To journalister er skutt og drept på like mange dager på Filippinene , ifølge landets journalistforbund og politiet.
AA170807 Panelo mener dette styrker bildet av Filippinene som et av verdens farligste land for journalister.
AA170807 Ifølge Den internasjonale journalistføderasjonen ( IFJ ) ble 146 journalister drept på Filippinene mellom 1990 og 2015, noe som bidro til å rangere landet som det nest farligste for journalister etter Irak.
AA170807 Begge drapene skjedde på Mindanao-øya sør på Filippinene , der islamister, kommunister og krigsherrer kjemper mot myndighetene.
DN170806 USAs utenriksminister Rex Tillerson og hans russiske motpart Sergej Lavrov møttes søndag i Manila på Filippinene , der begge deltar på det utvidede forumet til Organisasjonen av sørøstasiatiske land ( ASEAN ).
AP170806https://www.aftenposten.no/verden/i/pqarG/Forste-mote-mellom-Lavrov-og-Tillerson-etter-USAs-sanksjoner USAs utenriksminister Rex Tillerson og hans russiske motpart Sergej Lavrov møttes søndag i Manila på Filippinene , der begge deltar på det utvidede forumet til Organisasjonen av sørøstasiatiske land ( ASEAN ).
AP170806https://www.aftenposten.no/verden/i/pqaGG/Kina-stanser-store-deler-av-handelen-med-Nord-Korea Sanksjonene ble vedtatt samtidig som at utenriksministrene fra flere land, deriblant USA og Kina, deltar på det utvidede møtet Organisasjonen av sørøstasiatiske land ( ASEAN ) holder på Filippinene .
AA170806 Sanksjonene ble vedtatt samtidig som at utenriksministrene fra flere land, deriblant USA og Kina, deltar på det utvidede møtet Organisasjonen av sørøstasiatiske land ( ASEAN ) holder på Filippinene .
DN170805 Nord-Koreas utenriksminister Ri Hong-Yo deltar også på det utvidede møtet Organisasjonen av sørøstasiatiske land ( ASEAN ) holder på Filippinene .
DN170805 Fra venstre : Utenriksministrene Anifah Aman ( Malaysia ), U Kyaw Tin ( Myanmar ), Don Pramudwinai ( Thailand ), Pham Binh Minh ( Vietnam ), Alan Peter Cayetano ( Filippinene ), Vivian Balakrishnan ( Singapore ), Lim Jock Seng ( Brunei ), Prak Sokhonn ( Kambodsja ), Retno Marsudi ( Indonesia ), Saleumxay Kommasith ( Laos ) og generalsekretær i ASEAN, Le Luong Minh, under
AA170805 | Jordskjelv rystet Filippinene
AA170805 I juni døde to mennesker og hundrevis ble skadd da et skjelv målt til 6,5 rammet det østlige Filippinene .
AA170805 Et jordskjelv rammet det sørlige Filippinene lørdag.
AA170805 Det siste store skjelvet som rammet landet var på 7,1 og etterlot seg 220 døde i det sentrale Filippinene i oktober 2013.
VG170801 Da gjensto 15 konserter i USA, Canada, Japan, Hong Kong, Filippinene og Singapore.
AA170801 | FN : Rapporter om stadig flere utenomrettslige henrettelser på Filippinene
AA170801 Hun har tidligere blitt kraftig kritisert av Dutertes regjering fordi hun i mai reiste på et uoffisielt besøk til Filippinene , et besøk regjeringen mente at hun ikke hadde lov til å gjøre.
AA170801 FN har fått inn rapporter om en kraftig økning av summariske henrettelser på Filippinene , deriblant av barn.
VG170731 Han druknet i forbindelse med en feriereise i Filippinene .
AA170731 | Skogsarbeidere halshogd av Abu Sayyaf på Filippinene
AA170731 Sju skogsarbeidere som ble kidnappet av ekstremistgruppa Abu Sayyaf på Filippinene er funnet drept, ifølge lokale myndigheter.
VG170727 De 15 konsertene som er avlyst skulle vært holdt i USA, Canada, Japan, Hong Kong, Filippinene og Singapore.
DN170727 Intex Resources-styreleder Lars Christian Beitnes har lagt en ny plan for selskapets nikkelprosjekt på Filippinene .
VG170725 Popstjernen avlyste konserter som skulle holdes i USA, Canada, Japan, Hong Kong, Filippinene og Singapore.
DN170725 - Tror vi skal være glade så lenge vi slipper den type statsledere vi ser i land som Tyrkia, USA, Venezuela eller Filippinene .
VG170724 De 15 konsertene som er avlyst skulle vært holdt i USA, Canada, Japan, Hong Kong, Filippinene og Singapore.
NL170724 Siden gikk det " slag i slag ", - bokstavelig talt, - til den islamske verden i dag framstår som i konflikt med alt og alle og seg selv, fra Filippinene i øst til Marokko i vest.
DB170724 23-åringen skulle opprinnelig avholde konserter i blant annet Singapore, Filippinene , Hong Kong, Japan og Indonesia, ifølge The Guardian.
BT170724https://www.bt.no/100Sport/fotball/Hegerberg-med-klar-tale-etter-karrierens-storste-nedtur--Det-ma-tas-tak-i-fort-239223b.html Søndag kveld kom han hjem fra en to ukers ferie på Filippinene .
DN170723 Her besøker han flybasen Clark nord i Filippinene i juni.
DB170723 Det er snakk om velkjente ferieland som Thailand, Filippinene , Hellas, Tyrkia, Portugal, Italia og i sørlige deler av Spania, sier Anne Strømmen Lycke.
DN170722 | Forlenget unntakstilstand på Filippinene
AA170722 | Forlenget unntakstilstand på Filippinene ut året ¶
AA170722 Diktator Ferdinand Marcos innførte unntakstilstand under deler av sin styringstid, og temaet er fortsatt svært sensitivt på Filippinene . ( ©NTB ) ¶
AA170722 - Jeg frykter planen om å forlenge unntakstilstanden i Mindanao kan åpne for at det etter hvert gjelder over hele Filippinene , sier senatoren Risa Hontiveros i forkant av avstemningen.
AA170722 Før han traff Darina tok Kurt sykkelen med til Australia og New Zealand, og de to har også vært i India, Filippinene og Libanon.
DB170721 Konsertene skal avholdes i blant annet Singapore, Filippinene , Hong Kong, Japan og Indonesia, ifølge The Guardian.
DA170721 Første nasjon på lista utenfor Vesten, er Filippinene .
DA170721 Første nasjon på lista utenfor Vesten, er Filippinene .
AA170721 | Seks politimenn drept av kommunistgerilja på Filippinene
AA170721 Seks politimenn er drept og tre er såret i et angrep som kommunistgeriljaen på Filippinene anklages for å stå bak.
AA170721 Norge har siden 2001 vært tilrettelegger for fredssamtalene mellom kommunistgeriljaen og myndighetene på Filippinene , og etter år med gjentatte brudd ble en ny runde med forhandlinger innledet i Oslo i august i fjor.
DN170720 Over halvparten av terroraksjonene i 2016 fant sted i Irak, Afghanistan, India, Pakistan og Filippinene , opplyser Justin Siberell som koordinerer det amerikanske utenriksdepartementets kamp mot terror.
AA170720 Over halvparten av terroraksjonene i 2016 fant sted i Irak, Afghanistan, India, Pakistan og Filippinene , opplyser Justin Siberell som koordinerer det amerikanske utenriksdepartementets kamp mot terror.
AA170720 IS tok i fjor blant annet kontroll over kystbyen Sirte i Libya, og IS-krigere har også søkt tilflukt i Somalia, Jemen, det nordøstlige Nigeria, på Sinaihalvøya, på grensa mellom Afghanistan og Pakistan og i visse deler av Filippinene , slår rapporten fast. ( ©NTB ) ¶
AA170719 Norge har siden 2001 vært tilrettelegger for samtalene mellom kommunistgeriljaen og myndighetene på Filippinene .
AA170718 President Rodrigo Duterte ber nasjonalforsamlingen om å forlenge unntakstilstanden sør på Filippinene ut året.
AA170718 Nesten 400.000 mennesker er tvunget på flukt av kampene mellom væpnede islamister og regjeringsstyrker sør på Filippinene .
AA170717 I tillegg til elever fra Norge og Europa har leiren så langt også hatt elever fra blant annet USA, Canada, India, Kina, Bangladesh, New Zealand, Australia og Filippinene .
VG170710 Det er nå mannskap fra Filippinene , Russland og India som dominerer, men det er anslagsvis 1000 norske offiserer igjen, sier han.
VG170710 Bildene strømmet altså inn, fra steder som Dubai, Filippinene , USA, Storbritannia og over 30 land, og nesten alle av USAs stater.
DB170706 STÅR : Marawi anses som en viktig muslimsk by på på Filippinene .
DB170706 Marawi anses som en viktig muslimsk by på Filippinene .
DB170706 - Regjeringen på Filippinene har ikke hatt noe valg enn å slå tilbake mot opprørerne med så stor styrke som de har gjort, mener analyseansvarlig Scott Stewart ved Stratfor ¶
AA170706 | Minst to omkom i kraftig jordskjelv på Filippinene
AA170706 To er bekreftet omkommet og mer enn 100 er skadd etter et kraftig jordskjelv på øya Leyte på Filippinene , opplyser lokale myndigheter.
AA170706 Filippinene ligger ved den såkalte ildringen i Stillehavet, der mange skjelv og vulkanutbrudd oppstår.
AA170706 | Kraftig jordskjelv på Filippinene
AA170706 Et kraftig jordskjelv skapte panikk blant befolkningen på øya Leyte på Filippinene .
DB170703 PLASTFYLLING : Barn leker ved siden av en elv som er fylt opp av plastflasker og - poser i Manilla, Filippinene .
DB170703 Her fra Manilla, Filippinene .
BT170703https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Frykter-ekskluderende-mobiltjeneste-336368b.html En av venninnene hennes er på Filippinene .
VG170702 Som vanlig sto alt stille i hjemlandet Filippinene da landets store folkehelt bokset.
SA170702 Størrelsesforskjellen hjalp også, sa Horn, som er 9 centimeter høyere enn veteranen fra Filippinene .
DB170702 Størrelsesforskjellen hjalp også, sa Horn, som er 9 centimeter høyere enn veteranen fra Filippinene .
DB170702 Regionen er den eneste delen av Filippinene med en forholdsvis stor muslimsk befolkning, men som likevel er en minoritet i regionen.
DB170702 Mindanao utgjør omtrent en tredel av Filippinene , ifølge NTB.
