VG171212 « Captain America»-stjernen Chris Evans ( 36 ) skriver på Twitter at Keaton Jones må være sterk, og at han lover at ting vil bli bedre.
VG171212 - Chris Evans ( @ChrisEvans )10.12.17, 10:52 ¶
AA171208 Så langt er følgende gjester bekreftet : Luke Evans , Kiefer Sutherland, Hugh Bonneville, Kevin Pietersen, Dominic Cooper, Dynamo, David Hasselhoff og Ricky Wilson.
SA171204 De stemmer for å gå ned i lønn : Lars Enevoldsen, til venstre, Preben Aaamodt, Kjell Olav Stangeland, Maren Vardøy Lie og Jone Edland ( alle Ap ), Michael Evans ( Sv ), ikke Ann Helen Eide ( Mdg ), Bjarne Undheim, Ragnhild Dyngeland ( skjult ), Lene Sikveland og Åge Brigt Høyland, ( alle Sp ).
DB171201 Vi får ellers en nydelig tolkning av Bill Evans « Time Remembered », og det er nok fra ham den sterkeste inspirasjonen kommer.
DB171129 Mål : 1-0 Hal Robson-Kanu ( 45 ), 2-0 Sam Field ( 56 ), 2-1 Ciaran Clark ( 59 ), 2-2 Jonny Evans ( selvmål 83 ).
SA171128 minutt var Johnny Evans svært uheldig da han ble truffet av ballen og satte den i eget nett.
AP171128 minutt var Johnny Evans svært uheldig da han ble truffet av ballen og satte den i eget nett.
DB171118 AC/DC er australsk prisvinnende hardrock-band, som ble grunnlagt i 1973 av den nå avdøde Malcolm Young, og broren Angus Young, sammen med Dave Evans , Larry van Kriedt og Colin Burgess.
VG171116 Dramaturg : Michael Evans
SA171112 Den rumenske dommeren ga sveitserne straffe da Xherdan Shaqiris volleyskudd traff Corry Evans delvis i ryggen og overarmen.
SA171112 Evans fikk for øvrig gult kort, og han måtte dermed stå over søndagens returkamp på grunn av karantene.
DB171112 Den rumenske dommeren ga sveitserne straffe da Xherdan Shaqiris volleyskudd traff Corry Evans delvis i ryggen og overarmen.
DB171112 Evans fikk for øvrig gult kort, og han måtte dermed stå over søndagens returkamp på grunn av karantene.
DA171112 Den rumenske dommeren ga sveitserne straffe da Xherdan Shaqiris volleyskudd traff Corry Evans delvis i ryggen og overarmen.
DA171112 Evans fikk for øvrig gult kort, og han måtte dermed stå over søndagens returkamp på grunn av karantene.
AP171112 Den rumenske dommeren ga sveitserne straffe da Xherdan Shaqiris volleyskudd traff Corry Evans delvis i ryggen og overarmen.
AP171112 Evans fikk for øvrig gult kort, og han måtte dermed stå over søndagens returkamp på grunn av karantene.
VG171109 Nord-irene har hele åtte mann i troppen som har ett gult kort fra før - det gjelder blant annet Evans ( f ) og kaptein Davis ( mb ).
SA171109 Xherdan Shaqiris skudd gikk i ryggen til Corry Evans .
SA171109 Xherdan Shaqiri skjøt fra utsiden av 16-meteren, og ballen traff nordirske Corry Evans .
SA171109 TV-bildene viste imidlertid at ballen traff ryggen på Evans - han snudde seg bort da skuddet kom.
SA171109 Dommeren pekte på straffemerket og ga Evans gult kort for hands.
DB171109 Selv om Evans løftet skuldra, tok ballen aldri i armen til forsvarsspilleren.
DB171109 Kortet betyr også at lillebroren til West Bromwichs Jonny Evans må stå over returoppgjøret.
DB171109 FORTVILER : Corry Evans holder seg til hodet etter at den rumenske dommeren feilaktig dømte straffe i mot den nord-irske forsvareren.
DB171109 Et helvolleyforsøk fra Xherdan Shaqiri traff Corry Evans i skulderen da han snudde ryggen til.
AP171109 Xherdan Shaqiris skudd gikk i ryggen til Corry Evans .
AP171109 Xherdan Shaqiri skjøt fra utsiden av 16-meteren, og ballen traff nordirske Corry Evans .
AP171109 TV-bildene viste imidlertid at ballen traff ryggen på Evans - han snudde seg bort da skuddet kom.
AP171109 Dommeren pekte på straffemerket og ga Evans gult kort for hands.
DB171028 Mikkelsen er 1.03,6 minutt bak Evans , men bare 10,5 sekund bak Sebastien Ogier på 2.-plass.
DB171027 Den rytmiske energien fortsetter med vekslende tempo og melodiføringer som minner mer om Thelonius Monk enn Bill Evans , for å si det slik.
VG171020 Flere tidligere skuespillere, tidligere ansatte i Weinsteins selskaper og andre kvinner som har møtt Hollywood-mogulen, har også stått frem : Ambra Battilana Gutierrez ( modell ), Lauren Sivan ( journalist ), Elisabeth Karlsen ( produsent ), Louisette Geiss ( manusforfatter ), Lucia Evans ( tidligere skuespiller som kalte seg Lucia Stoller ), Laura Madden ( tidligere ansatt ), Emily Nestor ( tidligere ansat
DB171015 De to ble avslørt etter drapet på 17 år gamle Edward Evans .
DB171015 ( Dagbladet ) : John Kilbridge ( 12 ), Lesley Ann Downey ( 10 ) og Edward Evans ( 17 ).
DB171015 ¶ STEINWAY var det foretrukne pianoet for virtuosen og nyskaperen Bill Evans ( 1929-1980 ).
DB171015 Nok et opptak der Evans plasserer tonene som stjerner på himmelen. | « Snømannen » slaktes verden over, men i Norge ligger det an til kinosuksess ¶
DB171015 Fra Miles Davis' « Kind of Blue » får vi « Blue in Green », dessuten utvalgte låter med de berømte trioene til Evans , med henholdsvis Scott LaFaro og Chuck Israels på bass og Paul Motian på trommer.
DB171015 Den nye tre CD-ers boksen « The Quiet Passion of Bill Evans » inneholder ingen slike, men derimot 45 spor hentet fra plater der Evans har spilt for andre artister.
DB171015 Den nye tre CD-ers boksen « The Quiet Passion of Bill Evans » inneholder ingen slike, men derimot 45 spor hentet fra plater der Evans har spilt for andre artister.
DB171015 CD-BOKS : Bill Evans ( 1929 - 1980 ) blir ikke glemt.
DB171015 BILL EVANS sammen med andre musikere er tema for den nye boksen.
DB171014 Nylige Liverpool-managere som Gérard Houllier ( 48 prosent etter at han tok over kontrollen fra Roy Evans ), Kenny Dalglish ( 42.86 prosent andre gang han ledet klubben, med færre kamper ) og Roy Hodgson ( 35 prosent med færre kamper ) ligger bak Klopp på statistikken.
DB171013 Kvinnene det er snakk om er skuespillerne Asia Argento, Lucia Evans og Mira Sorvino.
