DB171020 Daglig leder i tenketanken Civita, Kristin Clemet , sier Søreide vil klare seg veldig bra som utenriksminister, dersom hun får jobben.
DB171020 Både internt i partiet og utenfor nyter Søreide stor respekt for jobben hun har gjort som forsvarsminister, ifølge Clemet .
DB171020 - Hun har gjort en stor oppryddingsjobb og åpnet opp for debatt om omstilling av Forsvaret, ved å røske opp i det som ikke er gjort i fortiden og lage en veldig solid plan for hva som bør gjøres i framtiden, sier Clemet .
DB171020 - Hun er veldig respektert innen sektoren, i departementet, og internasjonalt, og har hatt formidable oppgaver som hun har klart veldig godt, sier Clemet , som blant annet viser til arbeidet med å ruste Forsvaret for framtiden gjennom Langtidsplanen for Forsvaret ( LTP ).
AP171016https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/A40x3/Kort-sagt_-tirsdag-17-oktober Kristin Clemet skriver om elefanter i rommet i innvandringsdebatten ( Aftenposten 8. oktober ), og Likestillings- og diskrimineringsombudet etterlyser en tiltaksplan mot muslimhat ( Klassekampen 11. oktober ).
AP171007https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/qG4jm/Hvorfor-er-innvandring-sa-vanskelig-a-diskutere--Kristin-Clemet Sylvi Listhaug er en naturlig skyteskive nå, men hun er ikke den første, skriver Kristin Clemet .
AP171007https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/qG4jm/Hvorfor-er-innvandring-sa-vanskelig-a-diskutere--Kristin-Clemet Samme hvor mye fakta som bringes til torgs, er det ofte det tragiske, sterke og provoserende som rører oss, skriver Kristin Clemet .
AP171007https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/qG4jm/Hvorfor-er-innvandring-sa-vanskelig-a-diskutere--Kristin-Clemet Kristin Clemet
DB170924 Jo, Kristin Clemet tar fram kalkulatoren.
DB170919 Kristin Clemet skrev i Aftenposten i fjor at innehaveren av Hijab Hus i Oslo solgte flere nikaber da plagget ble debattert i mediene.
DN170918 ¶ Kristin Clemet , tidligere Høyre-statsråd og daglig leder i tankesmien Civita, vil ikke utelukke at KrF velger å gå inn i regjeringskontorene i den kommende fireårsperioden.
DN170918 Lykken har snudd for Juritzen ¶ ¶ | Clemet tror KrF kan snu ¶
DN170913 Frokostmøte : ( Fra venstre ) Daglig leder i Civita, Kristin Clemet , kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, nestleder i AP Trond Giske, nestleder i Venstre Ola Elvestuen og DN's politiske redaktør Kjetil B.
DN170913 Alstadheim har frokostmøte med Torbjørn Røe Isaksen ( kunnskapsminister H ), Kristin Clemet , ( daglig leder Civita ) Trond Giske ( nestleder Ap ), Ola Elvestuen ( nestleder V ), Kristian Tonning Riise ( leder Unge Høyre ), Ida Lindtveit Røse ( leder KrFU ), Tord Hustveit ( leder Unge Venstre ) og Ina Libak ( nestleder AUF ) ¶
DN170913 Sammen med Giske var blant andre kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ), leder for tankesmien Civita Kristin Clemet til stede for å ta for seg valget.
DN170913 Civita-leder og tidligere statsråd Kristin Clemet hadde sin egen forklaring på problemene for Arbeiderpartiet.
DN170913 Clemet trakk i tillegg frem at Ap tegnet et negativt bilde av Norge samtidig som en rekke tall for økonomisk vekst pekte oppover, i tillegg til flørting med regjeringens samarbeidspartnere KrF og Venstre.
AP170913https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/0mqdJ/Kort-sagt_-torsdag-14-september Følgegruppen fremhever at det er antall poeng som må vektlegges, noe som er helt i tråd med det blant annet Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet har foreslått, nemlig et gjennomsnitt på fire, noe som er litt strengere enn de 3,5 i snitt som Clemet ønsket i sin tid som statsråd.
