AP171204 Hjelpearbeidere får ikke reise inn med livsnødvendig hjelp på et tidspunkt når millioner i Jemen er avhengige av hjelp for å overleve, sa talsmannen Stephane Dujarric .
AA171010 FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepene på det sterkeste, sier at det kan være snakk om en krigsforbrytelse og ber kongolesiske myndigheter om straks å granske og sørge for at de skyldige blir stilt til ansvar, sier talsmannen Stephane Dujarric .
DA170927 Ifølge Guterres' talsmann, Stephane Dujarric , er dette det første steget når det gjelder å få inn humanitær hjelp til regionen.
AA170927 Ifølge Guterres' talsmann, Stephane Dujarric , er dette det første steget når det gjelder å få inn humanitær hjelp til regionen.
AP170918 - Disse tallene vil gjøre det umulig for FN å fortsette sitt kjernearbeid med fred, utvikling, menneskerettigheter og humanitær hjelp, sa Guterres talsmann Stéphane Dujarric .
AA170906 FNs generalsekretær António Guterres fordømmer tirsdagens angrep og sier at det kan være snakk om en krigsforbrytelse, sier talsmannen Stephane Dujarric .
AA170903 - Denne handlingen er et nytt alvorlig brudd på Nord-Koreas internasjonale forpliktelser, sier Guterres' talsperson Stephane Dujarric .
AA170824 FN er dypt bekymret over meldingene om store sivile tap i flyangrepene mot Raqqa, slo talsmannen Stephane Dujarric fast tidligere i uka.
AA170824 - Et stort antall sivile er de siste dagene og ukene drept og såret i Raqqa som følge av flyangrep og artilleriangrep, og opptil 25.000 mennesker er fortsatt fanget i byen, sa Dujarric .
AA170822 FN er dypt bekymret over meldingene om store sivile tap i flyangrepene mot Raqqa, sier talsmannen Stephane Dujarric .
AA170822 - Et stort antall sivile er de siste dagene og ukene drept og såret i Raqqa som følge av flyangrep og artilleriangrep, og opptil 25.000 mennesker er fortsatt fanget i byen, sier Dujarric .
AP170810 - Generalsekretæren fortsetter å være ekstremt bekymret for den pågående situasjonen og er urolig for økningen i konfronterende retorikk, sa generalsekretæren via talsmann Stephan Dujarric onsdag kveld, ifølge Reuters.
AP170809 - Generalsekretæren fortsetter å være ekstremt bekymret for den pågående situasjonen og er urolig for økningen i konfronterende retorikk, sa generalsekretæren via talsmann Stephan Dujarric onsdag kveld, ifølge Reuters.
AA170808 Mandag kveld opplyser FN-talsmann Stephane Dujarric at drivstoff denne uka skal bli fraktet fra Aden til hovedstaden.
VG170630 FN-talsmann Stephane Dujarric sier verdensorganisasjonen vil gjøre alt den kan for å sikre at alle mandatene iverksettes på tross av det reduserte budsjettet.
VG170630 Det er fortsatt det mest kostnadseffektive instrumentet som det internasjonale samfunnet har for å hindre konflikter og tilrettelegge for varig fred, sier Dujarric .
AA170630 FN-talsmann Stephane Dujarric sier verdensorganisasjonen vil gjøre alt den kan for å sikre at alle mandatene iverksettes på tross av det reduserte budsjettet.
AA170630 Det er fortsatt det mest kostnadseffektive instrumentet som det internasjonale samfunnet har for å hindre konflikter og tilrettelegge for varig fred, sier Dujarric .
AA170522 - Disse handlingene utgjør en trussel mot regional og internasjonal sikkerhet, sier FN-talsmann Stephane Dujarric mandag.
AA170516 Ulike FN-organer har regelmessig dokumentert menneskerettighetsbrudd i Syria, inkludert tortur i forbindelse med internering, opplyser Dujarric .
AA170516 - Den syriske regjeringen har systematisk avvist gjentatte FN-forespørsler om tilgang til interneringssenter og fengsler, sier talsmann for FNs generalsekretær Antonio Guterres, Stephane Dujarric .
AA170502 Talsmann for FN, Stephane Dujarric , sier de Mistura vil reise til hovedstaden Astana som observatør ved fredssamtalene onsdag og torsdag, som Russland, Iran og Tyrkia har innkalt til.
AA170502 Dujarric sier de Mistura vil snakke med de tre initiativtakerne og andre i forkant av neste runde med forhandlinger mellom syriske myndigheter og opposisjon i Genève, som skal avholdes senere i mai. ( ©NTB ) ¶
AA170502 Dujarric sier de Mistura har takket ja til invitasjonen fra regjeringen i Kasakhstan fordi det er nødvendig og viktig å komme i gang med en nedtrapping av situasjonen i Syria og komme videre i prosessen med å legge grunnlag for å bygge tillit.
