AP170702https://www.aftenposten.no/norge/Danskene-har-lagt-sin-elsk-pa-yrno-624439b.html - Rent statistisk presterer de ikke noe bedre enn vi gjør, sier han, og viser til at yr.no lovet oppholdsvær under DGI , Danmarks største idrettsfestival, denne helgen.
SA170613 Jeg var så heldig å få besøke en av hallene til den alternative danske idrettsbevegelsen DGI , og tanken slo meg : Tenk hvor heldige de barna er, som vokser opp med et slikt aktivitetstilbud !
BT170613 Jeg var så heldig å få besøke en av hallene til den alternative danske idrettsbevegelsen DGI , og tanken slo meg : Tenk hvor heldige de barna er, som vokser opp med et slikt aktivitetstilbud !
AP170613https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Det-er-viktig-at-barn-far-anledning-til-a-prove-seg-i-et-bredt-spekter-av-idretter-237208b.html Jeg var så heldig å få besøke en av hallene til den alternative danske idrettsbevegelsen DGI , og tanken slo meg : Tenk hvor heldige de barna er, som vokser opp med et slikt aktivitetstilbud !
AP170613 Jeg var så heldig å få besøke en av hallene til den alternative danske idrettsbevegelsen DGI , og tanken slo meg : Tenk hvor heldige de barna er, som vokser opp med et slikt aktivitetstilbud !