AP170910https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/rQ3eR/Her-kan-du-folge-valgkvelden-pa-pub På programmet står blant andre musiker Sandra Kolstad, Civita-leder Kristin Clemet , « skamløse jenter»-aktivist Nancy Herz, kritiker og journalist Inger Merete Hobbelstad, skuespiller Synne Øverland Knudsen - og en lang rekke ungdomsparti-ledere.
AP170910https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/rQ3eR/Her-kan-du-folge-valgkvelden-pa-pub ), Nancy Herz og Kristin Clemet står alle på scenen på Nationaltheatret.
NL170908 Å få fram slike oppfatninger handler om å sikre seg det Kristin Clemet i tenketanken « Civita » har kalt problemformuleringsprivilegiet.
AP170907https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/XyJmE/Kort-sagt_-fredag-8-september Kristin Clemet skriver i Aftenposten at De Grønnes « økonomiske tenkning er vanskelig å forstå ».
AP170907https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/XyJmE/Kort-sagt_-fredag-8-september Clemet og MDGs økonomiske tenkning ¶
AP170902https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/12RmQ/Norge-trenger-ingen-eksperimenter-na--Kristin-Clemet | Norge trenger ingen eksperimenter nå Kristin Clemet
AP170902https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/12RmQ/Norge-trenger-ingen-eksperimenter-na--Kristin-Clemet - Heller ikke Norge trenger eksperimenter nå, men stø kurs, skriver Kristin Clemet og fremhever viktigheten av næringslivet for finansieringen av velferdsstaten.
DA170830 Også statsminister Erna Solberg og tidligere skolestatsråd Kristin Clemet ( H ) har kommet med lignende uttalelser.
DA170830 april 2015 skrev Civita-leder Kristin Clemet under tittelen « Er osloskolen verdens beste ? » følgende : « Osloskolen holder ikke bare tritt med nasjonen - den gjør det bedre enn landet for øvrig : Oslo har den klart beste utviklingen når det gjelder å forhindre frafall i videregående opplæring.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering Listhaug om sitt besøk i Stockholm : Er ikke her for å bli tatt bilde av ¶ Clemet forstår også den svenske statsrådens reaksjon.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering Leder for tankesmien Civita, Kristin Clemet .
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering Det er mange som ikke er enig med meg, sier Clemet som mener er det er helt OK å reise til Sverige på studietur.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering Civita-leder Kristin Clemet sier til Aftenposten at hun ikke liker Sylvi Listhaugs reise til bydelen Rinkeby i Stockholm.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering Civita-leder Kristin Clemet liker ikke Sylvi Listhaugs reise til Stockholm.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering - Nei, det er å trekke det litt for langt, men det kan nok skape litt irritasjon, sier Kristin Clemet , leder av tankesmien Civita.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering | Clemet om Listhaugs reise : - Unødvendig polarisering ¶
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Civita-lederen-om-Sylvis-reise--En-unodvendig-provokasjon Listhaug om sitt besøk i Stockholm : Er ikke her for å bli tatt bilde av ¶ Clemet forstår også den svenske statsrådens reaksjon.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Civita-lederen-om-Sylvis-reise--En-unodvendig-provokasjon Leder for tankesmien Civita, Kristin Clemet .
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Civita-lederen-om-Sylvis-reise--En-unodvendig-provokasjon Det er mange som ikke er enig med meg, sier Clemet som mener er det er helt OK å reise til Sverige på studietur.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Civita-lederen-om-Sylvis-reise--En-unodvendig-provokasjon Civita-leder Kristin Clemet sier til Aftenposten at hun ikke liker Sylvi Listhaugs reise til bydelen Rinkeby i Stockholm.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Civita-lederen-om-Sylvis-reise--En-unodvendig-provokasjon Civita-leder Kristin Clemet liker ikke Sylvi Listhaugs reise til Stockholm.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Civita-lederen-om-Sylvis-reise--En-unodvendig-provokasjon - Nei, det er å trekke det litt for langt, men det kan nok skape litt irritasjon, sier Kristin Clemet , leder av tankesmien Civita.