DB170702 LUFTANGREP : 89 opprørere er drept i kamp med sikkerhetsstyrker på Filippinene den siste uken, ifølge hæren.
DB170702 Islamistgruppe på Filippinene har løslatt Kjartan Sekkingstad ¶
DB170702 De ble funnet sammen med 17 andre drepte sivile, og er første gang myndighetene på Filippinene har kunnet bekrefte grusomme vitneskildringer fra Marawi, skriver The Guardian.
DB170702 129 drept i harde kamper på Filippinene
AP170702https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Tidligere-skolelarer-rappet-WBO-beltet-fra-Pacquiao-238170b.html Størrelsesforskjellen hjalp også, sa Horn, som er 9 centimeter høyere enn veteranen fra Filippinene .
VG170701 * Innen Asia er salg av hundekjøtt forbudt i Singapore, Taiwan, Hong Kong og Filippinene .
SA170701 Regjeringsstyrker fortsetter med luft- og artilleriangrep mot opprørerne som har inntatt Marawi sør på Filippinene .
SA170701 Nesten 400.000 mennesker er blitt tvunget til å forlate hjemmene sine på grunn av kampene sør på Filippinene , ifølge lokale myndigheter.
SA170701 | 400.000 har flyktet fra kamper på Filippinene
DA170701 * Den katolske kirken på Filippinene beklaget i 2002 seksuelle overtramp begått av 200 prester siden 1982.
AA170701 Opprørerne gikk til angrep på byen, som regnes som en muslimsk hovedstad i det overveiende katolske Filippinene , 23. mai.
AA170701 Nesten 400.000 mennesker er blitt tvunget til å forlate hjemmene sine på grunn av kampene sør på Filippinene , ifølge lokale myndigheter.
AA170701 ( ©NTB ) ¶ | 400.000 har flyktet fra kamper på Filippinene
SA170630 Foto : Koji Harada / Kyodo News / AP / NTB scanpix ¶ | « Strafferen » runder ett år ved makten på Filippinene
DN170627 Størst støtte får Trump i Filippinene , der 69 prosent tror han gjør det rette i utenrikspolitikken, men der fikk Obama hele 94 prosent av befolkningens tiltro med sin politikk.
AA170627 Størst støtte får Trump i Filippinene , der 69 prosent tror han gjør det rette i utenrikspolitikken, men der fikk Obama hele 94 prosent av befolkningens tiltro med sin politikk.
VG170625 Nå vil senatoren fra Filippinene forsvare sin WBO-tittel i weltervekt mot australske Jeff Horn ( 29 ) foran 50.000 tilskuere i Brisbane.
VG170625 Han ble også eskortert av personell fra militæret på Filippinene .
DB170623 - De kan etablere seg på flere steder i Nord-Afrika, i Somalia, men også helt over til Filippinene og Jemen.
AP170623https://www.aftenposten.no/okonomi/i/XVMpx/Hoyest-andel-kontantstotte-blant-EU-foreldre Med bakgrunn fra Filippinene , Irak og Kosovo er andelen rund 60 prosent.
AP170623https://www.aftenposten.no/okonomi/i/XVMpx/Hoyest-andel-kontantstotte-blant-EU-foreldre Andelen økte i fjor særlig mye blant barn med bakgrunn fra Filippinene .
AP170623https://www.aftenposten.no/okonomi/Hoyest-andel-kontantstotte-blant-EU-foreldre-623823b.html Med bakgrunn fra Filippinene , Irak og Kosovo er andelen rund 60 prosent.
AP170623https://www.aftenposten.no/okonomi/Hoyest-andel-kontantstotte-blant-EU-foreldre-623823b.html Andelen økte i fjor særlig mye blant barn med bakgrunn fra Filippinene .
SA170621 | Gisler unnslapp opprørere på Filippinene
SA170621 Over 30 gisler har unnsluppet IS-tilknyttede opprørere sør på Filippinene , ifølge kilder i militæret i landet.
SA170621 Filippinenes president Rodrigo Duterte har innført unntakstilstand sør på Filippinene , der regjeringsstyrker ( bildet ) jakter på IS-tilknyttede opprørere.
DB170621 Pigcawayan ligger på øya Mindanao sør på Filippinene der det de siste fem ukene har pågått kamper mellom sikkerhetsstyrker og militante islamister.
DB170621 Gisseldramaet ved en skole på Filippinene er over, ifølge en talsmann for forsvaret i landet.
AA170621 | Sivile tatt som gisler av opprørere på Filippinene
AA170621 Minst tolv sivile skal være tatt som gisler av flere hundre væpnede opprørere som har angrepet tre landsbyer sør på Filippinene .
AA170621 Ifølge brigadegeneral Restituto Padilla kommer opprørerne trolig fra Bangsamoro islamistiske frihetskjempere ( BIFF ), en av fire opprørsgrupper i Mindanao-regionen sør på Filippinene som har sverget troskap til IS.
AA170621 | IS-tro islamister har stormet skole på Filippinene
AA170621 Pigcawayan ligger på øya Mindanao sør på Filippinene der det de siste fem ukene har pågått kamper mellom sikkerhetsstyrker og militante islamister.
AA170621 Gisseldramaet ved en skole på Filippinene er over, ifølge en talsmann for forsvaret i landet.
AA170621 | Gisler unnslapp opprørere på Filippinene
AA170621 Over 30 gisler har unnsluppet IS-tilknyttede opprørere sør på Filippinene , ifølge kilder i militæret i landet.
DB170620 I Indonesia, Kina, Filippinene , Malaysia, Thailand og Vietnam kan du ofte bli tilbudt produkter av elfenben og havskillpaddeskall.
VG170616 Nå har hun altså nådd 100 millioner følgere på tjenesten, omtrent like mange mennesker som det bor på Filippinene .
VG170615 Man kan fordype seg i Syria, Libya, Somalia, Jemen, Nigeria, Filippinene , Sør-Sudan, Balkan eller et av de andre konfliktområdene.
DB170615 ¶ SKUTT : Adam Harvey har selv delt røngtenbildet som ble tatt etter at han ble skutt i nakken under en reportasjetur på Filippinene .
DB170615 Mindanao utgjør omtrent en tredel av Filippinene , ifølge NTB.
DB170615 LUFTANGREP : 89 opprørere er drept i kamp med sikkerhetsstyrker på Filippinene den siste uken, ifølge hæren.
DB170615 Islamistgruppe på Filippinene har løslatt Kjartan Sekkingstad ¶
DB170615 Harvey, som er ABC Australias Indonesia-korrespondent, ble sendt til Filippinene for å dekke de pågående kampene mellom regjeringsstyrker og selverklærte IS-soldater i de militante islamistiske gruppene Abu Sayyaf og Maute.
DB170615 Erklærer unntakstilstand etter sammenstøt med IS-støttespillere på Filippinene
DB170615 Det finnes i grunn få håndfaste bevis på trafikk mellom Midtøsten og Filippinene , sier Røkkum. 129 drept i harde kamper på Filippinene ¶
DB170615 Der skal de ha tatt over 100 gisler, ifølge militæret på Filippinene .
DB170615 ( Dagbladet ) : Journalisten Adam Harvey ble skutt i nakken da han skulle dekke de harde kampene som pågår sør på Filippinene denne uka.
DB170615 129 drept i harde kamper på Filippinene
VG170610 | Reuters : Amerikanske soldater hjelper Filippinene med å nedkjempe IS ¶
VG170610 Hundrevis av væpnede IS-tilhengere gikk nylig til angrep på byen, som ligger på øya Mindanao i de muslimskbefolkede områdene sør i Filippinene .
SA170610 | Reuters : Amerikanske soldater hjelper Filippinene med å nedkjempe IS ¶
AA170610 | Reuters : Amerikanske soldater hjelper Filippinene med å nedkjempe IS ¶
AA170610 Hundrevis av væpnede IS-tilhengere gikk nylig til angrep på byen, som ligger på øya Mindanao i de muslimskbefolkede områdene sør i Filippinene .
VG170606 Wesley So ble født på Filippinene i 1993, som sønn av William og Eleanor So.
VG170604 Politiet på Filippinene skal ha startet egen etterforskning av bakmennene, som skal ha blitt identifisert gjennom elektroniske spor i Norge.
AA170604 - I dag blir Daesh skjøvet ut fra sitt fødested Irak og Syria og flytter til andre land, til Afghanistan, Pakistan og også Filippinene og europeiske land, sa Khamenei i en TV-tale søndag.
VG170603 Kriger mot terror : 61 islamister drept på Filippinene
VG170603 - Han la seg på sengen, dekket seg med et tykt teppe, helte tilsynelatende bensin på seg selv og tente på, opplyste politisjefen på Filippinene , Ronald delene Rosa.
DN170603 - Han la seg på sengen, dekket seg med et tykt teppe, helte tilsynelatende bensin på seg selv og tente på, opplyste politisjefen på Filippinene , Ronald dela Rosa.
AA170603 - Han la seg på senga, dekket seg med et tykt teppe, helte tilsynelatende bensin på seg selv og tente på, opplyste politisjefen på Filippinene , Ronald dela Rosa.
SA170602 Samtidig samtaler president Duterte på Filippinene med russerne, mens Vietnam blir sterkere knyttet til USA i forsvarsspørsmål.
DB170602 I 2015 ble det gitt 1 336 oppholdstillatelser for au pair'er i Norge, nesten 90 prosent av dem fra Filippinene .
DB170602 Fra Filippinene
DB170602 Av de om lag 7 000 au pairene som har kommet til Norge de siste fem årene, er 85 prosent fra Filippinene , går det fram av komitéinnstillingen.
AP170602 IS-krigere « utførte Manila-angrepet i Filippinene », meldte terrorgruppen kort tid etter gjennom sitt propagandaorgan Amaq.
AP170602 IS hevder gruppen sto bak brannen som kostet 36 mennesker livet i et kasino på Filippinene .
AA170602 Hans første utenlandsreise gikk til Thailand, Malaysia og Indonesia, og han har også besøkt Kina og Filippinene .
AA170602 20 av barna mannen er dømt for overgrep mot, er fra Filippinene .
DB170601 129 drept i harde kamper på Filippinene
AA170601 Siden kampene brøt ut i Marawi sør på Filippinene tirsdag i forrige uke, har 35 soldater, tre politifolk og 24 sivile mistet livet, ifølge myndighetene.
VG170531 * I 2015 ble det gitt 1336 oppholdstillatelser for au pairer i Norge, nesten 90 prosent av dem fra Filippinene .
SA170531 | Nordmann tiltalt for voldtekt og menneskehandel på Filippinene
SA170531 Mannen sitter fengslet i Laoag helt nord på øya Luzon på Filippinene , og er tiltalt for å ha voldtatt og drevet menneskehandel med en 16 år gammel jente, melder NRK.