DB171012 Det er den italienske skuespilleren og regissøren Asia Argento, skuespilleren Lucia Evans , og en foreløpig anonym kvinne som anklager Weinstein for å ha tvunget dem til å ha sex eller delta i seksuelle handlinger.
DB171011 I tillegg anklager den italienske skuespilleren og regissøren Asia Argento, skuespilleren Lucia Evans og en foreløpig anonym kvinne Weinstein for å ha tvunget dem til å ha sex eller delta i seksuelle handlinger.
VG171010 Lucia Evans er den andre av de tre som står frem med navn i artikkelen.
VG171010 Han overmannet meg, sier Evans , som legger til at hun la mye av skylden på seg selv, og at det er en av grunnene til at hun ikke sa noe.
DB171010 Det er den italienske skuespilleren og regissøren, Asia Argento, skuespilleren Lucia Evans , og en foreløpig anonym kvinne som anklager Weinstein for å ha tvunget dem til å ha sex eller delta i seksuelle handlinger.
DB171009 Også lagkompis og West Bromwich-spiller Jonny Evans , som har vunnet tre Premier League-titler med Manchester United, mener mye har skjedd med det norske laget de siste sju månedene.
DB171009 De kommer nok til å være langt sterkere i neste kvalik, skryter Evans av det norske mannskapet.
DB171009 De er blitt mye bedre, sier Evans til Dagbladet.
DB171009 8 ) og Jonny Evans ( nr. 5 ) måtte gi tapt for Alexander Sørloth og Norge på Ullevaal søndag kveld.
DB171009 SKUESPILLERNE FRA ORIGINALSERIEN : Kathleen Beller ( Kirby Anders ), Linda Evans ( Krystle Carrington ), Robin Sachs ( Adam Carrington ), Heather Locklear ( Sammy Jo Dean Carrington ), John Forsythe ( Blake Carrington ), Al Corley ( Steven Carrington ), Joan Collins ( Alexis Carrington Colby ), Emma Samms ( Fallon Carrington Colby ), Maxwell Caulfield ( Miles Colby ), J
VG171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans, Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
VG171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans , Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
VG171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans, Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwoood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
VG171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans , Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwoood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
SA171008 1 Michael McGovern - 2 Conor McLaughlin, 4 Gareth McAuley, 5 Jonny Evans, 11 Chris Brunt - 21 Josh Magennis, 8 Steven Davis, 13 Corry Evans , 16 Oliver Norwood, 14 Stuart Dallas - 9 Conor Washington.
SA171008 1 Michael McGovern - 2 Conor McLaughlin, 4 Gareth McAuley, 5 Jonny Evans , 11 Chris Brunt - 21 Josh Magennis, 8 Steven Davis, 13 Corry Evans, 16 Oliver Norwood, 14 Stuart Dallas - 9 Conor Washington.
DB171008 Jeg så kampen sist, de vant de fleste av duellene, så jeg bestemte meg for å vinne kampen i kampen mot McAuley og Evans , og det følte jeg gikk greit.
DB171008 16' : Sørloth er sterk i kroppen og drar av Jonny Evans .
DB171008 16' : Sørloth er sterk i kroppen og drar av Jonny Evans .
DA171008 Sander Berge passerer Jonny Evans på Ullevaal.
DA171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans, Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwoood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
DA171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans , Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwoood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
DA171008 Sander Berge passerer Jonny Evans på Ullevaal.
DA171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans, Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwoood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
DA171008 Nord-Irland ( 4-5-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Jonny Evans , Chris Brunt - Josh Magennis, Corry Evans ( Shane Ferguson fra 79. ), Oliver Norwoood ( George Saville fra 46. ), Steven Davis, Stuart Dallas - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 69. ).
AP171008 1 Michael McGovern - 2 Conor McLaughlin, 4 Gareth McAuley, 5 Jonny Evans, 11 Chris Brunt - 21 Josh Magennis, 8 Steven Davis, 13 Corry Evans , 16 Oliver Norwood, 14 Stuart Dallas - 9 Conor Washington.
AP171008 1 Michael McGovern - 2 Conor McLaughlin, 4 Gareth McAuley, 5 Jonny Evans , 11 Chris Brunt - 21 Josh Magennis, 8 Steven Davis, 13 Corry Evans, 16 Oliver Norwood, 14 Stuart Dallas - 9 Conor Washington.
SA171004 Den britiske tennisspilleren Dan Evans er utestengt ett år etter å ha testet positivt på kokain.
SA171004 Dan Evans var nummer 41 på ATP-rankingen tidligere i år.
SA171004 Evans var nummer 41 på ATP-rankingen tidligere i år.
AP171004 Den britiske tennisspilleren Dan Evans er utestengt ett år etter å ha testet positivt på kokain.
AP171004 Dan Evans var nummer 41 på ATP-rankingen tidligere i år.
AP171004 Evans var nummer 41 på ATP-rankingen tidligere i år.
AA170929 Foto : Tom Evans / National Park Service via AP / NTB scanpix ¶
VG170925 I den anledning fikk han låne kapteinsbindet fra Jonny Evans .
DA170924 Branns Bismar Gilberto Acosta Evans ( t.v. ) i duell med VIFs Christian Dahle Borchrevink.
VG170923 2009 : Cadel Evans , Australia. 2010 : Thor Hushovd, Norge. 2011 : Mark Cavendish, Storbr. 2012 : Philippe Gilbert, Belgia. 2013 : Rui Costa, Portugal. 2014 : Michal Kwiatkowski, Polen. 2015 : Peter Sagan, Slovakia. 2016 : Peter Sagan, Slovakia.
VG170918 DEMONSTRERTE : Ieshia Evans ble pågrepet da hun deltok i protestene etter drapet på Alton Sterling i juli i 2016.
VG170917 Unggutten skrev brev til stjernene i Hollywood, og fikk signerte fotografier av John Forsythe og Linda Evans tilbake.
VG170917 Linda Evans var 39 år i første episode, og 47 i siste.
SA170907 Det er også ofte de beste spillere på laget, som Jonny Evans , Phillippe Coutinho og Virgil van Dijk.
SA170907 Det er også ofte de beste spillere på laget, som Jonny Evans , Phillippe Coutinho og Virgil van Dijk.
FV170907 Det er også ofte de beste spillere på laget, som Jonny Evans , Phillippe Coutinho og Virgil van Dijk.
AP170907 Det er også ofte de beste spillere på laget, som Jonny Evans , Phillippe Coutinho og Virgil van Dijk.
VG170904 | Twitter koker etter video av Chris Evans som kommer hjem til hunden ¶
VG170904 Flere fans tolket det da som at hunden var død, og sendte kondolanser til Evans .
VG170904 Chris Evans har spilt superhelt i en rekke filmer, som blant annet « Captain America » og « Avengers ».
VG170904 Chris Evans : - Tenker på døden hele tiden ¶
VG170904 - Chris Evans ( @ChrisEvans )08.07.17, 08:24 ¶ Evans adopterte Dodger fra en kennel som var med i innspillingen av filmen « Gifted ».
VG170904 - Chris Evans ( @ChrisEvans )03.09.17, 04:55 ¶ Evans har lagt ut bilder og videoer av hunden Dodger flere ganger.