DB170828https://www.dagbladet.no/nyheter/dagbladets-valgbod/68639051 20.25 - Kristin Clemet fra Civita. 20.40 - Julie Lødrup ( LO ) og Torbjørn Sølsnæs ( kommunikasjonsrådgiver, eks-Høyre ). 20.45 - Kristin Halvorsen ( bioteknologinemnda og Cicero, eks-SV-leder ). 21.00 - Prognose basert på faktisk talte stemmer. 21.30 - PR-rådgiver Beate Nossum.
DA170824 « Skal jeg be om å få se lønnsslippene til de som vasker i mitt hus, etter at jeg har betalt fakturaer med moms til et firma som er registrert ? », skriver Clemet på sin blogg.
DA170824 Også leder Kristin Clemet i den borgerlige tenketanken Civita mener Ap-lederen har sitt på det tørre.
DA170824 Kristin Clemet i Civita mener Ap-leder Støre har sitt på det tørre.
DA170824 - Meg bekjent er det ingen regler som tilsier at privatpersoner skal sjekke bakover når de inngår kontrakter, betaler moms og forsikrer seg om at den man handler med er næringsdrivende, sier Clemet .
DA170824 - Det er uklart om Ap mener det burde være sånn, men det er i hvert fall ikke sånn i dag, sier Clemet .
DA170824 Clemet setter imidlertid spørsmålstegn ved forslaget Arbeiderpartiet nylig fremmet i Stortinget om å utvide det såkalte solidaritetsansvaret til bestiller.
AP170815https://www.aftenposten.no/norge/i/MVzGr/Folg-debatten-direkte-fra-kl-15-Hvor-mye-journalistikk-trenger-vi-egentlig Kristin Clemet , daglig leder i tankesmien Civita ¶
AA170801 - Det var en av de største svakhetene ved den opprinnelige reformen, som Kristin Clemet og reformen Kunnskapsløftet fikk ryddet opp i.
AP170729https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/OVJ3A/Bla-klimastillhet--Bjorn-Stark Kristin Clemet , leder i Civita.
AP170729https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/GVbAq/Hvor-er-sentrum-i-norsk-politikk--Kristin-Clemet Kristin Clemet
DB170705 Civita-leder Kristin Clemet har foreslått å innføre det samme i Norge.
SA170701 Men de superrike bidrar godt likevel : Nesten 90 prosent av formuen deres er investert i bedrifter », skriver Kristin Clemet .
DB170630 ¶ CIVITA-SJEFEN : Kristin Clemet , nå også som resept.
DB170630 Legen tenker en stund, sier så : « Gå på Civitas frokostmøte og se Kristin Clemet , mottakeren av Fritt Ords Honnørpris, for en mer saklig og kunnskapsbasert offentlig debatt.
DB170630 Her ble han hyllet og dullet med av tanketenkeren Kristin Clemet og NHO-direktør Kristin Skogen Lund, noe som kan sammenliknes med den gangen mamma braste inn i klasserommet med matboksen din og fortalte alle sammen at de måtte være snille med deg fordi du var en sensitiv liten gutt.
DB170630 . Jeg er Kristin Clemet ».
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-na-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html Problemet nå er at denne strategien ikke virker lenger, skriver Kristin Clemet ( innfelt ).
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-na-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html Kristin Clemet er leder av den liberale tankesmien Civita.
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-na-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html Her er fire av dem Kristin Clemet
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-na-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html en halv prosent av fastlands-BNP, skriver Kristin Clemet .
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html Problemet nå er at denne strategien ikke virker lenger, skriver Kristin Clemet ( innfelt ).
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html Kristin Clemet er leder av den liberale tankesmien Civita.
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html Her er fire av dem Kristin Clemet
AP170624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Offentlig-sektor-eser-ut-Likevel-er-det-flere-grunner-til-at-skattene-ikke-bor-okes-Her-er-fire-av-dem--Kristin-Clemet-623837b.html en halv prosent av fastlands-BNP, skriver Kristin Clemet .