SA170531 Han hevder at han var i Norge da overgrepene han er tiltalt for på Filippinene skjedde.
SA170531 En 58 år gammel nordmann er tiltalt for menneskehandel og voldtekt av en 16 år gammel jente på Filippinene , melder NRK.
DB170531 ¶ LUFTANGREP : 89 opprørere er drept i kamp mot sikkerhetsstyrker på Filippinene den siste uka, ifølge hæren.
DB170531 Du kan vinne vanvittige 93 millioner ¶ fra norsk tipping ¶ 89 opprørere er drept i kamp med sikkerhetsstyrker på Filippinene den siste uken, ifølge hæren.
DB170531 19 sivile og 21 soldater er drept siden det brøt ut kamper i byen Marawi sør på Filippinene tirsdag i forrige uke, og 89 opprørere er drept, opplyste hærens talsmann, brigadesjef Restituto Padilla, onsdag.
BT170531 Tall fra Utlendingsdirektoratet ( UDI ) viser at hele 90 prosent av alle au pairer i Norge er fra Filippinene .
BT170531 På 1990-tallet nedla Filippinene forbud mot au-pair-migrasjon til vestlige land.
AA170531 | 129 drept i harde kamper på Filippinene ¶ 89 opprørere er drept i kamp med sikkerhetsstyrker på Filippinene den siste uken, ifølge hæren.
AA170531 | 129 drept i harde kamper på Filippinene ¶ 89 opprørere er drept i kamp med sikkerhetsstyrker på Filippinene den siste uken, ifølge hæren.
AA170531 19 sivile og 21 soldater er drept siden det brøt ut kamper i byen Marawi sør på Filippinene tirsdag i forrige uke, og 89 opprørere er drept, opplyste hærens talsmann, brigadesjef Restituto Padilla, onsdag.
VG170530 Narkojakten på Filippinene : Her må hundrevis av kriminelle kle seg nakne ¶
VG170530 Innmarsjen i byen sør på Filippinene ble omtalt i IS' eget nyhetsbyrå, Amaq.
VG170530 Det nærmeste man kommer er Filippinene , men selv de er langt unna, legger han til.
VG170530 Angrepet skjedde nemlig etter at Filippinene gjennomførte en operasjon for å ta en av de militante lederne, Isnilon Hapilon, som ifølge The New York Times er satt til å være lederen av IS på Filippinene .
VG170530 Angrepet skjedde nemlig etter at Filippinene gjennomførte en operasjon for å ta en av de militante lederne, Isnilon Hapilon, som ifølge The New York Times er satt til å være lederen av IS på Filippinene.
VG170530 | 61 islamister drept på Filippinene : - Duterte kan knuse geriljaen ¶
VG170530 mai marsjerte militante opprørere fra geriljagruppen Abu Sayyaf inn i Marawi på Filippinene og erobret byen etter et blodig angrep.
VG170530 I våre saker er de fleste tilbyderne i vesentlig grad lokalisert på Filippinene .
VG170530 I januar avdekket VG hvordan nordmenn bruker chattetjenester for å bestille direktesendte overgrep av barn fra Filippinene .
VG170530 I april var etterforskere fra Operasjon Dark Room på Filippinene sammen med etterforskere fra voldtektsgruppen på Kripos.
FV170530 De fleste er lokalisert på Filippinene .
DB170530 ¶ BESTILLER OVERGREP : En siktet nordmann i Dark Room-saken bestiller direktesendt overgrep fra en person på Filippinene .
DB170530 « Hello » skriver nordmannen til en person på Filippinene .
DB170530 Politiet viser blant annet fram en chat der en siktet norsk mann bestiller det de beskriver som overgrep på Filippinene .
DB170530 I flere saker politiet har etterforsket blir små barn på Filippinene seksuelt misbruk foran kamera.
DB170530 Hva vil du gjøre med henne ? » spør personen på Filippinene .
DB170530 Gjerningspersonene på Filippinene har gjerne solgt overgrep til en rekke personer bosatt i ulike vestlige land, og gjerningspersonene tilbyr ofte overgrep mot flere ulike barn.
DB170530 De fleste tilbyderne er på Filippinene .
DB170530 ARRESTERT : Den 53 år gamle amerikaneren, bosatt på Filippinene , ble pågrepet i en razzia 20. april.
DB170530 - Gjennom etterforsking ser vi at både tilbud og etterspørsel av livestreaming av seksuelle overgrep mot barn fra blant annet Filippinene øker, og det er all grunn til å tro at det vil bli flere saker i framtida, mener politiet.
DB170530 I våre saker er de fleste tilbyderne i vesentlig grad lokalisert på Filippinene .
DA170530 Et annet eksempel fra etterforskningen er et kort utdrag fra en chat, hvor en norsk mann bestiller en seks år gammel jente som skal utsettes for overgrep : « Hva vil du gjøre med henne », spør tilbyderen på Filippinene .
DA170530 Direktestrømmingen skjer blant annet fra Filippinene .
BT170530 De fleste er lokalisert på Filippinene .
AP170530 De fleste er lokalisert på Filippinene .
AP170530 De fleste er lokalisert på Filippinene .
AA170530 Militærsjefen på Filippinene opplyser at tre malaysiere, en indonesier og muligens arabiske ekstremister er drept i Marawi.
AA170530 ( ©NTB ) ¶ | Filippinene : Minst fire fremmedkrigere drept ¶
AA170530 Direktestrømmingen skjer blant annet fra Filippinene .
DB170529 ¶ IS : Mennesker og grupper tilknyttet IS har infiltrert nøkkelområder i byen Marawi i Filippinene .
DB170529 Kampene sør på Filippinene startet tirsdag forrige uke da myndighetene forsøkte å ta Isnilon Hapilon, en filippinsk militant som hevdes å være leder for IS i Sørøst-Asia.
DB170529 I løpet av den siste uka har minst 103 personer mistet livet i Marawi City på øya Mindanao sør i Filippinene .
DB170529 - Det finnes ganske mange ulike muslimske grupperinger sør i Filippinene .
DB170529 september 2016, og Lid mistenkte at noen hadde betalt løsepenger for løslatelsen, noe som seinere ble bekreftet av familien til hans avdøde kone på Filippinene .
AA170529 ( ©NTB ) ¶ | Filippinene : - Marawi er under kontroll ¶
VG170528 Han er en av yndlingene til Islam Net, og deltok ved « fredskonferansen » deres i 2010, men noe mindre populær i Storbritannia, USA, Australia, Tyskland, Kenya, Bangladesh, Filippinene og Danmark, hvor han er nektet innreise grunnet sine ekstreme synspunkter og terrorismekoblinger.
DB170528 Voldgiftsprosessen ble initiert av Filippinene i januar 2013.
DB170528 Kampen om dette revet i Sør-Kinahavet har ført til sjøslag tidligere - nå ypper Kina på seg Filippinene
DB170528 Beijings omfattende territorialkrav i Sør-Kinashavet utfordres også av Brunei, Malaysia, Filippinene og Vietnam og Taiwan.
DB170528 Asia-Stillehavsregionen står overfor flere territoriale tvister i Sør-Kinahavet og Øst-Kinahavet som involverer Kina, Japan, Vietnam og Filippinene .
AA170528 | Nær hundre drept i kamper på Filippinene
AA170528 Nærmere hundre mennesker, blant dem 18 sivile, er drept i kamper om den islamistkontrollerte byen Marawi sør på Filippinene , opplyser hæren og politiet.
AA170528 - Inntil politiet og de væpnede styrkene sier at Filippinene er trygt, vil unntakstilstanden fortsette.
AA170528 Militante islamister som kjemper mot sikkerhetsstyrker i byen Marawi sør på Filippinene , har drept 19 sivile, opplyser forsvaret i landet.
AA170528 Abu Sayyaf har i lang tid kjempet mot regjeringsstyrker sør på Filippinene .
AA170528 ( ©NTB ) ¶ | 19 sivile drept av islamister på Filippinene
DB170527 Tusenvis av innbyggere flykter fra Marawi sør på Filippinene etter at Abu Sayyaf-opprørere gikk til angrep onsdag denne uka.
DB170527 Den islamistiske opprørsgruppen Abu Sayyaf har i lang tid kjempet mot regjeringsstyrker sør på Filippinene .
DB170526 En politisjef på Filippinene , som ifølge president Rodrigo Duterte ble halshogd av Abu Sayyaf-opprørere, sier selv at han er i god behold.
DB170526 Abu Sayyaf har i lang tid kjempet mot regjeringsstyrker sør på Filippinene .
AP170526https://www.aftenposten.no/kultur/20-ar-med-reality-TV-Vi-ler-nar-de-dummer-seg-ut-og-foler-oss-bra-nar-vi-vet-bedre-621002b.html Den ble spilt inn på Filippinene .
AP170526 Den ble spilt inn på Filippinene .
AA170526 Utenriksdepartementet har utstedt reiseråd for hele 47 land, blant dem Filippinene , India, Thailand, Saudi-Arabia, Israel, Tyrkia, Russland og Kenya.
VG170525 Onsdag fortsatte forargelsen, da Trump i samtale med Filippinenes president Rodrigo Duterte fortalte om to atomubåter som amerikanerne har i området rundt Filippinene , i forbindelse med en diskusjon om Nord-Korea.
AP170525 | Mange drept i kamper mot Abu Sayyaf-opprørere på Filippinene
AP170525 Minst 44 mennesker er drept i kamper mellom soldater og islamistgruppen Abu Sayyaf i byen Marawi på Filippinene , ifølge kilder i militæret i landet.
AP170525 Abu Sayyaf har i lang tid kjempet mot regjeringsstyrker sør på Filippinene .
AA170525 Kravene bestrides av Brunei, Malaysia, Filippinene , Vietnam og Taiwan.
AA170525 | Mange drept i kamper mot Abu Sayyaf-opprørere på Filippinene
AA170525 Minst 44 mennesker er drept i kamper mellom soldater og islamistgruppen Abu Sayyaf i byen Marawi på Filippinene , ifølge kilder i militæret i landet.
AA170525 Abu Sayyaf har i lang tid kjempet mot regjeringsstyrker sør på Filippinene .
VG170524 | Duterte erklærer unntakstilstand sør på Filippinene
VG170524 Mindanao utgjør omtrent en tredel av Filippinene .
VG170524 Filippinene får mer narko-kritikk : Her må hundrevis av kriminelle kle seg nakne ¶
DB170524 Og klar beskjed om at Filippinene kan fikse det landet selv trenger å få fikset sammen med Russland og Kina.