VG170904 - Chris Evans ( @ChrisEvans )08.07.17, 08:24 ¶
VG170904 - Chris Evans ( @ChrisEvans )08.07.17, 08:14 ¶
VG170904 - Chris Evans ( @ChrisEvans )03.09.17, 04:55 ¶
VG170831 For et par uker siden hørte jeg på BBC den tidligere lederen for den britiske sikkerhetstjenesten MI5, Jonathan Evans , si at man må forberede seg på å konfrontere islamistisk terrorisme i minst 20 år. 11.9. var ikke noe startpunkt.
DB170829 Leicester kaster seg inn i kampen med Manchester City om WBAs Jonny Evans ( Daily telegraph ).
DB170826 Som trener er Evans seinere blitt utestengt for fire år i Nigeria for å ha gitt en ung utøver stimulerende medisin uten å ha varslet lege.
DB170826 Blant gutta er Lee Evans gamle verdensrekord fra 1968 på 43.84 fortsatt nummer 37.
VG170823 Det er ikke pent her, sier CBS-reporter Carter Evans .
DB170823 - Å se sitt eget barn teipet til stolen på denne måten, å se angsten og redselen og å vite at jeg ikke er der for å beskytte henne, gjør meg gal, sier Evans .
VG170820 Elfyn Evans , England +2.03.4 ¶ 7.
DB170815 « Avengers»-skuespiller Chris Evans virker også å stusse over presidentens ordlyd i meldingen.
VG170806 Det førte til at Evans trakk seg fra jobben i fjor.
VG170806 BBC valgte å fortsette med « Top Gear » med Chris Evans i spissen.
DB170720 Jeg skulle ventet på Cadel Evans , ikke gått etter ( Andy ) Schleck og ( Alberto ) Contador.
VG170719 Det er imidlertid syv menn over henne på listen, hvor programleder-stjernen Chris Evans troner på topp med rundt 23 millioner kroner i inntekt.
VG170719 Chris Evans £2.2m - £2.25m ¶ 2.
DN170719 Foto : John Phillips/Getty Images Chris Evans håvet inn over 23 millioner kroner i fjor, blant annet på sin rolle som programleder i Top Gear.
DB170719 ¶ PÅ TOPPEN : Tidligere Top Gear- profil Chris Evans tjener mest av BBC-stjernene.
DB170719 Tidligere Top Gear- profil Chris Evans topper lista med intet mindre enn 2,2 millioner pund i årslønn, som tilsvarer over 23 millioner norske kroner.
DB170718 Foto : AP Photo/Mel Evans , File ¶
DB170718 « Jeg kan ikke huske å ha sett halvnakne bilder av noen andre av doktorene når deres navn ble sluppet », skriver Twitter-brukeren Nicolle Evans .
DB170718 - Nicolle Evans ( @coley_elizabeth ) July 17, 2017 ¶
DB170717 Han var en av opptrekkerne til Robbie McEwen i Lotto-laget og siden hjelperytter for Cadel Evans på flatene.
DB170717 Videre forteller han i detalj hvordan han gjennom å lytte fravristet Evans de hemmelighetene den amerikanske virtosen hadde brukt ti år på å lære til fullkommenhet.
DB170717 På slutten av 1950-tallet hørte Egil første gang Bill Evans spille, i kanalen « Voice of America » på en reiseradio i Vollen i Asker.
VG170716 Virusforskeren David Evans og kolleger ved University of Alberta i Canada har bestilt syntetisk DNA over nettet og satt det sammen til et fungerende virus, melder det vitenskapelige tidsskriftet Science i en nyhetsartikkel.
VG170716 Kan brukes av terrorister ¶ Evans var ikke ute etter å skape en ny pandemi - til Science sier han at målet med forskningen er å lage en bedre variant av koppevaksinen, som i dag kan gi alvorlige bivirkninger.
VG170716 Har du oppskriften på hvordan et virus ser ut, er det derfor ikke umulig - som Evans & co. har demonstrert - å lage en syntetisk variant i en petrieskål.
DB170713 I 2011-touren var det Contador som initierte angrepene på col du Manse, og sørget for at Cadel Evans kom seg bort fra Schleck-brødrene før den tekniske utforkjøringen til Gap.
VG170702 Foto :, Mary Evans Picture ¶
SA170630 FOTO : Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency ¶
SA170630 Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency ¶
AP170630 FOTO : Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency ¶
AP170630 Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency ¶
VG170626 Foto : Mary Evans Picture ¶
SA170623 Sist gang Evans spilte konkurransetennis var 10. juni.
SA170623 Dan Evans under en Davis Cup-kamp.
SA170623 Dan Evans , Storbritannias tredje beste tennisspiller, har avlagt en positiv dopingprøve.
SA170623 - Dette er en veldig vanskelig dag for meg, og jeg ønsket å komme hit og fortelle dere dette ansikt til ansikt, sa Evans på en pressekonferanse fredag før han forklarte situasjonen.
DB170623 ¶ TESTET POSITIVT : Dan Evans .
DB170623 Sist gang Evans spilte konkurransetennis var 10. juni.
DB170623 - Dette er en veldig vanskelig dag for meg, og jeg ønsket å komme hit og fortelle dere dette ansikt til ansikt, sa Evans på en pressekonferanse fredag før han forklarte situasjonen.
AP170623 Sist gang Evans spilte konkurransetennis var 10. juni.
AP170623 Dan Evans under en Davis Cup-kamp.
AP170623 Dan Evans , Storbritannias tredje beste tennisspiller, har avlagt en positiv dopingprøve.
AP170623 - Dette er en veldig vanskelig dag for meg, og jeg ønsket å komme hit og fortelle dere dette ansikt til ansikt, sa Evans på en pressekonferanse fredag før han forklarte situasjonen.
AA170623 Foto : Mel Evans / AP / NTB scanpix ¶
VG170622 VGs anmelder var heller ikke overbevist, ga Evans og hans nye « Top Gear » terningkast tre og mente det var altfor mye skråling.
VG170622 Programmet nådde et nytt bunnpunkt søndagen før Evans sluttet.
VG170622 Inn kom Chris Evans som erstatter for Clarkson, men han fikk et tøff start i mai fjor.
VG170622 Det tok da bare en måneds tid før Evans leverte inn sin oppsigelse.
DB170620 Noen måneder senere ble det kjent at TV- og radiopersonligheten Chris Evans skulle erstatte Clarkson.
DB170620 I februar i fjor avslørte BBC at Evans ikke skulle lede bilprogrammet alene.
VG170617 Det samme var West Brom-stopper ( tidligere Manchester United ) Johnny Evans .
DB170614 FOTO : Mary Evans Picture ¶ norsk tipping ¶
FV170613 Har spilt med blant andre Bill Evans , Chick Corea og Daft Punk.
AA170613 ¶ Super mann med skjold : Chris Evans som Captain America.
VG170612 Foto : Mary Evans Picture ¶
VG170612 Foto :, Mary Evans Picture ¶
DB170612 Video : Tor Martin Berg Johansen / Kristina Yri /Instagram @ibico / Linnea Nordström / Rita Meyer / Brynmor Evans / Inga Medbø / Instagram @anniichot ¶
DB170610 Vi har ikke skutt oss selv i beinet, vi har skutt oss selv i hodet, sier den konservative parlamentarikeren Nigel Evans ifølge NTB.
