DB170823 Markeds- og produktutviklingsdirektør Anne Borgen Sturød i Diplom-Is bekrefter at også deres produkter er berørt.
DB170820 » Anne Borgen Sturød, Markeds- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is .
DB170820 Når du har spist opp isen, bruk den til bærplukking eller til matrester, sier, Anne Borgen Sturød, Markeds- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is .
DB170820 Iskremprodusenten Diplom-is forstår ikke på hvilket grunnlag Mattilsynet advarer.
DB170820 Boksen har samme plastmateriale som Tupperware og kan uten helserisiko brukes om igjen, til kald og varm mat, mener plasteksperter, matforskningsinstituttet Nofima, emballasjeindustrien og iskremprodusenter som Diplom-Is .
DB170820 - Kanskje er Diplom-is sine bokser slik, men vi kan ikke vite om alle bokser er slik.
DB170820 - Iskremprodusenten Diplom-Is sier at deres isbokser er laget av akkurat samme materiale som for eksempel Tupperware sine produkter.
DB170820 Diplom-is : Vår boks trygg ¶
DB170810 Denne er veldig god ! Diplom-is Wanted Salt karamell ¶
DB170810 - Perfekt ! Diplom-is Krone-is Karamell ¶
DN170807https://www.dn.no/nyheter/2017/08/07/2050/Handel/nok-et-kremar-for-diplom-is | Nok et kremår for Diplom-Is ¶ Diplom-Is omsatte for nesten én milliard i 2016.
DN170807https://www.dn.no/nyheter/2017/08/07/2050/Handel/nok-et-kremar-for-diplom-is | Nok et kremår for Diplom-Is
DN170807https://www.dn.no/nyheter/2017/08/07/2050/Handel/nok-et-kremar-for-diplom-is Foto : Gerd-Marie Velde Marthinsen / Diplom-Is
DN170807https://www.dn.no/nyheter/2017/08/07/2050/Handel/nok-et-kremar-for-diplom-is Administrerende Rita Kristin Broch er godt fornøyd med fjorårsresultatet i Diplom-Is .
DN170807 | Nok et kremår for Diplom-Is ¶ Diplom-Is omsatte for nesten én milliard i 2016.
DN170807 | Nok et kremår for Diplom-Is
DN170807 Tine-eide Diplom-Is leverte sterke tall for fjoråret.
DN170807 På tross av det ikke fullt så gode iskremåret, har Diplom-Is mål om vekst.
DN170807 I tillegg til en rekke nylanseringer, som halvlitersisen « Wanted », småisen « Dream Sitron » og pinneisene « Royal Lakris » og « Royal Trippel », tilskriver Diplom-Is resultatene den fine sommeren i fjor : ¶
DN170807 Foto : Gerd-Marie Velde Marthinsen / Diplom-Is
DN170807 Administrerende Rita Kristin Broch er godt fornøyd med fjorårsresultatet i Diplom-Is .
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Ved utgangen av uke 24 hadde Diplom-Is solgt over én million Royal trippel i Norge.
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Tjener godt på iskald glede ¶ Diplom-Is , den største av iskremprodusentene, har ennå ikke levert regnskap for 2016 til Brønnøysund.
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Ser man derimot utelukkende på løssalg i dagligvare, kiosk og bensinstasjon, er det Royal trippel fra Diplom-Is som troner på topp.
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Royal trippel fra Diplom-Is er landets aller mest bestselgende is.
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Markedssjef Heidi Sandnes i Diplom-Is opplyser at deres mest populære kuleis også er av de mer tradisjonelle : gammeldags vanilje, sjokolade, jordbær, pistasj og lollipop.
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Inkludert salg av flerpakninger, er krone-is fra Diplom-Is den absolutte folkefavoritten.
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Av de 20 mest populære småisene distribueres hele 14 av Diplom-Is .
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/dVrjz/Dette-er-vare-iskremfavoritter Diplom-Is på topp ¶
DB170710 Spacegun, 1998 Foto : Diplom-is
DB170710 Snømann fra 1975 Foto : Diplom-is
DB170710 Plattfot, foto : Diplom-is
DB170710 Foto : Diplom-is
DA170701 Slotts-Is var en del av den sammenslutningen som i dag heter Diplom-Is .
DA170701 Hva : Administrerende direktør i Diplom-Is
DA170701 - Her hos Diplom-Is har vi mange dyktige iskremutviklere og hvert år lager vi nye spennende iskremer, så favoritten varierer.
DA170701 - Det å kunne reise på jobben til Diplom-Is hver dag og være så heldig å jobbe på verdens beste arbeidsplass sammen med en flott gjeng med dyktige og engasjerte medarbeidere.
DA170701 - Det må være ledergruppen min her på Diplom-Is .
DB170516 Testen er gjennomført som blindtest, hverken barn eller voksne har visst hvilken iskrem de har smakt på, med ett unntak : Diplom-is FRI ; som er laktose- og glutenfri, fikk de vite at var nettopp dette.
DB170516 KRONE-IS MED JORDBÆR : ¶ Diplom-is Krone-is Jordbær ¶
DB170516 Edward ( 11 ) var ikke i tvil om sin favoritt i testen, FRI fra Diplom-is .
DB170516 Dette er en klassiker ! Diplom-is Krone-is Sjokolade ¶
DB170516 De voksne valgte litt annerledes - her var det Diplom-is som gikk seirende ut av en spennende duell med Rema 1000s Eventyr-is.
DB170516 Barnas dom : Denne er litt ujevn å se på, men penere enn [ Diplom-is ].
DB170516 Diplom-is FRI gluten- og laktosefri ¶
DB170327 Vi har fått hjelp av Eric Skovsgaard og Vigdis Rosenkilde til å smake oss gjennom årets småisnyheter fra Diplom-is og Hennig Olsen.
DB170327 Royal trippel ¶ Diplom-is
DB170327 Norsk fløteiskrem, dyppet i bringebær-saus og ekte melkesjokolade ¶ Diplom-is
DB170327 Mango Fruitero - smoothie på pinne ¶ Diplom-is
DB170327 Brain Cooler ¶ Diplom-is
DB170313 Kokosbollene fra Diplom-is holder lenge i fryseren, og et par uker når du tar dem ut.
DB170313 Foto : Diplom-is
DB170226 Smoothie- og sorbetbølgen er fortsatt stor i Norge, og her kommer det en rekke nyheter : Diplom-Is lanserer nå en is som består av femti prosent frukt, med smak av mango.
DB170226 Hennig-Olsen Is er ut med Krone-Is Peanøtt, mens Diplom-Is nå kan friste med en laktose- og glutenfri Krone-Is i småisdisken.
DB170226 Både Hennig-Olsen Is og Diplom-Is er nå klare med årets nyheter, og begge storprodusentene satser økologisk.
DB170226 - Vi opplever en etterspørsel etter økologiske produkter samtidig som folk har lyst til å prøve nye smaker, sier Anne Borgen Sturød, markeds- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is .
DB170226 Diplom-Is frister også med flere helt nye varianter, deriblant Nugatti og Salt Karamell.
AP170215 I pressemeldingen skriver Tine at det er forbedringstiltak i industrien, verdivekst for hvitost og brunost samt styrket resultater i datterselskapene Fjordland og Diplom-Is som er årsaken til det økte driftsresultatet.
AP170215 I pressemeldingen skriver Tine at det er forbedringstiltak i industrien, verdivekst for hvitost og brunost samt styrket resultater i datterselskapene Fjordland og Diplom-Is som er årsaken til det økte driftsresultatet.