DB170524 Mindanao utgjør omtrent en tredel av Filippinene .
DB170524 Hevder politimenn står bak drapsbølge i Filippinene : - Vi er bare engler som gjør det Gud har skapt oss for ¶
DB170524 FN vil at Filippinene etterforsker egen president for drap ¶
AP170524 Fakta : Filippinene
AP170524 Duterte sier at unntakstilstand på Mindanao nå er nødvendig for å bevare republikken Filippinene og beskytte folket.
AP170524 De to lederne har blant annet drøftet mulighetene for at Filippinene kan få en avtale med Russland om leveranser av moderne våpen til bruk mot den islamistiske geriljaen som opererer sør i øyriket.
AA170524 Tusenvis av innbyggere flykter fra Marawi sør på Filippinene etter at opprørere knyttet til IS gikk til angrep, og landets president innførte unntakstilstand.
AA170524 Regionen utgjør en tredel av Filippinene og har 20 millioner innbyggere.
AA170524 Opprørerne har også bortført en katolsk prest og minst tolv kirkegjengere og ansatte, opplyser en talsmann for den katolske kirken på Filippinene .
AA170524 Den islamistiske opprørsgruppen Abu Sayyaf har i lang tid kjempet mot regjeringsstyrker sør på Filippinene .
AA170524 | Prest og kirkegjengere bortført på Filippinene
AA170524 Erkebiskop Socrates Villegas og en talsmann for den katolske kirke på Filippinene bekrefter hendelsen.
AA170524 En katolsk prest og flere kirkegjengere er bortført fra en katedral av væpnede menn i byen Marawi sør på Filippinene .
AA170524 | Duterte : Politisjef halshogd av islamistiske opprørere sør på Filippinene
AA170524 En politisjef i byen Malabang på Filippinene er halshogd av ytterliggående islamister, opplyser president Rodrigo Duterte.
AA170523 Deretter kommer Filippinene , Ukraina og Brasil med en kvinneandel på over 75 prosent. 30 prosent av dem som fikk norsk statsborgerskap i 2016, var barn.
VG170522 Utenfor EUs grenser sitter populister i en eller annen form med makten i Tyrkia, Russland, Egypt, India, Filippinene og, naturligvis, USA.
DB170519 Duoen traff hverandre på en fest i Hong Kong sent i 1994, og i mai året etter gikk prinsen ned på kne og fridde på en romantisk ferie til Filippinene .
BT170518 | Duterte innfører røykeforbud på Filippinene
AA170518 | Duterte innfører røykeforbud på Filippinene
AA170517 Feiring : Foran fra venstre : Tofik Abbas fra Oromia, som er en del av Etiopia, Fate fra samme område, Shemsa Rousso Eve fra Burundi, Amina Awaays Mahammed fra Somalia, ordfører Rita Ottervik, Roselle Dela Fuente fra Filippinene og Aniceta Ormberg fra Filippinene .
AA170517 Feiring : Foran fra venstre : Tofik Abbas fra Oromia, som er en del av Etiopia, Fate fra samme område, Shemsa Rousso Eve fra Burundi, Amina Awaays Mahammed fra Somalia, ordfører Rita Ottervik, Roselle Dela Fuente fra Filippinene og Aniceta Ormberg fra Filippinene.
VG170512 Arbeiderne skal være fra Filippinene , Marokko, India, Egypt, Tyrkia, Irak og Syria, og de skal ha blitt holdt som fanger i åtte måneder, ifølge påtalemyndigheten.
VG170512 | Kvinner pågrepet for å ha strømmet overgrepsvideoer av barn på Filippinene
VG170512 En amerikansk mann ble pågrepet på Filippinene i slutten av april, mistenkt for å ha vært operatør for seksuelle fremstillinger av barn på nett.
DN170512 Arbeiderne skal være fra Filippinene , Marokko, India, Egypt, Tyrkia, Irak og Syria, og de skal ha blitt holdt som fanger i åtte måneder, ifølge påtalemyndigheten.
AA170512 | Kvinner pågrepet for å ha strømmet overgrepsvideoer av barn på Filippinene
DB170511 Jobben til Gooris har tatt henne til reisemål over hele verden, og hun har lagt ut bilder fra blant annet Spania, USA, Filippinene , Østerrike, Thailand, Sveits, Curacao og Hellas for å nevne noen land.
DB170509 ¶ ARRESTERT : Den 53 år gamle amerikaneren, bosatt på Filippinene , ble pågrepet i en razzia 20. april.
DB170509 TILTALT : Den 54-år gamle mannen fra Melbourne flyttet fra jobb og familie, og bosatte seg på Filippinene .
DB170509 Han skal ha svindlet til seg flere millioner norske kroner, og bosatte seg så på Filippinene .
DB170509 Funnet hos 53-åringen skulle vise seg å bli et av de største av sitt slag noen sinne på Filippinene .
DB170509 Etter hvert som infrastrukturen blir bedre på Filippinene , har også antallet overgrep av denne typen skutt i været.
DB170509 De har snakket med Scott Peeler, en tidligere ungdomsskolelærer fra Massachusets i USA, som har innrømt at han forsøkte å kjøpe tilgang til en slik videostrøm fra FIlippinene .
DB170509 april banket det på døra til en 53 år gammel mann fra Illinois i USA, men bosatt i Mabalacat utenfor Manila på Filippinene .
DB170508 Og han har invitert den kontroversielle presidenten på Filippinene Rodrigo Duterte, som oppfordrer dødsskvadroner til å drepe narkomane, til Det hvite hus.
DA170508 Men på andre og tredjeplass ligger Filippinene og Thailand, og India, USA og Russland er også inne på lista - altså land som i svært liten grad produserer flyktninger som kommer til Norge.
AA170508 Øvelsene, som ble innledet på Filippinene mandag, utelukker territorialforsvar og konsentrerer seg i stedet om humanitær hjelp og antiterrorisme. 5.400 amerikanske og filippinske soldater deltar i øvelsen, omtrent halvparten sammenlignet med fjoråret.
AA170508 | USA og Filippinene i gang med årlig militærøvelse ¶
AA170508 USA og Filippinene har innledet sin årlige felles militærøvelse på Filippinene .
AA170508 USA og Filippinene har innledet sin årlige felles militærøvelse på Filippinene.
AA170508 USA og Filippinene ha vært allierte i lang tid, og øvelsen er ment å sikre godt samspill i styrkene deres. ( ©NTB ) ¶
AA170508 Katastrofeberedskap er hovedfokuset i år, etter instrukser fra president Rodrigo Duterte om å gjøre Filippinene mer uavhengig fra USA.
AA170508 Tirsdag var turen kommet til Filippinene .
AA170508 Kina støttet på sin side Filippinene og omtalte narkotika som « menneskehetens fiende ».
AA170508 - Det finnes ingen bølge av drap på Filippinene , sa han.
AA170508 Filippinene hadde sendt senator Alan Cayetano, majoritetsleder av andrekammeret i landets nasjonalforsamling, for å forsvare politikken.
AP170506https://www.aftenposten.no/verden/USA-har-tidligere-markedsfort-seg-som-en-spreder-av-demokrati-Donald-Trump-skryter-av-diktatorer-620498b.html Nå er det tre millioner narkomane på Filippinene .
AP170506https://www.aftenposten.no/verden/USA-har-tidligere-markedsfort-seg-som-en-spreder-av-demokrati-Donald-Trump-skryter-av-diktatorer-620498b.html FNs høykommissær for menneskerettigheter har bedt Filippinene om å etterforske presidenten.
AP170506 Nå er det tre millioner narkomane på Filippinene .
AP170506 FNs høykommissær for menneskerettigheter har bedt Filippinene om å etterforske presidenten.
AP170506 Nå er det tre millioner narkomane på Filippinene .
AP170506 FNs høykommissær for menneskerettigheter har bedt Filippinene om å etterforske presidenten.
DN170503 De siste dagene har han vært på telefonen med lederne for Filippinene , Singapore og Thailand.
VG170502 * President Rodrigo Duterte på Filippinene anklages for å ha godkjent flere hundre utenomrettslige henrettelser i forbindelse med sin kamp mot narkotika.
AA170502 Philips er også nektet innreise til Storbritannia, Tyskland, Australia, Kenya, Bangladesh og Filippinene .
VG170430 PRESIDENT : Rodrigo Duterte vant presidentvalget på Filippinene i mai i fjor.
AA170429 | Tsunamivarsel opphevet etter kraftig jordskjelv på Filippinene
AA170429 Et jordskjelv med styrke på 7,2 utløste tsunamivarsler på Filippinene , som senere har blitt opphevet.
SA170428 | Tsunamivarsel opphevet etter kraftig jordskjelv på Filippinene
SA170428 Et jordskjelv med styrke på 7,2 utløste tsunamivarsler på Filippinene , som senere har blitt opphevet.
VG170426 | Nordmann pågrepet for voldtekt på Filippinene
VG170426 Utenrikstjenesten er kjent med at en norsk borger er fengslet på Filippinene , opplyser pressetalsperson Kristin Enstad i UD til VG.
VG170426 Han skal ha holdt seg i skjul på Filippinene siden i august i fjor, før han ble arrestert denne uken.
VG170426 En nordmann i 50-årene er arrestert på Filippinene .
DB170426 Utenriksdepartementet ( UD ) opplyser at de er kjent med at en norsk borger er fengslet på Filippinene .
DB170426 ( Dagbladet ) : En nordmann på 58 år er pågrepet på Filippinene , siktet for å ha voldtatt en 17 år gammel hushjelp, og er også mistenkt for menneskehandel, melder NRK.
AA170426 | Nordmann pågrepet for voldtekt på Filippinene
AA170426 Nordmannen skal være bosatt nord på Filippinene , men ble pågrepet i en by lenger sør, der han skal ha holdt seg i skjul for myndighetene siden i august i fjor.
AA170426 En 58 år gammel nordmann er pågrepet og mistenkt for voldtekt på Filippinene , ifølge filippinske medier.
AA170426 58-åringen, som er gift og har fast bopel på Filippinene , skal ha voldtatt en 17 år gammel hushjelp.
VG170424 Alle som støtter ikkespredning bør prise seg lykkelige over at fremvoksende stormakter som Brasil og Filippinene nå prøver å avskaffe det kjernefysiske klassesamfunnet heller enn å foreta en klassereise. ( 2 ) Påstanden om at atomvåpen ikke må forbys fordi et forbud kan skape splid i det internasjonale samfunnet er heller ikke spesielt overbevisende.
DN170424 Målet er å innta 20 andre land i løpet av kort tid, blant annet Japan, Spania, Frankrike, Tyskland og Filippinene .