DB170610 Foto : NTB scanpix, Mary Evans Picture ¶
BT170610 Vi har ikke skutt oss selv i beinet, vi har skutt oss selv i hodet, sier den konservative parlamentarikeren Nigel Evans . | 8 ting du ikke visste om frisører ¶
AP170610 Vi har ikke skutt oss selv i beinet, vi har skutt oss selv i hodet, sier den konservative parlamentarikeren Nigel Evans , ifølge NTB.
AA170610 Vi har ikke skutt oss selv i beinet, vi har skutt oss selv i hodet, sier den konservative parlamentarikeren Nigel Evans . ( ©NTB ) ¶
AA170610 Vi har ikke skutt oss selv i beinet, vi har skutt oss selv i hodet, sier den konservative parlamentarikeren Nigel Evans .
VG170609 Mellom Tvedt og Andersen jubler avtroppende sponsorsjef John-Olav Evans kanskje høyest av dem alle.
VG170609 Klokken 20.09 samme kveld, sendte toppsjef i Helly Hansen, Paul Stoneham, en epost til skiforbundsduoen John-Olav Evans og Claus Ryste.
VG170609 John-Olav Evans svarte et par timer senere.
VG170609 Fra venstre : Morten Schønfeldt ( markedssjef Norges Idrettsforbund ), Erik Røste ( skipresident ), Chen Yihong, Tom Tvedt ( president Norges Idrettsforbund ), John Olav Evans ( avtroppende markedssjef Norges Skiforbund, alpint ) og Inge Andersen ( tidligere generalsekretær i Norges Idrettsforbund ).
VG170609 Det tredje budet kom etter at vi hadde signert med Phenix » skrev tidligere sponsorsjef for alpinlandslaget, John-Olav Evans , i en epost 16. februar.
VG170609 AVTROPPENDE SPONSORSJEF FOR ALPINT : John-Olav Evans , her i St.
VG170609 februar, sendte skiforbundet og John-Olav Evans signaler om at man likevel valgte Phenix, siden det japanske selskapet hadde matchet tilbudet til Helly Hansen, og da kunne vise til en klausul i dagens avtale som ga dem « forkjøpsrett » ( right of first refusal ).
VG170609 Den konservative politikeren Nigel Evans omtaler valgresultatet som en « total katastrofe » og sier valgkampen ble « kuppet av hans eget parti ».
VG170609 - Vi skjøt oss ikke i foten, vi skjøt oss selv i hodet, sier Evans til BBC.
DB170604 Deretter så vi blålys og alle tok til bakken under et bord, sier Evans .
DB170604 - En bevæpnet politimann sto utenfor og skrek « kom dere til helvete ut », sier Evans .
DB170604 39 år gamle Owen Evans var i en pub i området.
DB170531 I feel like you gotta say #covfefe the same way the hyenas say Mufasa to get the full effect pic.twitter.com/RwBsAiNjvi ¶ - evans not covfefe ( @reardonevan ) 31. mai 2017 ¶
VG170529 Han var ute i sin 15 fots hurtiggående båt for å fiske ved Evans Head om lag 150 km sør for Brisbane på Australias østkyst da det skjedde : En svær hvithai - ni fot lang - hoppet rett opp i båten hans og slo ham over ende, har 73-åringen forklart.
VG170529 73-åringen fikk tak i sin håndholdte båtradio for å kalle opp hjelp - og fikk kontakt med Evans Head kystvakt.
FV170529 Foto : AP / NTB scanpix ¶ 73 år gamle Terry Selwood ante fred og ingen fare da det nappet litt i den ene av hans to fiskeliner i båten hans utenfor Evans Head på nordkysten av delstaten New South Wales i helgen.
DB170529 Terry Selwood ( 73 ) ante fred og ingen fare da det nappet litt i den ene av hans to fiskeliner i båten hans utenfor Evans Head på nordkysten av delstaten New South Wales i helgen.
DB170529 Video : Tor Martin Berg Johansen / Kristina Yri /Instagram @ibico / Linnea Nordström / Rita Meyer / Brynmor Evans / Inga Medbø / Instagram @anniichot.
DB170529 Brynmor Evans ( 44 ) er en av dem som tok opp kameraet for å dokumentere.
AA170529 73 år gamle Terry Selwood ante fred og ingen fare da det nappet litt i den ene av hans to fiskeliner i båten hans utenfor Evans Head på nordkysten av delstaten New South Wales i helgen.
AA170529 Foto : NTB scanpix ¶ 73 år gamle Terry Selwood ante fred og ingen fare da det nappet litt i den ene av hans to fiskeliner i båten hans utenfor Evans Head på nordkysten av delstaten New South Wales i helgen.
VG170526 Etter gjenåpningen intervjuet avisen The Mirror britiske Suzanne Evans , som mistet sin sønn Joel, faren Patrick og broren Adrian i angrepet.
VG170526 - Det er sårende å se at de har brukt 20 millioner kroner på oppussingen og riktige sikkerhetstiltak som burde vært der fra starten av, sa Evans , før hun la til : ¶
SA170524 På etappe 14 hadde noen kastet stifter i veibanen, og Evans punkterte to ganger i utforkjøringen inn mot mål.
SA170524 Like etter at han var kommet på sykkelen igjen, måtte han på nytt bytte hjul, men Bradley Wiggins valgte å roe ned feltet, slik at Cadel Evans fikk sjansen til å kjøre seg opp i hovedfeltet igjen.
SA170524 Den første gangen Evans måtte av sykkel på grunn av punktering, måtte han vente i nesten to minutter før han fikk et nytt hjul.
SA170524 2012 : Cadel Evans var regjerende Tour de France-vinner, men dette året måtte han bryne seg på en svært sterk Bradley Wiggins.
AP170524 På etappe 14 hadde noen kastet stifter i veibanen, og Evans punkterte to ganger i utforkjøringen inn mot mål.
AP170524 Like etter at han var kommet på sykkelen igjen, måtte han på nytt bytte hjul, men Bradley Wiggins valgte å roe ned feltet, slik at Cadel Evans fikk sjansen til å kjøre seg opp i hovedfeltet igjen.
AP170524 Den første gangen Evans måtte av sykkel på grunn av punktering, måtte han vente i nesten to minutter før han fikk et nytt hjul.
AP170524 2012 : Cadel Evans var regjerende Tour de France-vinner, men dette året måtte han bryne seg på en svært sterk Bradley Wiggins.
AA170524 Det er de som må betale for dette, sier Evans , som synes planene virker som et kortsiktig forsøk på å skaffe seg penger.
AA170524 Det argumentet er ikke nok til å overbevise oljeanalytiker Carl Evans .
DA170521 Mål : 0-1 Jonny Evans ( 33 ), 1-1 Jordan Ayew ( 72 ), 2-1 Fernando Llorente ( 86 ). 20.889 tilskuere.
DB170515 Foto : Mary Evans Picture, NTB Scanpix ¶
DB170511 Foto : AP Photo/Mel Evans , File ¶
DB170508 Politimester William Evans sier til Boston Globe 30-åringen ikke hadde noe å tape etter å nettopp ha drept to personer, og derfor åpnet ild mot politiet.