AA170622 Erna Solberg og hennes blå venner har mye å takke Civita-leder Kristin Clemet for.
DB170620 Kristin Clemet har svaret Spaltist ¶
DB170620 Har et godt forhold til Nord-Korea - noe han er blitt kritisert for av blant andre Frp og Civita-leder Kristin Clemet
DB170620 Civita-leder Kristin Clemet kritiserte Traaviks engasjement i 2014.
DB170620 - Det er dessuten problematisk at Morten Traavik selv ikke ser ut til å ville anerkjenne hva slags regime Nord-Korea egentlig er, skrev Clemet .
DB170620 Har et godt forhold til Nord-Korea - noe han er blitt kritisert for av blant andre Frp og Civita-leder Kristin Clemet
DB170620 Civita-leder Kristin Clemet kritiserte Traaviks engasjement i 2014.
DB170620 - Det er dessuten problematisk at Morten Traavik selv ikke ser ut til å ville anerkjenne hva slags regime Nord-Korea egentlig er, skrev Clemet .
AP170620https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Mediene-gir-oss-en-offentlig-overdose_-men-svikter-i-omtalen-av-naringslivet--Arild-Aspoy-623574b.html Kristin Clemet : Norsk næringsliv i NRKs blindsone ¶
AP170620 Kristin Clemet : Norsk næringsliv i NRKs blindsone ¶
DB170611 « Å nei, nå sier fornuftige Kristin Clemet noe igjen.
DB170611 Så kom « Fredrikssons fabrikk » Meninger ¶ Clemet er faktisk så ledende innenfor offentlig debatt at hun for noen uker siden stod bak det største gjennombruddet i debattforskningen siden oppdagelsen av motargumentet : hun lokaliserte det absolutte lavmål.
DB170611 Poengterte da Kristin Clemet at kanskje venstresidens motiver først og fremst var å sikre kvaliteten til den offentlige skolen ?
DB170611 Og hvor var Clemet i 2004 da en Høyre-minister i en kronikk skrev « Arbeiderpartiet ønsker med dette å fremstå som de fattiges forsvarer, men det er dessverre ved hjelp av en ganske simpel form for politisk kommunikasjon » ?
DB170611 Nei, Civita-leder Clemet syntes det var så godt skrevet at hun ga det ut som Civita-rapport 2008/08.
DB170611 LEDENDE : Clemet er faktisk så ledende innenfor offentlig debatt at hun for noen uker siden stod bak det største gjennombruddet i debattforskningen siden oppdagelsen av motargumentet.
DB170611 Kristin Clemet har svaret ¶ Clemet og det absolutte lavmål.
DB170611 Kristin Clemet har svaret ¶
DB170611 I tillegg til boka om festtaler jeg fikk av farfar til min konfirmasjon, er Kristin Clemet den jeg oftest lener meg på når det gjelder debatteknikk.
DB170611 For Clemet er det absolutte lavmål altså å tillegge motparten uuttalte motiver.
DB170611 Dette handler om prinsipper, og Kristin Clemet er prinsippfast.
DB170611 Da er vel Clemet på Twitter og kaller det et absolutt lavmål ?
DB170611 07:47 den 24 april 2017 tvitret Clemet « Nå når @trond_giske et absolutt lavmål på #polkvart ».
VG170602 SVARER STATSRÅDEN : - Jeg kan berolige både Torbjørn Røe Isaksen og Kristin Clemet at jeg og Agenda er opptatt av skole og utdanning, skriver Marte Gerhardsen.
VG170602 Både Torbjørn Røe Isaksen og Kristin Clemet har skrevet harmdirrende og opprørte kronikker der de hevder at jeg ikke er opptatt av skole og utdanning.
AP170513 | Nasjonalisme kan både være positiv og inkluderende - og negativ og ekskluderende Kristin Clemet
AP170513 Norge er ikke blitt verdens rikeste, likeste, frieste og tryggeste land fordi vi holdt oss for oss selv, skriver Kristin Clemet , som er leder i tankesmien Civita.