DB170424 Historien har også gått viralt på Filippinene hvor Magasinet tilslutt klarer å spore opp « Gutten i plastposen ».
AA170424 Politiet på Filippinene har tidligere erkjent at flere tusen mennesker er blitt drept i politiaksjoner rettet mot narkotikahandel.
AA170424 En advokat på Filippinene ber Den internasjonale straffedomstolen ( ICC ) etterforske landets president Rodrigo Duterte for massedrap.
DN170423 Utover det vil regler på områder som offentlig anskaffelse og åndsverk bidra til å presse på for høyere standarder i en eventuell RCEP-avtale med blant annet Kina, Indonesia og Filippinene .
AA170423 I desember dømte Bergen tingrett en 66 år gammel mann til åtte års fengsel for nettovergrep mot til sammen 62 barn i Norge og på Filippinene . ( ©NTB ) ¶
DB170420 I tillegg beskrives rettsforfølgelser gjort over store deler av verden, blant annet i land som Hellas, Filippinene og Polen.
DB170420 Jeg var med da terrortrusselen mot Norge kom i 2014, under kidnappingssaken i Syria og på Filippinene .
AP170420 De mener det er helt feil å fremstille demokratiet som døende, til tross for utviklingen i land som Tyrkia, Russland, Kina, Tyrkia, Egypt, Filippinene og India.
AA170419 Dødstallet etter at en buss kjørte utenfor en skrent og falt minst 24 meter på Filippinene har steget til 31.
AA170419 ( ©NTB ) ¶ | 31 døde i bussulykke på Filippinene
DB170418 Rømmingsplanen var opprinnelig Australia, men Dina kom seg aldri lengre enn til Filippinene .
VG170417 Den påfølgende dag står vi atter i Stadtkirche og kan ikke annet, idet en kongregasjon av biskoper fra Latin-Amerika, Afrika og Filippinene omslutter oss.
DB170416 De tre byene Kuala Lumpur i Malaysia, Ho Chi Minh-byen i Vietnam og Manila på Filippinene er de tre storbyene som kommer billigst ut i Forex banks storbyindex for våren 2017.
DB170414 ¶ FÅR KJEFT : Denne treningsvideoen fra Filippinene har ført til rasismeanklager mot mattelærer og modell Pietro Boselli.
DB170414 Nå er den italienske modellen og mattelæreren i hardt vær, etter at han i forrige uke postet en treningsvideo fra Filippinene .
DB170414 De representerer kjendiser på Filippinene og har en dyp forståelse av media og kulturen i landet.
AA170413 En mann blir pisket i et hellig rituale for å bli kvitt sine synder i Mandaluyong, Manila, Filippinene .
BT170412 | Abu Sayyaf-leder drept på Filippinene
AA170412 | Abu Sayyaf-leder drept på Filippinene
DB170411 Frilansfotograf Daniel Berehulak får Pulitzer-pris for sin bildereportasje i The New York Times som viser hvordan narkokrigen på Filippinene rammer folket.
AA170411 Fire soldater og fem antatte Abu Sayyaf-islamister er drept i sammenstøt på en populær turistøy sentralt på Filippinene .
AA170410 - Midtøsten er fortsatt en viktig region for Filippinene , til tross for de økonomiske utfordringene med den fallende oljeprisen, sier Hjayceelyn Quintana i utenriksdepartementet før reisen.
DB170407 - De er opprinnelig fra Filippinene , og det dreier seg om både kvinner og menn.
AA170407 - De er opprinnelig fra Filippinene , og det dreier seg om både kvinner og menn.
SA170406 Det landet som har opplevd den største nedgangen i andelen røykere, er Brasil, mens det i Indonesia, Bangladesh og Filippinene ikke er noen endring fra 1990 til 2015.
SA170406 De fire landene pluss Tyskland, Indonesia, Bangladesh, Filippinene , Japan og Brasil står for to tredeler av tobakksforbruket i verden. ( ©NTB ) ¶
DN170406 De er opprinnelig fra Filippinene , og det dreier seg om både kvinner og menn.
DB170406 Vietnam, Filippinene og Malaysia styrer ulike øyer i øygruppen i dag.
DB170406 Ifølge Washington Post sier Duterte at han har beordret militærstyrkene til å reise det filippinske flagget på alle øyer, rev og skjær som Filippinene mener tilhører dem - det vil i utgangspunktet si alle Spratlyøyene.
DB170406 Både Filippinene , Kina, Taiwan, Malaysia, Brunei og Vietnam gjør krav på hele eller deler av denne øygruppa.
DB170406 Brunei, Filippinene , Kina, Malaysia, Taiwan og Vietnam gjør krav på hele eller deler av Spratlyøyene, en gruppe med over 750 øyer og rev.
DB170406 ( Dagbladet ) : CNN skriver at Filippinenes president Rodrigo Duterte har beordret det filippinske militæret til å okkupere alle øyer i Sørkinahavet, som Filippinene mener er fillipinske.
DB170406 Filippinene har stevnet Kina for Den internasjonale domstolen i Haag, men Beijing mener domstolen ikke har noen beslutningsrett i spørsmålet.
DB170406 750 småøyer, korallrev og skjær, spredt ut over et stort område mellom sørlige Vietnam og Filippinene .
DB170406 Han sier til forskjell fra politiet at alle de 14 pågrepne kommer fra samme land - Filippinene .
AP170406 Stein Tønnesson, seniorforsker ved PRIO, forteller at Filippinene allerede lenge har okkupert Pagasa-øya.
AP170406 Har okkupert ni øyer og skjær ¶ Filippinene okkuperer allerede ni ubebodde øyer, skjær eller rev i Sør-Kinahavet, blant dem et gammelt transportskip som har gikk på en grunne sent på 90-tallet og i dag huser en liten kontingent filippinske soldater.
AP170406 - Når det gjelder okkupasjon av disse øyene, har de andre landene investert mye mer i å bygge ut på sine øyer enn det Filippinene har gjort.
AP170406 Filippinene har vært alliert med USA, siden landet ble uavhengig i 1946.
AA170406 | Intensjonsavtale om våpenhvile på Filippinene
AA170406 Det landet som har opplevd den største nedgangen i andelen røykere, er Brasil, mens det i Indonesia, Bangladesh og Filippinene ikke er noen endring fra 1990 til 2015.
AA170406 De fire landene pluss Tyskland, Indonesia, Bangladesh, Filippinene , Japan og Brasil står for to tredeler av tobakksforbruket i verden. ( ©NTB ) ¶
AA170406 Styrkene skal sendes til et område som både Filippinene og flere andre land har gjort krav på.
AA170406 Både Kina, Taiwan, Vietnam og Malaysia har i tillegg til Filippinene krevd hele eller deler av Spratlyøyene, som består av flere hundre små øyer, korallrev og undervannsskjær. ( ©NTB ) ¶
DB170405 Kokosoljen kommer fra nøttene på kokospalmen, som blant annet vokser ved kysten i Indonesia og på Filippinene .
AA170405 En uavhengig undersøkelse viser at 76 prosent av befolkningen på Filippinene i dag har tillit til president Rodrigo Duterte, mot 83 prosent i desember.
DB170402 Åtte av de savnede er fra Sør-Korea og 14 er fra Filippinene .
AP170402https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-verdens-billigste-storby-10021b.html Manila, Filippinene
AP170402https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-verdens-billigste-storby-10021b.html Dermed er byen noe billigere enn Ho Chi Minh-byen i Vietnam og Manila på Filippinene .
AP170402 Manila, Filippinene
AP170402 Dermed er byen noe billigere enn Ho Chi Minh-byen i Vietnam og Manila på Filippinene .
DB170330 Og hjemme på Filippinene fryktet familien det aller verste.
AP170327 Jenter og kvinnelige lærere er blitt gjenstand for direkte angrep i minst 16 land siden 2013, blant dem Afghanistan, Bahrain, Bangladesh, Egypt, India, Irak, Palestina, Libya, Mali, Nigeria, Pakistan, Filippinene , Sør-Sudan, Syria og Jemen, viser rapporten.
AA170327 Jenter og kvinnelige lærere har blitt gjenstand for direkte angrep i minst 16 land siden 2013, blant dem Afghanistan, Bahrain, Bangladesh, Egypt, India, Irak, Palestina, Libya, Mali, Nigeria, Pakistan, Filippinene , Sør-Sudan, Syria og Jemen, viser rapporten.
VG170323 Det er ikke helt klart hvem Duterte referer til denne gangen, men han har blitt sitert tidligere denne uken da han gikk ut mot europeiske parlamentarikere som godkjente et vedtak for å stoppe Filippinene i å gjeninnføre dødsstraff.
VG170323 Av ASEAN-landene er det kun Kambodsja og Filippinene som har avskaffet dødsstraff.
DN170323https://www.dn.no/nyheter/2017/03/23/1541/Utenriks/vi-ma-vente-oss-mer-terror Brorparten av terroren og dødsfallene skjer langt utenfor Europa, særlig i Midtøsten og i land som Irak, Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Nigeria, Somalia, Libya og Filippinene .
DN170323 Brorparten av terroren og dødsfallene skjer langt utenfor Europa, særlig i Midtøsten og i land som Irak, Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Nigeria, Somalia, Libya og Filippinene .
DN170323 Det er ikke helt klart hvem Duterte referer til, men han har blitt sitert tidligere denne uken da han gikk ut mot europeiske parlamentarikere som godkjente et vedtak for å stoppe Filippinene i å gjeninnføre dødsstraff.
DN170323 Av ASEAN-landene er det kun Kambodsja og Filippinene som har avskaffet dødsstraff.
DB170323 Det er ikke helt klart hvem Duterte referer til, men han har blitt sitert tidligere denne uken da han gikk ut mot europeiske parlamentarikere som godkjente et vedtak for å stoppe Filippinene i å gjeninnføre dødsstraff.
DB170323 Av ASEAN-landene er det kun Kambodsja og Filippinene som har avskaffet dødsstraff.
AP170322 De kommer fra New Zealand, Angola og Filippinene : Hva har de til felles ?
BT170320 VELSTÅENDE : Under feltarbeid på Filippinene ble Bikova overrasket over at enkelte au pairer kom fra velstående familier.
AP170320 Siden Rodrigo Duterte ble valgt som president i Filippinene i mai i fjor, har han foretatt et diplomatisk skifte fra USA til Kina.
AP170320 Ser mot Kina etter hundre års ekteskap med USA ¶ Filippinene var kontrollert av USA i en periode på nesten femti år.
AP170320 Han sier til Financial Times at det er noe symbolsk med bananeksporten fra Filippinene til Kina.