DB170508 Josh Gad og Luke Evans - Beauty and the Beast ¶
VG170428 Sponsorsjef John Olav Evans sto midt i striden som splittet Alpin-Norge.
VG170428 Kommentar : Unngå slalåm rundt spørsmålene ¶ Evans jobber i skiforbundet frem til sommeren.
VG170428 Jeg har hatt en fantastisk reise med økte inntekter fra 15 millioner til 55 millioner kroner, sier Evans til VG.
VG170428 Jeg forstår hvis noen ser dette i sammenheng med uroen i alpint den siste tiden, men jobben i Bergans hadde jeg takket ja til uansett, sier Evans til VG.
VG170428 Foto : Cornelius Poppe, NTB scanpix ¶ Evans bekrefter at han tidlig i april fikk et jobbtilbud fra Bergans, og at han har takket ja til dette.
VG170428 FERDIG I JOBBEN : John Olav Evans , her fra alpin-VM i St.
VG170428 Evans likte ikke spørsmålene om innsyn i sponsoravtaler han selv hadde inngått.
VG170428 Evans har vært sentral i en opprivende konflikt i toppen av Alpin-Norge det siste året.
SA170428 Illustrasjonsfoto : Mel Evans / AP / NTB scanpix ¶
VG170426 Riktignok har Evans beklaget i etterkant, og det viktigste her er ikke han personlig, men hvilken åpenhetskultur som skal få råde i skiforbundet.
VG170426 Men i stedet for det som burde være opplagt, at en ansatt uten å mukke gir de øverste lederne åpenbart relevant informasjon, gikk Evans i taket.
VG170426 I en omfattende epostutveksling VG har tilgang til, fremgår det hvordan AK-ledelsen ønsket å få oversikt over hvordan butikken har blitt drevet, blant annet ved å høflig be den sponsoransvarlige John-Olav Evans om innsyn i eksisterende avtaler.
VG170425 Turbulensen startet nærmest umiddelbart da sponsorsjef John-Olav Evans , i eposter VG har omtalt tidligere, uttrykte misnøye over at de nye lederne ba om innsyn i allerede inngåtte avtaler.
VG170425 OMSTRIDT SPONSORSJEF : John-Olav Evans i alpingruppa til skiforbundet.
VG170423 Foto :, Mary Evans Pictures ¶
DA170420 Det er en følelsesmessig dybde her som ofte er fraværende i thrillere med tilsvarende velkoreograferte kampscener, samt en overlegen forståelse av actionthriller-filmspråket som til tider er på nivå med Gareth Evans « The Raid 2 » og selv Michael Mann-klassikeren « Heat ».
VG170416 WBA-spillerne så først ut til å protestere for offside, men den opphevet uansett Jonny Evans .
DB170416 Foto : Mary Evans Picture, NTB Scanpix ¶
DB170415 Ieshia Evans ble i fjor pågrepet da hun gikk fram alene mot politiet under store demonstrasjoner i Baton Rouge i Louisiana.
DB170415 Bildet av Jenner som leverer en Pepsi-boks til politimannen er blitt stilt ved siden av det prisvinnende bildet av aktivisten Ieshia Evans .
DB170415 . SAMMENLIKNES : Dette bildet av den ensomme aktivisten Ieshia Evans , vant flere prestisjefylte priser i fjor.
DB170415 Evans ble pågrepet da hun gikk fram til politiet under demonstrasjoner i Baton Rouge i Louisiana.
VG170414 Foto : Mel Evans , AP ¶
VG170413 Shaun Evans spiller Morse med gutteaktig keitete sjarm.
VG170413 Shaun Evans og Roger Allam ¶
VG170413 GODT TEAM : Den unge inspektør Morse ( Shaun Evans ) gjenopptar samarbeidet med politikollega Fred Thursday ( Roger Allam ).
DB170412 Daily Mails advokat, Catrin Evans , uttalte overfor dommeren at Daily Mail anerkjenner påstandene om Melania Trump som usanne, og at de trekkes tilbake.
DB170412 - Daily Mail er her i dag for offentlig å gjøre opp for seg, og for å unnskylde ydmykelsen de har utsatt Trump for, sier Evans , ifølge Sky News.
DN170411 AP Photo/Mel Evans , File ) Foto : Mel Evans/AP Photo/NTB Scanpix.
DA170407 I sistnevnte spiller Shaun Evans en ungdommelig utgave av Morse, som løser mordmysterier i universitetsbyen Oxford.
DB170405 Ieshia Evans ble i fjor pågrepet da hun gikk fram aleine mot politiet under store demonstrasjoner i Baton Rouge i Louisiana.
DB170405 Bildet av Jenner som leverer en Pepsi-boks til politimannen er blitt stilt ved siden av det prisvinnende bildet av aktivisten Ieshia Evans .
DB170405 . SAMMENLIKNES : Dette bildet av den ensomme aktivisten Ieshia Evans , vant flere prestisjefylte priser i fjor.
DB170405 Evans ble pågrepet da hun gikk fram til politiet under demonstrasjoner i Baton Rouge i Louisiana.
DB170405 SAMMENLIKNES : Dette bildet av den ensomme aktivisten Ieshia Evans , vant flere prestisjefylte priser i fjor.
DB170405 Ieshia Evans ble i fjor pågrepet da hun gikk fram aleine mot politiet under store demonstrasjoner i Baton Rouge i Louisiana.
DB170405 Bildet av Jenner som langer en Pepsi til politimannen er blitt stilt ved siden av det prisvinnende bildet av aktivisten Ieshia Evans .
DB170405 Evans ble pågrepet da hun gikk fram til politiet under demonstrasjoner i Baton Rouge i Louisiana.
DA170405 Det ble tatt i Louisiana i fjor sommer og viser en ung, svart kvinne ved navn Keisha Evans som holder fram hånden mot to bevæpnede politimenn for å la seg arrestere under en demonstrasjon mot politivold.
DB170403 De er tatt av kjente fotografer som Dorothea Lange, Marion Post Walcott, Walker Evans , Russell Lee og Arthur Rothstein.
VG170331 I førstnevnte spilte han rollen som helten Red Wild Force Ranger/Cole Evans , mens i den siste sesongen spilte han rollefiguren « Dreker ».
VG170326 Rapportene fra Belfast melder at Corry Evans , Josh Magennis og Aaron Hughes alle har trukket seg fra den nordirske troppen grunnet skader.
VG170326 Nord-Irland stilte med Premier League-trioen Craig Cathcart ( 28 ), Gareth McAuley ( 37 ) og Jonny Evans ( 29 ) som stoppere.
SA170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward ¶
FV170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward ¶
DB170326 Trolig nordirsk lagoppstilling i kveld, ifølge Beacom : Michael McGovern - Gareth McAuley, Jonny Evans , Craig Cathcart - Conor McLaughlin, Steven Davis, Oliver Norwood, Stuart Dallas, Chris Brunt - Jamie Ward/Conor Washington, Josh Magennis ¶
DB170326 Shane Ferguson er utestengt, mens Corry Evans og Aaron Hughes er meldt uaktuelle på grunn av smeller i lyske og legg.