AP170513 mai med barn i folkedrakter fra alle verdenshjørner under norske flagg er inkluderende, skriver Kristin Clemet .
DB170512 Clemet sier « noen » bare er opptatt av skatt, og ikke husker at velferdssystemet gjør forskjellene mindre.
DB170512 Clemet er fortsatt en troende.
AP170508 Det har vært viktig at de liberale elitene er blitt oppmerksomme på problemene som oppstår som resultat av økonomisk omstilling, mener Kristin Clemet .
AP170508 Det er blitt populært å omtale EU og EØS-avtalen i negative vendinger, sier Kristin Clemet som er leder den liberalkonservative tankesmien Civita.
DB170505 ULIKHETEN : Civita-leder Kristin Clemet tar i denne kronikken for seg ulikhetsdebatten, som hun mener skjemmes av lavt presisjonsnivå og mange sleivspark til politiske motstandere.
AP170502 | Feil om høyrepopulismen i Europa Kristin Clemet
AP170502 ) tar feil om hovedårsaken til den voksende høyrepopulismen, skriver Kristin Clemet ( t.v.
AP170427 Kristin Clemet forsøker å tegne et bilde der høyrepopulismens vekst utelukkende skyldes innvandring og ikke har noe med andre politikkområder å gjøre.
AP170427 Clemet mener ( 21. april ) at det ikke finnes noen sammenheng mellom økende ulikhet i et samfunn og økende oppslutning om høyrepopulistiske partier.
SA170423 Fra venter : Kjell Ingolf Ropstad fra KrF, Ola Elvestuen, Venstre, Bent Høie, Høyre, Ketil Solvik-Olsen, Frp, og Kristin Clemet , Civita-leder, i diskusjon fra Høyres landsmøtet i fjor.
DA170423 Den unge politikeren poserte foran et bilde av frigjøringssymbolet Che, og Kristin Clemet kommenterte på Facebook om at hun ikke burde la seg avbilde med Che Guevara.
AP170420 | Støres analyse av høyrepopulismen holder ikke mål Kristin Clemet
AP170420 Kristin Clemet .
DB170418 Det er, slik Civita-leder Kristin Clemet påpekte på Twitter i dag, forståelig at Arbeiderpartiet vil samarbeide med KrF.
DB170418 Clemet ser derfor på høyrepopulisme-begrunnelsen som et vikarierende argument for å ta regjeringsmakten fra Høyre, noe hun kan ha rett i.
AP170417 Les Kristin Clemet : « Det er ikke kaos i norsk politikk » ¶
AP170409 | Velferdsinnovasjon er mulig Kristin Clemet
AP170405 Det samme mener Kristin Clemet i Aftenposten 31. mars.
AP170401 | Det er ikke kaos i norsk politikk Kristin Clemet
AP170330https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/SV-og-Rodt-tror-de-sparer-ved-a-forby-profitt-pa-velferd--Kristin-Clemet--617662b.html | SV og Rødt tror de sparer ved å forby profitt på velferd Kristin Clemet
AP170330https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/SV-og-Rodt-tror-de-sparer-ved-a-forby-profitt-pa-velferd--Kristin-Clemet--617662b.html Uten markedsøkonomi blir det ingen velstand, og uten velstand blir det ingen velferd, skriver Kristin Clemet .
AP170330 | SV og Rødt tror de sparer ved å forby profitt på velferd Kristin Clemet
AP170330 Uten markedsøkonomi blir det ingen velstand, og uten velstand blir det ingen velferd, skriver Kristin Clemet .
VG170325 Ifølge Civita-leder Kristin Clemet har Senterpartiet « den strengeste innvandringspolitikken » og partiet er visstnok en del av en nasjonalistisk eller nasjonalkonservativ bølge i Europa.
VG170324 På høyresiden etterlyste Kristin Clemet en selvransakelse blant medier.