AP170320 Dette har nå gitt Filippinene en gevinst i form av økt salg av tropisk frukt, skriver Financial Times.
AP170320 - De symboliserte bruddet i forholdet mellom Filippinene og Kina.
AP170318https://www.aftenposten.no/verden/Nazi-anklager-i-fleng-i-verdenspolitikkens-elitedivisjon-617189b.html Filippinenes president Rodrigo Duterte sto i fjor høst for en spesiell variant av fenomenet - han hitlet seg selv : - Tyskland hadde Hitler, Filippinene har meg, sa han om sin krig mot narkoselgere og narkomane.
AP170318 Filippinenes president Rodrigo Duterte sto i fjor høst for en spesiell variant av fenomenet - han hitlet seg selv : - Tyskland hadde Hitler, Filippinene har meg, sa han om sin krig mot narkoselgere og narkomane.
VG170317 Dekadent festing : På Hotel Makati Shangri La, i Filippinene , hadde offiserene angivelig fest i flere dager med « roterende karusell av prostituerte ».
VG170317 Nielsen forteller at episoden skjedde hjemme hos samboeren og deres fem felles barn i Manila på Filippinene den første mandagen i mars.
VG170317 I dette tilfellet håndteres saken av Samsung i Filippinene , da slike hendelser blir tatt hånd om av Samsung lokalt, opplyser Hanna Brenner til VG.
VG170314 Cruiseskipet befinner seg nå ved Filippinene .
AA170314 Cruiseskipet befinner seg nå ved Filippinene .
AA170312 | Nytt fredshåp for Filippinene etter norsk innsats ¶
AA170312 På møtet i Utrecht var blant andre sjefforhandler Silvestre Bello fra Filippinene og geriljaens forhandler Fidel Agcaoili.
DB170311 FÅ BARN MED BAKGRUNN fra Bosnia eller Filippinene er fattige.
DB170307 Journalist Bernt Jakob Oksnes, som brukte to og et halvt år på serien, klarte å oppspore de sentrale personene i den dramatiske hendelsen, og vi fant til slutt gutten på Filippinene .
DB170307 Vi klarte å oppspore de sentrale personene i den dramatiske hendelsen, og vi fant til slutt gutten på Filippinene .
DB170307 ELV AV PLAST : En plastfylt elv i Manila på Filippinene , fotografert i januar i fjor.
AA170307 Dagen startes likevel på Filippinene .
DB170306 Mens det er langt færre i denne kategorien blant barn med bakgrunn fra India, Bosnia-Hercegovina, Sri Lanka, Filippinene og Vietnam.
DB170306 I 2014 ble det registrert ti drap per 100 000 mennesker i Filippinene , ifølge statistikk fra World Bank.
DA170306 Mens det er langt færre i denne kategorien blant barn med bakgrunn fra India, Bosnia-Hercegovina, Sri Lanka, Filippinene og Vietnam.
AP170306 I den « gode » enden av skalaen blant innvandrerbarn er landene Bosnia-Hercegovina, Sri Lanka, Filippinene og Vietnam.
AA170306 Politiet på Filippinene har offisielt gjenopptatt sin nasjonale krig mot narkotika.
VG170303 Hackingen skal ha blitt oppdaget da Pence kontakter en epost der det fremsto som om Pence og kona var blitt robbet på Filippinene og trengte penger raskt.
VG170303 Nå er det tre millioner rusmisbrukere på Filippinene .
VG170303 Det førte til at FN ba Filippinene etterforske ham for drap.
VG170303 | Filippinene får mer narko-kritikk : Her må hundrevis av kriminelle kle seg nakne ¶
SA170303 Da fikk Pence' kontakter en epost der det fremsto som om Pence og kona var blitt robbet på Filippinene og trengte penger raskt.
DN170303 Da fikk Pence' kontakter en epost der det fremsto som om Pence og kona var blitt robbet på Filippinene og trengte penger raskt.
DB170303 Da fikk Pence' kontakter en epost der det fremsto som om Pence og kona var blitt robbet på Filippinene og trengte penger raskt.
BT170303 Da fikk Pence' kontakter en epost der det fremsto som om Pence og kona var blitt robbet på Filippinene og trengte penger raskt.
AA170303 Da fikk Pence' kontakter en epost der det fremsto som om Pence og kona var blitt robbet på Filippinene og trengte penger raskt.
AA170303 Da fikk Pence' kontakter en epost der det fremsto som om Pence og kona var blitt robbet på Filippinene og trengte penger raskt.
DB170302 Historien har også gått viralt på Filippinene hvor Magasinet tilslutt klarer å spore opp « Gutten i plastposen ».
AA170302 Presidenten på Filippinene kjemper videre i krigen mot narkotika.
AA170302 - Denne beslutningen er inhuman, skamfull og respektløs, skriver Jerome Secilliano, pressesjef for det katolske bisperådet på Filippinene .
AA170302 ( ©NTB ) ¶ | Filippinene ett skritt nærmere dødsstraff ¶
DB170301 Miss Colombia, Ariadna Gutierrez, rakk å la tårene trille og få kronen på hodet, før kontrabeskjeden kom : Det var Miss Filippinene , Pia Alonzo Wurtzbach, som var den riktige vinneren.
DB170301 I realiteten var det Miss Filippinene , Pia Alonzo Wurtzbach, som var den riktige vinneren.
AA170301 Først og fremst i Thailand, og noe fra Filippinene .
DN170227 Også Australia, Brunei, Kambodsja, India, Indonesia, Sør-Korea, Malaysia, New Zealand, Filippinene , Singapore, Thailand og Vietnam deltar i møtene.
AA170227 | Video viser angivelig drap på tysk gissel på Filippinene
AA170227 Kantners tyske kone Sabine ( 59 ) ble like etter funnet drept ved seilbåten, som seilte med tysk flagg i Sulu-provinsen sør på Filippinene .
AA170227 En tysker som har vært holdt som gissel av ytterliggående islamister på Filippinene , skal være halshogd.
AA170227 | Tysk gissel drept av Abu Sayyaf på Filippinene
AA170227 Merz ble like etter funnet drept ved seilbåten, som seilte med tysk flagg i Sulu-provinsen sør på Filippinene .
AA170227 En talsmann for myndighetene på Filippinene bekrefter at Kantner var drept.
AA170227 Ekstremistgruppa Abu Sayyaf på Filippinene har drept en tysk mann som har vært holdt som gissel siden november, bekrefter både filippinske og tyske myndigheter. 70 år gamle Jürgen Kantner ble bortført av den islamistiske Abu Sayyaf-geriljaen i november i fjor mens han og kona Sabine Merz ( 59 ) var på seiltur.
AA170227 Også Australia, Brunei, Kambodsja, India, Indonesia, Sør-Korea, Malaysia, New Zealand, Filippinene , Singapore, Thailand og Vietnam deltar i møtene.
AP170225 En rekke land, Surinam, India, Sør-Afrika, Namibia, Filippinene og flere, har innsett fordelene med å sende ut droner i jakten på tyvjegere, rapporterer Business Insider. 12.
AA170224 | Sentral Duterte-kritiker fengslet på Filippinene
VG170223 Norske Astrid Sehl, en canadier og to andre fra Pakistan og Filippinene ble kjørt avgårde av kidnapperne.
AA170223 En domstol på Filippinene har utstedt arrestordre på en av de fremste kritikerne av president Rodrigo Dutertes narkotikakrig.
VG170220 REVET AV : Taket ble revet av like før 14 mennekser omkom i en bussulykke på Filippinene .
VG170220 | 14 omkom i bussulykke på Filippinene ¶ 14 personer mistet mandag livet i en bussulykke på Filippinene .
VG170220 | 14 omkom i bussulykke på Filippinene ¶ 14 personer mistet mandag livet i en bussulykke på Filippinene.
DB170220 De forente arabiske emirater ¶ Filippinene
BT170220 | 14 omkom i bussulykke på Filippinene ¶ 14 personer mistet mandag livet i en bussulykke på Filippinene .
BT170220 | 14 omkom i bussulykke på Filippinene ¶ 14 personer mistet mandag livet i en bussulykke på Filippinene.
AA170220 ( ©NTB ) ¶ | 14 omkom i bussulykke på Filippinene ¶ 14 personer mistet mandag livet i en bussulykke på Filippinene .
AA170220 ( ©NTB ) ¶ | 14 omkom i bussulykke på Filippinene ¶ 14 personer mistet mandag livet i en bussulykke på Filippinene.
AA170218 Drapene på mistenkte narkolangere fortsetter på Filippinene , selv om president Rodrigo Duterte har gitt politiet ordre om å avblåse den omstridte narkokrigen.
AA170218 - Målene er så vidt vi kan se de samme : Folk som lever i fattige nabolag og som er knyttet til narkotika, sier menneskerettighetsorganisasjonens leder på Filippinene , Wilnor Papa.
DB170217 Når ett år er gått er gjelda di, flyreisen ned til Filippinene som vertsfamilien selv la ut for, omsider nedbetalt.
DB170217 La oss sende norsk ungdom til Filippinene for å arbeide.
BT170217 Hjemme på Filippinene ventet tre gutter på en far som aldri kom hjem.
AA170217 | Fem drept i kamper sør på Filippinene
AA170217 To soldater og tre kommunist-opprørere er drept og 15 andre såret i kamper mellom regjeringsstyrker og kommunistgeriljaen i Davao sør på Filippinene .
AA170217 | Duterte-kritiker narko-tiltales på Filippinene
AA170217 En av de skarpeste kritikerne av president Rodrigo Dutertes narkokrig på Filippinene , tidligere justisminister Leila De Lima, er nå selv narkotiltalt.
DN170215 Nå er nye reguleringer på plass og rundt 1000 kvinner fra Filippinene vil få arbeidstillatelse i løpet av året.
DN170215 Island, Finland og Norge inntar de tre første plassene, men Rwanda er på en femteplass og Filippinene på en syvendeplass - foran Slovenia.
AA170215 Ifølge den danske avisa Ekstra Bladet bestilte og betalte mannen i løpet av en femårsperiode for 346 voldtekter og seksuelle overgrep mot barn på Filippinene .
AA170215 En dansk mann i 70-årsalderen er tiltalt for 346 tilfeller av nettovergrep mot barn på Filippinene .
AA170214 , tapte i fjor knepent visepresidentvalget på Filippinene , men han hevder at det ble jukset og har gått rettens vei for å få resultatet omgjort. ( ©NTB ) ¶
BT170213 Konen min Aril er fremdeles på Filippinene .
BT170213 Hun er på Filippinene , men jeg har snart tjent opp nok penger til å fly henne hit.