DB170326 Sammen med West Bromwich-gutta Jonny Evans , Gareth McAuley og Chris Brunt, utgjør han stammen i det nordirske laget.
DB170326 NØKKELSPILLERE : Tre nordirer i West Bromwich, Chris Brunt, Gareth McAuley og Jonny Evans , prøver å stoppe Nolito og David Silva fra Manchester City.
DB170326 1 Michael McGovern - 2 Conor McLaughlin, 5 Jonny Evans , 4 Gareth McAuley, 20 Craig Cathcart - 8 Steven Davis, 16 Oliver Norwood - 19 Jamie Ward, 11 Chris Brunt, 14 Stuart Dallas - 9 Conor Washington.
DB170326 Nord-Irland ( 5-3-1-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Craig Cathcart, Gareth McAuley, Jonny Evans , Stuart Dallas ( Matthew Lund fra 88. ) - Steven Davis, Oliver Norwood, Chris Brunt - Jamie Ward ( Niall McGinn fra 80. ) - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 85. ).
DA170326 Nord-Irland ( 5-3-1-1 ) : Michael McGovern - Conor McLaughlin, Craig Cathcart, Gareth McAuley, Jonny Evans , Stuart Dallas ( Matthew Lund fra 88. ) - Steven Davis, Oliver Norwood, Chris Brunt - Jamie Ward ( Niall McGinn fra 80. ) - Conor Washington ( Kyle Lafferty fra 85. ).
DA170326 Da spilte noen av Norges og verdens største jazzartister i festsalen på Munch-museet - fra Jan Garbarek og Bill Evans til Egil Kapstad og Svein Finnerud.
BT170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward ¶
AP170326 Nord-Irland ( 3-5-2 ) : McGovern - Cathcart, McAuley, Evans - Mclaughlin, Dallas, Norwood, Davis, Brunt - Washington, Ward ¶
VG170325 Dersom Alexander Søderlund får sjansen på topp, så skal han bryne seg på stopperduoen Gareth McAuley og Jonny Evans .
VG170325 Evans og McAuley er gode fysisk, og aggressive i rygg.
VG170324 Han lover å smelle til når motstanderne heter Johnny Evans og Gareth McAuley også.
VG170324 West Bromwich-stopperne Gareth McAuley og Johnny Evans kommer som godstog inn i 16-meterfeltet.
VG170324 De har også Evans , Kyle Lafferty og Chris Brunt.
VG170321 Og King vil være Norges fremste angrepsvåpen i et oppgjør hvor han møter West Bromwich-stopperne Gareth McAuley og Johnny Evans .
VG170321 Jeg lover ingenting, men jeg skal prøve å score, sier King, vel vitende om at han laget et mål på straffe i den forrige duellen med McAuley og Evans .
DB170321 Historien involverer også Gaston, rivalen til prins Adam, som spilles av Luke Evans .
VG170318 Så stillestående er den at Rashad Evans var topprangert i divisjonen siden 2012 uten å gå en eneste relevant kamp, mens hvert eneste prospekt som får en toppkamp feiler spektakulært, som da Gian Villante forrige uke tapte til en eldgammel Shogun Rua.
DA170316 Her kurtiseres hun av den selvnytende psykopat-kjekkasen Gaston ( en vittig Luke Evans ), som ikke begriper hvorfor hun ikke umiddelbart faller for hans uimotståelige sjarm.
AP170315 Med : Emma Watson, Ewan McGregor, Luke Evans , Dan Stevens, Emma Thompson, Josh Gad, Kevin Kline.
VG170314 Med : Emma Watson, Dan Stevens, Ewan McGregor, Luke Evans , Emma Thompson, Josh Gad, Timothy Spall ¶
DB170314 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans , Jamie Ward, Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
DB170314 Gareth McAuley, Jonny Evans , Aaron Hughes, Craig Cathcart, Chris Brunt, Conor McLaughlin, Lee Hodson, Tom Flanagan, Ryan McLaughlin.
DB170311 Giftet seg med Faith Evans i 1994.
DB170311 FAMILIEN HANS : R&b-sangeren Faith Evans var gift med Christopher « The Notorious B.I.G.
SA170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans , Jamie Ward, Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
SA170310 Gareth McAuley, Jonny Evans , Aaron Hughes, Craig Cathcart, Chris Brunt, Conor McLaughlin, Lee Hodson, Tom Flanagan, Ryan McLaughlin.
SA170310 Corry Evans er derimot i troppen selv om en lyskeskade har holdt ham ute av Blackburn-laget i to måneder.
FV170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans , Jamie Ward, Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
FV170310 Gareth McAuley, Jonny Evans , Aaron Hughes, Craig Cathcart, Chris Brunt, Conor McLaughlin, Lee Hodson, Tom Flanagan, Ryan McLaughlin.
FV170310 Corry Evans er derimot i troppen selv om en lyskeskade har holdt ham ute av Blackburn-laget i to måneder.
BT170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans , Jamie Ward, Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
BT170310 Gareth McAuley, Jonny Evans , Aaron Hughes, Craig Cathcart, Chris Brunt, Conor McLaughlin, Lee Hodson, Tom Flanagan, Ryan McLaughlin.
BT170310 Corry Evans er derimot i troppen selv om en lyskeskade har holdt ham ute av Blackburn-laget i to måneder.
AP170310 Steven Davis, Niall McGinn, Ollie Norwood, Corry Evans , Jamie Ward, Stuart Dallas, Matthew Lund, Paul Paton.
AP170310 Gareth McAuley, Jonny Evans , Aaron Hughes, Craig Cathcart, Chris Brunt, Conor McLaughlin, Lee Hodson, Tom Flanagan, Ryan McLaughlin.
AP170310 Corry Evans er derimot i troppen selv om en lyskeskade har holdt ham ute av Blackburn-laget i to måneder.
DB170309 Foto : Mary Evans Picture / NTB Scanpix ¶
DB170307 Karakteren hans utvikler varme følelser for Gaston, spilt av Luke Evans .
DB170307 Historien involverer også Gaston, rivalen til prins Adam, som spilles av Luke Evans .
DB170306 Foto : Mary Evans Picture / NTB scanpix ¶ hva ville du gjort med 212 millioner ? fra norsk tipping ¶
DB170306 Foto : Mary Evans Picture / NTB scanpix ¶
DB170305 Foto : Mary Evans Picture / NTB scanpix ¶
VG170304 Det er skuespiller Josh Gad som innehar rollen som LeFou, mens Luke Evans spiller Gaston.
VG170304 ) og Luke Evans under premieren på « Skjønnheten og udyret » i Los Angeles torsdag.
SA170304 Townsend sikret seieren etter 84 minutter da han skrudde opp farten og satte inn scoringen via beinet til Johnny Evans .
FV170304 Townsend sikret seieren etter 84 minutter da han skrudde opp farten og satte inn scoringen via beinet til Johnny Evans .
BT170304 Townsend sikret seieren etter 84 minutter da han skrudde opp farten og satte inn scoringen via beinet til Johnny Evans .
AP170304 Townsend sikret seieren etter 84 minutter da han skrudde opp farten og satte inn scoringen via beinet til Johnny Evans .
DB170302 It is with a heavy heart that I share that my beloved soulmate, Christian Evans has passed.