DN170324https://www.dn.no/talent/2017/03/23/1255/Utdannelse/vil-belonne-bedrifter-som-tilbyr-praksis Gruppen bak studentenes perspektivmelding - Marcus Winnfors Ravik ( fra venstre ), Jenny Clemet von Tetzschner, Eyolf Strømme-Svendsen og Milos Rados - måtte søke ly da fotoseansen med DN ble avbrutt av en haglbyge.
DB170324 Sp-politikere viser det også i sin sårhet når for eksempel Civita-leder Kristin Clemet hevder at Sp har landets strengeste innvandringspolitikk.
DN170323 Gruppen bak studentenes perspektivmelding - Marcus Winnfors Ravik ( fra venstre ), Jenny Clemet von Tetzschner, Eyolf Strømme-Svendsen og Milos Rados - måtte søke ly da fotoseansen med DN ble avbrutt av en haglbyge.
BT170318 Da Kristin Clemet tok over ministerstolen var noe av det første hun gjorde å kartlegge hvilket utbytte elevene fikk av undervisningen.
DB170312 Høyres daværende stortingsrepresentanter Kristin Clemet ( nå leder av Civita ) og John G.
VG170310 KRISTIN CLEMET , leder i Civita ¶
VG170310 DEBATT OM SKATT : - I dag skrives det bannbuller mot dem som vil fjerne formuesskatten - mens VG for fem - ti år siden gjerne skrev ledere under overskriften « Fjern formuesskatten », skriver Kristin Clemet .
DA170302 Om jeg skulle utfordret Kristin Clemet til en kamp på tørre never, det hadde ikke tatt seg ut.
AP170301 Kristin Clemet
AP170301 Kristin Clemet , Civita, og Marte Gerhardsen, Agenda FOTO : Ørn E.
AP170301 Kristin Clemet
AP170301 Kristin Clemet , Civita, og Marte Gerhardsen, Agenda FOTO : Ørn E.
AP170227 Michael Tetzschner ( tv ) og Kristin Clemet ankommer bisettelsen.
AP170225 Kristin Clemet
AP170225 Det var en av de reformene som da virket nesten revolusjonær, fordi den førte til store forandringer i folks liv, skriver Kristin Clemet .
AP170225 Det er igjen på tide med reform Kristin Clemet
DA170221 Hun var en veldig pliktoppfyllende, godt likt og hardt arbeidende politiker, sier Civita-leder og tidligere Høyre-politiker Kristin Clemet .
VG170220 Tankene går til familien nå, sier tidligere Høyre-politiker og leder av tenketanken Civita Kristin Clemet .
VG170220 Syses regjering - Clemet som kommunalminister og Five som handels- og skipsfartsminister i regjeringen ( 1989-1990 ).
VG170220 - Hun ble landskjent da hun som modig Unge Høyre-leder stilte i partiutspørring sammen med Erling Norvik - og var fra da av et forbilde for mange andre unge kvinner i partiet, minnes Clemet .
BT170220 Som partileder var hun dessuten svært bredt orientert, sier Clemet .
BT170220 Privat utmerket Five seg med et godt humør, sier Clemet .
BT170220 Og i spann med Nordvik og Kåre Willoch hadde Høyre et lederteam som viste en veldig bredde, sier Kristin Clemet .
BT170220 Hun var en veldig pliktoppfyllende, godt likt og hardt arbeidende politiker, sier Clemet .
BT170220 Hun måtte være effektiv, for hun var jo en av de første som kombinerte rollene som topp-politiker og småbarnsmor, sier Clemet .
BT170220 Hun drev absolutt ikke med spill, men rett på sak på en fair måte, sier Clemet .
BT170220 Five var en politiker det var greit å være uenig med, fastslår Clemet .
BT170220 Civita-leder og tidligere Høyre-politiker Kristin Clemet minnes Kaci Kullmann Five som en politiker det var greit å være uenig med, fordi hun var så redelig.
AA170220 Hun var en veldig pliktoppfyllende, godt likt og hardt arbeidende politiker, sier Civita-leder og tidligere Høyre-politiker Kristin Clemet .
DB170216 Høyrepopulisme, nærmest hveser Kristin Clemet i Høyre og tenketanken Civita.