AP170212 RCEP skal eventuelt omfatte de ti ASEAN-landene : Indonesia, Malaysia, Filippinene , Singapore, Thailand, Brunei, Vietnam, Laos, Myanmar og Kambodsja, og de seks økonomiene ASEAN har handelsavtaler med, nemlig Australia, China, India, Japan, Sør-Korea og New Zealand.
AP170212 I løpet av de siste månedene har både TPP-landet Malaysia og USAs tradisjonelt så nære allierte Filippinene vært i Beijing i samme ærend.
AP170212 RCEP skal eventuelt omfatte de ti ASEAN-landene : Indonesia, Malaysia, Filippinene , Singapore, Thailand, Brunei, Vietnam, Laos, Myanmar og Kambodsja, og de seks økonomiene ASEAN har handelsavtaler med, nemlig Australia, China, India, Japan, Sør-Korea og New Zealand.
AP170212 I løpet av de siste månedene har både TPP-landet Malaysia og USAs tradisjonelt så nære allierte Filippinene vært i Beijing i samme ærend.
SA170211 | Seks døde etter jordskjelv på Filippinene
SA170211 Minst seks personer er døde og over 120 skadd etter et jordskjelv med en styrke på 6,5 i den sørlige delen av Filippinene fredag.
SA170211 Leder for seismikkbyrået i Filippinene , Renato Solidum, uttalte på radio lørdag at hele 89 etterskjelv er registrert og at flere er ventet.
AP170211 | Seks døde etter jordskjelv på Filippinene
AP170211 Stigende dødstall etter jordskjelv på Filippinene
AP170211 Minst seks personer er døde og over 120 skadd etter et jordskjelv med en styrke på 6,5 i den sørlige delen av Filippinene fredag.
AP170211 Leder for seismikkbyrået i Filippinene , Renato Solidum, uttalte på radio lørdag at hele 89 etterskjelv er registrert og at flere er ventet.
SA170210 Men det var helt til Liadal dro til Filippinene med kulturkomiteen på Stortinget.
SA170210 I foajeen på Nasjonalteateret på Filippinene henger et nesten likt av samme kunstneren. 60-TALLET : Peisen er klar for et nytt strøk maling.
SA170210 Funkishuset fra 1968 byr på gatekunst, skandinavisk design, en utrolig historie fra Filippinene og alle de tidstypiske ingrediensene som en klassiker fra 1968 bør ha.
DN170210 Assel Limpin ( 25 ) fra Storbritannia og Filippinene setter seg i en av de grønne sofaene i Startuplabs lokaler i Forskningsparken i Oslo.
DN170210 Assel Limpin ( 25 ) fra Storbritannia og Filippinene setter seg i en av de grønne sofaene i Startuplabs lokaler i Forskningsparken i Oslo.
BT170210 Men det var helt til Liadal dro til Filippinene med kulturkomiteen på Stortinget.
BT170210 I foajeen på Nasjonalteateret på Filippinene henger et nesten likt av samme kunstneren.
BT170210 Funkishuset fra 1968 byr på gatekunst, skandinavisk design, en utrolig historie fra Filippinene og alle de tidstypiske ingrediensene som en klassiker fra 1968 bør ha.
AP170210 Men det var helt til Liadal dro til Filippinene med kulturkomiteen på Stortinget.
AP170210 I foajeen på Nasjonalteateret på Filippinene henger et nesten likt av samme kunstneren. 60-TALLET : Peisen er klar for et nytt strøk maling.
AP170210 Funkishuset fra 1968 byr på gatekunst, skandinavisk design, en utrolig historie fra Filippinene og alle de tidstypiske ingrediensene som en klassiker fra 1968 bør ha.
VG170208 Det er i dag i overkant av 3000 au pairer i Norge, de fleste unge kvinner fra Filippinene .
AA170208 ( ©NTB ) ¶ | 15.000 husløse etter brann på Filippinene
VG170207 En typisk au pair er en kvinne i 20-årene som kommer fra Filippinene for å bo og jobbe hos en familie med en stor bolig som skal holdes ren og to-tre barn som skal hentes, bringes og passes.
DN170207 Puzder har også satt vekk teknologiavdelingen i hurtigmatkjeden til Filippinene .
AA170207 Puzder har også satt vekk teknologiavdelingen i hurtigmatkjeden til Filippinene . ( ©NTB ) ¶ | 15.000 husløse etter brann på Filippinene ¶
DB170206 Reportere blir truet på livet, sabotert, utestengt og forfulgt, men klarer likevel å gjøre jobben i land som Iran, Russland, Filippinene , Egypt, Jemen og Kina.
VG170205 Hun bruker VGs sak om en 65 år gammel nordmann som bestilte direktesendte overgrep mot barn på Filippinene .
VG170205 I juni avviste Voldgiftsdomstolen i Haag Kinas krav om retten til øyene og dømte til fordel for Filippinene .
VG170205 * I 2015 ble det gitt 1336 oppholdstillatelser for au pairer i Norge, nesten 90 prosent av dem fra Filippinene .
VG170205 90 prosent fra Filippinene
VG170205 * I 2015 ble det gitt 1336 oppholdstillatelser for au pairer i Norge, nesten 90 prosent av dem fra Filippinene .
DB170205 | Gutt ( 17 ) tiltalt for grov dyremishandling ¶ ¶ 7000 : Etter at president Rodrigo Duterte startet krigen mot narkotika, har nesten 7000 mennesker blitt drept på Filippinene .
DB170205 Vant tidligere i år presidentvalget på Filippinene og tiltrådte i juni.
DB170205 Historien til De Luna er bare en av mange i voldsherjede Filippinene .
VG170204 Våpenhviler har kommet og gått siden kommunistopprøret på Filippinene startet i 1969, men de færreste har fått lang levetid.
VG170204 Nå ber Duterte dem som er blitt løslatt mot kausjon, om å vende tilbake til Filippinene .
VG170204 Men på en pressekonferanse i Davao sør på Filippinene lørdag, gjorde presidenten det klart at regjeringens forhandlere ikke skal delta i noen nye samtaler.
VG170204 Kommunistopprøret på Filippinene
VG170204 Fra venstre : representant for den filippinske regjeringen Jesus Dureza ( GPH ), utenriksminister Børge Brende, Norges Ambassadør til Filippinene Erik Førner og representant for kommunistbevegelsen National Democratic Front of the Philippines ( NDFP ) Jose Maria Sison ( NDFP ).
VG170204 * Kommunistopprøret på Filippinene startet i 1969.
DB170204 Våpenhviler har kommet og gått siden kommunistopprøret på Filippinene startet i 1969, men de færreste har fått lang levetid.
DB170204 Nå ber Duterte dem som er blitt løslatt mot kausjon, om å vende tilbake til Filippinene .
DB170204 Men på en pressekonferanse i Davao sør på Filippinene sent lørdag kveld gjorde presidenten det klart at regjeringens forhandlere ikke skal delta i noen nye samtaler.
VG170203 - Det er interessant å merke seg at de landene hvor Trump-familien har forretningsforbindelser - land som Filippinene , Indonesia, Saudi-Arabia og Egypt - ikke er omfattet av innreiseforbudet.
AP170202 I 2016 klarte kineserne å vende tapet for USAs allierte Filippinene i den internasjonale voldgiftsdomstolen i Haag til en diplomatisk triumf.
AP170202 Gjøre naboer til allierte : Professor Yan mener det kinesiske lederskapet bør vise vilje til å inngå formelle militære allianser med naboer som Filippinene , Malaysia og Thailand.
AP170202 Størst andel av ytelsene går til Thailand, etterfulgt av Sverige, Polen, Spania og Filippinene .
AA170202 | Fire drept i angrep på Filippinene
AA170202 Kommunistgeriljaen på Filippinene har drept fire regjeringssoldater og bortført flere personer etter at våpenhvilen brøt sammen, ifølge regjeringsstyrkene.
DB170131 Vietnam, Filippinene og Malaysia styrer ulike øyer i øygruppen i dag.
DB170131 Kina krever eiendomsrett på en hel øygruppe i Sør-Kinahavet, som ligger mellom Vietnam og Filippinene .
DB170131 * Brunei, Filippinene , Kina, Malaysia, Taiwan og Vietnam gjør krav på hele eller deler av Spratly-øyene, en gruppe med over 750 øyer og rev.
DB170131 * Filippinene har stevnet Kina for Den internasjonale domstolen i Haag, men Beijing mener domstolen ikke har noen beslutningsrett i spørsmålet.
DB170131 Misforståelsen skapte mye oppstyr, og Harvey beklaget overfor arrangørene, teamet backstage, Miss Filippinene og Miss Colombia, ifølge Huffington Post.
DB170131 HUMOR : Miss Universe-vert Steve Harvey kom ikke unna fadesen sin fra den forrige missekåringen da han ledet årets Miss Universe i Pasay City i Filippinene i helga.
DB170131 Foran de spente missedeltakerne erklærte verten Miss Colombia, Ariadna Gutierrez ( 23 ), som vinner - i stedet for den rettmessige vinneren Miss Filippinene , Pia Wurtzbach ( 27 ).
DB170131 BITTERT : Miss Universe 2014, Paulina Vega, måtte fjerne kronen fra hodet til Miss Colombia 2015, Ariadna Gutierrez, for å gi den til Miss Filippinene 2015, Pia Alonzo Wurtzbach ( t.h. ) etter at Steve Harvey utropte feil vinner i 2015.
DN170126 Foto : Simeon Celi/AFP/NTB Scanpix ¶ Filippinene lå i mange år bak de andre sørøstasiatiske landene i utvikling.
DN170126 Dette forspranget er Filippinene i ferd med å ta igjen.
DN170126 Den japanske staten stiller med finansiering til større infrastrukturprosjekter på Filippinene og selskaper fra hele verden flokker til landet for å delta i en høy økonomisk vekst.
DB170126 Vietnam, Filippinene og Malaysia styrer ulike øyer i øygruppen i dag.
DB170126 * Brunei, Filippinene , Kina, Malaysia, Taiwan og Vietnam gjør krav på hele eller deler av Spratly-øyene, en gruppe med over 750 øyer og rev.
DB170126 * Filippinene har stevnet Kina for Den internasjonale domstolen i Haag, men Beijing mener domstolen ikke har noen beslutningsrett i spørsmålet.
SA170125 | Ingen enighet om permanent våpenhvile på Filippinene
SA170125 Roma ( NTB-AFP ) : Den tredje runden med fredssamtaler mellom myndighetene og kommunistgeriljaen på Filippinene , resulterte ikke i en avtale om permanent våpenhvile.