DB170302 Hennes eksmann Christian Evans ( 45 ), som hun var gift med fra 2012 til 2015, var psykisk syk.
DB170302 Evans og Lake startet sitt forhold i september 2010, og hun beskriver ham som en god farsfigur til sønnene hennes Milo ( 19 ) og Owen ( 15 ).
DB170227 Chris Evans skilte seg ut blant mannfolka i en blå dress.
VG170222 For ham er det Bill Evans og Thelonious Monk og deretter ingenting ( i en festscene er han nødt til å spille « Take On Me » som del av et åttitallscoverband : Ingen ydmykelse kunne vært verre ).
VG170218 VG møtte John-Olav Evans på det « norske » hotellet, Crystal, i hjertet av St.
VG170218 Sponsorsjef Evans reagerte igjen.
VG170218 Slik svarte Evans : ¶
VG170218 Skipresidentens svar : Slik svarte Røste på Olsens avskjedsbrev ¶ Evans sendte så en e-post der han sa at han hadde hatt en slitsom dag, og at vel mye frustrasjon derfor hadde gått utover Olsen : ¶
VG170218 SPONSORSJEF : John-Olav Evans , her i rettssalen under behandlingen av Henrik Kristoffersens Red Bull-avtale sent i 2016.
VG170218 Komitéleder Trond Olsen spurte først om Evans kan sammenstille utleveringslisten med pakksedlene.
VG170218 KRANGLET MED ALPINKOMITEEN : Sponsorsjef John-Olav Evans skal ha vært svært kritisk til innblanding i den daglige driften fra den nyvalgte alpinkomiteen i fjor.
VG170218 Etter å ha fått referert VGs materiale, virker Evans ukomfortabel, men mest av alt overrasket der han sitter i en sofa i lobbyen.
VG170218 En av dem som har vært sentrale, men ikke nevnt før nå : Sponsorsjef John-Olav Evans i alpingruppa til Norges Skiforbund.
VG170218 Deretter fulgte flere e-poster frem og tilbake uten at Olsen, Hvammen og Evans virket å forstå hverandre - med Claus Ryste på « kopi ».
VG170218 Dagen etter sendte komitéleder Olsen en e-post til Claus Ryste der epostene til Evans var lagt ved.
VG170218 Bare åtte minutter senere kom svaret fra sponsorsjef John-Olav Evans : ¶
VG170218 At Olsen også har sagt at sponsorsjefen ikke skal starte forhandling om ny avtale med Telenor før resten av den nyvalgte komiteen har fått oversikt, gjør Evans « småforbannet » skrev han - og tillegger : ¶
VG170218 » Evans nevnte i sitt svar noen internasjonale selskaper han har hatt møter med.
VG170218 september sendte John-Olav Evans ut en redegjørelse om sine tanker før forhandlingene om en ny sponsoravtale med Telenor skulle starte.
VG170218 november fikk beskjed om at all kontakt med Evans skulle gå gjennom sportssjef Claus Ryste.
VG170218 juni, sendte Evans en ny e-post adressert Olsen og sportssjef Claus Ryste.
VG170218 juni 2016, fikk sponsorsjef Evans beskjed om å vente med å selge et nytt merke på alpingruppens klær, inntil den nye komiteen hadde fått oversikt, og diskutert sponsorstrategien.
VG170218 Evans skrev videre : ¶
VG170218 Evans sendte så en e-post sent 29. september : ¶
DA170218 Historiker Richard Evans mener Trumps stigmatisering av minoriteter er et alarmerende ekko fra 1930-tallets Tyskland.
VG170215 Talkshow-stjernen og skuespilleren Ricki Lake ( 48 ) sørger over tapet av eksmannen Christian Evans som nylig døde.
VG170215 Samme året som hun giftet seg med Evans forsøkte hun seg på en comeback.
VG170215 Lake fortalte People Magazine i 2011 at hun begynte å date smykkedesigneren Evans sommeren 2010.
VG170215 - Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå, sa hun til magasinet, og fortalte at hun hadde truffet Evans gjennom sin bestevenn.
VG170215 - Det er med tungt hjerte jeg deler med dere at at min kjære sjelevenn Christian Evans er død.
DB170215 Programmet fikk imidlertid varierende anmeldelser, og det gikk rykter om dårlig kjemi mellom Evans og flere av de andre programlederne.
DB170215 Og det gikk da heller ikke lang tid før Chris Evans meddelte at han ikke ville bli med på årets sesong.
DB170215 Inn ble radiostjerna Chris Evans hentet.
DB170215 - Chris Evans ( @achrisevans ) 4. juli 2016 ¶
DB170215 Foto : Mary Evans Picture / NTB Scanpix ¶
SA170214 Sponsorene er virkelig interesserte i ham, slår Evans fast.
SA170214 Nå har vi langsiktige avtaler med store selskaper, og når den nye avtalen med Phenix ( japansk klesprodusent ) begynner å rulle fra neste år, kommer vi opp i et budsjett på et sted mellom 55 og 60 millioner kroner, forteller Evans som kom til alpinseksjonen fra jobben som marekdsansvarlig for skiforbundets egne arrangement.
SA170214 Markedssjef John-Olav Evans forteller at andre profiler som Nina Løseth og Aleksander Aamodt Kilde også blir mer og mer etterspurte.
SA170214 John-Olav Evans er markedssjef i alpinseksjonen i Norges Skiforbund.
SA170214 I tillegg har vi et støtteapparat som også tilrettelegger for sponsorene våre, sier Evans .
SA170214 - Jeg skulle selvsagt vært den saken foruten, men den rokker ikke ved alpinsportens økonomiske fremtid, sier markedssjef John-Olav Evans .
SA170214 Evans er krystallklar på hva som er årsaken til oppsvinget i inntektene de siste årene : ¶
AP170214 Sponsorene er virkelig interesserte i ham, slår Evans fast.
AP170214 Nå har vi langsiktige avtaler med store selskaper, og når den nye avtalen med Phenix ( japansk klesprodusent ) begynner å rulle fra neste år, kommer vi opp i et budsjett på et sted mellom 55 og 60 millioner kroner, forteller Evans som kom til alpinseksjonen fra jobben som marekdsansvarlig for skiforbundets egne arrangement.
AP170214 Markedssjef John-Olav Evans forteller at andre profiler som Nina Løseth og Aleksander Aamodt Kilde også blir mer og mer etterspurte.
AP170214 John-Olav Evans er markedssjef i alpinseksjonen i Norges Skiforbund.
AP170214 I tillegg har vi et støtteapparat som også tilrettelegger for sponsorene våre, sier Evans .
AP170214 - Jeg skulle selvsagt vært den saken foruten, men den rokker ikke ved alpinsportens økonomiske fremtid, sier markedssjef John-Olav Evans .
AP170214 Evans er krystallklar på hva som er årsaken til oppsvinget i inntektene de siste årene : ¶
DB170213 Foto : Mary Evans Picture, NTB scanpix ¶
AP170213 Aktivisten Ieshia Evans konfronterer opprørspoliti under en protest mot politivold i Baton Rouge i Louisiana 9. juli 2016.