AP170216 Kristin Clemet : Kan det dukke opp en norsk Trump ?
VG170213 Gift med Kristin Clemet ( 59 ), leder av tenketanken Civita og mangeårig Høyre-politiker : Hun har blant annet vært utdannings- og forskningsminister og arbeids- og administrasjonsminister.
VG170213 Gift med Kristin Clemet ( 59 ), leder av tenketanken Civita og mangeårig Høyre-politiker : Hun har blant annet vært utdannings- og forskningsminister og arbeids- og administrasjonsminister.
AP170201 | Senterpartiets innvandringspolitikk Kristin Clemet
AP170131 januar tar Kristin Clemet et skritt tilbake i sin Trump-skvetting av Senterpartiet.
AP170128 | Populisme og den norske debatten Kristin Clemet
AP170128 Kristin Clemet er leder i tankesmien Civita FOTO : Stig B.Hansen ¶
AP170124 Kristin Clemet går i bresjen og sauser meningsmotstandere av alle avskygninger sammen i det hun kaller populisme og « den norske trumpismen ».
AP170124 | Clemet bedriver « Trump-skvetting » Anne Beathe Tvinnereim ¶
AP170124 Clemet mener at « høyre- og venstrepopulister » alle er skeptiske til frihandel, EU, innvandring, sentralisering, islam og sanksjonene mot Russland.
AP170122 Kristin Clemet : Kan det dukke opp en norsk Trump ?
AP170121 Kristin Clemet
AP170121 Kristin Clemet
DN170118 Omskriver historien om Kunnskapsløftet Historien om skolereformen fra 2004 er en annen enn den Tone Tellevik Dahl forteller, skriver tidligere utdanningsminister Kristin Clemet . mer ¶
DB170118 I det aktuelle brevet til Solberg, Jensen og Clemet beskriver Breivik hvordan han eller folk fra det angivelige politiske partiet hans, Den nordiske stat ( NS ), i framtida skal ha korttidsdemonstrasjoner foran Stortinget i spesialbygd bil med pansrede glass, dersom kravene hans ikke innfris.
DB170118 Brevet, som er på 14 tettskrevne sider, er henvendt til Erna Solberg, Siv Jensen og Kristin Clemet i tenketanken Civita.
AP161122 Også Civita-leder Kristin Clemet er kritisk til FrP-statsrådens stil.
AP161122 Kristin Clemet ( t.v. ) og Harald Stanghelle er blant dem som er kritiske til innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs retorikk.
SA160628https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/--Dere-kan-dra-hjem_-dere-kan-forlate-Europa_-dere-kan-dra-hvor-dere-vil-209106b.html - Vi har slått England, kjempers fødeland - Lord Nelson, Lord Beaverbrook, Sir Winston Churchill, Sir Anthony Eden, Clemet Attlee, Henry Cooper, Lady Diana.
AP160628https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/--Dere-kan-dra-hjem_-dere-kan-forlate-Europa_-dere-kan-dra-hvor-dere-vil-209106b.html - Vi har slått England, kjempers fødeland - Lord Nelson, Lord Beaverbrook, Sir Winston Churchill, Sir Anthony Eden, Clemet Attlee, Henry Cooper, Lady Diana.
AP160409https://www.aftenposten.no/norge/politikk/De-kan-bli-Erna-Solbergs-nye-stjerner-599943b.html Jenny Clemet von Tetzschner.
AP160409https://www.aftenposten.no/norge/politikk/De-kan-bli-Erna-Solbergs-nye-stjerner-599943b.html Datter av Kristin Clemet og stortingsrepresentant Michael von Tetzschner.
AP160409https://www.aftenposten.no/norge/politikk/De-kan-bli-Erna-Solbergs-nye-stjerner-599943b.html : Kristian Tonning Riise, Stefan Heggelund, Henrik Asheim, Rikke Høistad Sjøberg, Gunn Cecilie Ringdal, Jenny Clemet von Tetzschner<b>, </b>Peder Weidemann Egseth og Peter Christian Frølich.