AA170429 I en pressemelding fredag kveld sier Guterres talsmann, Stéphane Dujarric , at Polisarios uttrekking er et steg mot en « felles og akseptabel politisk løsning som vil sørge for selvbestemmelsesrett for innbyggerne i Vest-Sahara. » - Vi ber partene om å fortsette å følge forpliktelsene under våpenhvileavtalen og om å samarbeide med FNs MINURSO-styrker.
AA170429 Det er fortsatt livsviktig å forsikre at spenninger ikke bryter ut på nytt i Guerguerat-området, fortsetter Dujarric .
SA170420 Stephane Dujarric , talsmannen til FNs generalsekretær António Guterres, sier i en uttalelse at FN er bekymret over utviklingen i Venezuela den siste tiden.
SA170420 - Vi oppfordrer om at alle forsøk gjøres for å redusere spenningene og forhindre flere sammenstøt, sier Dujarric .
SA170420 Dujarric ber regjeringen i Venezuela og opposisjonen engasjere seg for å gjenopprette en dialog, spesielt rundt viktige temaer som de allerede har blitt enige om å sette på dagsordenen, heter det i uttalelsen.
AA170420 Stephane Dujarric , talsmannen til FNs generalsekretær António Guterres, sier i en uttalelse at FN er bekymret over utviklingen i Venezuela den siste tiden.
AA170420 - Vi oppfordrer om at alle forsøk gjøres for å redusere spenningene og forhindre flere sammenstøt, sier Dujarric .
AA170420 Dujarric ber regjeringen i Venezuela og opposisjonen engasjere seg for å gjenopprette en dialog, spesielt rundt viktige temaer som de allerede har blitt enige om å sette på dagsordenen, heter det i uttalelsen.
DB170418 Vi oppfordrer alle til å styrke sin diplomatiske innsats, sa talsperson Stephane Dujarric til frammøtte journalister.
DB170418 Dujarric trakk også fram Nord-Koreas mislykkede rakettoppskyting sist helg.
DB170416 Vi ber alle parter sørge for sikkerheten til dem som venter på å bli evakuert, sier Dujarric .
DB170416 FNs generalsekretær António Guterres sender sine kondolanser til familiene og ofrene for hendelsen, skriver hans talsmann Stéphane Dujarric i en pressemelding.
AA170407 Via sin pressesekretær Stéphane Dujarric sier Guterres at FN fordømmer det voldelige angrepet i Stockholm fredag.
AA170331 Han fordømmer alle ensidige handlinger, slike som denne, som truer freden og undergraver tostatsløsningen, sier talsmannen Stephane Dujarric .
AA170331 Han fordømmer alle ensidige handlinger, slike som denne, som truer freden og undergraver tostatsløsningen, sier talsmannen Stephane Dujarric .
DB170318 Guterres har sagt at FN ikke står bak rapporten, og hans talsperson Stephane Dujarric sier det ikke er press fra Israel eller USA som gjør at Khalaf må gå.
AA170318 Guterres har sagt at FN ikke står bak rapporten, og hans talsperson Stephane Dujarric sier det ikke er press fra Israel eller USA som gjør at Khalaf må gå.
DN170316 Budsjettprosessen i USA er kompleks og lang, og den må fullføres, heter det i uttalelsen, som er skrevet av Guterres' talsmann Stéphane Dujarric .
DN170316 - Verdenssamfunnet står overfor enorme globale utfordringer som kun kan håndteres med et sterkt og effektivt multilateralt system, der FN fortsatt er den grunnleggende stolpen, avslutter Dujarric . ( ©NTB ) ¶
AA170316 Budsjettprosessen i USA er kompleks og lang, og den må fullføres, heter det i uttalelsen, som er skrevet av Guterres' talsmann Stéphane Dujarric .
AA170316 - Verdenssamfunnet står overfor enorme globale utfordringer som kun kan håndteres med et sterkt og effektivt multilateralt system, der FN fortsatt er den grunnleggende stolpen, avslutter Dujarric . ( ©NTB ) ¶
AA170212 FN-talsmann Stephane Dujarric svarte at beslutningen om å velge Fayyad utelukkende ble tatt på bakgrunn av hans personlige kvaliteter og kompetanse.
AA170211 FN-talsmann Stephane Dujarric sier at beslutningen om å velge Fayyad utelukkende ble tatt på bakgrunn av hans personlige kvaliteter og kompetanse.
AA170209 - Vi vet alle at disse prosessene er ganske komplekse og at de krever mye diskusjon og konsultasjoner med ulike folk, sier Dujarric .
AA170209 - Invitasjonen vil bli sendt ut i løpet av få dager, sier FN-talsmannen Stephane Dujarric .
AP161101 FN-talsmann Stephane Dujarric opplyser at FNs generalsekretær Ban Ki-moon har bedt om at sjefen for FN-styrken UNMISS « blir erstattet med øyeblikkelig virkning ».