AP170213 Evans ( 28 ), som jobber som sykepleier, dro fra Pennsylvania til Baton Rouge for å demonstrere etter at Alton Sterling, en svart fembarnsfar som ble skutt av politiet.
SA170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
SA170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
FV170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
FV170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
DB170211 Mål : 0-1 Nacer Chadli ( 6 ), 1-1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2-1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2-2 Jonny Evans ( 90 ).
DA170211 Mål : 0-1 Nacer Chadli ( 6 ), 1-1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2-1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2-2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
BT170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
BT170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
BT170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
AP170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
AP170211 Mål : 0 - 1 Nacer Chadli ( 6 ), 1 - 1 Sofiane Feghouli ( 63 ), 2 - 1 Manuel Lanzini ( 87 ), 2 - 2 Jonny Evans ( 90 ). 56.983 tilskuere.
DB170210 Foto : Mary Evans Picture / NTB Scanpix ¶
DB170210 David Evans er en kontroversiell men lynskarp skeptisk forsker.
DB170210 Evans har seks akademiske grader over 10 år relatert til modellering og anvendt matematikk.
DB170210 Evans , sjekk linken under ¶ http://joannenova.com.au/2013/05/ocean-temperatures-is-that-warming-statistically-significant / ¶ 4 : Klimapanelet innrømmer feil og har gjort det lenge ¶
VG170208 Markedssjef for alpinlandslaget John-Olav Evans omtalte prisutdelingen som en anerkjennelse.
DB170131 Det nystartede laget debuterte under Cadel Evans Ocean Race i helga, og gjorde følgelig også sin første opptreden i Dubai Tour.
DB170131 I andre roller finner vi blant annet Ewan McGregor som Lumiere, Luke Evans som Gaston, Ian McKellen som Cogsworth og Emma Thompson som Mrs.
DB170124 ¶ CHILIBOMBE : David Evans fra Wales svarte ærlig da kelneren spurte hva han synes om maten.
DB170124 Her varierer forklaringene noe, men ifølge Evans og kona Michelle er det neste som skjer at kjøkkensjefen kommer stormende ut for å konfrontere paret med deres høyst middelmådige anmeldelse.
DB170124 Det var ikke den linja David Evans fra Wales valgte å legge seg på.
DB170124 Det blir riktignok sagt at ærlighet varer lengst, men Evans hadde neppe sett for seg at hans mer eller mindre velvalgte ord skulle få slike konsekvenser.
DB170124 Den 46 år gamle Kamrul Islam forteller til The Telegraph at han handlet i selvforsvar, og at han opplevde David Evans som truende.
VG170116 Gene Cernan var kaptein på Apollo 17 - og med på ekspedisjonen var også Harrison Schmitt og Ronald Evans .
DB170109 Ut : Delial Brewster ( Southport, lån ), Conor Grant ( Doncaster, lån ), Tom Cleverley ( Watford, lån ), Oumar Niasse ( Hull, lån ), Callum Connolly ( Ipswich, lån ), Gethin Jones ( Barnsley, lån ), Antony Evans ( Morevambe, lån ), Nathan Holland ( West Ham, ukjent sum ), Gerard Deulofeu ( AC Milan, lån ), Russel Griffiths ( Motherwell, lån ), Tyias Browning ( Preston, lån ), Bryan Oviedo ( Sunderland, ukj
AP160909 Den amerikanske tidligere Asia-diplomaten Evans Revere var før en sterk talsmann for dialog med Nord-Korea.
SA160715 NTB Scanpix ¶ 2011 : Cadel Evans , Australia ¶
SA160715 I tillegg organiserer han sitt eget ritt Cadel Evans Great Ocean Road Race.
SA160715 Cadel Evans
SA160715 Australske Cadel Evans var nærmest, bare 58 sekunder bak.
SA160715 Evans var ansett som utenfor noen dopingmistanke, og både farten og watten han produserte underveis var av den " menneskelige " typen.
AP160715 NTB Scanpix ¶ 2011 : Cadel Evans , Australia ¶
AP160715 I tillegg organiserer han sitt eget ritt Cadel Evans Great Ocean Road Race.
AP160715 Cadel Evans
AP160715 Australske Cadel Evans var nærmest, bare 58 sekunder bak.
AP160715 Evans var ansett som utenfor noen dopingmistanke, og både farten og watten han produserte underveis var av den " menneskelige " typen.
AP160621 Antatt lagoppstilling Nord-Irland : McGovern ; Hughes, McAuley, Cathcart, J Evans ; Ward, C Evans , Davis, Norwood, Dallas ; Washington.
AP160621 Antatt lagoppstilling Nord-Irland : McGovern ; Hughes, McAuley, Cathcart, J Evans ; Ward, C Evans, Davis, Norwood, Dallas ; Washington.
AP160616 Antatt lagoppstilling Nord-Irland : Michael McGovern - Jonny Evans , Craig Cathcart, Gareth McAuley - Conor McLaughlin, Chris Baird, Paddy McNair, Oliver Norwood, Shane Ferguson - Steven Davis - Kyle Lafferty.
SA160612 Antatt lagoppstilling Nord-Irland ( 5-3-2 ) : McGovern ; McNair, Cathcart, McAuley, Evans , Ferguson ; Norwood, Baird, Davis ; Lafferty, Ward ¶
AP160612 Antatt lagoppstilling Nord-Irland ( 5-3-2 ) : McGovern ; McNair, Cathcart, McAuley, Evans , Ferguson ; Norwood, Baird, Davis ; Lafferty, Ward ¶
AP160523 Midtbanespillere : Steven Davis ( Southampton ), Oliver Norwood ( Reading ), Corry Evans ( Blackburn ), Jamie Ward ( Nottingham Forest ), Stuart Dallas ( Leeds ), Niall McGinn ( Aberdeen ), Shane Ferguson ( Millwall ), Ben Reeves ( MK Dons ) ¶
AP160523 Forsvarsspillere : Craig Cathcart ( Watford ), Jonny Evans ( West Brom ), Gareth McAuley ( West Brom ), Luke McCullough ( Doncaster ), Conor McLaughlin ( Fleetwood ), Aaron Hughes ( Melbourne City ), Daniel Lafferty ( Burnley ), Michael Smith ( Peterborough ), Lee Hodson ( MK Dons ), Chris Baird ( Derby County ), Paddy McNair ( Manchester United.
AP160427 « Chris Evans , Robert Downey Jr.
AP160427 Hawkeye ( Jeremy Renner ), Scarlet Witch ( Elizabeth Olsen ), Captain America ( Chris Evans ) og Winter Soldier ( Sebastian Stan ).
AP160427 , ) og Steve Rogers ( Chris Evans ). 1 2 3 4 5 6 ¶
AP160424 • Amerikanske Yusha Evans har spredt Al-Awlakis meninger på egen blogg, samt uttrykt støtte til terrordømte Tarek Mehanna.
AP160303 FOTO : Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix ¶
SA160212 Love By Krista Evans Photography ¶
SA160212 Bildet med tittelen It calls to her both loudly and softly in song av Love By Krista Evans Photography får hederlig omtale.
VG160203 Foto : Mel Evans , Ap ¶
VG160203> Foto : Mel Evans , Ap ¶
VG160203> target="avis" href= Foto : Mel Evans , Ap ¶