DN170124 Med USAs løsrivelse fra Asia og regional misnøye mot USA, blant annet det radikale skiftet vi har sett på Filippinene , er det få hindringer som eksisterer mot Kina », skriver professor Pankaj Ghemawat ved New York University i siste utgave av Harvard Business Review.
BT170124 Men det er påtakelig at 1163 av 1336 au pairer kom fra Filippinene i 2015.
AP170124 Blant annet reagerte han sterkt på Tillersons motvilje mot å kalle Russlands president Vladimir Putin for en « krigsforbryter », og han mente også at Tillerson ikke er kritisk nok til menneskerettighetsbrudd i Saudi-Arabia og på Filippinene .
DN170123 Blant annet reagerte han sterkt på Tillersons motvilje mot å kalle Russlands president Vladimir Putin for en « krigsforbryter », og han mente også at den tidligere toppsjefen i Exxon Mobile ikke er kritisk nok til menneskerettighetsbrudd i Saudi-Arabia og på Filippinene .
AP170123 Blant annet reagerte han sterkt på Tillersons motvilje mot å kalle Russlands president Vladimir Putin for en « krigsforbryter », og han mente også at den tidligere toppsjefen i Exxon Mobile ikke er kritisk nok til menneskerettighetsbrudd i Saudi-Arabia og på Filippinene .
AP170121 Kvinner roper kamprop under marsjen hovedstaden Manila på Filippinene lørdag.
AP170120 « Den republikanske presidentspiren Donald Trump er blitt intervjuet av en konservativ radiojournalist og spurt om hva han som mulig fremtidig øverstkommanderende i USA ville gjøre hvis Kina med vilje eller et uhell senket et skip fra Japan eller Filippinene .
AP170120 « Den republikanske presidentspiren Donald Trump er blitt intervjuet av en konservativ radiojournalist og spurt om hva han som mulig fremtidig øverstkommanderende i USA ville gjøre hvis Kina med vilje eller et uhell senket et skip fra Japan eller Filippinene .
DN170119 I Sør-Kinahavet tviler nå USAs tradisjonelle allierte som Filippinene på Trumps engasjement, mens destruktive krefter raskt kan slippes fri mellom Kina og erkefiendene India og Pakistan i vest.
DB170118 Folk på Filippinene ser ting annerledes, sier Vigor til den britiske nettavisa.
DB170117 Mens det i Sveits, Australia, Colombia og på Filippinene oppfattes helt motsatt.
SA170116 Det er også Unicefs sjef i Filippinene , Lotta Sylwander.
DB170116 Han har også bodd ett år i jungelen i Malaysia, foruten å ha tilbragt tid under svært varierende forhold både i Sør-Afrika og på Filippinene : ¶
AP170116 Thailand ¶ Filippinene
SA170114 Jolo ( NTB-AP ) : Abu Sayyaf-geriljaen på Filippinene har frigitt to sjøfolk som ble tatt som gisler for tre måneder siden.
SA170114 De to, den sørkoreanske kapteinen Park Chul-hong og den filippinske sjømannen Glen Alindajao ble bortført fra et lasteskip utenfor sørspissen av Filippinene i oktober.
AP170114 Kjartan Sekkingstad fra Sotra ble bortført av væpnede menn fra Oceanview Resort på den lille øya Samal utenfor Mindanao sør på Filippinene 22. september 2015.
AP170114 De to, den sørkoreanske kapteinen Park Chul-hong og den filippinske sjømannen Glen Alindajao ble bortført fra et lasteskip utenfor sørspissen av Filippinene i oktober.
AP170114 Abu Sayyaf-geriljaen på Filippinene har frigitt to sjøfolk som ble tatt som gisler for tre måneder siden.
SA170113 Amerikaneren, som er født og oppvokst i Filippinene , ble nylig kåret til årets sjakkspiller av nettstedet chessbase.com, vant prestisjetunge Grand Chess Tour sammenlagt og har ikke tapt på 43 partier med lang betenkningstid.
FV170113 Amerikaneren, som er født og oppvokst i Filippinene , ble nylig kåret til årets sjakkspiller av nettstedet chessbase.com, vant prestisjetunge Grand Chess Tour sammenlagt og har ikke tapt på 43 partier med lang betenkningstid.
DN170113 Indonesia, Malaysia, Brunei, Filippinene og Vietnam har krav i Sør-Kinahavet, hvor det det er store fiskeressurser og sannsynligvis olje og gass.
BT170113 Amerikaneren, som er født og oppvokst i Filippinene , ble nylig kåret til årets sjakkspiller av nettstedet chessbase.com, vant prestisjetunge Grand Chess Tour sammenlagt og har ikke tapt på 43 partier med lang betenkningstid.
AP170113 Amerikaneren, som er født og oppvokst i Filippinene , ble nylig kåret til årets sjakkspiller av nettstedet chessbase.com, vant prestisjetunge Grand Chess Tour sammenlagt og har ikke tapt på 43 partier med lang betenkningstid.
DN170112 Første stopp er Filippinene torsdag, der Abe møter president Rodrigo Duterte, bare et døgn etter at Kina bruste med fjærene og sendte sitt eneste hangarskip inn i stredet som skiller Kina og Taiwan.
DN170112 Abe ønsker å knytte sterkere bånd til Duterte og Filippinene , som har beveget seg nærmere Kina politisk, i takt med et stadig mer anstrengt forhold til USA og Washington.
DN170104 87 prosent av au pairene i Norge kommer fra Filippinene , ifølge UDIs oversikt over antall innvilgede oppholdstillatelser i 2015, som er den ferskeste tilgjengelige statistikken.
DB170104 ( Dagbladet ) : 158 innsatte har rømt fengselet i North Cotabato District på Filippinene , etter at mer enn 100 væpnede menn skal ha angrepet bygningen.
AP170104 Over 130 fanger skal være på rømmen etter et angrep mot et fengsel sør på Filippinene .
DB170103 Rekken av « regimer vi ikke liker » begynner for øvrig å bli påfallende lang, og omfatter svært mange av verdens nasjoner : Kina, Brasil, Russland, Argentina, Singapore, Filippinene , India, Irak, - afrikanske land omtales omtrent alltid som « korrupte » til tross for at de ikke gjør annet enn vi gjorde gjennom milliardstøtten til Clinton Foundation, der Norge og Saudi-Arabia topper listen.
DB170101 Både Kina, Vietnam og Filippinene har gjort krav på øygruppene i området.
AP161219https://www.aftenposten.no/verden/-Avtalen-med-Kina-er-ydmykende-for-Norge-611524b.html Sør-Kinahavet er et område på 3,4 millioner kvadratkilometer mellom Filippinene , Vietnam og Kina.
AP161123https://www.aftenposten.no/reise/Se-hvordan-alle-verdens-land-selger-seg-som-reisemal-9361b.html Her et knippe eksempler : Nederland « The original cool », Kapp Verde « No stress », Jamaica « Get All Right », Djibouti « Djibeauty » og Filippinene « It's more fun in the Phillipines ».
SA161116 Alfred Ferolino fra Filippinene har bodd på Spjeldsfjellet Sotra utenfor Bergen i to år nå.
AP161116https://www.aftenposten.no/bolig/Hvert-ar-havner-mange-leietagere-og-huseiere-i-konflikt-Slik-unngar-de-trobbel-9303b.html Alfred Ferolino fra Filippinene har bodd på Spjeldsfjellet Sotra utenfor Bergen i to år nå.
DN161111 I de fremvoksende markedene i Sørøst-Asia og India er det en markant nedgang med en kraftig nedgang i Indonesia og Filippinene .
AP161007 | Fraråder gravide å reise til Thailand og Filippinene
AP161007 Heller har det ikke vært nødvendig med spesielle forholdsregler etter hjemkomst, men de anbefaler nå gravide som nylig har oppholdt seg i Filippinene og Thailand om å ta zikaprøve hos sin fastlege etter hjemkomst, uavhengig om man har symptomer på zikafeber eller ikke.
AP161007 Folkehelseinstituttet fraråder gravide å reise til Thailand og Filippinene etter økt antall rapporterte tilfeller av zikavirus. 339870569_doc6rsuztsr5jdvhxuf4w4.jpg FOTO : NaibankFotos ¶
AP161007 Alle reisende til Thailand og Filippinene anbefales å bruke klær som dekker kroppen, og anbefales også å bruke myggmidler. ( ©NTB ) ¶
AP160720https://www.aftenposten.no/reise/Her-er-prisnivaet-70-prosent-lavere-enn-i-Norge-23b.html Thailand - indeks 35 ¶ Filippinene - indeks 35 ¶
AP160720https://www.aftenposten.no/reise/Her-er-prisnivaet-70-prosent-lavere-enn-i-Norge-23b.html - En del av landene her er jo i Sørøst-Asia, som Vietnam, Kambodsja, Filippinene og Malaysia.
AP160426https://www.aftenposten.no/reise/Selv-ikke-da-Ivar-gjorde-anmeldelsen-mer-positiv_-ble-den-godkjent-av-Tripadvisor-8707b.html Han og kona besøkte Filippinene i vinter og de bestilte en tur med et selskap som fikk mye skryt.
AP160426https://www.aftenposten.no/reise/Selv-ikke-da-Ivar-gjorde-anmeldelsen-mer-positiv_-ble-den-godkjent-av-Tripadvisor-8707b.html Få reisetips til Filippinene : ¶
AP160310 Fire overføringer på tilsvarende til sammen 680 millioner kroner til Filippinene gikk gjennom.
AP160310 Deretter pepret de den amerikanske sentralbankens avdeling i New York med over 30 bankoverføringer der midler skulle overføres til konti på Filippinene og Sri Lanka.
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html Nacpan Beach, El Nido, Filippinene
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html FILIPPINENE : På øya Palawan finnes det flere flotte strender, men den fineste er Nacpan, ifølge Tripadvisor.
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html FILIPPINENE : En havskilpadde på vei opp på en av verdens vakreste strender.
DA160121 De siste årene har X Games flyttet på seg og hatt konkurranser i land som Brasil, Tyskland, USA, Spania, Frankrike, Canada, Kina, Japan, Korea, Malaysia, Mexico, Singapore, Taiwan og Filippinene .
DA160121 De siste årene har X Games flyttet på seg og hatt konkurranser i land som Brasil, Tyskland, USA, Spania, Frankrike, Canada, Kina, Japan, Korea, Malaysia, Mexico, Singapore, Taiwan og Filippinene .
DA160111 A Lullaby to the Sorrowful Mystery, regi Lav Diaz ( Filippinene ) ¶
DA160111 A Lullaby to the Sorrowful Mystery, regi Lav Diaz ( Filippinene ) ¶
DA160111> A Lullaby to the Sorrowful Mystery, regi Lav Diaz ( Filippinene ) ¶